- 15 Ekim 2011
- 1.210
- 13
canım senin cuma günü raporu alman gerekiyo. benim 11 eylül doğum. ben bugün aldım
son adetin 5 aralıkmı? yarın benim 32+0.. :44: +1 mi olması gerekiyomuş illa:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım senin cuma günü raporu alman gerekiyo. benim 11 eylül doğum. ben bugün aldım
ayyy çok sevindim şimdi canım isabetli kararlar olmuş sanırım inşallah benim oğlumda memnun kalır da seneye annesi yeni anne olacaklara tavsiyede bulunur senin gibiCanım ben de ilk bebeğimde tam olarak bu markaları kullandım. Hatta ben yazdım sandım :) hepsinden çok memnun kaldım.özellikle musteladan.
canım sen zayıf hamile kalmışsın benimde boy aynı ama ben 65 le hamile kaldım şimdi 74 oldum kafana takma yani çok görünmüyordur doğumdan sonra vericez inşallah kilolarıCanım 1.68 boy 58 kiloyken hamile olduğumu öğrendim.
Çok da zayıf değildim aslında iştahlıyım
Şimdi 76yım
Veririz inşallah ne diyim.
Mobilya konusunda karar verdin mi?
ah ah ramazan geleli benimde ana öğün 4 e çıktı napcaz bilmiyorum sahurdada kalkıyorum hiçbişey yemiycem desemde şundan bundan derken hoooop herşey mideye inmiş oluyor benim hedefimde 15 kilo ama bakalım nasıl olacak :44:bende on kıloyu gectım
doktor 12 ıle tamamlaman lazım felan dedı ama 15i hedefledım
cunku gecen ay 2,5kılo ondan oncekı ay 3 kılo aldım
ınsallah gerı kalan 2 ayda da toplam 5 kıloyu gecmemkı 15ıle tamamlarım
ama ramazan bıle etkıledı yeme duzenımı
aksam ısten eve gelıyorum 7 gıbı yıyorum az da olsa
esım orucunu acarken yıne yıorm
tamam ıkı sefer de de az yıyorum ama sonra yatıyorum:)
bide gece onla sahura kalkıyorum o zaman da yıyorum sahurda da meyve yıorm gercı ama
bı haftadr yeme duzenıme bır ana öğün bı ara öğün fazladan eklendı
gercı demekkı istahımda acılmıskı yıyebılıorm:):):):)
maşallah ikinize de canım herşey yolunda olsun da kilolara sonra bay bay dersinMerhabalar,
Bugün kızçemle doktora ablasına gittik raporumuzu aldık bugün itibariyle artık özgürüz
Prensesim 2000 gram olmuş boyumuzda 42 cm.. Çok şükür herşeyimiz çok iyi
Bende 79 kilo olmuşum bu durumda tam 12 kilo almış oluyorum
canım ben pusetin rahat olacağını düşünmüyorum o yüzden portbebe ile çıkarıcam daha derli toplu oluyor haliyle...
Ben de portbebe ile çıkarıcam kısmetse
canım puset değil de portbebe tavsiye ediliyor
çünkü bebek pusete otururken sorun olabilir ama portbebeye yatırırsın güzelce
kızlar ben port bebe almadım ama yumuşak kundak battaniyeler var ya ondan almıştım onunla çıkarmayı düşünüyorum hastaneden port bebe çok kullanılan bişey olmadığı için almadım ben,bi sıkıntı olmaz dimi o battaniye ile çıkarmam da?yine içten penye ile sararız tabii bebişimii
Kizlarrr bizim odamiz bile gelmedi daha kiyafetker yiikanacak cantam hazirlnck isimiz cok
niye sıkıntı olsun ki canım olmaz bence kullanmayacağını düşünüyorsan alma derim ben..kızlar ben port bebe almadım ama yumuşak kundak battaniyeler var ya ondan almıştım onunla çıkarmayı düşünüyorum hastaneden port bebe çok kullanılan bişey olmadığı için almadım ben,bi sıkıntı olmaz dimi o battaniye ile çıkarmam da?yine içten penye ile sararız tabii bebişimii
Dogumdan 20 gün sonra falan 10 saat sürecek araba yolcuğu yapmak zorundayız ondan port bebe hiç düşmedim puset+araba koltuğu tarzı birsey düşünüyordum ama şimdi kafa karıştı rahat olmaz mı acaba siz ne düşünüyor sunuz birde şöyle bir ürün buldum sizce kullanışlı olur mu?
Chicco Trio Enjoy Travel Sistem Bebek Arabası Coal - e-bebek.com
son adetin 5 aralıkmı? yarın benim 32+0.. :44: +1 mi olması gerekiyomuş illa:44:
Kızlar birde benim boğazım fena açıldı :18: doymak bilmiyorum sanki kendimi frenlemesem çok kilo alıcam
özellikle akşamları sürekli bişeyler yiyesim geliyor kendimi hep buzdolabının içine bakarken yakalıyorum
canım puset değil de portbebe tavsiye ediliyor
çünkü bebek pusete otururken sorun olabilir ama portbebeye yatırırsın güzelce
Dogumdan 20 gün sonra falan 10 saat sürecek araba yolcuğu yapmak zorundayız ondan port bebe hiç düşmedim puset+araba koltuğu tarzı birsey düşünüyordum ama şimdi kafa karıştı rahat olmaz mı acaba siz ne düşünüyor sunuz birde şöyle bir ürün buldum sizce kullanışlı olur mu?
Chicco Trio Enjoy Travel Sistem Bebek Arabası Coal - e-bebek.com