2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben port bebe almadım ama yumuşak kundak battaniyeler var ya ondan almıştım onunla çıkarmayı düşünüyorum hastaneden port bebe çok kullanılan bişey olmadığı için almadım ben,bi sıkıntı olmaz dimi o battaniye ile çıkarmam da?yine içten penye ile sararız tabii bebişimii

Canım ben de ilk bebeğimde tam olarak bu markaları kullandım. Hatta ben yazdım sandım :) hepsinden çok memnun kaldım.özellikle musteladan.
ayyy çok sevindim şimdi canım isabetli kararlar olmuş sanırım inşallah benim oğlumda memnun kalır da seneye annesi yeni anne olacaklara tavsiyede bulunur senin gibi

selamlarr...
bugün gelemedim temizlik yaptım çamaşırlar vardı şimdi de yemek koydum daha sonrada dışarı çıkıcam

sizler hazırladınız mı hastane çantasını ben daha ellemiyorum hiçbişey bayramda annem gelicek
yıkıcaz ütülücez yerleştircez kıyafetleri
o zaman hazırlıycam çantayıda

Canım 1.68 boy 58 kiloyken hamile olduğumu öğrendim.
Çok da zayıf değildim aslında iştahlıyım
Şimdi 76yım
Veririz inşallah ne diyim.

Mobilya konusunda karar verdin mi?
canım sen zayıf hamile kalmışsın benimde boy aynı ama ben 65 le hamile kaldım şimdi 74 oldum kafana takma yani çok görünmüyordur doğumdan sonra vericez inşallah kiloları

ah ah ramazan geleli benimde ana öğün 4 e çıktı napcaz bilmiyorum sahurdada kalkıyorum hiçbişey yemiycem desemde şundan bundan derken hoooop herşey mideye inmiş oluyor benim hedefimde 15 kilo ama bakalım nasıl olacak :44:

maşallah ikinize de canım herşey yolunda olsun da kilolara sonra bay bay dersin

Kizlarrr bizim odamiz bile gelmedi daha kiyafetker yiikanacak cantam hazirlnck isimiz cok

Bebeğe alınacaklar ve kendimiz için lazım olan ihtiyaç listesi sitenin = Doğuma Hazırlık
Yeni doğacak bebişler için alınması gerekenler nelerdir? bölümünde daha evvel konuşulmuş. yararlı bilgiler mevcut

canım ben pusetin rahat olacağını düşünmüyorum o yüzden portbebe ile çıkarıcam daha derli toplu oluyor haliyle...

Ben de portbebe ile çıkarıcam kısmetse

canım puset değil de portbebe tavsiye ediliyor
çünkü bebek pusete otururken sorun olabilir ama portbebeye yatırırsın güzelce

Dogumdan 20 gün sonra falan 10 saat sürecek araba yolcuğu yapmak zorundayız ondan port bebe hiç düşmedim puset+araba koltuğu tarzı birsey düşünüyordum ama şimdi kafa karıştı rahat olmaz mı acaba siz ne düşünüyor sunuz birde şöyle bir ürün buldum sizce kullanışlı olur mu?

Chicco Trio Enjoy Travel Sistem Bebek Arabası Coal - e-bebek.com

niye sıkıntı olsun ki canım olmaz bence kullanmayacağını düşünüyorsan alma derim ben..

Kızlar birde benim boğazım fena açıldı :18: doymak bilmiyorum sanki kendimi frenlemesem çok kilo alıcam
özellikle akşamları sürekli bişeyler yiyesim geliyor kendimi hep buzdolabının içine bakarken yakalıyorum

canım ben yurt dışındayım burda puset mecburi hastaneden onunla çıkmana izin veriyorlar yoksa izin yok yani bebekler bi doğuyor hop pusete, burda port bebe tarzında pek bi ürün görmedim ben. yani puset rahatsız olmaz merak etme bizde puset aldık başka bişey almadık onu kullanacağız

zeynepcim fotodaki set çok güzel.. portbebeyi aşıya falan giderken de kullanabilirsin cnm.. tercih senin tabii ama.. 10 saat yolculukta portbebenin içinde zaten olmaz bence pişer bebek mazallah arasıra yatırırsın arada kucağına alır hava aldırırsın... Allah kolaylık versin cnm 10 saat zor..

Benim de iştahım tamamen kapandı yavrumu aç bırakıyorum galiba bu aralar. dün akşam yemeğinde sadece çorba içtimm sıcaklardanmıdır nedir bilemedim

canım puset değil de portbebe tavsiye ediliyor
çünkü bebek pusete otururken sorun olabilir ama portbebeye yatırırsın güzelce

Tatlim arabayla gitceksin eve puset mecburi za ten hem Allah korusumbisey olursa bebek sabit oluyo

Hicte rahatsiz olmaz bebegimiz cunku yen I dog us olcak karnimizda nasil durduklarini hatirlatmak isterim bence pusetcok guvemli

kızlar benim kafama takılanlardan biri de şu.. kendime küçük çekçekli valizi hazırladım hastane çantası olarak.. ama bebişin çantasını da mı valiz yapsam yoksa el çantasına mı koysam bilemedim.. iki valizle gitsem çekçekli çok mu komik olur... sizler hangi çantalara hazırladınız ya da hazırlamayı düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…