2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaaaaa haay sen çok yaşa emii şu son yazdığına çok güldüm yaa Allah da seni güldürsün emiiiii
biz kadınlar neyiz böyle yaa alemiz valla şu yaptığın kilo hesabını bende yapmadım değilll
kendimizi hafifiletmek için herşeyi düşünüyoruz heee

canim dedigin gibi cok zevkli birsey ama sanirim ben utuyu yapamayacagim hic iyi degilim suan basima felaket agri girdi nefes alamiyorum desem yeri ama benden baska bu isleri yapacakda yok ne yapsam sasirdim
canım dinlene dinlene yap ütüyü sabah serinliğine ya da akşam güneş çekilince yap, sıcakta bunaltıyor iyice. birde uzatma kablon varsa koltuğun önüne çek ütü masasını oturarak yap ben öyle yapıyorum arkama yastıkları dayayıp oturuyorum rahat oluyor

ne bıleyım canım ya ben 2 kılo der dıye dusunmustum
neyse saglıklı olsun da yavrum ne ısterım kı baska
2 gün sonra 2 kilo olur geçer bile annesi hızlı büyüyorlar merak etme sen :)

Arkadaşlar bebekler için netten alış veriş yaptıgınız siteler hangileri?
canım ben markafoniden indirim oldukça aldım, annelütfen sitesinde de güzel fırsatlar vardı özellikle bebek bezlerimizi oradan aldım.

evet çok acıyor yumruk yapınca valla hamur işi düşkünlüğü bende de var, geçen hafta fırınım bozulmuştu, yeni fırın aldım bahanem de oldu bakalım keki nasıl pişiriyor, yok efendim böreği nasıl pişiriyor deneme yapıyorum diye kendimi kandırıyorum

geçmiş olsun canım benim, rahatsızlığın devam ederse doktora danışmakta fayda var

güle güle kullan canım, bana arkadaşlarım lansinoh çift göğüs için olanı tavsiye etmişlerdi aklımda o var şimdilik

kızlar bişey sorucamyaa benmi cahil kaldım anlayamadım
bu beşiğin içine uyku setleri oluyo elyaflı yorganıyla felan takım işte ondan aldım ykıycamda nasıl kaç derecede yıkamam gerekiyo anlamadım gitti.. elyafına dikili bide onlar elyafıyla atılacak makinaya ee bozulmazmı yaa anlamadım yaa yıkayanlar bi söylesinler lütfenn :26:

canımm ben almadım ama kendi uyku setiimin yorganını yıkadığım için bişey olmadı diyebilirim ama tabiki yüksek dereceye atma 30 derecede yıka onu da ve en düşük derecede yıka bence,yıkayan arkadaşlar da yorum yapacaklardır elbett

ay o doktora iki gündür ulaşamıyorum ben gerçi akşama doğru kafam yerine geliyor arıyorum, ya muaynede ya doğumda sonrada iftar hazırlığı topla et derken zaman geçiyor, ama şimdi içeceğim canım bardak bana bakıyor ben bardağa

dert tek bende değil ki eşimde de var diyor ki doğumda kaç kilo gider acaba 70 inersin de 60 lara iner misin, emzirirken diyette yapılmaz derdime düştü garibim, bende sürekli gider herhalde çok ödemim var diyorum,valla eğer bunlar ödem değilse o zaman işim iş
geçenler de de doğumdan sonra serbest bir vücutla ilk ne yapmak istediğimi konuştuk, ne zamandır içimdeyse direkt dans etmek ve koşmak istiyorum dedim kısmetse yapacağım da, ben çok nasıl derler patküt hareket eden, dizleri sürekli sağa sola çarpmaktan yara bere olan biriydim bu kısıtlamalı hareketler hiç benim tarzımı yansıtmıyor masanın tozunu almak için diğer tarafa geçmek bile zor geliyor, olduğum yerden uzanamıyorum o bile işimi uzatıyor, ahh oğluşum herşey senin için, zamanın gelse de mıncıklasak artık seni

sağol cnm teşekkür edrim senide bnm gbi uyku tutmadı sanırım
30 derecede olur dediğin gibi büyük ihtimal ama makinanın sıkma devri var bide onu düşürmek gerek öyle değilmi sence de :26:

sağol cnm teşekkür edrim senide bnm gbi uyku tutmadı sanırım
30 derecede olur dediğin gibi büyük ihtimal ama makinanın sıkma devri var bide onu düşürmek gerek öyle değilmi sence de :26:

ve de en düşük derecede yıka yazmışım ya yine orada sıktır yazacaktım öyle yazmışımm canım yaa,evett ya zaten genelde bu saatleri buluyor yatmam,bir de eşim şehir dışında bugünn yalnızım nette dolanıyorum öylee

Allahımmm eşin bile hesap eder olmuş senin kiloyu eğer gitmezse o kilolar artık ne yapcan oaryı düşün
ama ben güveniyorum sana sen orayada güzel bi bahaneler bulursun çok güzel şeyler düşünüp yakıştırıyosun çünküü
vallaaa tıpkı senin gibi bende hareketli biriyimdir normalde durmam yerimde ama şimdi papış olduk otururken bile bacakları ayırıp oturuyoruzz tam doğurcak kadın misaliiii
amaaaa benim doğumdan sonra eeen çok yapmak istediğim şeey eskisi gibi rahat rahat uyumaaak
ben hamile olmadan önce bi uyuyuşum vardııı aaahh aaaahhh hasret kaldım şimdi robot gibi yatıp robot gibi kalkıyorum
illkkk yapmak istediğim şeey öncedende olduğu gibi yüz üstü yatıp bacağımı dizden kırıp gerdiree gerdiree yatmaaaakk oooohhh bayılıyorum bu yatış şeklineeee

canım diğer cvbı yazarken senin msjın içine yazmışım yarı kısmını msjın
artık nasıl becerdiysem halaa çözemedim ben bu forumu

anladım canım :))
benim eşimde yok evde işi misali gece vardiyasındaa
o yüzden evde oğluşumla yalnızız oda tekmeleriyle ben burdayım anne diyo
allah korusun eşlerimiz felan yokken pat diye doğum sancımız gelse ne yaparız valla düşünmeden edemiyorum :26:
tabii son günler birileri olmalı yanımızda daa işte ya kimse yokken yakalanırsaakk

alllah yardımcın olsun canım senin de, iyi bebişlerimiz varrrbizi yalnız bırakmıyorlar,benim eşimin ne zman şehir dışına çıkacağı belli olmuyor bazen günü birlik bazen bikaç günlük gidebiliyor,bnm de aklıma geliyor ya doğuma yakın da olmazsa allah korusun diyee kayınvalidem ve eltimlerle yakın oturuyoruz biz onlar yetişir ama insanın eşi gibi var mı yaaa

canım diğer cvbı yazarken senin msjın içine yazmışım yarı kısmını msjın
artık nasıl becerdiysem halaa çözemedim ben bu forumu

yok canım gayet normal gözüküyor yazı

ayy dediğin gibi ben oraya da artık emziren kadın şişliği, yok lohusa şişliği, uykusuzluktan böyle oluyor der geçerim kocacığımda bir sabah uyandığında incecik karıcığına kavuşacağının umudunu yok etmeyeyim içimde bir yerler de hala o 53 kiloluk hatun saklıymış hissi vermeliyim

ayy aynı dediğin gibi yatardım bende, kafa sağa sağ bacak karna kadar çekili göbek üstü cumburlop bunu da hemen listeme dahil ediyorum deli gibi dans edip koştuktan sonra kendimi türk filmlerinde ki kızlar gibi yatağa atacağım uyuyacağım tabii bu arada bebişe bakacak birini de ayarlamak lazım, yattığım gibi kalkarsam hevesim kursağımda kalır

kızlar Allah doğru zaman da hayırlı zamanda kocişler yanınızdayken nasip etsin doğumlarınızı inşallah..

aaayyyyyy alemmsiiin sen cnm valla yaaaaaaa
emziren kadın şişliği yok lohusa şişliği yok uykusuzluk vallahi gülmekten öldürdün beniiii
oluurr kııızz niye olmasın bebişlerimiz sağ salim doğsunlardaa zayıflarız alimallaah valla bende 52 kiloyla hamile kaldım şuan 62yim ama pek öyle kilo belli değilyaa eşime öyle diyorum bende senin gibi sadece göbeğimde o kilo aşkım doğumdan sonra geri gelirim eski halime diyorum yaa aşkım belli zaten kilo karnında senin felan demeler ya farkında beni bozmuyo atıyorum die ya da inanıyo eşine iştee
canım biz bu yatmaları hayal ediyoruz ama gerçektende hayal gibi kalacakmış gibi geliyo banaaa saat başııı ıınngeeeee eyvaah kalkk emziirr altını değiştir uyut derken günler saç baş o biçim gidecek galibaaaaaa

kızlarrr güzel hayaller kuruyorsunuzz,bebişlerr doğunca görürürm siziii görmesem de okurumm yanii yatışlar falan çok güzell yatarsınız ölee ama sabahlamanızz zorrr,olsun o da yeterr dimi bizeee,yeterkii bebişlerimizz güzel emsinn güzel uyusunn güzel büyüsünn,güzell gülsünn,gazsız,pişiksiz,sarılıksızz olsunnn inş........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…