- 11 Temmuz 2013
- 121
- 0
canım ben yurt dışındayım burda puset mecburi hastaneden onunla çıkmana izin veriyorlar yoksa izin yokyani bebekler bi doğuyor hop pusete, burda port bebe tarzında pek bi ürün görmedim ben. yani puset rahatsız olmaz merak etme bizde puset aldık başka bişey almadık onu kullanacağız
kızlar bu arada puset dediğiniz oto koltuğu oluyor dimi :44::44::44:
zeynepcim fotodaki set çok güzel.. portbebeyi aşıya falan giderken de kullanabilirsin cnm.. tercih senin tabii ama.. 10 saat yolculukta portbebenin içinde zaten olmaz bence pişer bebek mazallah arasıra yatırırsın arada kucağına alır hava aldırırsın... Allah kolaylık versin cnm 10 saat zor..
Benim de iştahım tamamen kapandı yavrumu aç bırakıyorum galiba bu aralar. dün akşam yemeğinde sadece çorba içtimm sıcaklardanmıdır nedir bilemedim
ben altına küçük bir yastık koyacağım böylece çukurluk kalmayacak inşallah.arkadaşımdan görmüştüm.Bende öyle düşündüm ama sonra sirt kısmı çok çukur gibi geldi .
İki amaç içinde kullanılan ürünler var canım.
canım ben kendime küçük çekçekli valiz hazırlamayı düşünüyorum. oğlum için aldığım bebek çantası biraz büyükçe ona hazırlayacağım inşallah..kızlar benim kafama takılanlardan biri de şu.. kendime küçük çekçekli valizi hazırladım hastane çantası olarak.. ama bebişin çantasını da mı valiz yapsam yoksa el çantasına mı koysam bilemedim.. iki valizle gitsem çekçekli çok mu komik olur... sizler hangi çantalara hazırladınız ya da hazırlamayı düşünüyorsunuz?
ben altına küçük bir yastık koyacağım böylece çukurluk kalmayacak inşallah.arkadaşımdan görmüştüm.
benim bahsettiğim oto koltuğu şeklinde olanlar canım...
Bizde daha kıyafet bile yok :)) ancak 2 hafta falan sonra başlayacağım almaya umarım kızım rahat olur o süreçte
cantaya bebege neler koydunuz kendinize neler koydunuz yazarmisniz lutfeeeeen kaldim ortada[/QUOT
ben valizimi hazırladım çok şükür size koyduklarımı yazayım
kendim için;
1 tane gecelik ve sabahlık ve 2 tane pijama koydum
2 tane çorap
terlik
2 emzirme sütyeni 1 atlet 3 adet kilot
sabun
kçük havlu
ıslak mendil peçete
ped
göğüs ucu kremi ve pedi
süt sağma cihazı
el çantama da;
makyaj malzemesi
el aynası
kolunya
tarak
diş fırçası ve macunu koyacam
bebeğim için;
bebek bezi 16 adet koydım
2 paket ıslak mendil
1 hastane çıkışı 10'lu
1 tane 5'li takım
bir de yadek pijama takımı
haricen 2 adet zıbın
başlık,eldiven,önlük takımlarda var yoksa koymak lazım
2 tane çorap
yelek
3 tane penye battaniye
küçük havlu
5 adet küçük mendil 2 adet büyük mendil
emzik ve biberon
pişik kremi
liste halinde çok gibi ama küçük valize rahat sığdırdım boş yer bile var:)) umarım işinize yarar
tesekkurler canim bende hazirladim sayilir ama benim cantama koyacaklarda eksik var onlarida tamamlayinca bitirecegiz insallah
güle güle kullanın canım hazırladıklarını herşey hazır olmuş inşallah kızınla tek eksiğiniz tamamlanırzaman çabucak geçsede yavrulara kavuşsak
sagol canim zamani anlamayacagiz bile gecip gidecek hemencecik
canım ben yurt dışındayım burda puset mecburi hastaneden onunla çıkmana izin veriyorlar yoksa izin yokyani bebekler bi doğuyor hop pusete, burda port bebe tarzında pek bi ürün görmedim ben. yani puset rahatsız olmaz merak etme bizde puset aldık başka bişey almadık onu kullanacağız
bende puset kullanacagim canim ayni sebepten bide zaten o pusetler anne karni gibi dizayn ediliyor bebek rahat ediyor yani port bebe nedir onu bilmiyorum yalniz
inşallah canım ben evde olduğum halde bişey yapmasamda zamanı yakalayamıyorum çoğu zaman bi bakmışız elde çanta hastane yolundayız inşallahsagol canim zamani anlamayacagiz bile gecip gidecek hemencecik
bende puset kullanacagim canim ayni sebepten bide zaten o pusetler anne karni gibi dizayn ediliyor bebek rahat ediyor yani port bebe nedir onu bilmiyorum yalniz
kızlar benim kafama takılanlardan biri de şu.. kendime küçük çekçekli valizi hazırladım hastane çantası olarak.. ama bebişin çantasını da mı valiz yapsam yoksa el çantasına mı koysam bilemedim.. iki valizle gitsem çekçekli çok mu komik olur... sizler hangi çantalara hazırladınız ya da hazırlamayı düşünüyorsunuz?
Kizlar 4 5 gundur bende bi an da bi halsizlik elim ayagim cekilyor bayginlik gecircek gibi hissediyom kendimi.tansiyonum 9/5 8/4 lerde donuyor.hamile kalmadan tansiyonum 10 larda falandi hamilelikde 11 14 ler falan oluyor.doktoruma sordum yemekleri az ve sık ye dedi ama onunda faydasi yokk
Sanki biri el çantası olsa daha rahat olur onuda çek çekli valizin üstüne yerlestirir rahat taşınır 2 çek çekli banada fazla gibi geldi
Sanki biri el çantası olsa daha rahat olur onuda çek çekli valizin üstüne yerlestirir rahat taşınır 2 çek çekli banada fazla gibi geldi
Ne dediler acilde sana ben yarin devletteki doktoruma gitmeyi dusnuyom.boyle ararda gun devam edince korkmuyor degilim..kan degerlerim 10 acaba ondan mi diycem ilaclarimi kullaniyom normal olsunda katlaniriz allaha sukur bebegim kipir kipr yayik gibi salliyor karnimirümeysa geçmiş olsun arkadaşım. aynı sebepe birde kan ter içinde kalma eklenince ofisten hastaneye yetiştirdiler beni. oluyor bacım bu haller napalım. Allah yardımcımız olsun
Ben tek valiz hazırlayacağım Allah kısmet ederse hatunlar. o valizde daha evvel kullanılmış hiçbirşey olmayacak zaten. çamaşırlar bile yeni.)
kızlar bu göğüs pedi ne ya onu bıle bılmıyorum.sutyenın ıçınemı takılıyo akmasını engelllemek içinmi
canım gögüs pedi memenin ucuna konuluyor süt sızıntısı olursa giysilerin batmasın diye
bana da aynen fazla geliyo çanta olucak biri kesin karar verdim şimdiSanki biri el çantası olsa daha rahat olur onuda çek çekli valizin üstüne yerlestirir rahat taşınır 2 çek çekli banada fazla gibi geldi
canım tek valiz olursa hastanede karışıklık olur diye düşünüp iki çanta hazırlamaya karar verdim.. oh oh maşallah mis gibi giyin inşallahBen tek valiz hazırlayacağım Allah kısmet ederse hatunlar. o valizde daha evvel kullanılmış hiçbirşey olmayacak zaten. çamaşırlar bile yeni.)
benim eşyalar küçük çekçekliye bile zor sığdı.. abarttım mı acaba rümeysaKendim icin bebek cantalarina benzeyen spor cantasini bebege de kendisi icin aldigim el cantasini hazirliycam birini bi kola digerini diger kola takat alir gelir esim
Sanki azicik abartmisin gibi geldi ben listelere gore degilde tecrubeli annelerin yazdiklari listeler var onlar gibi hazirliycam sonucta buyuk bi aksililk olmaz ise 2 gece kaliniyor sezeryan da.normal olursa hep bi gecebana da aynen fazla geliyo çanta olucak biri kesin karar verdim şimdi
canım tek valiz olursa hastanede karışıklık olur diye düşünüp iki çanta hazırlamaya karar verdim.. oh oh maşallah mis gibi giyin inşallah
benim eşyalar küçük çekçekliye bile zor sığdı.. abarttım mı acaba rümeysa