2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bende idil bebenin 20 li setini düşünüyorum hastane çıkış olarak penyesi nasil kalınmı benim oldugum yer biraz sıcak bebek pişmesin sonra netten sipariş vereceğim

kızlar bir kaç sorum olacak
biberon emzik fln hangi markayı tavsiye ediyorsunuz?
bebek bezi yağı pudrası ıslak mendili şampuan hangi markayı tavsiye edersiniz?
henüz bakım ürünlerini almadım ve ilk bebiş olduğu için hangisi iyi bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

canım benimde ilk bebeğim olacak netten araştırmıştım genelde bir iki marka en çok tercih edilenler vardı. ben biberonları avent cam olandan, emzik avent ve nuk aldım.. ama aventinki damaklı değil sorun olacağını düşünmüyorum. şampuan, losyon, pişik kremi, sabun vs mustela aldım.. sebamed le arasında kararsız kalmıştım burda nur bojuk arkadaşım mustelayı tavsiye etmişti onu aldım. bebek bezi ve ıslak mendil prima alacağım..ama ilk zaman ıslak mendil yerine pamuk ve su kullanacağım yada totoyu yıkayacağım becerebilirsem:44: inşallah yardımcı olabilmişimdir..

Bende idil bebenin 20 li setini düşünüyorum hastane çıkış olarak penyesi nasil kalınmı benim oldugum yer biraz sıcak bebek pişmesin sonra netten sipariş vereceğim
canım ben idil baby i özellikle penyesinin çok ince olması ve yumuşacık çok kaliteli olması nedeniyle aldım.. dokununca inan hissedeceksin zaten.. o kadar çok araştırdım ki aziz bebeninkilerde iyi ama kalın penyesi.. hepsine de dokundum inceledim ince yumuşacık istiyosan kesinlikle idil baby al.. ben 20 lisini 146 tl ye aldım 180 küsürden inmişti...

canım benim eşim almış bebek bezlerini prima yenidoğan 1 tane(hastane için) ve 2 tanede 2 numara almış... bir de 3lü prima ıslak mendil almış.. ama ben yine de bebek doğar doğmaz onunla silmiycem uni babynin 2 li ıslak pamuğunu aldım... bakım ürünlerini de sebamed (yağ,şampuan,sabun,pişik kremi)aldım dr lar onu öneriyorlar diye.. emzik olarak avent aldım biraz pahalı ama 0-6 ay kullanımı var sonuçta ve diş bozmayan(pedodonti dr una sordum )tek emzikmiş... 24,5 tl.. biberon da avent...

Son düzenleme:
Canlar, dostlar, arkadaşlar, güzel anneler

Eğer çalışmaya devam edecekseniz doğum izninizi başlatmayın! Ne kadar geç başlarsa o kadar iyi. Diyelim ki 6 aylık doğum izni kanunu kasım sonununda çıktı. Şimdiden izin başlatanlar bu yasadan faydalanamaz. O yüzden eğer yasa çıkacaksa bu yasadan yararlanabilmemiz için mümkün oldugunca geç başlamamız lazım. Yıllık izin kullanın mesela ama doğum raporunuzu eğer sağlığınızın el verecekse geç başlatın

Canim 32.haftada rapor almalisin calisabilir diye ben yeni aldim daha o raporda 37den sonra calisamaz diyor zaten.sonra sıkıntı yasayabilirsin.32de al garanti olsun 37 de vermeyebilirler.

Canim 32.haftada rapor almalisin calisabilir diye ben yeni aldim daha o raporda 37den sonra calisamaz diyor zaten.sonra sıkıntı yasayabilirsin.32de al garanti olsun 37 de vermeyebilirler.

Alalım raporları nolur nolmaz
İnşallah şans bize güler de doğum öncesi 5 haftayı kurtarırız.
Öğretmen arkadaşlar birbirimizi bilgilendirelim olur mu?
Benim okulda bu konuları bilen yok.
İlçeyi aradım bugün bu konuyla ilgilenen kadına ulaşamadım.
Yarın yine denerim.

Canım Güle güle en güzel günlerde kullan insallah. Bebeğin sağlıkla sıhhatli eskitir insallah hepsini. Darısı bana daha hiçbirşey almadım.
canım çok teşekkür ederim,darısı sana olsun o zaman inş.alırsın merak etme listeni yap alacağın yerler belliyse bikaç günde halledersin.
canım çok teşekkür ederim sana da,evet çeyiz gibi oldu,ufak tefek eksiklerimiz varr onları da erkek tarafı alsın ayolll
ayy bunlar çok güzel iyi günlerde kullansın canım bebişinn:))
daha daha güzelleri sizin olsun cicikancımm
çok sağol canım benim,hepimiz ağız tadıyla kullanırız inş., ben bu markayı duymamıştım babamın çalıştığı yerdeki görevli abi önerdi bana orada,wevell miydi neydi o da vardı o uzaktan ateşölçerdi ve sanırım 100 tl üzeriydi bunu da yanlıi hatırlamıyorsam 70 civarına aldım,kaliteli bir şey fazlasıyla memnun kalırsın dedi abi bende bunu aldım alman markasıymış sanırım.

canım hüma ismi de güzel, bi yakınım ayşe hüma koymuştu mesela çok hoşuma gitmişti.

revnayı duymamıştım ama afilli bi isim benceo daha mı cezbetti beni nee,benim kızımın ismi de zülal olacak inş. onun anlamı da berrak,içilebilen tatlı su demek,bu su manasına gelen isimlerr ne güzellllllll

dün akşamdan beri 20 sayfa ilerlemişşş,bugün temizlik yaptım oturamadım pc başına oku oku bitiremedim yahuu
bende biberon almadım bebeğimin durumuna göre alacağım,aslında almıştım koymuştum sepete orada bikaç yenii anneye sordum bizde hiç gerek kalmadı dediler bıraktım ama,gaz yapmayan dr.browns almıştım eğer alacak olursam onu alacağım,çok kaliteliymiş duymuştum.
emzik chicco physio soft ortadontik
emzik kutusu bebedor
suluk chicco 6m+(erken ama aldım işte)
burun aspiratörü chicco
ıslak mendil bebedor
sabun chicco
saç ve vücut şampuanı chcco
kulak çubuğu bebedor
daha eksiklerim var daha eminegülden çaliim bende eksik listesi yapiimm

canım bende biberonda kararsız kalmıştım alsammı almasammı diye eşim sağolsun o an lazım olursa kim gidip alacak dedi bende aldım olmazsa 6aydan sonra su veya başka şeyler için kullanırım dedim...
ben kendimce:44: bitirdim bakalım eksikleri yardımcı olabiliriz yani başka şeyler çıkmazsa canım...

iyi akşamlar eylül annişleri 3 gün giremedim geçmişe yetişemedim valla oku oku bitiremedim inşallah herkes iyidir.heppinizin göbüşünü öpüyorum

eminegülcüm
doğru bi şekilde lazım olur iyi yapmışş eşin
benim listede bi tek pişik kremi eksik sanırım dimi??bir de bebek bezimizz,başka ne alabiliriz sen tüm eksikleri tamamlamışsın madem yardımcı ol bize kızımın teyzesiii

ben de aldım canım bi tane ne olur ne olmaz diye kaynatırken de inşallah lazım olmassın diye dua ettimbizim oğluşumla eksiklerimiz bitti sadece şifonyer gelcek bide banyo kuveti onu da zaten erken almak istemedim zaten ev küçük bide hemen yıkamayı düşünmüyorum acelesi yok en büyük eksiğimizi bekliyoruz onunda acelesi olmasın eylül başı gibi gelsin

Arkadaşlar maşallah hepinize ya
Çok özendim herkes eksiklerini tamamlamış
Darısı başıma
Sizlerin listelerini okuyayım da gaza geliyim =)

teyzesi yesin minik kızını
canım pişik kremi ve bebek losyonu yok galiba..
emzik askısı aldın mı bilmiyorum ama ben bitane aldım.. bende henüz bezi almadım alacağız inşallah bide kullan at alt değiştirme bezlerinden aldım.. banyo termometresi gerekli görürmüsün yada varmı bilmiyorum:44: senin aldıklarını gözümde canlandırmaya çalıştım aklıma bunlar geldi... eşin benim yazdıklarımı görürse yeni yeni eksikler çıkarıyorlar diye kızmasın

canım 32. hafta bitince gelin doğum öncesindeki 8 hafta izninizin 5 haftasını doğum sonrasına atmak için belge verelim dedi.. 5 hafta dolunca tekrar geliyorsunuz izninizi başlatıyoruz dedi.. perşembe benim doluyo..

evet canım inşallah lazım olmazlarda yinede bulunsun ne olur ne olmaz.. maşallah sende bitirmişsin bi eksikler onlar şafak sayıyorum resmen ama zamanında gelsinler inşallah

canım losyon masaj için mi? ben bu banyo ürünlerini alırken oradaki abi masaj yağı bebek yağı aynı şeyler evde varsa onu kullan dedi,bende kendi çatlaklarım için almıştım onu kullanırım diye düşündüm ama farklı bişeyse aliim bende.emzik askısı da almadım,çok küçükken üstüne takamam heralde diye ama lazım tabii,dalinin alt değiştirme bezini aldım,banyo termometresini de diz dirsek kullanmayı düşünüyorumeşimdeee kızmasınn yaniiii kolay değil bebek çeyiziii amaaaa

ben de il mem i aradım özlük bölümüne ulaşamadım.. evet kesinlikle haberleşelim:13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…