2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

peracım şekerim nasılsın :) çoluk çocuğa karıştım zor giriyorum yazına baktımda tatlım bikaç tavsiyem olsun sizlere :) ben bir çekçekli valiz bir bebeğin çantasını götürdüm 1 gece kaldım normal doğumla yetmedi valla :) yeni doğan bebekler 1 aylık olana kadar altını açana kadar çiş ediyo heryere bnm oğlan 5 kere suladı yatağı kıyafetlerini ben 2 tulum 3 hastane çıkışı koydum yetmedi pazen battaniye 2 tane koymuştum 2 side kirlendi yeni aldırttım bol kıyafet ve çıt çıt lı bady koyun normal eve de en çok gereken şeyler çıt çıtlı bady özellikle şu uzun kollu çıt çıtlılar çok iyi oluyo ben oğluma onlardan gydirip altına tayt giydiriyorum çok şirin oluyo tek parça tulumlar 15 20 gün iyi sonrası zor oluyo tonla almıştım mothercare den çoğunu kullanamadım oğlumun bacakları sığmadı içlerine gazını zor çıkarıodu çocuk alt üst takımlardan alın alıcaksanız hastaneye biberon da koyun mutlaka sütünüz gelmezse bebeğin şekeri düşüyo 30 ml kdr mama verilir.Birde emziğe alıştırın rahat edersiniz emzirip ağzına veryorum emziği işimi gücümü yapıyorum bizden bu kdr teteler hayırlı doğumlar hepinize

yaa kızlar bişey sorucam
burada takılan baya bikaç kişi daha vardı ama onlar uzun zamandır gelmiyorlar
faceden takip ediyoruz ordan konuşmak daha basit falan dediler face de ne diye takip edicez ?
neeerdee bu milleett hep faceye geçmişler

İftar saatinden sonra kimse kalmamış :))
sevgili kocişim saat 4te aradı beni, kardeşi kız arkadaşıyla birlikte iftara geleceklermiş diye, 18.00 gibi geldiler 23.00de gittiler ancak mutfağı toparladım geldim
sıpam kokuttu beni ama o kadar yemeğe ve tatlıya rağmen kıpırdamadı bi 20 dakika canımdan can gitti kimseyi görmedi gözüm devrildim soluma yattım 3 bardakta su içtim neyse ki sonunda meksika dalgaları yaptı da hastaneye gitmekten vazgeçtim :)

gözünüz aydın bakalım maşallah kızına ne güzel büyümüş

ben de bir küçük seyahat el çantası vardı kendime onu hazırladım, bebişin kendi atta çantasına ebeye ilk verilecekleri ve çorap, mendil, havlu gibi şeyleri koydum, kendi çantamda kalan yere de, bebişe ekstra kıyafetler koydum birde kol çantamı alıp çıkacağım kısmetse :)

canım bende 3 hafta kadar önce olmuştu o sabah akşam tansiyon ölçüyordum sanırım 5 gün kadar sürdü sonra geçti, bayılacak gibi oluyordum bebeğin durduğu yer daha doğrusu baskı yaptığı yerle alakalıymış, kendini kötü hissedince ayaklarının altına yastık koy ve uzan tansiyonunu ölçebiliyorsan da tuzlu ayran kısa vadede toparlıyor, inşallah senin de geçicidir ve çabuk geçer rümeysacım..

canım onu bende anlamadım facete kadınlar kulübüne üyeyim ama nerden konuşuluyor bilmiyorum öğrenirsen bana da söyle

canım onu bende anlamadım facete kadınlar kulübüne üyeyim ama nerden konuşuluyor bilmiyorum öğrenirsen bana da söyle
valla bende kadınlar kulübüne üyeyim ordan olmadığı kesin amaaa son anda dank etti kafamaaa
face adresin varsa cnm 2013 eylül anneleri yaz orda da grup varmııışşş bizimkiler kesin burdan konuşuyolar ben hemen istek yolladım bileeee

bende yolladım canım ama buranın tadı başka bence yine de neyse bakalım kabul edilsin de konuşuruz orda da :)

Herkese hayırli sabahlar umarım bnden daha iyi bir gece geçirmissinizdir sıcaklar mahvetti beni sabaha kadar terden uyuyamiyorum birde ağrılar başladı üstüne boğâzım ağrıyor Allah şifa versin. Bugun üni. Hastanesine gideceğim tüm tahiller yenilenecek inşallah birşey çıkmaz bana dua edin simdilik Allah'a emanet.

herkese günaydın güzel anneler
dün tüm gün işyerınde bel agrısından yerımde duramadım
aksam eve gıttıgmde yemek bıle yemeden 7bck 8 gıbı uyuya kalmısım
artık gec saatte yemek yemıycem dıyorum erken uyuynca 11de kalktım o saatte yedım bı guzel:):)
ıns bugunu yarını da skntısız bel agrısız gecırırımde haftasonu gelır

günaydın kızlar. dün bi evi süpürüp sildim bu ne halsizlik böyle:)))) ben pek yorulmayan enerji doluydum ne hale geldim:))) gecede tam yatacağım zaman iki lokma ekmek ile zeytin yemek istedim kavanozdan koydum zeytini tam dolaba koyacakken kavanoz kırıldı amann Allah'ım zaten yorgunum zar zor eğilerek temizledim. zaten ellerimde pek bişey kalmıyor düşüyor hemen.

Evlat sevdasına kan ter içinde günlerini geçiren cefakar anneler hepinize hayırlı sabahlar:) öpüyorum

buğün 11:30 da randevum var tam bir ay oldu...bakalım benim kızım nasıl kaç kilo almış en son 26 haftada 874 gr dı...bir sürü soracağım soru var kesin oraya gidince unuturum...anam benim doktorda hiç konuşturmuyorki kendi konuşuyor hiç susmuyor...geri dönüşte yazarım size öpüyorum hepinizi...inş güzel haberlerle gelirim...

bırbucuk kılo olmustur annesı en azından:)
hadı bakalım hayrlı haberlerle gel inşallah

Allah hepimize yardım etsin
Ben de benzer durumdayım.
Hiçbir şeye halim yok.
Mobilyalar kaç gün önce geldi hala silmedim.
Ne toz alıyorum ne yer siliyorum.
Evim leş gibi oldu.
Tembellik başa bela bu aralar.

hayırlı haberler alırsın inş.

düşen kırılan şeylere sinir oluyorum bende.. eğilmek zaten ayrı bir işkence. geçen işten geç çıktım eve gittiğimde 20:40'tı. makarna ısıttım tabak tezgahtan düştü kırıldı.. sinirden ağlayacaktım bende..

melekçi canım hadi hayırlı haberlerle gelirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…