2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aayynenn cnm banada öyle geliyo bu hayaller hayal gibi kalacaak galibaa
olsun dediğin gibi önemli olan bebişlerimiz fedakarlık yapıcaz onlar için..
galiba anne olmayı günler geçtikçe daha iyi anlıyorumm

kızlar burdan tanışıp facebook adreslerine arkadaş ekleyeniniz varmı
yoksa sadece burdamı kalıyo sohbet ve arkadaşlıklarınız merak ettim

aayynenn cnm banada öyle geliyo bu hayaller hayal gibi kalacaak galibaa
olsun dediğin gibi önemli olan bebişlerimiz fedakarlık yapıcaz onlar için..
galiba anne olmayı günler geçtikçe daha iyi anlıyorumm

aynen bende hamileliğimin başında sürekli hissedemiyordum unutuyordum yani,şimdi anne olmaya git gide hazırlanıyorum,hele de doğunca işte şimdi anne oldum diyeceğiz galibaa

kızlar burdan tanışıp facebook adreslerine arkadaş ekleyeniniz varmı
yoksa sadece burdamı kalıyo sohbet ve arkadaşlıklarınız merak ettim

vardır belkii,ama ben burada oluşan arkadaşlıkların devam edeceğini düşünüyorum inş. bebişlerimiz doğacak,doğum hikayelerimizi paylaşmak bizi birbirimize daha da yakınlaştıracak hani insan bildiğinden tanıdığından daha çok destek alır ya bizde burada böyle bi sinerji oluşturuyoruz bence,dualarımız birlikte olacak daha yakın olacağız birbirimize,doğumdan sonra da başlıcak ay bizimki uyumadı,gazı var şusu var dertleşmelerine büyütene kadar da kopamayız yaniii,inş.

hamile kadın psikolojisiyle uğraşmaktansa inanmış görünüyor olabilirler de napsınlar mecbuuur bizi rahatlatacaklar
o zamanların hayalini kuramıyorum bile, şu an bile çok zor geçiyor bana, yatamama, uyuyamama, rahat hareket edememe derken doğsun diyorum ya en azından gözümün önünde olsun gülsün ağlasın ama koklayayım oğlumu resmen özlüyorum ben Allah kucağımıza alacağımız günü nasip etsin cümlemize..

ben faceten uykusuz anneler kulübünü takip ediyorum, bi de az biraz gelişim psikolojisinden anladığım için ilgimi çekiyor özellikle kolik bebekler, Rabbim yaşatmasın gerçekten büyük bir sınav.. inşallah bizimkiler evimizi yuvamızı kucağımız severler, inşallah dünyayı severler, dünya da onlara iyi yüzünü gösterir hastalıksız sağlıkla güzellikle büyürler..

iyi geceler canım, biz de sahur hazırlığına başlayalım davulcumuz geçti

dun aksam ıftardan once bebegım kendını sureklı sertlestırdı ve bel kasık agrım oldu ve kasıklarımda yanma vardı sag bacagımda cekılıyordu annemı aradım agladım o da devam ederse dra gıt dedi hatta gulumseyerek kız sen nasıl dogurucan dedı
neysekı gecti suan bacagım cekılıyo ıns erken gelmez kızım

Herkese günaydın tatlı hamişler güzel ve sıkıntısız bir gün geçiririz inşallah... Ben bugün sabaha karşı tuhaf bir rüya gördüm bebekle ilgili sinirlerim bozuldu ağlamaklı uyandım

Günaydınlarrrr Hayır olsun arkadaşım. Ama hamilelik sanırım bol rüyalı geçiyor. Hiç rüya görmem diyen ben bile nerdeyse her gece görür oldum:)) İyiye, hayra yor öyle olsun.

günaydınnn hamişler :) ya şu eleviti artık kullanmak istemiyorum tiksinti yavaş yavaş gelmeye başladı sizdede böyle oluyor mu

Herkese günaydın tatlı hamişler güzel ve sıkıntısız bir gün geçiririz inşallah... Ben bugün sabaha karşı tuhaf bir rüya gördüm bebekle ilgili sinirlerim bozuldu ağlamaklı uyandım

canım hayrlara gıtsın ınsallah
bende aynı sekıldeyım hıc dusunmemeye calısıyorum ama etkiliyo işte
hatta dun gece 2 de uyandım lavobaya kalkmak ıcın 4de tekrar ancak uyudum
ve yatakta sureklı nasıl dogum olacak hastanede neler olucak gıbı seylerı düşündüm durdum

günaydınnn hamişler :) ya şu eleviti artık kullanmak istemiyorum tiksinti yavaş yavaş gelmeye başladı sizdede böyle oluyor mu

bana da doktor 2 gunde bır iç felan dedı
kılo alımım hızlandıgı ıcın :):)
ben cok duzenlı ıcemıyorum ama bebeklerımz ıcın katlanıcaz artık:

ahh ahh aynı şeyleri bende çok düşünüyorum ilk hamilelikten galiba benim ki nasıl olacak nasıl etcek hep düşünüyorum

Canım sorma şu eleviti bende 20 gündür içiyorum ama inan midem bulanıyor acaip birşey çok afedersin kabızlık yaptı büyük wc ye 2-3 günde bir çıkmaya başladım ve simsiyah... kullanmak istemiyorum neyseki 10 günlük daha var...

Canım ben 30 derecede yıkadım hiçbir şey olmadı.

Günaydın arkadaşlar
Ben daha dün okumuştum internette, böyle rüyalar görmek çok doğalmış.
Sıkmayın canınızı.

Kızlar size nasıl özeniyorum ya emziğe kadar her şeyi almışsınız
Darısı başıma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…