2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar biberon alan arkadaşlara sorum olacak... Biberon alırken ne kadar büyüklükte ve kaç adet almamız gerekiyor?

dün mobilya baktık ama kesın kararı veremedık:
buyuyen besıkle 4 kapaklı dolap baktık
bebek mobılyası alanlar nerden nekadara aldılar?

Canım ben bizim buradaki muhitten aldım ayın 25. de teslim edilecek sunta olmayan mobilya lakeye benziyor bir karyola içinde yatağı yan yastıkları cibinliği bir de etajeri var 4 çekmeceli fiyatı 850 tl.

Günaydın hanımlar.Bugününüz de güzel geçsin.
Ben kafayı sıyırmak üzereyim.2 yaşındaki oğlum her dakika üzerimde...istediği olmadığında çığlıklarla ağlayıp duruyor.Ya sabır diye uyku saatini bekliyorum.Zaten karnımı ve kendimi zor taşıyorum,bir de büyük oğlanla yekpare oturmak iyice sinirlerimi gerdi.
Bizi böyle dar zamanda bırakan giden bakıcımıza şu mübarek günlerde hakkımı asla helal etmeyeceğim...Yeni bakıcı da 1 Ağustos'ta başlayacak.(Hoş başlasa bile Ege üstümden inecek mi sanki)
Burnumu sıksalar ağlayacağım, o kadar gerildim yaaa!!!!

Allah yardımcın olsun canım az kaldı bıraz daha sabır ınsallah
bakıcı gelınce ınsallah oglun onla cok ıyı anlasrda onlar gun ıcerısınde oynarken felan sen uyursun dınlenırsın

Pikoooocummm sen nerelerdesin bakimm vallahi doğum yaptın falan sandım ayol bir gittin kayboldun enbitane de yok ortalarda haberin varmı?

burdayım mm canım korkma kız daha doğarmadım,buraya pek giremiyrm ya arada bi facedeki gruba katılıyorum enbitanede orda dur hemen söleyim burayıda ihmal etmesin....

Selamünaleyküm güzel göbişli hatunlar. Bir gün daha başladı yavrularımızla. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. terlemekten uyuyamıyorum. gece kasık ağrım çok oldu. ağladım stresten. 5 defa wc ye kalk, terle bunal kalk, sabah işe gel. hayat şu sıralar beni sınıyor

Herkese günaydın tatlı hamişler güzel ve sıkıntısız bir gün geçiririz inşallah... Ben bugün sabaha karşı tuhaf bir rüya gördüm bebekle ilgili sinirlerim bozuldu ağlamaklı uyandım

canım bende bu aralar sürekli bir rüya görme halindeyim uyanıp uyuyorum ve rüya devam ediyor, çıldıracağım..

canım biz 3200 tl ye aldık. mdf.. 3 kapılı dolap, 5 çekmeceli şifonyer, 80x140 büyümeyen yatak, oyuncak sandığı ve 3 tane de duvara asabileceğim kutucuk.

canım allah kolaylık versin. kendimizi zor taşır olduk şu günlerde birde sürekli çocukla uğraşmak zor. oğlun iyice anlamış kardeşi olacağını, son zamanlarda tek olmanın tadını çıkartmaya çalışıyor demekki.

A.s canım inan bende öyleyim aynı senin gibi soğuk soğuk terler döküyorum bazen ateş basıyor kaşıntı tutuyor midem bulanıyor herşey gittikçe ağırlaşmaya başladı ama neyseki sayılı günlerimiz kaldı biraz daha sabır...

Birde neyi düşünüyorum kaç gündür. Doğum yapandan haberimiz olmayacak tebrik edemeyeceğiz. burada sizinle aynı duyguları yaşıyorum ama hiçbirinizi tanımıyorum. Bilmediğim nice şeyi öğreniyorum sayenizde. Hayatıma kolaylık sunuyorsunuz bir yerde. Doğum yapanlar bebişlerinin resimlerini eylül annelerine atmayı sakın unutmasın :) bizde görelim o yaramazları

oturup ağlayasım var inanki yazarken bile gözlerim doluyor

Al bendende o kadar 10 dk fazla aynı yerde oturamayan ben 5 aydır yatıyorum vucudumda hiç kas kalmadiğı hissedebiliyorum bebişimle yalnız olacaz ondan eve koşu bandı almayı duşünüyorum ve her tarafımda yastık sere serpe uzanmayı falan ozledim ama kızim için herşeye değer

Patlamaya hazır bomba gibi olduk karnım taş gibi şu doğum olduğu zaman ne rahatlayacağız bütün birikintiler bir çıksa içimizden...

Dün eşim elinde telefonla nette geziyor. Sanki ben değil içimde canavar var adama "kırılsın o telefonun patlasın çalınsında bakma inşallah" dedim:)))) noluyor bana anlamıyorum. adamım güldü allahtan geldi sevdi, giyin gezelim az dedi:))))

Allah iyiliğini versin emi

Yüzüstü yatıp bacağımı göbeğime çekip uyumayı özledim ya :)

Arkadaşlar göbeğimde ki çatlaklar cofrafi atlas gibi oldu kıpkırmızı ve korkutucu çokta kaşınıyorlar. varmı bi bildiğiniz şu kaşıntıdan kurtulmak için. Çok zordayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…