- 25 Temmuz 2012
- 871
- 158
maşallah kızına canım nekadar rahat ve huzurlu görünüyorslmlarr kızlarrrr
bende kontrolden geldim sat a göre 29+6 yız bugünn, ama BDP miz 33+2 çıktı maşallah gelişimi çok iyi 3-3.5 kilodan aşağı gelmez dedi doktorum,1560 gr olmuş tombişimm, boyunu net söyleyemeyiz ayına göre hesaplarsak 8.aya giriyorsun 35-40 cm arası dedi. FL ye göre 41 oluyoruz. renkli görüyoruz kızımı her gidişimizde elhamdülillahh,annem uyuyordu yine sanırım ama bikaç kez güldü kızımm,ayağı kafasıyla aynı hizadaydı yavrum o nası bi yatmaksaayy yanaklarııı bi tombikkk annesii ısırsınnn onuu,doktorum bundan sonra hamur işi tarzı şeyleri azalt dedi,bir dahaki kontrolümüz öbür ay, bacaklarım ve çatımda ağrılarım yoğunlaştı dedim,artık ağırlaşıyorsun bu normal dedi,ilaçlara devam iştee,sizinle resmimizi paylaşiim resimlerimizi renkli almıyoruz ama epey belli çıkmış yavrumm,maşallah deyin teyzeleriiiiiiiiiiiii Eki Görüntüle 758738 Eki Görüntüle 758739
bende kahveyı hafta da 2 3 kere ıcıyorum
cayı hergun:
önceden cok cok cay ıcerdım
sımdı cok acık içiyorum ama yıne de gunde 3 4 bardak içiyorum
bişeycikler olmaz canım valla ben arada içtim bu aralar pek canım istemiyor ama, nescafe, türk kahvesi, yaz geleli de arada gazoz kaçamağı da yapıyorum azdan zarar gelmez bence çok kasmamak gerek nacizane fikrimArkadaşlar yaa benim canım acaib türk kahvesi nescafe istiyor kahveyle ilgili ne varsa onu istiyor8 aydır içemiyorum içsem biraz ne olur ki:44:
ayy gvn cimmmmm iyiyim ben, sen de doğum yapmışsın ne zaman oldu canım Allah bağışlasın size, hayırlı olsun minik oğluşun çooook tatlı canımmm:))
daha sanki dün ovu testlerinden falan bahsediyoduk kuzum yaa bak şimdi nerelere geldik
annelik nasıl gidiyo tatlım, alışabildin mi? ama insan nasıl alışmaz di mi kendi yavrusuna, insan nasıl katlanmaz bu tatlı uykusuzluklara, telaşa
ne güzel bilgiler vermişsin bize, eee tecrübelisin sen artıkkk:)))
bende sabah ve akşam en az 2 şer bardak açık çay içiyorum, çaysız olmuyorçayı bende çok içiyorum ama şu son aralar sabahları süt akşam çay içiyorum napiyim seviyorum çayı
ayyyy canımm sen öle diyince daha bi içime sokasımm geldiii kızımııı,tatlı dimi teyzesiii,hepimizin minnakları öleeeKurban olurummmmmmmmm seni vereneeeeee balllll ballllllllllll maşallaaahhhhhhhhhh
hoşgeldinn aramızaaa o zaman,maşallah senin kızın da pek iyiymmişş,rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinmerhaba kızlaarr..ben de minik kızımla aranızdayımm..tahmini doğum tarihimiz 18eylül..
30.haftada doktorumuza gittik,kızım 2 kilo,42 cm..gelişimimiz iyi hayırlısıylaa..ee nasıl gidiyor hamilelikler..bu başlığı görünce çok sevindim..biraz önceki sayfalara göz atayım..herkese tatlı muhabbetlerrr :)
h.g enbitanee görünmüyordun maşallah kocaman olmuşsunuzz sizz,daha bi az kaldıı doğumaaaakızlar nasılsınız minnaklarınız nasıl :)
bu arada biz 33+6 olduk büyüdük büyüdükkkkk :)
en son 32+0 da gittim doktor 2100 gr demişti maşallah süphanallah :)
hepinizi öpüyorumm
maşallah kızına canım nekadar rahat ve huzurlu görünüyor
bende sabah ve akşam en az 2 şer bardak açık çay içiyorum, çaysız olmuyor
slmlarr kızlarrrr
bende kontrolden geldim sat a göre 29+6 yız bugünn, ama BDP miz 33+2 çıktı maşallah gelişimi çok iyi 3-3.5 kilodan aşağı gelmez dedi doktorum,1560 gr olmuş tombişimm, boyunu net söyleyemeyiz ayına göre hesaplarsak 8.aya giriyorsun 35-40 cm arası dedi. FL ye göre 41 oluyoruz. renkli görüyoruz kızımı her gidişimizde elhamdülillahh,annem uyuyordu yine sanırım ama bikaç kez güldü kızımm,ayağı kafasıyla aynı hizadaydı yavrum o nası bi yatmaksaayy yanaklarııı bi tombikkk annesii ısırsınnn onuu,doktorum bundan sonra hamur işi tarzı şeyleri azalt dedi,bir dahaki kontrolümüz öbür ay, bacaklarım ve çatımda ağrılarım yoğunlaştı dedim,artık ağırlaşıyorsun bu normal dedi,ilaçlara devam iştee,sizinle resmimizi paylaşiim resimlerimizi renkli almıyoruz ama epey belli çıkmış yavrumm,maşallah deyin teyzeleriiiiiiiiiiiii Eki Görüntüle 758738 Eki Görüntüle 758739
Arkadaşlar yaa benim canım acaib türk kahvesi nescafe istiyor kahveyle ilgili ne varsa onu istiyor8 aydır içemiyorum içsem biraz ne olur ki:44:
evet canım yaa resmen poz veriyo bizim kızz,maşallah sübhanallah barekallah hepimizin yavruşlarınaaMaşallah canım o kadar net ve güzel çıkmış ki nazar değmesin darısı bizim başımıza
Ay turk kahvesi yararli bile arkadasim nescafeyide Ben her gun tuketiyorum kollada iciyorum doktoorum HIC bir yasak koymadi
BEbeklerini gorenler ohoh masallah
Hepinize shu-esra amanin dogmus gibi ayen beyan masallah. Benin ki HIC Boyle gostermiyo hep kolu yuzunde
Bu arada bebek bnyosu icon yazdiklarim kimseye cazip gelmedi galiba kimse cvp yazmamis
Kızıma ve tüm bebişlerimize Maşallah :)Eki Görüntüle 758966 Eki Görüntüle 758966 Eki Görüntüle 758966
sen 35 haftalık olmuşsun canım.. çok heyecanlı.. inş vakti zamanında doğar bebişin..
hemen bebişe at suçu annesi çok fenasın
bende napıyor bu çocuk diyordum, acıyı tarif edemiyorum, internette bulmak için yazmadığım şey kalmadı en sonunda buldum yanıyor gibiydi karnımın içi yediklere içtiklere de dikkat etmek lazım gazlı şeylere ara vermeli aslında ama ben maalesef o konuda çok dikkatsizim
türk kahvesini ben çooooook severim, arkadaşlar gelince yapıp, kendim de içiyorumeskiden hergün bir fincan muhakkak içerdim, sigara da kullandığım için keyif yapardım ama hamile kalınca kıstım kahveyi yine de zararlı olduğunu düşünmüyorum, kahve güzeldir
ay maşallah canım ya şimdiden böyleysek doğunca artık karşısına geçer seyrederiz işi gücü bırakıpeminecimm sağol canımm eveet yaa mışıl mışıl uyuyor gibiydii böle ara ara güldü bizee o gülüşü yok muu insan daha şimdiden gözünü ayıramıyor doğunca napcazzkiiii
kızlarr açık çayın pek fazla bi zararı yok bir de limon sıkılınca daha iyi aslında tabi günlük limit 200 cc diye biliyorum nette okumuştum yani sanırım 5-6 bardağı geçmemekte fayda var,çocukların gelişimlerini etkiliyormuş,yani çayı azaltan anne ile fazla çay içen annelerin bebeklerinin kilolalrı daha az oluyormuşş
oyy oyyyyyy yerim senin keyif yapışını benn nası da büzmüş de dudaklarını uyurmuşşş annesiiii,maşallah sübhanallah barekallah
ayy çok tatlı maşallah canımKızıma ve tüm bebişlerimize Maşallah :).
28 haftalık goruntumuzdu.
ATTACH=CONFIG]758966[/ATTACH]Eki Görüntüle 758966 Eki Görüntüle 758966
Ay turk kahvesi yararli bile arkadasim nescafeyide Ben her gun tuketiyorum kollada iciyorum doktoorum HIC bir yasak koymadi
BEbeklerini gorenler ohoh masallah
Hepinize shu-esra amanin dogmus gibi ayen beyan masallah. Benin ki HIC Boyle gostermiyo hep kolu yuzunde
Bu arada bebek bnyosu icon yazdiklarim kimseye cazip gelmedi galiba kimse cvp yazmamis
ne zaman ne yazdın canım ?