2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cantaya bebege neler koydunuz kendinize neler koydunuz yazarmisniz lutfeeeeen kaldim ortada
valla aynı şeyi bende soruyorum çünkü halaaaaaaaaaa benimkiler hazır olmayı bırak yıkamaya bile başlamadım alıp alıp yığdım odaya artık tek bigünde yıkar kurutur hazırlarım
çanta hazırlık işine gelince gerçekteeeennn hazırlayan ve tecrübeli olanlar en ince detayına kadar yazsalar biz ilki olanlar için bi bilgi edinmiş oluruzzz

Kızlar aklıma bişey takıldı :26: Hastaneye çarşaf götürcek misiniz? bebişe ve kendimize?

canim ben birsey goturmeyi planlamiyorum ama bazi hastaneler turkiyede bebege istiyorlarmis

kesinlikle haklisin ben hazirlayayim dursun kenarda diyorum artik ne olur ne olmaz

kızlar Allah kısmet ederse insallah hastaneden cıkışında bebeşi pusetle mi çıkarmayı düşünüyorsunuz ? Rahat olurmu yeni doğan için?

Öğretmen arkadaşlar aradım ilçeyi şimdi.
Ordaki bayan il milli eğitimin şefiyle görüşmüş.
Fiili olarak çalışmadığımız haftaları doğum sonrasına atamıyormuşuz.
Çok mutsuz oldum ama hala içimde ufak da olsa bir ümit var.

Torba yasasını sordum haberi yok.
Sizlerden bilgi bekliyorum kızlar.

kızlar Allah kısmet ederse insallah hastaneden cıkışında bebeşi pusetle mi çıkarmayı düşünüyorsunuz ? Rahat olurmu yeni doğan için?

canım puset değil de portbebe tavsiye ediliyor
çünkü bebek pusete otururken sorun olabilir ama portbebeye yatırırsın güzelce

ben de ili aradım açan yok hala:105: benim de ümidim yok ama yarın raporumu almaya gidicem yine de bulunsun...

i
Canim bana da aynisini soylediler.torba yasada zaten dogum izniyle ilgili bisey yok ki ben inceledim bayaa bulamadim bisey.

i
Canim bana da aynisini soylediler.torba yasada zaten dogum izniyle ilgili bisey yok ki ben inceledim bayaa bulamadim bisey.

Aaa gerçekten mi?
Umutlanmıştım torba yasası için.
O bayan bana erken doğum olursa izniniz yanmaz, direkt doğum sonrasına atabilirsiniz dedi.
O kadar kafam karışık ki şu an, iyi bir şey değil mi bu?

biz evin içinde oturup kalkamazken sen işe gidiyosun canımyaa Allah yardımcın olsun sabret sonundaki mükafatını düşün sabret canım benim başka bişey demekde elimden gelmiyokii..

Ben de devam ediyorum işe. Bugün 32 hafta bitti çalışabilir raporumu aldım kısmetse 37 bitene kadar devam edicem mecburen iznimin büyük kısmını doğum sonrası kullanmak istiyorum. Ama işyerinde artık oturmak öyle zor geliyokii kendimi zor taşıyorumm işim rahat olmasına rağmen ben böyleysem ağır işi olanların Allah yardımcısı olsun

bende 34e kadar kalmayı planlıyodum zaten 34 bayram haftası olucak
2 hafta sonraya kalsın dıye
ama bugun resmen yerımde duramıyorum cok belım agrıyooo
nasıl durucam bilmıyorum
simdiden böyleysem dıyorum
Allah'ım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah

güle güle kullanın canım hazırladıklarını herşey hazır olmuş inşallah kızınla tek eksiğiniz tamamlanır zaman çabucak geçsede yavrulara kavuşsak

maşallah kızına canım ne güzel büyümüş gözünüz aydın olsun babaya kavuşmuşsunuz zor günler geride kaldı inşallah güzel günler sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…