- 25 Temmuz 2012
- 871
- 158
canım kolay gelsin bende geçen hafta yapmıştım baya yorucu ama değiyor sonunda..canim dedigin gibi cok zevkli birsey ama sanirim ben utuyu yapamayacagim hic iyi degilim suan basima felaket agri girdi nefes alamiyorum desem yeri ama benden baska bu isleri yapacakda yok ne yapsam sasirdim
geçmiş olsun canım.. bebişinin kilosuna maşallah..eker falan varmıydı sende canım..çok aceleci çıktı bu bebişler ya bebişin kız mı erkek mi canım
Ben alışverişe daha yeni başladım sayılır haliyle çok fazla eksiğimiz var bu hafta izne çıkıyorum fırsat buldukça tamamlarım artık..
Nevresim takımını hangi siteden aldın ?
anladım canım, inşallah tombiş kızını vaktinde sağlıklı bişekilde kucağına alırsın canımşeker çıktı diyetle kontrol altına aldık. ancak şekerden öncede normllerine göre gelişikti. nebilim şaşırdım ben korktumkızım olcak inş. teyzesi
canım geçmiş olsun... 3 kilo maşallah tosuncuk ama gerçektende fazla buluyor doktorlar.. benim de 29. haftada bebeğim 1900 çıktığında dr çok kızmıştı yeme içmemi kısıtladı( ama ben pek uymuyorum yine deS.a güzel anneler. Dün çok rahatsızlandım. Mide bulantısı aşırı terleme sancı şikayeti ile dr a gittim. idararımda enfeksiyon çıktı ilaçla tedaviye başladık. bebeğim çok büyümüş 3 kg olmuş maşallah ancak bu sorun olarak görnüyor dr un gözünde( ultrason bebeğin 37 haftalık değerler taşıdığını söylüyor. nst ye bağladılar sancılarım başlamış ama biz 32 haftalığız daha diye çok korktum ( bi torba ilaçla eve uğurladı beni dr hanım. işgörmez raporu verdi zorunlu istirahat dedi. aksi halde bebeği alırız annesi dedi. Hakkımızda hayırlısı
Canım raporunu özel mi devlet hastanesinde mi aldın? Farkediyor mu? bir de kaçıncı gününde aldın raporu.
ben raporu gittiğim özel hastahaneden aldım sanırım farketmez.zaten şimdilik dosyama koydum ilerde ne yapacağız hiç bir fikrim yok.raporuda aldığım tarihte 32. hafta 4 günlük olmuştu ama ben bayramdan hemen sonra izne ayrılmayı düşünüyorum ona göre ayarlayıpta aldım.doktorda bişey demedi zaten verdi.
merhabalar, sabahtan beri mide bulantısı hatta kusma,ayaklarım titriyor gibi böyle eliniz ayağınız boşalır yaa o durumdayım,işten izin alıp eve geldim yattım dinlendim bişeyler yedim bol bol sıvı aldım hatta bazı arkadaşlar sade soda tavsiye etmiş kasılmalar için onuda içtim ama hala soğuk soğuk terliyorum, kızım da bol bol tekmeliyo hemde seriye almış kalp atışı gibi pıt pıt vuruyo,halsizim.sanırım başka arkadaşlarda da bu tarz sıkıntılar var gibi telaşlanmakta istemiyorum. bugün geçti de yarın sabahta devam ederse doktora mı gitsem acaba :S
merhabalar, sabahtan beri mide bulantısı hatta kusma,ayaklarım titriyor gibi böyle eliniz ayağınız boşalır yaa o durumdayım,işten izin alıp eve geldim yattım dinlendim bişeyler yedim bol bol sıvı aldım hatta bazı arkadaşlar sade soda tavsiye etmiş kasılmalar için onuda içtim ama hala soğuk soğuk terliyorum, kızım da bol bol tekmeliyo hemde seriye almış kalp atışı gibi pıt pıt vuruyo,halsizim.sanırım başka arkadaşlarda da bu tarz sıkıntılar var gibi telaşlanmakta istemiyorum. bugün geçti de yarın sabahta devam ederse doktora mı gitsem acaba :S
Canım bende dün aldım. Muhasebeye tarayıp mail attım. işleyeceklerini ve prim gün sayımın artık işlemeyeceğini söylediler. ama hala ofiste çalışmaya devam. hem günüm eksiliyor hem çalışıyorum cinnet geçirmemek elde değil
Geçmiş olsun arkadaşım
Havalar da çok fena
Bu sıcaklarda bu kadar ağırlaşmışken çalışanlara Allah'tan sabır diliyorum.
merhaba canım aynı durum bende de var mide bulantısı, halsizlik, soğuk soğuk terleme.. birde 3 gündür sabahları ishal olarak çıkıyorum tuvalete ama gün içinde sorun yok. Birde adet sancısı gibi hafif ağrı giriyo çıkıyo anlamadım noluyoo eğer sende doktora gidersen haberdar et merak ettim ne diyecek.
Canım bende dün aldım. Muhasebeye tarayıp mail attım. işleyeceklerini ve prim gün sayımın artık işlemeyeceğini söylediler. ama hala ofiste çalışmaya devam. hem günüm eksiliyor hem çalışıyorum cinnet geçirmemek elde değil
çok şükür büyük eksikleri bitti tatlım bi tek ateşölçer burun pompası trnak makası pişik önleyici krem şampuan kaldı senin aldıkların int hep istediğin gibi mi gldi eger öyleys ne mutlu sana bazen kaliteinden emin olamıyosun yaa kötü oluyo
canım benim teşekkür ederiz teyzesiohhh annesi herşeyini hazırlamış, güle güle kullanın canım inşallah, park yatak olayını ben çok sevdim tam bebek işi çok şekerler :) bende çoğunluğunu internetten aldım canım, biraz ikeadan, biraz eminönünden, ortaya karışık oldu bizim odaama çok şükür tamamlandı, ben birtek kendim kullanacağım süt sağma makinesini almadım onu da sütümün durumuna göre alacağım kısmet olursa
Minnak kızım zümramın üstünü başını yıkayıp yerleştireceğim bir odası,çekmecesi beşiği bile yok hala. evimiz çok küçük yer bile yok yavrucuğumun üstü başına. Allah bi kolaylık verecek diye sabırla bekliyorum.sizler yazdıkça nasılda hevesleniyor seviniyorum inanın
canım benim teşekkür ederiz teyzesiherşeyi aldım da mojizikunun yazdığı gibi aynen yığınak halinde odada duruyorlar
süt sağma makinası da aldım ben.. medela marka mini elektrikli süt sağma makinasını aldım..