2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın guzeller güzeli hamisler ve onların yavruları songl55 canım bende aynı durumdan muzdaripm göbeğim berbat durumda.o yetmiyormuş gibi sürekli kasinıyor inşallah doğumdan sora geçer diye umuyorum ama gecmedigini söylüyorlar.

Herkese günaydın sevgili anneler:) Bugün İzmir'de hava pek güzel ,sanki Temmuz ayı değilde bahar, oh serin serin hep böyle geçse yaz ne güzel olur:) Uzun zamandan beri çok güzel uyumuşum bu gece.

herkese günaydın kızlar. bir sürü şey konuşmuşsunuz anca bitirebildim aldıklarımızdan bahsedilmiş ben kıyafet olarak fazla bişey almadım hele büyük şeyler hiç almadım büyüdükçe gider 2 parça alırım dedim çok çabuk büyüyorlar çünkü gereksiz şeyler alıp dizmedim. bakım ürünlerinide dalinin aldım sebamed biraz pahalı geldi kendi maaşım olsa alırdım ama tek maaşla biraz düşünmem gerek istesemde alamadım yani. 1 tane prima yeni doğan aldım uni baby ıslak pamuk mendilinden aldım. ama biberon, banyo küveti falan almadım. ateş ölçer, banyo termostatı falan gerek duymadım. hava sıcak olduğundan normalde insan terleyip uyuyamıyor biz bide 2 canlıyız dahada terliyoruz doğal olarak. dünden beri adet olacağım gibi ağrı var bende geçmedi hala. koltuklarım silinecek annem sen silme ben gelip yapacağım diyor ona bırakmak istemiyorum yoruluyor halılarımda bugün gelecek inşaallah. geceliklerimide yıkayayım dedim çantamı hazırlayamadım daha.

tesekkurler tatlim tavsiyen icin

canim sakin sen silme koltuklarini koltuk silmek baya yorucu bir is sen farkinda olmadan dogum sancilarini baslatabilirsin Allah korusun sonucta hepimiz kritik haftalardayiz

dun kizimin kiyafetlerini besiginin esyalarini nevresim takimlarini battaniyelerini yikadim kuruttum ve bir heveslede hepsini utuledim cok sukur Elhamdulillah acaba bidik bidik seyler zorlarmi beni diye dusundum ama hic oyle olmadi hepsi kalip gibi utulendi masallah coraplarini eldivenlerini sapkalarini seve seve utuledim bir yandanda sanki berin beyzam icindeymis gibi kokladim gozyaslarima engel olamadim icimden ne geldiyse onu yaptim sevdim yuksek sesle sanirim daha cok ozlemeye basladim yavrumu hic gormeden ozlemek ne garip bir duygu ....bu aralar okadar duygusalimki kizimin her tekmesi bile gozyasi oluyor neredeyse belkide cok bekledigimden kuzumu 5 sene sabir ve mucadele icinde geldi kuzum birazda evhamliyim evet sizlerde oylesinizdir eminim cunku biz Rabbimin izniyle ANNEYIZ....geri sayim coktan basladi

Canım tatlı kızın güle güle giysin ve kirletsin yeni cici kıyafetlerini ellerine sağlık bende bitirdim yıkama ve ütüleme işlerini ufak tefek eşyalar yine alınır ama onlarıda elimizde yıkarız artık... Bende bu aralar çok duygusalım duygusallıktan ziyade içimde bir korku var normal doğumdan korkuyorum, sezeryandan korkuyorum ama sonunda bebişe kavuşmak var onu düşünüp biraz olsun rahatlamaya çalışıyorum...

Selammmmmm kizlar nasilsinizzzzzzzz venim sancilarim basladi din kontrolumuz vardi bevegim gayet iyi..2 kilo 370 gram 42 cm boyunda ntsye baglandim sancim yok ama agrilarim car artik hayirlusiyla dogururuz ins bu arada babamiz da geldi artik aliscerise baslayabiliriz babamiz kizima ne guzel ciciler getirmissss

sagol tatlim hepimizinkiler saglik sihhat icinde giysinler kirletsinler insallah canim hic korkma ben aklima bile getirmiyorum dogum olayini sonucta sezeryanda olsa normalde olsa bebisleri kucagimiza alinca unutacagiz herseyi eger insan unutmasaydi ikinci ucuncu bebegi nasil isterdi bence keyfini cikartalim hamileligimizin dogumu unutalim tatlim

gozun aydin canim cicilerinide kizin gule gule giysin insallah tek seferde bitirirsiniz insallah alisverisinizi

dün mobilya baktık ama kesın kararı veremedık:
buyuyen besıkle 4 kapaklı dolap baktık
bebek mobılyası alanlar nerden nekadara aldılar?

Ben koçtaştan almıştım canım
3 kapılı dolap 550 lira
5 çekmeceli şifonyer 220 lira
Yatak almadım abimler yeğenimin yatağını vermişlerdi.

Kızlar benim aklımdan ne kadar yüksek kalorili yiyecek varsa onlar geçiyor.
Kesinlikle doymuyorum nolucak benim bu halim
Zaten 18 kilo aldım moralim bozuk :/

canım yazdıklarını okurken çok duygulandım.. 5 yıl sonra mis kokulu yavruna kavuşursun inşallah... Rabbim sizi hiiiiiiiiiiiiiiç ayırmasın

Son düzenleme:

canım üzülme vericez kiloları inşallah sonra bebeğimizin canı sağolsun sağlık olsun...
benim de 2 gündür midem bulanıyo... canım hiçbişey yemek istemiyo

günaydın kızlarr burası çok güzel rüzgarlı ne güzel de uyumuşum lavaboya bile kalkmamışım tabi 5 ten sonra ancak uyuyabildim olsun yine de en kesintisiz uykum buydu ta ki komşum zile basana kadar, mutfaktaki halıyı yıkayıp sermiştim dün rüzgar yere atmış halımı da sağolsun komşum getirmiş uyku haliye ne dedim kadına hatırlamıyorum bile

canım benim az daha sabır,az kaldı inşallah, Allah yardımcın olsun aslında yaşına göre kardeş tam zamanında geliyor ama onu da eylemek lazım şimdi..

koşu bandını bende düşünmüştüm ama kimden duyduysam çamaşırlık yaptık diyorlar zaten bebek odası yapınca evde öle birşeye yerde kalmadı ama platese acilen geri dönüş yapacağım inşallah

ayy sen çok yaşa, bende sancılarım tuttuğun da hastahanede sıra beklerken ilk sinir harbimi yaşadım, sancım var kıvranıyorum orada nolacak diye korkuyorum tabi eşim rahat kontrol olacak gideceğiz diye düşünüyor, telefonla nette geziniyor bir ara bana döndü kalsiyumunu içmedin ondan oldu sancıların dedi, başlatma kalsiyumuna canım gidiyor benim burda dedim, sonra üzüldüm tabi ne bilsin ben orda tırıs tırıss

cenzeycim Allah kolaylık versin canım ben okurken yoruldum :) ama annenin sözünü dinle bence kendini zorlama bak ağrın da varmış zaten yat dinlen en iyisi, yaparsın yavaş yavaş hepsini.

ohh hem gözün aydın hem de maşallah yavru kuşa :) gönlüne göre bir alışveriş olsun canım

dün mobilya baktık ama kesın kararı veremedık:
buyuyen besıkle 4 kapaklı dolap baktık
bebek mobılyası alanlar nerden nekadara aldılar?

ben internetten aldım canım 2 kapılı dolabı, 5 çekmeceli şifonyer, 3 çekmeceli şifonyerli beşiği 980 tl idi yanlış hatırlamıyorsam :44:

ayyy siz< herşeyini almışsınız benim daha var yıkanacak ütülenecek daha oda takımı ve beşik bakmadım...kayınvalidem bayramdan sonra bakarız diyor rahat rahat işten ayrılmış olacağım için ama mobilya hemen gelmezki kokusu çıkmazki çok sona bıraktım..bayramdan sonra yıkayıp ütüleyecem bende kız kardeşim yardım edecek ama inş. erken doğum olmaz...bir yandanda çok korkuyorum erkenden gelir hazırlıksız yakalanırım diye...Allahım zamanında kavuştursun yavrularımızı...

ne bilim ya darlandım bi anda kaba davrandım aşkıma.)) Allah'tan halden anlıyor

canım allah yardımcın olsun zor bir durum,evde bebekten sık bhsediliyorsa o da sana daha çok yakınlaşmıştır,ayy bir de o da çok küçükkk canım benimm,anneanne babaanne falan yokmu bikaç gün gelip seni idare etselerr?

canım yazdıklarını okurken çok duygulandım.. 5 yıl sonra mis kokulu yavruna kavuşursun inşallah... Rabbim sizi hiiiiiiiiiiiiiiç ayırmasın

amin insallah canim RAbbim hicbirimizi ayirmasin sevdiklerinden

kizlar acil yardim cantasini hazirlayanlardan neler koydunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…