2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah kızına canım nekadar rahat ve huzurlu görünüyor

bende kahveyı hafta da 2 3 kere ıcıyorum
cayı hergun:
önceden cok cok cay ıcerdım
sımdı cok acık içiyorum ama yıne de gunde 3 4 bardak içiyorum

çayı bende çok içiyorum ama şu son aralar sabahları süt akşam çay içiyorum napiyim seviyorum çayı

Arkadaşlar yaa benim canım acaib türk kahvesi nescafe istiyor kahveyle ilgili ne varsa onu istiyor 8 aydır içemiyorum içsem biraz ne olur ki:44:
bişeycikler olmaz canım valla ben arada içtim bu aralar pek canım istemiyor ama, nescafe, türk kahvesi, yaz geleli de arada gazoz kaçamağı da yapıyorum azdan zarar gelmez bence çok kasmamak gerek nacizane fikrim

yaptım valla 40ına giricek nerdeyse tetesi :) cümlemizin yavrusunu bağışlasın babalar gününde öğlen oğlumu kucağıma aldım cnm normal doğumla valla aynen öle test fln derken geldi bebişler iyi ki gelmiş yaa annelik iyi şuanlık sıkıntı vermio paşam alıştım cnm zor olmadı brz düzen kalmıo evde ama alışıosun zamanla gelen giden çok olunca evin şekli şemali kayıyo bilgileri önemseyin cnm o cicili bicili kıyafetler evde bişeye yaramıo 40ına kdrda fazla gezmeye çıkamıosun cici olanları en az 3 ayından snra giyebiliolar öpüorum seni tatlım dkkt et kendine bulurum seni yine ben

Kurban olurummmmmmmmm seni vereneeeeee balllll ballllllllllll maşallaaahhhhhhhhhh
ayyyy canımm sen öle diyince daha bi içime sokasımm geldiii kızımııı,tatlı dimi teyzesiii,hepimizin minnakları öleee
hoşgeldinn aramızaaa o zaman,maşallah senin kızın da pek iyiymmişş,rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
kızlar nasılsınız minnaklarınız nasıl :)

bu arada biz 33+6 olduk büyüdük büyüdükkkkk :)

en son 32+0 da gittim doktor 2100 gr demişti maşallah süphanallah :)

hepinizi öpüyorumm
h.g enbitanee görünmüyordun maşallah kocaman olmuşsunuzz sizz,daha bi az kaldıı doğumaaaa
maşallah kızına canım nekadar rahat ve huzurlu görünüyor

eminecimm sağol canımm eveet yaa mışıl mışıl uyuyor gibiydii böle ara ara güldü bizee o gülüşü yok muu insan daha şimdiden gözünü ayıramıyor doğunca napcazzkiiii

bende sabah ve akşam en az 2 şer bardak açık çay içiyorum, çaysız olmuyor

kızlarr açık çayın pek fazla bi zararı yok bir de limon sıkılınca daha iyi aslında tabi günlük limit 200 cc diye biliyorum nette okumuştum yani sanırım 5-6 bardağı geçmemekte fayda var,çocukların gelişimlerini etkiliyormuş,yani çayı azaltan anne ile fazla çay içen annelerin bebeklerinin kilolalrı daha az oluyormuşş

Maşallah canım o kadar net ve güzel çıkmış ki nazar değmesin darısı bizim başımıza

Arkadaşlar yaa benim canım acaib türk kahvesi nescafe istiyor kahveyle ilgili ne varsa onu istiyor 8 aydır içemiyorum içsem biraz ne olur ki:44:

Ay turk kahvesi yararli bile arkadasim nescafeyide Ben her gun tuketiyorum kollada iciyorum doktoorum HIC bir yasak koymadi
BEbeklerini gorenler ohoh masallah
Hepinize shu-esra amanin dogmus gibi ayen beyan masallah. Benin ki HIC Boyle gostermiyo hep kolu yuzunde
Bu arada bebek bnyosu icon yazdiklarim kimseye cazip gelmedi galiba kimse cvp yazmamis

Kızıma ve tüm bebişlerimize Maşallah :).
28 haftalık goruntumuzdu.
ATTACH=CONFIG]758966[/ATTACH]

Son düzenleme:
Maşallah canım o kadar net ve güzel çıkmış ki nazar değmesin darısı bizim başımıza
evet canım yaa resmen poz veriyo bizim kızz,maşallah sübhanallah barekallah hepimizin yavruşlarınaa

evet yaa doktora diyorum ay hocam bu ne kadar belli,her bir yanı bölee nett,o da diyor tabii annesi artık doğsa artık herşeyi oluştu hemen hemen dediiii

sen 35 haftalık olmuşsun canım.. çok heyecanlı.. inş vakti zamanında doğar bebişin..

Amin canım, çoook sağol. Çok heyecanlıyııımmm

Ben de öyle diyordum, gücünü deniyor herhalde filan... Ayaklarımı sıcak tutayım, bakalım o zaman geçer inşallah

Bu arada ben de türk kahvesini çook severim, geçenlerde arka arkaya 3-4 gün birer fincan içtim. Arada içmekten bişey olmaz herhalde. Zaten su, çay ve maden suyundan başka bişey içemiyoruz, arada keyif de yapalım

eminecimm sağol canımm eveet yaa mışıl mışıl uyuyor gibiydii böle ara ara güldü bizee o gülüşü yok muu insan daha şimdiden gözünü ayıramıyor doğunca napcazzkiiii
ay maşallah canım ya şimdiden böyleysek doğunca artık karşısına geçer seyrederiz işi gücü bırakıp

limonlada hiç tadı olmuyor ki canım çok içmiyorum da işte, zararı olmaz inşallah...

Merhabalar herkese...
Fotolar ne kadar şirin maşallah maşallah bayıldım =))

Ne yazık ki bizim renkli ultrasonda foto vermiyor doktor dvd veriyor
Onu da biz doğru düzgün anlamıyoruz
Çok şanslısınız kızlar çok güzel bir hatıra bu.

Kahve içmekten bahsetmişsiniz, ben kahve sevmem ama
Ne zaman fırsat bulsam kola içiyorum şu aralar

Kan tahlili yaptırmıştım geçen gün bugün aldım sonuçları
b12, kalsiyum ve glukoz düşük çıkmış.
Diğerleri tamam da glukozun düşük çıkması ne demek onu pek anlamadım
Ben çok tatlı yerim aslında =)))

ne zaman ne yazdın canım ?

ayyy kızlar çok fena grip oldum
öksürükle balgam geliyor, burnum akıyor, ıhlamur limon bal zencefille atlatmaya çalışıyorum ama onları da günde 2 bardaktan fazla içemiyorum tabi
başım da zonkluyo normalde benim sinüzitim de vardır o da azdı galiba baş ağrısı da yapıyor offff valla çok fenaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…