2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr tünaydın diyeyim bi saat önce uyandım daha gece uyuyamadım,gece burdan ayrıldıktan sonra yattım ama 4.30 falandı daldığım sanırım, 2 saat yatakta dolandımm,insan sinir harbi yaşıyor uyuyamayınca daa

Tünaydınlar herkese ben uyku sever biri olarak ara ara uyansamda kanepede yatsamda uyuyorum ama yanlara yatınca zor oluyo benimde zaten sırt üstü hiç yatamıyorum dönerken ederken şimdilik uyuyorum bakalım az kaldı sabır

canım zayf hamıle kaldıysan kılo alman normal aslında
yanı soyle etrafımda ne kadr cok kılo ıle hamılelıgı tamamlayan varsa hepsı suan ıncecık:)
önemlı olan cok kılo almak degıl sonrasında verebılmek
bende dunden berı doymuyorummmmmm da suan senı cok iyi anlıyorum:):):)

Canım ben de ilk bebeğimde tam olarak bu markaları kullandım. Hatta ben yazdım sandım :) hepsinden çok memnun kaldım.özellikle musteladan.

Herkese gunaydin arkadaslar massallah ne sohbet ne sohbet moral bozukluklari alinganliklar oluyor esler anlayisli olmak zorunda
Tatlim makinan nasil nilmiyorum alma Ben battaniyelerimi uyku setimi falan soyle yikadim
30dereceyi sectim devri nolumunde suda bekletmyi sectim yikama bitincede icindeki suyu bosaltmai icin bosaltma tusuna bastim boylreliklde sikma yapmadi.bays Islam cikiyo ama hic kirismadi balkona serip kuruttum

Canım 1.68 boy 58 kiloyken hamile olduğumu öğrendim.
Çok da zayıf değildim aslında iştahlıyım
Şimdi 76yım
Veririz inşallah ne diyim.

Mobilya konusunda karar verdin mi?

Merhabalar,
Bugün kızçemle doktora ablasına gittik raporumuzu aldık bugün itibariyle artık özgürüz
Prensesim 2000 gram olmuş boyumuzda 42 cm.. Çok şükür herşeyimiz çok iyi
Bende 79 kilo olmuşum bu durumda tam 12 kilo almış oluyorum

Şimdi 76yım

Bende son zamanlarda inanılmaz iştahlıyım tokluk hissi hiç yok gibi bir şey
Bide özellikle abur cubur şeyler yemek istiyor canım
Bu gidişle 20 kiloyla tamamlıcam hamileliliği

Bende son zamanlarda inanılmaz iştahlıyım tokluk hissi hiç yok gibi bir şey
Bide özellikle abur cubur şeyler yemek istiyor canım
Bu gidişle 20 kiloyla tamamlıcam hamileliliği

vay anam o nasıl bi kilo alma D ben 8 kg aldım daha bebeğimde 3 kg teyzeleri

o yüzden sinirlerim çok bozuk esra( uyuyamıyorum. tam gözümü kapatıyorum 4-5. 8de kalk işe git bir daha . Allahım diyorum bu nasıl bi çile (

o yüzden sinirlerim çok bozuk esra( uyuyamıyorum. tam gözümü kapatıyorum 4-5. 8de kalk işe git bir daha . Allahım diyorum bu nasıl bi çile (

ayy canım allah yardımcın olsun sen bi de kalkıp işe gidiyorsun,gerçekten sinir olmamak elde deill ama çok stress de bebişlerimize zararr onunla uykusuz geceleri düşünüp napalım buna da şükür diyelim en iyisii

Şimdi 76yım

buaksam tekrar bakıcaz canım
begendıgım bı model var fıyat konusunda anlasrsak ınsallah sıparısı verecegız:)

masallah size tatlim bende 66 kilo oldum 11 kilo aldim yani ama masallah iki haftadir hic almadim kilobende 15le bitireyi istiyorum ama sanirim 13 kiloylada bitebilir insallah

bende on kıloyu gectım
doktor 12 ıle tamamlaman lazım felan dedı ama 15i hedefledım
cunku gecen ay 2,5kılo ondan oncekı ay 3 kılo aldım
ınsallah gerı kalan 2 ayda da toplam 5 kıloyu gecmemkı 15ıle tamamlarım

ama ramazan bıle etkıledı yeme duzenımı
aksam ısten eve gelıyorum 7 gıbı yıyorum az da olsa
esım orucunu acarken yıne yıorm
tamam ıkı sefer de de az yıyorum ama sonra yatıyorum:)
bide gece onla sahura kalkıyorum o zaman da yıyorum sahurda da meyve yıorm gercı ama
bı haftadr yeme duzenıme bır ana öğün bı ara öğün fazladan eklendı
gercı demekkı istahımda acılmıskı yıyebılıorm:):):):)

bence normal 15 kilo daha fazla alan arkadaslar var ama onlarda normal bence cunki herkesin vucudu ve hareketlilik hali daha farkli ben mesela ilk 5 ay evden cikmadim kocis cikardi beni takilma bence bosver bebek saglikliysa sende sagliksiysan sorun degil sonradan veririz insallah

Kızlar aklıma bişey takıldı :26: Hastaneye çarşaf götürcek misiniz? bebişe ve kendimize?

iyi fikir tatlım tavsiyen için teşekkürler benim makinada ayarlamalı ayarlarım artık :)

biz evin içinde oturup kalkamazken sen işe gidiyosun canımyaa Allah yardımcın olsun sabret sonundaki mükafatını düşün sabret canım benim başka bişey demekde elimden gelmiyokii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…