- 11 Temmuz 2013
- 121
- 0
evet canım şükür ki hep istediğim gibi geldi hiç sorun yaşamadım daha netten alışverişte... kremi, şampuanından tut tırnak makasına kadar herşeyi aldım... sadece hastane çıkışını netten almadım idil baby den 20 li görerek dokunarak aldım.. birde emziğini biberonunu vs..(avent aldım) birde birkaç body vs netten almadım... belirli markaları alınca sorun olmuyo genelde.. eşim gidip baktı benim yerime ben sadece netten bakıp sipariş verdim... hem nette daha uyguna bulma şansın oluyo:)
canım benimde ilk bebeğim olacak netten araştırmıştım genelde bir iki marka en çok tercih edilenler vardı. ben biberonları avent cam olandan, emzik avent ve nuk aldım.. ama aventinki damaklı değil sorun olacağını düşünmüyorum. şampuan, losyon, pişik kremi, sabun vs mustela aldım.. sebamed le arasında kararsız kalmıştım burda nur bojuk arkadaşım mustelayı tavsiye etmişti onu aldım. bebek bezi ve ıslak mendil prima alacağım..ama ilk zaman ıslak mendil yerine pamuk ve su kullanacağım yada totoyu yıkayacağım becerebilirsem:44: inşallah yardımcı olabilmişimdir..kızlar bir kaç sorum olacak
biberon emzik fln hangi markayı tavsiye ediyorsunuz?
bebek bezi yağı pudrası ıslak mendili şampuan hangi markayı tavsiye edersiniz?
henüz bakım ürünlerini almadım ve ilk bebiş olduğu için hangisi iyi bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
canım ben idil baby i özellikle penyesinin çok ince olması ve yumuşacık çok kaliteli olması nedeniyle aldım.. dokununca inan hissedeceksin zaten.. o kadar çok araştırdım ki aziz bebeninkilerde iyi ama kalın penyesi.. hepsine de dokundum inceledim ince yumuşacık istiyosan kesinlikle idil baby al.. ben 20 lisini 146 tl ye aldım 180 küsürden inmişti...Bende idil bebenin 20 li setini düşünüyorum hastane çıkış olarak penyesi nasil kalınmı benim oldugum yer biraz sıcak bebek pişmesin sonra netten sipariş vereceğim
kızlar bir kaç sorum olacak
henüz bakım ürünlerini almadım ve ilk bebiş olduğu için hangisi iyi bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
canım ben de öğretmenim yazdıklarını okudum da tekrardan geri dönmedim
benim de doğum tarihi 27 eylül gözüküyor eğer 1 eylül e kadar doğmazsa gidip son 3 hafta için çalışamaz raporu alınıyor ya ben de 1 eylül de ayrılırım izne die düşündüm ama erken doğum olursa nasıl olacak bilemedim
ya inşallah kullanabiliriz izinlerimizi çok kafaya takıyorum
sen kaçıncı haftada rapor al demiş doktorun
ben de ona göre gidip alayım bari
Canim 32.haftada rapor almalisin calisabilir diye ben yeni aldim daha o raporda 37den sonra calisamaz diyor zaten.sonra sıkıntı yasayabilirsin.32de al garanti olsun 37 de vermeyebilirler.
canım çok teşekkür ederim,darısı sana olsun o zaman inş.alırsın merak etme listeni yap alacağın yerler belliyse bikaç günde halledersin.Canım Güle güle en güzel günlerde kullan insallah. Bebeğin sağlıkla sıhhatli eskitir insallah hepsini. Darısı bana daha hiçbirşey almadım.
canım çok teşekkür ederim sana da,evet çeyiz gibi oldu,ufak tefek eksiklerimiz varr onları da erkek tarafı alsın ayolllçok güzelmiş rengi de canım güle güle kullanın inşallah :)
ben aslında elektrikli lansinohun göğüs pompasına bakıyordum alacaktım ama vazgeçtim sütümün durumuna göre
maşallah oğluşuna minik aslan olmuş o artık annesi
Allah tamamına erdirsin canım..
shu_esra canım aldıkların çok çok güzelmiş birsürü çeyiz yapmışsın sen baya bayaa
Rabbim güzel günlerde sağlıkla mutlulukla kullanmanızı nasip etsin
daha daha güzelleri sizin olsun cicikancımmayy bunlar çok güzel iyi günlerde kullansın canım bebişinn:))
çok sağol canım benim,hepimiz ağız tadıyla kullanırız inş., ben bu markayı duymamıştım babamın çalıştığı yerdeki görevli abi önerdi bana orada,wevell miydi neydi o da vardı o uzaktan ateşölçerdi ve sanırım 100 tl üzeriydi bunu da yanlıi hatırlamıyorsam 70 civarına aldım,kaliteli bir şey fazlasıyla memnun kalırsın dedi abi bende bunu aldım alman markasıymış sanırım.canım hepsi birbirinden güzel.. iyi günlerde sağıkla kullansın.. ateş ölçerini soracaktım. bu markayı satıcı çok ciddi tavsiye etti banada ama ben kararsız kaldım. sen öneri üzerine mi almıştın?
canım sıkma canını sağlıklı olsunda kilosunu alır annesinin sütüyle inş. haşlanmış yumurta da iyi geliyormus, eğer yemiyorsan onuda kahvaltı listene ekleyebilirsin.
iyi akşamlar güzel anneler ve kıpır kıpır bebişler..
bu rapor işi benim de kafamı karıştırıyor..benim doğum 20 eylül gibi gözüküyor..doğum öncesi iznim 1 eylülde mi başlayacak?
torba yasadan haberim yok..bu gelişmeden ben yararlanabilir miyim ki??
*
kızlar bir de isim konusunda hala net bir fikir oluşmadı zihnimizde..
şimdilik gündemimizde 2 isim var; HÜMA ve REVNA..
Anlamlrı
Hüma:Farsça kökenli olup ‘başına konduğu kimseye mutluluk getirdiğine inanılan devlet kuşu, talih kuşu’ ile ‘mutluluk ve saadet’ gibi anlamlara gelir..ayrıca Fatih Sultan Mehmetin annesinin ismi..
Revna:Göz alan göz alıcı güzellikte olan,güneş ışığında parlayan su..
sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor..
kızlar bir kaç sorum olacak
canım benimde ilk bebeğim olacak netten araştırmıştım genelde bir iki marka en çok tercih edilenler vardı. ben biberonları avent cam olandan, emzik avent ve nuk aldım.. ama aventinki damaklı değil sorun olacağını düşünmüyorum. şampuan, losyon, pişik kremi, sabun vs mustela aldım.. sebamed le arasında kararsız kalmıştım burda nur bojuk arkadaşım mustelayı tavsiye etmişti onu aldım. bebek bezi ve ıslak mendil prima alacağım..ama ilk zaman ıslak mendil yerine pamuk ve su kullanacağım yada totoyu yıkayacağım becerebilirsem:44: inşallah yardımcı olabilmişimdir..
canım bende biberonda kararsız kalmıştım alsammı almasammı diye eşim sağolsun o an lazım olursa kim gidip alacak dedidün akşamdan beri 20 sayfa ilerlemişşş,bugün temizlik yaptım oturamadım pc başına oku oku bitiremedim yahuu
bende biberon almadım bebeğimin durumuna göre alacağım,aslında almıştım koymuştum sepete orada bikaç yenii anneye sordum bizde hiç gerek kalmadı dediler bıraktım ama,gaz yapmayan dr.browns almıştım eğer alacak olursam onu alacağım,çok kaliteliymiş duymuştum.
emzik chicco physio soft ortadontik
emzik kutusu bebedor
suluk chicco 6m+(erken ama aldım işte)
burun aspiratörü chicco
ıslak mendil bebedor
sabun chicco
saç ve vücut şampuanı chcco
kulak çubuğu bebedor
daha eksiklerim var daha eminegülden çaliim bende eksik listesi yapiimm
canım bende biberonda kararsız kalmıştım alsammı almasammı diye eşim sağolsun o an lazım olursa kim gidip alacak dedibende aldım olmazsa 6aydan sonra su veya başka şeyler için kullanırım dedim...
ben kendimce:44: bitirdim bakalım eksikleri yardımcı olabiliriz yanibaşka şeyler çıkmazsa canım...
eminegülcüm
doğru bi şekilde lazım olur iyi yapmışş eşin
benim listede bi tek pişik kremi eksik sanırım dimi??bir de bebek bezimizz,başka ne alabiliriz sen tüm eksikleri tamamlamışsın madem yardımcı ol bize kızımın teyzesiii
canım 32. hafta bitince gelin doğum öncesindeki 8 hafta izninizin 5 haftasını doğum sonrasına atmak için belge verelim dedi.. 5 hafta dolunca tekrar geliyorsunuz izninizi başlatıyoruz dedi.. perşembe benim doluyo..canım ben de öğretmenim yazdıklarını okudum da tekrardan geri dönmedim
benim de doğum tarihi 27 eylül gözüküyor eğer 1 eylül e kadar doğmazsa gidip son 3 hafta için çalışamaz raporu alınıyor ya ben de 1 eylül de ayrılırım izne die düşündüm ama erken doğum olursa nasıl olacak bilemedim
ya inşallah kullanabiliriz izinlerimizi çok kafaya takıyorum
sen kaçıncı haftada rapor al demiş doktorun
ben de ona göre gidip alayım bari
Bende idil bebenin 20 li setini düşünüyorum hastane çıkış olarak penyesi nasil kalınmı benim oldugum yer biraz sıcak bebek pişmesin sonra netten sipariş vereceğim
evet canım inşallah lazım olmazlarda yinede bulunsun ne olur ne olmaz.. maşallah sende bitirmişsinben de aldım canım bi tane ne olur ne olmaz diye kaynatırken de inşallah lazım olmassın diye dua ettimbizim oğluşumla eksiklerimiz bitti sadece şifonyer gelcek bide banyo kuveti onu da zaten erken almak istemedim zaten ev küçük bide hemen yıkamayı düşünmüyorum acelesi yok en büyük eksiğimizi bekliyoruz onunda acelesi olmasın eylül başı gibi gelsin
teyzesi yesin minik kızını
canım pişik kremi ve bebek losyonu yok galiba..
emzik askısı aldın mı bilmiyorum ama ben bitane aldım.. bende henüz bezi almadım alacağız inşallahbide kullan at alt değiştirme bezlerinden aldım.. banyo termometresi gerekli görürmüsün yada varmı bilmiyorum:44: senin aldıklarını gözümde canlandırmaya çalıştım aklıma bunlar geldi... eşin benim yazdıklarımı görürse yeni yeni eksikler çıkarıyorlar diye kızmasın
Alalım raporları nolur nolmaz
İnşallah şans bize güler de doğum öncesi 5 haftayı kurtarırız.
Öğretmen arkadaşlar birbirimizi bilgilendirelim olur mu?
Benim okulda bu konuları bilen yok.
İlçeyi aradım bugün bu konuyla ilgilenen kadına ulaşamadım.
Yarın yine denerim.