2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bendede rahim ağzını tm kaptmıyor ama doktor riskli olacağını söyledi açıkcası doktora güvenmek istiyorum bu saatten sonra başka doktora gidersem baya zor olur bnim için

anladım hayırlısı canım. bende doktora normal doğum istiyorum dedim oda herkesin istediği var ama maalesef olmuyor dedi doğuma yakın ne uygunsa ona karar verilir dedi

anladım hayırlısı canım. bende doktora normal doğum istiyorum dedim oda herkesin istediği var ama maalesef olmuyor dedi doğuma yakın ne uygunsa ona karar verilir dedi

ben hıc guvenmıyorum doktorlaraa:KK43::KK43::KK43::
bızımkı bısey soylemıo sadece gecen hafta gıttıgımde pozsynu boyle kalırmı dedım 37ye kadr degısır dedı okadr
zaten benım dogum normal olacaksa ben ıllakı epidural olsun ısterım kımden dınledıysem epıdural alınca cok rahatladıklarını soyledıler
ama hayrlısı artık
doktorlarında dedıgı gıbı doguma yakın bellı olacak artık nasıl olcagı

günaydın kzılar herkese güzel bir gün olur inş.. epidural doğumu arkadaşım yaptı 40 gün önce çok memnun kaldı hemde sancısı glmedi 41. haftada sunni sancıyla yaptı hatta o gece ilk doğurduğu gece kimse kalmadı yanında hasta odasında eşi kendi ve bebişi ile 2 dikişi olmuş aşağıdan oda doğalmış çünki kendiliğinden yırtılıyormuş beterinden korusun rabbim bende eskiden zsezeryan derdim ama acaip bi cesaret geldi banada son 2 haftadırda bebeğim tepe aşağı doğum pozisyonunda dönmüyor artık diyince doktorum yaparsın dedi yüzyıllardır anneler normal doğuruyor senin neyin eksik dedi :KK70:

sunı sancıyı alıp açılma olmaynca sezeryan olanlardan oluyo:KK43::KK43:
Allah ım ıkı sancıyı da yasatmasın
ya sezeryan olsun onun skntısı olsun kı ınsallah sıkıntıısı olmaz tabı
yada sancısıydı acılmasıdydı derken normal dogum olsun
ama tabı ınsallah saglıkla sıhhatle olurda normal olur :)

bazı doktorlar ne guzel moral verıo
benım de bı arkadasıma doktor sormustu ne ıstıosun dıe kızda korkuyodu sezeryan dedı sezeryana aldılar

bende 17 kasımda adet olmuştum ve 30 kasımda tekrar kanamam oldu ama kahverengi ve az azdı. 30 kasımı baz alıyor doktor ve tarihle ultrason aynı çıkıyor sadece boyu 1 hafta ileride çıkıyordu.

13 gün arayla olduysan ve ikincisi kahverengi ise muhtemelen yerleşme kanaması olmuş sende.. dr 17 sini baz almalıymış bence..

Aaaa hangi iller mesela istanbul var mı?
İnşallah Allah gönlümüze göre verir arkadaşlar ya
Zaten doğum izni de artmadı :/
Canim memurlar netin forumunda insanlar yazmis kimisi biz kullandik demis kimisi kullanamadik demis illeri bilmiyorum.

Günaydın kızlar, iki gündür karnım feci kaşınmaya başladı. İyice gerildiği için mi kaşıntı artıyor acaba ?
Canim kasimamak gerekiyor catliyormus kasininca.bol su ic yaglan vucudun nemlensin.

kızlar az önce okulumu aradım baş md yrd izindeymiş pzt başlıyomuş diğerleri de pek bilmiyorlar bu konuya hakim değiller.. sen yine de raporu al pzt izinden gelince sorarsın dediler.. bende ank dayım ilçe mem aradım onlarda tam bilmiyo yeni çıkan yasa nedir ne değildir ank il mem i ara dediler şimdide arıyorum sürekli meşgul
Canim ben sabah aradim milli egitimi 32de raporunu al idareye ver biz hallederiz dedi.tatile gelen kisim haricini 1 hafta da olsa ekleriz eylul sonrasina dedi.yeni yasa falan bahsetmedi.

$1366810738433597_b.jpg kızlar güzel mi anneannesi yavruma almış çok beğendim ben:)))

canım eğer 32 de çalışabilir raporu aldıysan 37+0 da istesende artık çalışamıyorsun aradaki 5 haftada doğum sonrası iznine ekleniyor. 8+5= 13 hafta izinli oluyorsun.

iki isminde anlamı çok güzel ama hüma nin söylenişi daha kolay gibi. revna da karizmatik bir isim.. bende karasız kaldım..

Mojiziku,ilgin için teşekkür ederim..bu 5 hafta iznine de çok sevindimm..
*

Benimde kızım olacak inşallah bizdede hala isim beli değil.
Senin söylediklerinden hüma daha guzel gibi

teşekkür ederim Zeynep..güzel isim çok var ama babamıza beğendirmek zor oluyor bizim:)Rabbim inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

kızlar bebeğimin eşyaları neredeyse tamam, çok az bir eksiğim kaldı.. malum dışarı çıkamadığım ve yürüyemediğim için herşeyi netten alıyorum ve dolayısıyla neredeyse hergün kargo geliyor.. yurtiçi kargo elemanıyla da artık bebek muhabbeti yapıyoruz her gelişte eşi 30 haftalık hamileymiş..:))) bu gün de park yatağımızı ve içinin yatağını getirdiler.. nevresim ve battaniye de gelicek bugün inşallah...:KK16:

sizlerin miniklerinizin eşyaları tamamlandı mı?

13 gün arayla olduysan ve ikincisi kahverengi ise muhtemelen yerleşme kanaması olmuş sende.. dr 17 sini baz almalıymış bence..

doktor ilk gittiğimde sordu 17 kasımda normal adet gördüm ama 30 kasımda da tekrar kanamam oldu dedim yani adet gibi değildi. çünkü benim hep düzenliydi 13 gün sonra kanama görünce korktum ben ne oluyr diye bide doğum kontrol hapı kullanıyordum o zamanlar ama düzensiz içmiştim tutundu o halde yavrum demek ki:) 17 kasımsa daha erken olacak doğumum

Bendede rahim ağzını tm kaptmıyor ama doktor riskli olacağını söyledi açıkcası doktora güvenmek istiyorum bu saatten sonra başka doktora gidersem baya zor olur bnim için

kendinizi şartlandırmayın kızlar.. hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun. previa varken normal doğum diye ısrar etmek büyük risk. benimde previam vardı şuan hala aşağıda rahim ağzından 2cm uzaklıkta plesantamız ama previa diyemeyiz dedi doktorum. . bunu beni rahatlatmak içinde demiş olabilir, çünkü bir gün psikolojim bozularak salya sümük gitmiştim yanına.. ama beni çok rahatlattı. şuan içim çok rahat. ve açıkcası güveniyorum dr uma. hakkımda ne hayırlı ise o olsun diye dua ediyorum bu hepimiz için geçerli..

canım epiduralinde bir çok sakıncası var
ama getiri götürü dengesini biz yapacağız
hangisi ağır basarsa ona göre karar vereceğim ben
ama ilk etapta almayı düşünmüyorum

ne gibi sakıncaları varmış peki ben hiç duymadım çünkü etrafımda herkes böyle doğurdu ve çok memnun kaldı

Eki Görüntüle 756464 kızlar güzel mi anneannesi yavruma almış çok beğendim ben:)))
aaa çok güzel annesigüle güle kullanın benimde uyku setinden hariç 2 tane değiştirmelik nevresimim var bugün onları yıkadım şuan kurumadalar:KK70:

kızlar bebeğimin eşyaları neredeyse tamam, çok az bir eksiğim kaldı.. malum dışarı çıkamadığım ve yürüyemediğim için herşeyi netten alıyorum ve dolayısıyla neredeyse hergün kargo geliyor.. yurtiçi kargo elemanıyla da artık bebek muhabbeti yapıyoruz her gelişte eşi 30 haftalık hamileymiş..:))) bu gün de park yatağımızı ve içinin yatağını getirdiler.. nevresim ve battaniye de gelicek bugün inşallah...:KK16:

çok şükür büyük eksikleri bitti tatlım bi tek ateşölçer burun pompası trnak makası pişik önleyici krem şampuan kaldı senin aldıkların int hep istediğin gibi mi gldi eger öyleys ne mutlu sana bazen kaliteinden emin olamıyosun yaa kötü oluyo

Ben alışverişe daha yeni başladım sayılır haliyle çok fazla eksiğimiz var bu hafta izne çıkıyorum fırsat buldukça tamamlarım artık..
Nevresim takımını hangi siteden aldın ?

kızlar bu arada daha önce yazmıştım internette bazı sitelere üye olunca tanıtım ürünleri gönderiyolar die milupa dan geldi bugün çanta göndermişler içindede devam sütleri indirim çkleri falan var sizlerde isterseniz üye olun

Nasılsınız
bende sımdı drdan geldım
bebıs ıyı ama kılosu 1730gr dr normal dedı ama bana az geldı kızlar ya

kızlar bu arada daha önce yazmıştım internette bazı sitelere üye olunca tanıtım ürünleri gönderiyolar die milupa dan geldi bugün çanta göndermişler içindede devam sütleri indirim çkleri falan var sizlerde isterseniz üye olun

hangi siteler canım ?

hangi siteler canım ?

sipariş ettiklerin aynı gün mü geliyor acaba?

tatlım ben primaya ve milupaya üye olmuştum onlardan gelio ama bi kaçtane daha vardı hatırlamıyorum onları
siparişler malesef aynı gün gelmiyor tatlım ortalama 2 hafta içinde gelio pratik alt açma almıştım o gün kargo bedave değildi üzüldüm şimdi yaaa

X