2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende dün fena oldum mide ve baş ağrısı geçmek bilmedi şuan bile var bugün bebeğimin battaniyerini ve hastane çıkışını yıkadım kuruduklarında ütüsünüde yapıp çantaya koyucam inş hazırda dursun daha eksiklerim var ama kendim için onlarda bi bebeğime bez falan alıcam o kadar onlarıda sonradan koyarım ...

çok geçmiş olsun dostum. Herşey yolundadır inş. Sen bebeğin çantasını baya hazır ettin öylemi

ne gibi sakıncaları varmış peki ben hiç duymadım çünkü etrafımda herkes böyle doğurdu ve çok memnun kaldı

dün okuduğum kitabı scan ettim buraya eklemek için
pdf oldu ekleyemedim
3-4 sayfa , sadece epidurali anlatıyor,
mail adresini özelden verirsen mail atabilirim

kizlar nasilsiniz bebisler nasil?zaman azaldikca benim heyecanim artiyor dun gece ve bugun kizimin esyalarini yikamaya basladim su ana kadar 4 makina oldu ve 1 makina daha var sizinde oyle oldumu ben besiginin falan her esyasini yikiyorum sizde yikadinizmi bide utu yapilacak onlara Rabbim kolaylik versin:KK8:cok zevkli ama kizimla konusa konusa :KK16:

çok geçmiş olsun dostum. Herşey yolundadır inş. Sen bebeğin çantasını baya hazır ettin öylemi

sağol canım. daha çantaya koymadım bişey geçen haftalarda kıyafetlerini yıkayıp ütülemiştim sonrada çekmeceye koydum üstlerini sarıp şimdide geri kalanları yıkadım kurusun onlarıda hazırlıyım diye düşünüyorum ama çantaya koymak için erkenmi acaba bilmiyorum :)

arkadaşlar yaa 5 yaşında bi kız çocuguna AŞK nedir die sormuşlar?
__annemin karnında kardeşim oldğu için eğilemediğinde babamn annemin ayaklarına oje sürmesidir demiş
yerim ben onu yaaa

songl55 canim gecmis olsun dikkat et kendine masallah yavrucugunada gununde dogarsa 4 kiloyu bile gececek ama saglikli olsun da bide zamanindan once gelmesin

songl55 canim gecmis olsun dikkat et kendine masallah yavrucugunada gununde dogarsa 4 kiloyu bile gececek ama saglikli olsun da bide zamanindan once gelmesin

canımsın çok sağol. İnanki tek temennim hepimizin yavruları vakti saatinde doğsun. Rabbim o kolları boş çıkarmasın kimsecikleri hastaneden.

tıklayınca büyüyor olması lazım, ekrandan daha da yakınlaştırıp okunabilir sanırım
ya da yeni sekmede aç denirse daha okunaklı

$1.jpg $2.jpg $3.jpg $4.jpg $5.jpg

Son düzenleme:
canımsın çok sağol. İnanki tek temennim hepimizin yavruları vakti saatinde doğsun. Rabbim o kolları boş çıkarmasın kimsecikleri hastaneden.

aminnnn canim aminnn herkes fire vermeye basladi baksana cuma gunu benimlebirlikte bir suru annemiz hastanedeymis Rabbim hepimizin yuzunu guldursun :KK16:

Kizlar yemekten sonra halsizlik ve tansiyon dusuklugu gibi sikayetleriniz var ise az ve sık yemek yiyin karninizi cok doyurmayin bi anda yavas yavas.doktorumun tavsiyesi boyle

yani herkesin bayıla bayıla anlattığı mucizeyi görme doğum anını yaşama bebeğe ilk dokunuş v.s hevesleri yalanmı

normal doğum içinmi dedin, epidural için mi

bu yazıda epiduralın anne üzerindeki etkilerinden bahsediyor
normal doğumu sekteye uğratıcı etkisinden dolayı sürecin sezeryana çevrilebildiğinden bahsediyor

ben epidural almam demiyorum, o anki durumuma göre bakacağım ama böyle etkileride var, bilmekte fayda var

kizlar nasilsiniz bebisler nasil?zaman azaldikca benim heyecanim artiyor dun gece ve bugun kizimin esyalarini yikamaya basladim su ana kadar 4 makina oldu ve 1 makina daha var sizinde oyle oldumu ben besiginin falan her esyasini yikiyorum sizde yikadinizmi bide utu yapilacak onlara Rabbim kolaylik versin:KK8:cok zevkli ama kizimla konusa konusa :KK16:

kolay gelsin krizantemcim, yorucu ama çok zevkli bir iş o :) bende 3 makine yıkamıştım canım herbirşeyini yıkayıp ütüledik, minnak minnak eldivenlerini bile ütüledik onun, şimdi gidip gelip odasına seviyorum :KK1:

işte dinlenmek için işi bırakıp eve gitmek gerek. yerime aldığım arkadaş hala programları kavrayamadı. dolayısıyla döndüğümde hala bir işimin olması için birazdaha sabretmek zorundayım.:KK43: hoş evede gitsem inanın ki dinlenmem. kapı cam hali DUVAR gözümde büyüyor. benim sabahlık gecelik bebeğin üst başı yıkancak ütülencek. bebeğin süs alışverişi. ne bilim şaşırdım ne yapacağımı :KK43:

songülcüm öncelikle bebişine maşallah cnm şeker ölçümlerin nasıl çıktı yüksekmi düşükmü?
korkma benimkide haftasını önde takip ediyor iri gürbüz bebek diyor doktor amcası benim şekere bağlı suyunda ve kilosunda artma oldu yani şekerim yüksek çıkmıştı dinlen ama yinede kendini haraketsiz bırakma cnm birde merdiven inip çıkma allaha emanet ol bitanem herşey olcana varır morel çok önemli benimde doğum 13 eylül ama ramazanı atlatırsam onada şükredicem

kolay gelsin krizantemcim, yorucu ama çok zevkli bir iş o :) bende 3 makine yıkamıştım canım herbirşeyini yıkayıp ütüledik, minnak minnak eldivenlerini bile ütüledik onun, şimdi gidip gelip odasına seviyorum :KK1:

canim dedigin gibi cok zevkli birsey ama sanirim ben utuyu yapamayacagim hic iyi degilim suan basima felaket agri girdi nefes alamiyorum desem yeri ama benden baska bu isleri yapacakda yok ne yapsam sasirdim :KK31:

fazla dostum. dr da endişelendi aşırı gelişiminden. göbek çevresi 37 haftalık, kuyluk 34,baş 35 haftalık herşey büyük yavrumda. dana yaa:)

Bebişlere bu ayda ne oldu ki bizimkde 2hafta önden gidiyor dr pek memnun olmadi bu duruma. Yoksa onnlarda mı anneleri gibi sıcaktan şiştiler:KK1:

X