- 15 Aralık 2012
- 393
- 1
aayynenn cnm banada öyle geliyo bu hayaller hayal gibi kalacaak galibaakızlarrr güzel hayaller kuruyorsunuzz,bebişlerr doğunca görürürm siziii görmesem de okurumm yaniiyatışlar falan çok güzell yatarsınız ölee ama sabahlamanızz zorrr,olsun o da yeterr dimi bizeee,yeterkii bebişlerimizz güzel emsinn güzel uyusunn güzel büyüsünn,güzell gülsünn,gazsız,pişiksiz,sarılıksızz olsunnn inş........................
aayynenn cnm banada öyle geliyo bu hayaller hayal gibi kalacaak galibaa
olsun dediğin gibi önemli olan bebişlerimiz fedakarlık yapıcaz onlar için..
galiba anne olmayı günler geçtikçe daha iyi anlıyorumm
kızlar burdan tanışıp facebook adreslerine arkadaş ekleyeniniz varmı
yoksa sadece burdamı kalıyo sohbet ve arkadaşlıklarınız merak ettim
aaayyyyyy alemmsiiin sen cnm valla yaaaaaaa
emziren kadın şişliği yok lohusa şişliği yok uykusuzluk vallahi gülmekten öldürdün beniiii
oluurr kııızz niye olmasın bebişlerimiz sağ salim doğsunlardaa zayıflarız alimallaah valla bende 52 kiloyla hamile kaldım şuan 62yimama pek öyle kilo belli değilyaa eşime öyle diyorum bende senin gibi sadece göbeğimde o kilo aşkım doğumdan sonra geri gelirim eski halime diyorum yaa aşkım belli zaten kilo karnında senin felan demeler ya farkında beni bozmuyo atıyorum die ya da inanıyo eşine iştee
canım biz bu yatmaları hayal ediyoruz ama gerçektende hayal gibi kalacakmış gibi geliyo banaaa saat başııı ıınngeeeeeeyvaah kalkk emziirr altını değiştir uyut derken günler saç baş o biçim gidecek galibaaaaaa
kızlarrr güzel hayaller kuruyorsunuzz,bebişlerr doğunca görürürm siziii görmesem de okurumm yaniiyatışlar falan çok güzell yatarsınız ölee ama sabahlamanızz zorrr,olsun o da yeterr dimi bizeee,yeterkii bebişlerimizz güzel emsinn güzel uyusunn güzel büyüsünn,güzell gülsünn,gazsız,pişiksiz,sarılıksızz olsunnn inş........................
günaydınnn hamişler :) ya şu eleviti artık kullanmak istemiyorum tiksinti yavaş yavaş gelmeye başladı sizdede böyle oluyor mu
Herkese günaydın tatlı hamişler güzel ve sıkıntısız bir gün geçiririz inşallah... Ben bugün sabaha karşı tuhaf bir rüya gördüm bebekle ilgili sinirlerim bozuldu ağlamaklı uyandım
günaydınnn hamişler :) ya şu eleviti artık kullanmak istemiyorum tiksinti yavaş yavaş gelmeye başladı sizdede böyle oluyor mu
canım hayrlara gıtsın ınsallah
bende aynı sekıldeyım hıc dusunmemeye calısıyorum ama etkiliyo işte
hatta dun gece 2 de uyandım lavobaya kalkmak ıcın 4de tekrar ancak uyudum
ve yatakta sureklı nasıl dogum olacak hastanede neler olucak gıbı seylerı düşündüm durdum
ahh ahh aynı şeyleri bende çok düşünüyorum ilk hamilelikten galiba benim ki nasıl olacak nasıl etcek hep düşünüyorum
Hastanede doğum yapmışım rüyamda bebeği kaçırmışlar hastaneyi kaldırdım ağlaya ağlaya uyandım
kızlar bişey sorucamyaa benmi cahil kaldım anlayamadım
bu beşiğin içine uyku setleri oluyo elyaflı yorganıyla felan takım işte ondan aldım ykıycamda nasıl kaç derecede yıkamam gerekiyo anlamadım gitti.. elyafına dikili bide onlar elyafıyla atılacak makinaya ee bozulmazmı yaa anlamadım yaa yıkayanlar bi söylesinler lütfenn :26: