- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
bana da aynen fazla geliyo çanta olucak biri kesin karar verdim şimdi
canım tek valiz olursa hastanede karışıklık olur diye düşünüp iki çanta hazırlamaya karar verdim.. oh oh maşallah mis gibi giyin inşallah
benim eşyalar küçük çekçekliye bile zor sığdı.. abarttım mı acaba rümeysa
peracım şekerim nasılsın :) çoluk çocuğa karıştım zor giriyorum yazına baktımda tatlım bikaç tavsiyem olsun sizlere :) ben bir çekçekli valiz bir bebeğin çantasını götürdüm 1 gece kaldım normal doğumla yetmedi valla :) yeni doğan bebekler 1 aylık olana kadar altını açana kadar çiş ediyo heryere bnm oğlan 5 kere suladı yatağı kıyafetlerini ben 2 tulum 3 hastane çıkışı koydum yetmedi pazen battaniye 2 tane koymuştum 2 side kirlendi yeni aldırttım bol kıyafet ve çıt çıt lı bady koyun normal eve de en çok gereken şeyler çıt çıtlı bady özellikle şu uzun kollu çıt çıtlılar çok iyi oluyo ben oğluma onlardan gydirip altına tayt giydiriyorum çok şirin oluyo tek parça tulumlar 15 20 gün iyi sonrası zor oluyo tonla almıştım mothercare den çoğunu kullanamadım oğlumun bacakları sığmadı içlerine gazını zor çıkarıodu çocuk alt üst takımlardan alın alıcaksanız hastaneye biberon da koyun mutlaka sütünüz gelmezse bebeğin şekeri düşüyo 30 ml kdr mama verilir.Birde emziğe alıştırın rahat edersiniz emzirip ağzına veryorum emziği işimi gücümü yapıyorum bizden bu kdr teteler hayırlı doğumlar hepinize