Canım çok geçmiş olsun, 32.haftadan sonra izin aldığında yıllık izninden değil de doğum izninden mi azalma oluyor?
günaydınlar,,,
fadiyez cadım ben 2 tane biberon aldım bi en küçük bi en büyük den
dün mobilya baktık ama kesın kararı veremedık:
buyuyen besıkle 4 kapaklı dolap baktık
bebek mobılyası alanlar nerden nekadara aldılar?
Günaydın hanımlar.Bugününüz de güzel geçsin.
Ben kafayı sıyırmak üzereyim.2 yaşındaki oğlum her dakika üzerimde...istediği olmadığında çığlıklarla ağlayıp duruyor.Ya sabır diye uyku saatini bekliyorum.Zaten karnımı ve kendimi zor taşıyorum,bir de büyük oğlanla yekpare oturmak iyice sinirlerimi gerdi.
Bizi böyle dar zamanda bırakan giden bakıcımıza şu mübarek günlerde hakkımı asla helal etmeyeceğim...Yeni bakıcı da 1 Ağustos'ta başlayacak.(Hoş başlasa bile Ege üstümden inecek mi sanki)
Burnumu sıksalar ağlayacağım, o kadar gerildim yaaa!!!!
Pikoooocummm sen nerelerdesin bakimm vallahi doğum yaptın falan sandım ayol bir gittin kayboldun enbitane de yok ortalarda haberin varmı?
Herkese günaydın tatlı hamişler güzel ve sıkıntısız bir gün geçiririz inşallah... Ben bugün sabaha karşı tuhaf bir rüya gördüm bebekle ilgili sinirlerim bozuldu ağlamaklı uyandım
dün mobilya baktık ama kesın kararı veremedık:
buyuyen besıkle 4 kapaklı dolap baktık
bebek mobılyası alanlar nerden nekadara aldılar?
Günaydın hanımlar.Bugününüz de güzel geçsin.
Ben kafayı sıyırmak üzereyim.2 yaşındaki oğlum her dakika üzerimde...istediği olmadığında çığlıklarla ağlayıp duruyor.Ya sabır diye uyku saatini bekliyorum.Zaten karnımı ve kendimi zor taşıyorum,bir de büyük oğlanla yekpare oturmak iyice sinirlerimi gerdi.
Bizi böyle dar zamanda bırakan giden bakıcımıza şu mübarek günlerde hakkımı asla helal etmeyeceğim...Yeni bakıcı da 1 Ağustos'ta başlayacak.(Hoş başlasa bile Ege üstümden inecek mi sanki)
Burnumu sıksalar ağlayacağım, o kadar gerildim yaaa!!!!
Selamünaleyküm güzel göbişli hatunlar. Bir gün daha başladı yavrularımızla. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. terlemekten uyuyamıyorum. gece kasık ağrım çok oldu. ağladım stresten. 5 defa wc ye kalk, terle bunal kalk, sabah işe gel. hayat şu sıralar beni sınıyor
A.s canım inan bende öyleyim aynı senin gibi soğuk soğuk terler döküyorum bazen ateş basıyor kaşıntı tutuyor midem bulanıyor herşey gittikçe ağırlaşmaya başladı ama neyseki sayılı günlerimiz kaldı biraz daha sabır...
oturup ağlayasım var inanki yazarken bile gözlerim doluyor
ay o doktora iki gündür ulaşamıyorum ben gerçi akşama doğru kafam yerine geliyor arıyorum, ya muaynede ya doğumdasonrada iftar hazırlığı topla et derken zaman geçiyor, ama şimdi içeceğim canım bardak bana bakıyor ben bardağa
dert tek bende değil ki eşimde de var diyor ki doğumda kaç kilo gider acaba 70 inersin de 60 lara iner misin, emzirirken diyette yapılmaz derdime düştü garibim, bende sürekli gider herhalde çok ödemim var diyorum,valla eğer bunlar ödem değilse o zaman işim iş
geçenler de de doğumdan sonra serbest bir vücutla ilk ne yapmak istediğimi konuştuk, ne zamandır içimdeyse direkt dans etmek ve koşmak istiyorum dedim kısmetse yapacağım da, ben çok nasıl derler patküt hareket eden, dizleri sürekli sağa sola çarpmaktan yara bere olan biriydim bu kısıtlamalı hareketler hiç benim tarzımı yansıtmıyormasanın tozunu almak için diğer tarafa geçmek bile zor geliyor, olduğum yerden uzanamıyorum o bile işimi uzatıyor, ahh oğluşum herşey senin için, zamanın gelse de mıncıklasak artık seni
Patlamaya hazır bomba gibi olduk karnım taş gibi şu doğum olduğu zaman ne rahatlayacağız bütün birikintiler bir çıksa içimizden...
Dün eşim elinde telefonla nette geziyor. Sanki ben değil içimde canavar var adama "kırılsın o telefonun patlasın çalınsında bakma inşallah" dedim:)))) noluyor bana anlamıyorum. adamım güldü allahtan geldi sevdi, giyin gezelim az dedi:))))
Al bendende o kadar 10 dk fazla aynı yerde oturamayan ben 5 aydır yatıyorum vucudumda hiç kas kalmadiğı hissedebiliyorum bebişimle yalnız olacaz ondan eve koşu bandı almayı duşünüyorum ve her tarafımda yastık sere serpe uzanmayı falan ozledim ama kızim için herşeye değer