Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şampuan heroes abun yok yani.ilk defa duydum.
sen iznemi ayrıldın
çalışmaya devam mı ediyorsun
sanırım raporun üstündeki iş göremezlik yazısı standart formatları
Günaydın
dün çalışabilir raporumu aldım
raporun başlığı iş göremezlik raporu
arkadaşım başka hastaneden almış
doğum öncesi izin belgesi yazıyor kağıtta
kaşeli imzalı
benimkinde kaşe falan yok, aradım sordum ama siz takılmayın yazılana diyor sistemde çalışabilir rapou işledik dediler
umarım yanlış bir şey vermemişlerdir
sizinkilerde ne yazıyor
Hayırlı cumalar arkadaşlarlar inşallah herkes iyidir. Sıcaktan mı nedir bende nabız; 115 altın duşmüyor sizdede öyle mi çok fazla çarpıntım var.
Günaydın herkese
Hayırlı cumalar =)
Arkadaşlar bir şey sorucam
Acı yeşil biber bebeğe zarar verir mi?
Bana doktorum acı ve baharattan uzak dur demişti herhalde zararlı canım...
Ben geçen pazartesi girdim arkadaşım. Sancılarım başlamış. Hayırlısı bakalım
günaydın kızlar ben de izindeyim artık 32. hafta itibariyle benim 30. haftada başlamıştı sadece ıkı hafta aktarcam
zaten yurtdısına gidiyoruz gidene kadar yıllık izin filan tam yetıyor gibi görünüyor bir aksilik olmazsa.
dün kontrolum vardı tansıyon 13-8 civarı olmaya basladı bas ağrım oluyor dedim
gunde 3 tane alfamet tansıyon ilacına baslattı dr önlem amaclı
yıne 4 tane celestone alın evde bulunsun dedı ben 29. haftada 4 doz vurunmustum
bebeklerım ıyı çok şükür ama pozısyondan dolayı net foto alamadık bu sefer.
bana dr nst den bahsetmedi bir kasılma sancı durumun olursa haberleşiriz dedi.
gün aşırı kalsıyum magnezyum dönüşümlü devam edilecek, elevit devam edilecek.
bebek sekerlerımızı kendımız yapmaya karar verdık dün kutuları geldi bugun de kurdelalar bebek objelerı filan gelir heralde
inşallah her sey yolunda gider hepımız için.
canim bence vermiyor
tatlim hindistanli kadinlar ne yapsin onlarda yemek baharattan olusuyor mideyi zorlamasin diye yemeyin diyorlar tabi yerkende abartmamak gerek
hayirlisi canim senin serviks boyunu soyledilermi?
hayirli olsun canim iznin moralini bozmak istemem ama 28. haftadan sonra ucmana izin vermiyorlar yada rapor alman gerekli tabi ucak firmasinada bagli ben onun icin tatililimi erken yapmistim 26 haftalikkenden donmustum bide senin durumunda kritik iki tane bebek tasiyorsun genede hakkinda hayirlisi olsun canim doktorunla konustunmu?
Hayırlı cumalar arkadaşlarlar inşallah herkes iyidir. Sıcaktan mı nedir bende nabız; 115 altın duşmüyor sizdede öyle mi çok fazla çarpıntım var.
günaydın kızlar...bende dün çalışabilir raporu ve psikatristden sezeryan doğum raporu aldm,hakkımızda hayırlısı olsun bakalım...
serviks boyu derken gülüm?
Benimde 101 sürekli yüksek mi acaba bilmiyorum ama bende de birden bire ter boşalıyor mide bulantısı arkadan çok sıkıldım artık her yemek yediğimde yemek de denmez ya bir şeyler atıştırdığımda elim ayağım titriyor korkudan yine kusarsam diye evin içinde alkolikler gibi soda şişesiyle geziyorum
Arkadaşlar merhaba,
Benim bi derdim var kimseyle paylaşamıyorum size anlatayım da rahatlıyayım Biz 2 ay önce yeni evimize taşındık, iyi fiyata denk gelince elimizdeki herşeyi yatırıp kredi çekip ev aldık. Ama ev 1+1 ve küçük, gerçi istanbuldaki evler için çok küçük değil 75 m2 falan. Neyse dedik bi şekilde sıkışırız kira ödemeyelim çocuk 3 yaşına gelince çıkacağız zaten buradan. Şimdi 30. haftamdayım ama bebeğime ne beşik alabildik ne eşyalarını koymak için dolap. O nedenle eşya da alamıyorum ki aldıklarımı koyayım içine. Beşik işi kolay ama dolap işi çok karıştı... Dolabı koyabileceğimiz yere en fazla 40 cm derinliğinde bir dolap alabiliyoruz onu da yaptırmak gerek ama 850 tl den aşağı fiyat veren olmadı ama elimizde bütçe yok. Eşimle ufak tartışmalar olmaya başladı ben istiyorum ki artık çözülsün şu durumlar o da üzülüyo ve kızıyo haliyle napayım elimizde olanla yetinicez diye. Nolcak böyle kızımın dolabı yok eşyası yok doğuma da bişey kalmadı artık hazırlıkları yapmak gerek bir çoğunuz herşeyi bitirdi bile. İllaki çözülecek tabi ama 1 haftadır bunları düşünüyorum... Şöyle kafam rahat hazırlık yapamıyorum kızıma
Arkadaşlar merhaba,
Benim bi derdim var kimseyle paylaşamıyorum size anlatayım da rahatlıyayım Biz 2 ay önce yeni evimize taşındık, iyi fiyata denk gelince elimizdeki herşeyi yatırıp kredi çekip ev aldık. Ama ev 1+1 ve küçük, gerçi istanbuldaki evler için çok küçük değil 75 m2 falan. Neyse dedik bi şekilde sıkışırız kira ödemeyelim çocuk 3 yaşına gelince çıkacağız zaten buradan. Şimdi 30. haftamdayım ama bebeğime ne beşik alabildik ne eşyalarını koymak için dolap. O nedenle eşya da alamıyorum ki aldıklarımı koyayım içine. Beşik işi kolay ama dolap işi çok karıştı... Dolabı koyabileceğimiz yere en fazla 40 cm derinliğinde bir dolap alabiliyoruz onu da yaptırmak gerek ama 850 tl den aşağı fiyat veren olmadı ama elimizde bütçe yok. Eşimle ufak tartışmalar olmaya başladı ben istiyorum ki artık çözülsün şu durumlar o da üzülüyo ve kızıyo haliyle napayım elimizde olanla yetinicez diye. Nolcak böyle kızımın dolabı yok eşyası yok doğuma da bişey kalmadı artık hazırlıkları yapmak gerek bir çoğunuz herşeyi bitirdi bile. İllaki çözülecek tabi ama 1 haftadır bunları düşünüyorum... Şöyle kafam rahat hazırlık yapamıyorum kızıma