2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canim dedigin gibi cok zevkli birsey ama sanirim ben utuyu yapamayacagim hic iyi degilim suan basima felaket agri girdi nefes alamiyorum desem yeri ama benden baska bu isleri yapacakda yok ne yapsam sasirdim :KK31:
canım kolay gelsin bende geçen hafta yapmıştım baya yorucu ama değiyor sonunda..:KK16: bende senin gibi yalnızım malum:KK5: ben yıkadıktan 2 gün sonra ütüyü yapabildim ve parça parça çok yorgundum.. sende zorlama kendini iyi hissettikçe yaparsın koaly gelsin:KK3:

geçmiş olsun canım.. bebişinin kilosuna maşallah.. :nazar: eker falan varmıydı sende canım..çok aceleci çıktı bu bebişler ya:emir_bebek: bebişin kız mı erkek mi canım

şeker çıktı diyetle kontrol altına aldık. ancak şekerden öncede normllerine göre gelişikti. nebilim şaşırdım ben korktum:KK43: kızım olcak inş. teyzesi

Ben alışverişe daha yeni başladım sayılır haliyle çok fazla eksiğimiz var bu hafta izne çıkıyorum fırsat buldukça tamamlarım artık..
Nevresim takımını hangi siteden aldın ?

canım bende herşeyi aldım ama düzenleme işlerim kaldı daha bebeğimin çantasını hazırlamadım:KK43:
nevresimi ise gg den aldım 2 tane:)

Eklentiler

• $Tac-Happy-Organik-Bebek-Nevresim-Takimi-Gri__87151922_0.jpg
    $Tac-Happy-Organik-Bebek-Nevresim-Takimi-Gri__87151922_0.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 62
  • $Merinos-Bebek-Nevresim-Takimi-Seftali-Mavi-GB__88330668_0.jpg
    $Merinos-Bebek-Nevresim-Takimi-Seftali-Mavi-GB__88330668_0.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 46
şeker çıktı diyetle kontrol altına aldık. ancak şekerden öncede normllerine göre gelişikti. nebilim şaşırdım ben korktum:KK43: kızım olcak inş. teyzesi
anladım canım, inşallah tombiş kızını vaktinde sağlıklı bişekilde kucağına alırsın canım:emir_bebek: yediklerin yarıyor demekki kızına maşallah:nazar: bi sorun olmaz inşallah korkma bakalım..

S.a güzel anneler. Dün çok rahatsızlandım. Mide bulantısı aşırı terleme sancı şikayeti ile dr a gittim. idararımda enfeksiyon çıktı ilaçla tedaviye başladık. bebeğim çok büyümüş 3 kg olmuş maşallah ancak bu sorun olarak görnüyor dr un gözünde:KK43:( ultrason bebeğin 37 haftalık değerler taşıdığını söylüyor. nst ye bağladılar sancılarım başlamış:KK43: ama biz 32 haftalığız daha diye çok korktum:KK43:( bi torba ilaçla eve uğurladı beni dr hanım. işgörmez raporu verdi zorunlu istirahat dedi. aksi halde bebeği alırız annesi dedi. Hakkımızda hayırlısı
canım geçmiş olsun... 3 kilo maşallah tosuncuk ama gerçektende fazla buluyor doktorlar.. benim de 29. haftada bebeğim 1900 çıktığında dr çok kızmıştı yeme içmemi kısıtladı( ama ben pek uymuyorum yine de:KK1:) sonra 31 haftada acile gittim bebek 34 çıktı... aslında en sağlıklısı normal kiloda seyreden bebekmiş... aynen dediğin gibi hakkımızda hayırlısı...

Canım raporunu özel mi devlet hastanesinde mi aldın? Farkediyor mu? bir de kaçıncı gününde aldın raporu.

ben raporu gittiğim özel hastahaneden aldım sanırım farketmez.zaten şimdilik dosyama koydum ilerde ne yapacağız hiç bir fikrim yok.raporuda aldığım tarihte 32. hafta 4 günlük olmuştu ama ben bayramdan hemen sonra izne ayrılmayı düşünüyorum ona göre ayarlayıpta aldım.doktorda bişey demedi zaten verdi.

Kızlar ben hiç internetten alışveriş yapmadım.
Daha mı uygun mağazalara göre?

egelgeç hesabını çok sevdim =)
Ama ben iyice iştahlandım canım sürekli hamur işi ve tatlı istiyor
Sanırım 30 kiloya doğru giderim :KK43:
Parmaklarım benim de çok şiş
Ellerimi yumruk yapınca rahatsız oluyor :KK43:

merhabalar, sabahtan beri mide bulantısı hatta kusma,ayaklarım titriyor gibi böyle eliniz ayağınız boşalır yaa o durumdayım,işten izin alıp eve geldim yattım dinlendim bişeyler yedim bol bol sıvı aldım hatta bazı arkadaşlar sade soda tavsiye etmiş kasılmalar için onuda içtim ama hala soğuk soğuk terliyorum, kızım da bol bol tekmeliyo hemde seriye almış kalp atışı gibi pıt pıt vuruyo,halsizim.sanırım başka arkadaşlarda da bu tarz sıkıntılar var gibi telaşlanmakta istemiyorum. bugün geçti de yarın sabahta devam ederse doktora mı gitsem acaba :S

ben raporu gittiğim özel hastahaneden aldım sanırım farketmez.zaten şimdilik dosyama koydum ilerde ne yapacağız hiç bir fikrim yok.raporuda aldığım tarihte 32. hafta 4 günlük olmuştu ama ben bayramdan hemen sonra izne ayrılmayı düşünüyorum ona göre ayarlayıpta aldım.doktorda bişey demedi zaten verdi.

Canım bende dün aldım. Muhasebeye tarayıp mail attım. işleyeceklerini ve prim gün sayımın artık işlemeyeceğini söylediler. ama hala ofiste çalışmaya devam. hem günüm eksiliyor hem çalışıyorum cinnet geçirmemek elde değil:KK43:

merhabalar, sabahtan beri mide bulantısı hatta kusma,ayaklarım titriyor gibi böyle eliniz ayağınız boşalır yaa o durumdayım,işten izin alıp eve geldim yattım dinlendim bişeyler yedim bol bol sıvı aldım hatta bazı arkadaşlar sade soda tavsiye etmiş kasılmalar için onuda içtim ama hala soğuk soğuk terliyorum, kızım da bol bol tekmeliyo hemde seriye almış kalp atışı gibi pıt pıt vuruyo,halsizim.sanırım başka arkadaşlarda da bu tarz sıkıntılar var gibi telaşlanmakta istemiyorum. bugün geçti de yarın sabahta devam ederse doktora mı gitsem acaba :S

Geçmiş olsun arkadaşım
Havalar da çok fena
Bu sıcaklarda bu kadar ağırlaşmışken çalışanlara Allah'tan sabır diliyorum.

dostum çok geçmiş olsun dün aynısı işyerinde başıma geldi. fenalaştım resmen. ter boşaldım kovayla inanki.mide bulantısı baş dönmesi. halsizlik. dr a gittim tansiyon şeker dengesizliği dedi. su içmeyi ihmal etme dedi. idrarda enfeksiyon çıktı. bebeğin fazla gelişik erken doğum olabilir dedi. ama ciddi bir hal yok şükür. çalışıyoruz ya düzenli beslenemiyoruz:KK43:

biz de dün kayınvalidemle ve eşimle kızımın eşyalarını ufak ufak odasına yerleştirdik..hatta 2-3 makina çamaşırımızı da yıkadık..bugün ben işteyken kayınvalidem hepsini ütülemiş..akşam kendin yerleştirirsin dolabına dedi..:KK9::KK9: eşyalarını ben ütülerim diyordum ama ayakta durunca çok kasık ağrısı çekiyorum..nasıl yaparım diye de düşünüyordum wallahi..ama sağolsun halletmiş..nasılsa daha çok yıkayıp ütüleyeceğiz bebişlerimizin eşyalarını Allah nasip ederse tabi..o yüzden bu seferlik böyle olsun dedim içimden..

canım bir git görün için rahat etmiş olur..

Canım bende dün aldım. Muhasebeye tarayıp mail attım. işleyeceklerini ve prim gün sayımın artık işlemeyeceğini söylediler. ama hala ofiste çalışmaya devam. hem günüm eksiliyor hem çalışıyorum cinnet geçirmemek elde değil:KK43:

keşke işin tamamen bitene kadar çalışabilir raporu alsaydın canım.. günlerin boşa gitmezdi.

Geçmiş olsun arkadaşım
Havalar da çok fena
Bu sıcaklarda bu kadar ağırlaşmışken çalışanlara Allah'tan sabır diliyorum.

amin canım amin..

merhaba canım aynı durum bende de var mide bulantısı, halsizlik, soğuk soğuk terleme.. birde 3 gündür sabahları ishal olarak çıkıyorum tuvalete ama gün içinde sorun yok. Birde adet sancısı gibi hafif ağrı giriyo çıkıyo anlamadım noluyoo eğer sende doktora gidersen haberdar et merak ettim ne diyecek.

merhaba canım aynı durum bende de var mide bulantısı, halsizlik, soğuk soğuk terleme.. birde 3 gündür sabahları ishal olarak çıkıyorum tuvalete ama gün içinde sorun yok. Birde adet sancısı gibi hafif ağrı giriyo çıkıyo anlamadım noluyoo eğer sende doktora gidersen haberdar et merak ettim ne diyecek.

tmm cnm yarında hala devam ederse giderim.gidersemde mutlaka yazarım. ama arkadaşlarında da dediği gibi sıvı tüketimiyle alakalı olabilir iş yerinde bir yudum bile su içemedim.ondan belki şimdi bol bol içiyorum geçer inş.

Canım çok geçmiş olsun, 32.haftadan sonra izin aldığında yıllık izninden değil de doğum izninden mi azalma oluyor?

çok şükür büyük eksikleri bitti tatlım bi tek ateşölçer burun pompası trnak makası pişik önleyici krem şampuan kaldı senin aldıkların int hep istediğin gibi mi gldi eger öyleys ne mutlu sana bazen kaliteinden emin olamıyosun yaa kötü oluyo

evet canım şükür ki hep istediğim gibi geldi hiç sorun yaşamadım daha netten alışverişte... kremi, şampuanından tut tırnak makasına kadar herşeyi aldım... sadece hastane çıkışını netten almadım idil baby den 20 li görerek dokunarak aldım.. birde emziğini biberonunu vs..(avent aldım) birde birkaç body vs netten almadım... belirli markaları alınca sorun olmuyo genelde.. eşim gidip baktı benim yerime ben sadece netten bakıp sipariş verdim... hem nette daha uyguna bulma şansın oluyo:)

Son düzenleme:
ohhh annesi herşeyini hazırlamış, güle güle kullanın canım inşallah, park yatak olayını ben çok sevdim tam bebek işi çok şekerler :) bende çoğunluğunu internetten aldım canım, biraz ikeadan, biraz eminönünden, ortaya karışık oldu bizim oda :KK1::KK1: ama çok şükür tamamlandı, ben birtek kendim kullanacağım süt sağma makinesini almadım onu da sütümün durumuna göre alacağım kısmet olursa
canım benim teşekkür ederiz teyzesi:KK16: herşeyi aldım da mojizikunun yazdığı gibi aynen yığınak halinde odada duruyorlar:KK1:

süt sağma makinası da aldım ben.. medela marka mini elektrikli süt sağma makinasını aldım..

Minnak kızım zümramın üstünü başını yıkayıp yerleştireceğim bir odası,çekmecesi beşiği bile yok hala. evimiz çok küçük yer bile yok yavrucuğumun üstü başına. Allah bi kolaylık verecek diye sabırla bekliyorum.sizler yazdıkça nasılda hevesleniyor seviniyorum inanın

amaannn dert ettiğin şeye bak onlar helebi sağlıklıca dünyaya gelsinler bir karış cicilerimi koycak yer bulamıcazz daha ben bile hiç bir hazırlıkta bulunmadım ne beşik ne biberon v.s. aklına ne gelirse 2 tane zıbın 2 tane tulum aldım o kadar aslında beşik düşünmüyorum hem evim musait değil hemde 3. bebek gerek görmüyom hayırlısı bakalım:)))

canım benim teşekkür ederiz teyzesi:KK16: herşeyi aldım da mojizikunun yazdığı gibi aynen yığınak halinde odada duruyorlar:KK1:

süt sağma makinası da aldım ben.. medela marka mini elektrikli süt sağma makinasını aldım..

canım ben de öğretmenim yazdıklarını okudum da tekrardan geri dönmedim
benim de doğum tarihi 27 eylül gözüküyor eğer 1 eylül e kadar doğmazsa gidip son 3 hafta için çalışamaz raporu alınıyor ya ben de 1 eylül de ayrılırım izne die düşündüm ama erken doğum olursa nasıl olacak bilemedim
ya inşallah kullanabiliriz izinlerimizi çok kafaya takıyorum
sen kaçıncı haftada rapor al demiş doktorun
ben de ona göre gidip alayım bari

X