2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

allah yardımcın olsun canım ıs dedınde bende onumuzdekı hafta temızlık yapmaya baslıcam bayramdan once halletmek lazım ..,kımsede yokkı yardım etsın ..

ne bıleyım canım ya ben 2 kılo der dıye dusunmustum
neyse saglıklı olsun da yavrum ne ısterım kı baska

Minnak kızım zümramın üstünü başını yıkayıp yerleştireceğim bir odası,çekmecesi beşiği bile yok hala. evimiz çok küçük yer bile yok yavrucuğumun üstü başına. Allah bi kolaylık verecek diye sabırla bekliyorum.sizler yazdıkça nasılda hevesleniyor seviniyorum inanın

Peki bu normal dogumda verilen epiduraldan bahsetmis sezeryan icinde aynı etkiler söz konusumu bir bilgin var mı?

sezeryandaki alınan epidural de bebeğe az da olsa etki ediyormuş
ama bu zaten bilinen bişey
sezeryande öyle yada böyle anestezi alacağız
genel anestezide bebeğin daha hızlı alınması lazım
epidural de daha fazla vakit oluyor

Aslında sezeryada bile epidural alanlar şikayetçi ama ne yapalım en azından bebeğimizi hemen gorecez o tesellisi var

bu aksam kısmetseee kızımıza mobılya sıparısını verecegız
daha once bakmısıtk bıkac yer belırledık
artık hangısınde kısmetımz varsa oradan sıparısı verecegız
ınsallah guzel olur sımdıden heyecanlıyım:)

ama uzanamıyom eğilemiyom çok canım acıyor. Bizmi nazlıyız yoksa harbidenmi çürüğüz bilemedim artık

bende oturunca gogsume tekme yıyorum
ayakta durunca da halsız dusuyorum en guzelı sol tarafa uzanmak oluyo rabbım saglıcakla kurtarsın bızı ıns
annem bana nazlı dıyo

geçmiş olsun canım.. bebişinin kilosuna maşallah.. eker falan varmıydı sende canım..çok aceleci çıktı bu bebişler ya bebişin kız mı erkek mi canım

bizde tamamladık canım şükür dolaba da yerleştirdik dün bi benim eksiklerim kaldı bir iki parça

dinlen sen canım öncelikli olarak ondan sonra yıkar ütülersin..

bu hesabı sevdim ben..

canim dedigin gibi cok zevkli birsey ama sanirim ben utuyu yapamayacagim hic iyi degilim suan basima felaket agri girdi nefes alamiyorum desem yeri ama benden baska bu isleri yapacakda yok ne yapsam sasirdim

ben henüz hiçbişey yıkamadım hazırlamadım.. aldıklarımı üstüste karışık bir şekilde kızımın odasına attım duruyor. nasıl toparlayacağım bilmiyorum.. dinlene dinlene yap canım strese sokma kendini..

canıım bizde eski nesillere benzemiyoruz, dr sezeryane yönleniyor hemen.. birde çok araştırıyoruz, sonrasında da korkuyoruz.

canım en güzelinden, sağlıklısından bebeğin var.. geri kalanı boşver.. Allah inş istediklerinden çok daha güzelini nasip etsin sana..

Arkadaşlar bebekler için netten alış veriş yaptıgınız siteler hangileri?

gap, butikbebe, unnado, limango, markafoni, trendyol..

şimdiden hayırlı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…