- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
bana da aynen fazla geliyo çanta olucak biri kesin karar verdim şimdi
canım tek valiz olursa hastanede karışıklık olur diye düşünüp iki çanta hazırlamaya karar verdim.. oh oh maşallah mis gibi giyin inşallah
benim eşyalar küçük çekçekliye bile zor sığdı.. abarttım mı acaba rümeysa
Merhabalar,
Bugün kızçemle doktora ablasına gittik raporumuzu aldık bugün itibariyle artık özgürüz
Prensesim 2000 gram olmuş boyumuzda 42 cm.. Çok şükür herşeyimiz çok iyi
Bende 79 kilo olmuşum bu durumda tam 12 kilo almış oluyorum
kızlar benim kafama takılanlardan biri de şu.. kendime küçük çekçekli valizi hazırladım hastane çantası olarak.. ama bebişin çantasını da mı valiz yapsam yoksa el çantasına mı koysam bilemedim.. iki valizle gitsem çekçekli çok mu komik olur... sizler hangi çantalara hazırladınız ya da hazırlamayı düşünüyorsunuz?
Kizlar 4 5 gundur bende bi an da bi halsizlik elim ayagim cekilyor bayginlik gecircek gibi hissediyom kendimi.tansiyonum 9/5 8/4 lerde donuyor.hamile kalmadan tansiyonum 10 larda falandi hamilelikde 11 14 ler falan oluyor.doktoruma sordum yemekleri az ve sık ye dedi ama onunda faydasi yokk
yaa kızlar bişey sorucam
burada takılan baya bikaç kişi daha vardı ama onlar uzun zamandır gelmiyorlar
faceden takip ediyoruz ordan konuşmak daha basit falan dediler face de ne diye takip edicez ?
neeerdee bu milleett hep faceye geçmişler
valla bende kadınlar kulübüne üyeyim ordan olmadığı kesin amaaa son anda dank etti kafamaaacanım onu bende anlamadım facete kadınlar kulübüne üyeyim ama nerden konuşuluyor bilmiyorum öğrenirsen bana da söyle
Büyük harflerle 2013 eylül anneleri diye arattirin cikicaktir
valla bende kadınlar kulübüne üyeyim ordan olmadığı kesin amaaa son anda dank etti kafamaaa
face adresin varsa cnm 2013 eylül anneleri yaz orda da grup varmııışşş bizimkiler kesin burdan konuşuyolar ben hemen istek yolladım bileeee
katılalım bizde bariii dimi ama ordan daha rahattır konuşamk eminimteşekkürler canım buldum
buğün 11:30 da randevum var tam bir ay oldu...bakalım benim kızım nasıl kaç kilo almış en son 26 haftada 874 gr dı...bir sürü soracağım soru var kesin oraya gidince unuturum...anam benim doktorda hiç konuşturmuyorki kendi konuşuyor hiç susmuyor...geri dönüşte yazarım size öpüyorum hepinizi...inş güzel haberlerle gelirim...
günaydın kızlar. dün bi evi süpürüp sildim bu ne halsizlik böyle:)))) ben pek yorulmayan enerji doluydum ne hale geldim:))) gecede tam yatacağım zaman iki lokma ekmek ile zeytin yemek istedim kavanozdan koydum zeytini tam dolaba koyacakken kavanoz kırıldı amann Allah'ım zaten yorgunum zar zor eğilerek temizledim. zaten ellerimde pek bişey kalmıyor düşüyor hemen.
Herkese hayırli sabahlar umarım bnden daha iyi bir gece geçirmissinizdir sıcaklar mahvetti beni sabaha kadar terden uyuyamiyorum birde ağrılar başladı üstüne boğâzım ağrıyor Allah şifa versin. Bugun üni. Hastanesine gideceğim tüm tahiller yenilenecek inşallah birşey çıkmaz bana dua edin simdilik Allah'a emanet.
günaydın kızlar. dün bi evi süpürüp sildim bu ne halsizlik böyle:)))) ben pek yorulmayan enerji doluydum ne hale geldim:))) gecede tam yatacağım zaman iki lokma ekmek ile zeytin yemek istedim kavanozdan koydum zeytini tam dolaba koyacakken kavanoz kırıldı amann Allah'ım zaten yorgunum zar zor eğilerek temizledim. zaten ellerimde pek bişey kalmıyor düşüyor hemen.