Arkadaşlar yaa benim canım acaib türk kahvesi nescafe istiyor kahveyle ilgili ne varsa onu istiyor8 aydır içemiyorum içsem biraz ne olur ki:44:
Bi fincan turk kahvesinde ne olcakki ama nescafe icme o 3 biarada olanlardan ben 3 gun ardarada birer fincan turk kahvesi ictim.Arkadaşlar yaa benim canım acaib türk kahvesi nescafe istiyor kahveyle ilgili ne varsa onu istiyor8 aydır içemiyorum içsem biraz ne olur ki:44:
maşallah prensesine yerim onun minnak suratını...slmlarr kızlarrrr
bende kontrolden geldim sat a göre 29+6 yız bugünn, ama BDP miz 33+2 çıktı maşallah gelişimi çok iyi 3-3.5 kilodan aşağı gelmez dedi doktorum,1560 gr olmuş tombişimm, boyunu net söyleyemeyiz ayına göre hesaplarsak 8.aya giriyorsun 35-40 cm arası dedi. FL ye göre 41 oluyoruz. renkli görüyoruz kızımı her gidişimizde elhamdülillahh,annem uyuyordu yine sanırım ama bikaç kez güldü kızımm,ayağı kafasıyla aynı hizadaydı yavrum o nası bi yatmaksaayy yanaklarııı bi tombikkk annesii ısırsınnn onuu,doktorum bundan sonra hamur işi tarzı şeyleri azalt dedi,bir dahaki kontrolümüz öbür ay, bacaklarım ve çatımda ağrılarım yoğunlaştı dedim,artık ağırlaşıyorsun bu normal dedi,ilaçlara devam iştee,sizinle resmimizi paylaşiim resimlerimizi renkli almıyoruz ama epey belli çıkmış yavrumm,maşallah deyin teyzeleriiiiiiiiiiiii Eki Görüntüle 758738 Eki Görüntüle 758739
Arkadaşlar yaa benim canım acaib türk kahvesi nescafe istiyor kahveyle ilgili ne varsa onu istiyor8 aydır içemiyorum içsem biraz ne olur ki:44:
çok teşekkür ederim canım benimm,bu sefer bu kadar net görünmüş kağıtta normalde videolarını izliyordum siyah beyazda da bakarım kızıma,evet teyzesi bizim kuzular aynı gidiyorlar bakalım tarihleri de aynı mı olacakkmaşallah prensesine yerim onun minnak suratını...değmesin...ayy benim ultrasyon kağıdında hiç belli değil....
cnm bak kilolarıda hemen hemen aynı...maşallah kuzucuklarımıza...
bir arkadaş vardı son haftalarıydı...doktoru türk kahvesi içmesini önermiş...sakinleştiriyormuş bebeği...bir fincan dan birşey olmaz bence...bende kola içmeyecem dedim frenliyorum kendimi ama içtim artık o kadarcıktan birşeyccik olmaz...emzirirken dikkat ederiz...gazlı içeçeklere..............
Canım maşallah 35 hafta olmuşsun normal artık sanki yine vaktinde olur inşallah bu arada tecrübeli değilim ama)
Kızlar benim 2-3 gündür sol tarafımda sanki içerden kızım bişeyleri çekiştiriyor,yırtıyor gibi bi acı oluveriyor.sonra geçiyor. Sanki orda bi damar var benimki arada tutup çekiyor gibi. Sizde de oluyor mu böyle?
canım ayy ben onu o kadar araştırdım ki benim sağ tarafımda göbeğimin hemen üstünde yırtılıyor gibi oluyor, hareket ettikçe de fena oluyordu, gaz sancısıymış o ayaklarımı üşütmemeye dikkat ettim iki gün hiç acı hissetmedim, ama tabii çorapları sıcağa dayanamayıp çıkardım şimdi yine aynı şey oluyor, bir dene bakalım ayaklarını üşütme inşallah geçer..
slmlarr kızlarrrr
bende kontrolden geldim sat a göre 29+6 yız bugünn, ama BDP miz 33+2 çıktı maşallah gelişimi çok iyi 3-3.5 kilodan aşağı gelmez dedi doktorum,1560 gr olmuş tombişimm, boyunu net söyleyemeyiz ayına göre hesaplarsak 8.aya giriyorsun 35-40 cm arası dedi. FL ye göre 41 oluyoruz. renkli görüyoruz kızımı her gidişimizde elhamdülillahh,annem uyuyordu yine sanırım ama bikaç kez güldü kızımm,ayağı kafasıyla aynı hizadaydı yavrum o nası bi yatmaksaayy yanaklarııı bi tombikkk annesii ısırsınnn onuu,doktorum bundan sonra hamur işi tarzı şeyleri azalt dedi,bir dahaki kontrolümüz öbür ay, bacaklarım ve çatımda ağrılarım yoğunlaştı dedim,artık ağırlaşıyorsun bu normal dedi,ilaçlara devam iştee,sizinle resmimizi paylaşiim resimlerimizi renkli almıyoruz ama epey belli çıkmış yavrumm,maşallah deyin teyzeleriiiiiiiiiiiii Eki Görüntüle 758738 Eki Görüntüle 758739
Merhaba güzel anneler ve minik balıklar
Hah işte, benim de tam olarak yaşadığım şey sanırım bu kızlar. Eğilip doğrulurken batıyor sanki, çok zor oluyor, sıkışıyor gibi bebeğim. Bi yandan da karnımın altında tüm ağırlık gibi. Çok karmaşık oldu ama son birkaç gündür yoğun olarak yaşadığım tam da bu işte
Bu sabah temizlik için kadın geldi. Bana "karnın aşağı inmiş, miden bomboş kalmış" diyor. "E benim midem zaten boştu ki" dedim. Pek önemsemedim. Sonra annemle tel'de konuşurken dedim böyle böyle diye. Diyor ki bana: "Dün akşam fark ettim, hatta babana da söyledim, karnı aşağı inmiş. Kalan eksikleri hemen tamamlayalım" diye demez mi? Kızlar ne demek şimdi bu? Doğum mu yaklaşıyor? Yani zaten yakın ama benim tahminimden daha da mı yakın? Tecrübeli anneler ne dersiniz?
kızlar ben geldim.........kızımı gördüm biraz çok bekledik tam bize geldi sıra doğuma çıktı 10 dakikada geldi sordum sekretere doğdu senden sonra yine var dedi....kızım 1510 gr 37 cm 29+5 sata göre ultrasyona göre 30+1 çıktı gayet iyi dedi...ayakları kocaman dedi bende dedim benim ayaklarım çok küçük 36 giyiyorum eşiminde ayakalrı küçük bilmiyorum kime benziyorsa dedi elleri ayaklarını gösterdi ama daha dönmemiş dedi bende zaten çok sık idrara çıkıyorum bazen gidiyorum oturup oturup kalıyorum boşa gidiyorum dedim baskı yapıyor dedi fazla ayakta kalma masa başında oturuyorum zaten bazen çok tekmeliyor kasıklarımı...maşallah 7.ayındasın 6 kilo almşsın dedi...77 yle başladım 83 kiloyum...ama kilolu hamile kaldım ya...38.haftaya kadar dönmezse sezeryan dedi..ne kadar meraklılar sezeryan yapmaya....raporunu da gel ağustosun 1.inde veririz dedi...ben bayrama kadar çalışmayı düşünüyorum dedim tamam dedi...rapor için 1 ağustosta gidecem ama 31+5 oluyorum farketmez dedi 1-2 gün....12 ağustosta diğer randevum...benden bu kadar...çok şükür iyiyiz....herkese tşk ederim.....
sağol canım benimm,inş. hepimizin bebeğii önceliklee sağlıklı,yüzü güzel kendi güzel ahlakı güzelll evlatlarr olurrrMaşallah bebeğineYüzü ne kadar da net çıkmış.. Resimleri bile böyleyse, kim bilir doğunca nasıl da güzel olacaklar
shu_esra maşallah bebeğine.. benim kızımda inş bu sefer renklide gösterir bize yüzünü
slmlarr kızlarrrr
Arkadaşlar aranızda gebelikte diyabet yaşayıp insülin kullananlar var mı?
Tam tarif ettiğin yerde oluyor benim de. Benim küçük cadı yapıyor sanıyordum. Gaz sancısıymış demek :44:
iştahımm cok acıldııı kızlar
yedım yedım geldımmmm şiştimm patlıycammmmmmm sankı
kızlar nasılsınız minnaklarınız nasıl :)
bu arada biz 33+6 olduk büyüdük büyüdükkkkk :)
en son 32+0 da gittim doktor 2100 gr demişti maşallah süphanallah :)
hepinizi öpüyorumm