Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)))))) bide hep farklı şeyler istiyor insan
bende dün fena oldum mide ve baş ağrısı geçmek bilmedi şuan bile var bugün bebeğimin battaniyerini ve hastane çıkışını yıkadım kuruduklarında ütüsünüde yapıp çantaya koyucam inş hazırda dursun daha eksiklerim var ama kendim için onlarda bi bebeğime bez falan alıcam o kadar onlarıda sonradan koyarım ...
hiiiç sormaaaa önüme dünyaları verseler yicek gibiyim hepte fast food tarzı şeyler abur cubur istiyo canımmm
Cok geçmiş olsun bende perşembe tahlil verecem insallah birşey çıkmaz
ne gibi sakıncaları varmış peki ben hiç duymadım çünkü etrafımda herkes böyle doğurdu ve çok memnun kaldı
çok geçmiş olsun dostum. Herşey yolundadır inş. Sen bebeğin çantasını baya hazır ettin öylemi
songl55 canim gecmis olsun dikkat et kendine masallah yavrucugunada gununde dogarsa 4 kiloyu bile gececek ama saglikli olsun da bide zamanindan once gelmesin
canımsın çok sağol. İnanki tek temennim hepimizin yavruları vakti saatinde doğsun. Rabbim o kolları boş çıkarmasın kimsecikleri hastaneden.
tıklayınca büyüyor olması lazım, ekrandan daha da yakınlaştırıp okunabilir sanırım
ya da yeni sekmede aç denirse daha okunaklı
Eki Görüntüle 756677 Eki Görüntüle 756678 Eki Görüntüle 756679 Eki Görüntüle 756680 Eki Görüntüle 756681
yani herkesin bayıla bayıla anlattığı mucizeyi görme doğum anını yaşama bebeğe ilk dokunuş v.s hevesleri yalanmı
kizlar nasilsiniz bebisler nasil?zaman azaldikca benim heyecanim artiyor dun gece ve bugun kizimin esyalarini yikamaya basladim su ana kadar 4 makina oldu ve 1 makina daha var sizinde oyle oldumu ben besiginin falan her esyasini yikiyorum sizde yikadinizmi bide utu yapilacak onlara Rabbim kolaylik versincok zevkli ama kizimla konusa konusa
işte dinlenmek için işi bırakıp eve gitmek gerek. yerime aldığım arkadaş hala programları kavrayamadı. dolayısıyla döndüğümde hala bir işimin olması için birazdaha sabretmek zorundayım. hoş evede gitsem inanın ki dinlenmem. kapı cam hali DUVAR gözümde büyüyor. benim sabahlık gecelik bebeğin üst başı yıkancak ütülencek. bebeğin süs alışverişi. ne bilim şaşırdım ne yapacağımı
kolay gelsin krizantemcim, yorucu ama çok zevkli bir iş o :) bende 3 makine yıkamıştım canım herbirşeyini yıkayıp ütüledik, minnak minnak eldivenlerini bile ütüledik onun, şimdi gidip gelip odasına seviyorum
fazla dostum. dr da endişelendi aşırı gelişiminden. göbek çevresi 37 haftalık, kuyluk 34,baş 35 haftalık herşey büyük yavrumda. dana yaa:)