2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

işte dinlenmek için işi bırakıp eve gitmek gerek. Yerime aldığım arkadaş hala programları kavrayamadı. Dolayısıyla döndüğümde hala bir işimin olması için birazdaha sabretmek zorundayım.:KK43: hoş evede gitsem inanın ki dinlenmem. Kapı cam hali duvar gözümde büyüyor. Benim sabahlık gecelik bebeğin üst başı yıkancak ütülencek. Bebeğin süs alışverişi. Ne bilim şaşırdım ne yapacağımı :KK43:

allah yardımcın olsun canım ıs dedınde bende onumuzdekı hafta temızlık yapmaya baslıcam bayramdan once halletmek lazım ..,kımsede yokkı yardım etsın ..:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

merhaba annecikler topiğimizi böyle kalabalık kalabalık çoook seviyorumm :KK54:

Doğum sancılarını geciktiriyor diye duymuştum o yüzden kesmiştim, sabahları kan hapımı içiyorum hala ama akşama doğru içeceğim bugün magnezyumu da çok telaşlanıyorum yoksa :18::18:

Oldum olası sevmiyorum bende kokusu bir garip ve yağlı gibi geliyor bana :KK50::KK50:

Ayyyy çoook şeker bu annesi güle güle kullansın bebiş :d

ohhh annesi herşeyini hazırlamış, güle güle kullanın canım inşallah, park yatak olayını ben çok sevdim tam bebek işi çok şekerler :) bende çoğunluğunu internetten aldım canım, biraz ikeadan, biraz eminönünden, ortaya karışık oldu bizim oda :KK1::KK1: Ama çok şükür tamamlandı, ben birtek kendim kullanacağım süt sağma makinesini almadım onu da sütümün durumuna göre alacağım kısmet olursa

maşallah canım niye az olsun gayet normal bir kiloda, dr iyi dediyse, sağlıklı dediyse başka bişey düşünme.

Maşallah yavruşa :nazar: Aceleci bir tosuncuk daha mı var burda
canım geçmiş olsun sanırım idrar yolu enfeksiyonları erken kasılmaları başlatabiliyormuş, iaçlarını güzelce alırsın, bol bol da dinlenirsin hiç birşeyciğin kalmaz bebiş de zamanın da gelir inşallah, sen stres yapma yeter ki :KK34:

Canım ben de hızla almaya başladım hem de yemek düzenimi değiştirmediğim halde ama ödemim o kadar arttı ki klavye de yazma olayım bile yavaşladı, çünkü tombul parmaklarım harflere ikişer ikişer basıyor :KK9::KK9:
Bir ara çok azmedip 12 kilo vermişliğim var, bebek getiriyoruz dünyaya onu da veririz alimallah sağlıklı doğsunlar da
sen de benim gibi hesap yap ya da 3 kilo bebek olsa 2 kilo suyu olsa 4 kilo ödem olsa ee göğüsler büyüdü onu da kat hesaba valla başlangıç kilondan düşük çıkarsın :KK9::KK9::KK9:

ne bıleyım canım ya ben 2 kılo der dıye dusunmustum
neyse saglıklı olsun da yavrum ne ısterım kı baska

tıklayınca büyüyor olması lazım, ekrandan daha da yakınlaştırıp okunabilir sanırım
ya da yeni sekmede aç denirse daha okunaklı
tıklayınca büyüyor olması lazım, ekrandan daha da yakınlaştırıp okunabilir sanırım

bıtane arkadasım var cok arastırıo boyle seylerı
oda aynen boyle dusunuyo
hatta lavman yapılmasının sunı sancı verılmesının epidural ıgnesının yapılmasının hepsının bebegın doğal yolla gelısını etkıledıgını soyluyo
onceden hersey doğal bı sekılde doguuruyolarmıs dıkıs bile atılmıyomus
sımdı bız mı çürüğüz doktorlar mı gercekten becerıksız anlayamıyorum:KK43::KK43::KK43:

oda aynen boyle dusunuyo
hatta lavman yapılmasının sunı sancı verılmesının epidural ıgnesının yapılmasının hepsının bebegın doğal yolla gelısını etkıledıgını soyluyo
sımdı bız mı çürüğüz doktorlar mı gercekten becerıksız anlayamıyorum:KK43::KK43::KK43:

kolay gelsin krizantemcim, yorucu ama çok zevkli bir iş o :) bende 3 makine yıkamıştım canım herbirşeyini yıkayıp ütüledik, minnak minnak eldivenlerini bile ütüledik onun, şimdi gidip gelip odasına seviyorum :KK1:

Minnak kızım zümramın üstünü başını yıkayıp yerleştireceğim bir odası,çekmecesi beşiği bile yok hala. evimiz çok küçük yer bile yok yavrucuğumun üstü başına. Allah bi kolaylık verecek diye sabırla bekliyorum.sizler yazdıkça nasılda hevesleniyor seviniyorum inanın

Peki bu normal dogumda verilen epiduraldan bahsetmis sezeryan icinde aynı etkiler söz konusumu bir bilgin var mı?

sezeryandaki alınan epidural de bebeğe az da olsa etki ediyormuş
ama bu zaten bilinen bişey
sezeryande öyle yada böyle anestezi alacağız
genel anestezide bebeğin daha hızlı alınması lazım
epidural de daha fazla vakit oluyor

sezeryandaki alınan epidural de bebeğe az da olsa etki ediyormuş
ama bu zaten bilinen bişey
sezeryande öyle yada böyle anestezi alacağız
genel anestezide bebeğin daha hızlı alınması lazım
epidural de daha fazla vakit oluyor

Aslında sezeryada bile epidural alanlar şikayetçi ama ne yapalım en azından bebeğimizi hemen gorecez o tesellisi var

oda aynen boyle dusunuyo

aynen epidural alma seçeneğimiz olduğu için alıyoruz
önceden özellikle ev doğumlarında bu seçenekler olmadığından hatta normal doğum dışında seçeneğin olmadıından büyük oranla normal doğum oluyormuş, çok küçük bir kesimi ebeler hastaneye sevk edermiş
imkanlar arttıkça hem iyi yönde hemde kötü yönde gelişmeler oldu
iyi kısmı anne bebek ölümlerine yol açan durumlar hastanede min. indirilebiliyor
ama sezeryan doktorların kolayına geliyor tabi

bu aksam kısmetseee kızımıza mobılya sıparısını verecegız
daha once bakmısıtk bıkac yer belırledık
artık hangısınde kısmetımz varsa oradan sıparısı verecegız
ınsallah guzel olur sımdıden heyecanlıyım:)

ama uzanamıyom eğilemiyom :KK43: çok canım acıyor. Bizmi nazlıyız yoksa harbidenmi çürüğüz bilemedim artık

bende oturunca gogsume tekme yıyorum
ayakta durunca da halsız dusuyorum en guzelı sol tarafa uzanmak oluyo rabbım saglıcakla kurtarsın bızı ıns
annem bana nazlı dıyo:KK1::KK1::KK1::KK1:

S.a güzel anneler. Dün çok rahatsızlandım. Mide bulantısı aşırı terleme sancı şikayeti ile dr a gittim. idararımda enfeksiyon çıktı ilaçla tedaviye başladık. bebeğim çok büyümüş 3 kg olmuş maşallah ancak bu sorun olarak görnüyor dr un gözünde:KK43:( ultrason bebeğin 37 haftalık değerler taşıdığını söylüyor. nst ye bağladılar sancılarım başlamış:KK43: ama biz 32 haftalığız daha diye çok korktum:KK43:( bi torba ilaçla eve uğurladı beni dr hanım. işgörmez raporu verdi zorunlu istirahat dedi. aksi halde bebeği alırız annesi dedi. Hakkımızda hayırlısı
geçmiş olsun canım.. bebişinin kilosuna maşallah.. :nazar: eker falan varmıydı sende canım..çok aceleci çıktı bu bebişler ya:emir_bebek: bebişin kız mı erkek mi canım

kızlar bebeğimin eşyaları neredeyse tamam, çok az bir eksiğim kaldı.. malum dışarı çıkamadığım ve yürüyemediğim için herşeyi netten alıyorum ve dolayısıyla neredeyse hergün kargo geliyor.. yurtiçi kargo elemanıyla da artık bebek muhabbeti yapıyoruz her gelişte eşi 30 haftalık hamileymiş..:))) bu gün de park yatağımızı ve içinin yatağını getirdiler.. nevresim ve battaniye de gelicek bugün inşallah...:KK16:

sizlerin miniklerinizin eşyaları tamamlandı mı?
bizde tamamladık canım şükür dolaba da yerleştirdik dün:KK16: bi benim eksiklerim kaldı bir iki parça:KK3:

işte dinlenmek için işi bırakıp eve gitmek gerek. yerime aldığım arkadaş hala programları kavrayamadı. dolayısıyla döndüğümde hala bir işimin olması için birazdaha sabretmek zorundayım.:KK43: hoş evede gitsem inanın ki dinlenmem. kapı cam hali DUVAR gözümde büyüyor. benim sabahlık gecelik bebeğin üst başı yıkancak ütülencek. bebeğin süs alışverişi. ne bilim şaşırdım ne yapacağımı :KK43:

dinlen sen canım öncelikli olarak ondan sonra yıkar ütülersin..

merhaba annecikler topiğimizi böyle kalabalık kalabalık çoook seviyorumm :KK54:

doğum sancılarını geciktiriyor diye duymuştum o yüzden kesmiştim, sabahları kan hapımı içiyorum hala ama akşama doğru içeceğim bugün magnezyumu da çok telaşlanıyorum yoksa :18::18:

oldum olası sevmiyorum bende kokusu bir garip ve yağlı gibi geliyor bana :KK50::KK50:

ayyyy çoook şeker bu annesi güle güle kullansın bebiş :KK70:

ohhh annesi herşeyini hazırlamış, güle güle kullanın canım inşallah, park yatak olayını ben çok sevdim tam bebek işi çok şekerler :) bende çoğunluğunu internetten aldım canım, biraz ikeadan, biraz eminönünden, ortaya karışık oldu bizim oda :KK1::KK1: ama çok şükür tamamlandı, ben birtek kendim kullanacağım süt sağma makinesini almadım onu da sütümün durumuna göre alacağım kısmet olursa

maşallah canım niye az olsun gayet normal bir kiloda, dr iyi dediyse, sağlıklı dediyse başka bişey düşünme.

maşallah yavruşa :nazar: aceleci bir tosuncuk daha mı var burda
canım geçmiş olsun sanırım idrar yolu enfeksiyonları erken kasılmaları başlatabiliyormuş, iaçlarını güzelce alırsın, bol bol da dinlenirsin hiç birşeyciğin kalmaz bebiş de zamanın da gelir inşallah, sen stres yapma yeter ki :KK34:

canım ben de hızla almaya başladım hem de yemek düzenimi değiştirmediğim halde ama ödemim o kadar arttı ki klavye de yazma olayım bile yavaşladı, çünkü tombul parmaklarım harflere ikişer ikişer basıyor :KK9::KK9:
bir ara çok azmedip 12 kilo vermişliğim var, bebek getiriyoruz dünyaya onu da veririz alimallah sağlıklı doğsunlar da
sen de benim gibi hesap yap ya da 3 kilo bebek olsa 2 kilo suyu olsa 4 kilo ödem olsa ee göğüsler büyüdü onu da kat hesaba valla başlangıç kilondan düşük çıkarsın :KK9::KK9::KK9:

:KK1::KK1::KK1::KK1: bu hesabı sevdim ben..

kizlar nasilsiniz bebisler nasil?zaman azaldikca benim heyecanim artiyor dun gece ve bugun kizimin esyalarini yikamaya basladim su ana kadar 4 makina oldu ve 1 makina daha var sizinde oyle oldumu ben besiginin falan her esyasini yikiyorum sizde yikadinizmi bide utu yapilacak onlara Rabbim kolaylik versin:KK8:cok zevkli ama kizimla konusa konusa :KK16:

canim dedigin gibi cok zevkli birsey ama sanirim ben utuyu yapamayacagim hic iyi degilim suan basima felaket agri girdi nefes alamiyorum desem yeri ama benden baska bu isleri yapacakda yok ne yapsam sasirdim :KK31:

ben henüz hiçbişey yıkamadım hazırlamadım.. aldıklarımı üstüste karışık bir şekilde kızımın odasına attım duruyor. nasıl toparlayacağım bilmiyorum.. dinlene dinlene yap canım strese sokma kendini..

oda aynen boyle dusunuyo

canıım bizde eski nesillere benzemiyoruz, dr sezeryane yönleniyor hemen.. birde çok araştırıyoruz, sonrasında da korkuyoruz.

Minnak kızım zümramın üstünü başını yıkayıp yerleştireceğim bir odası,çekmecesi beşiği bile yok hala. evimiz çok küçük yer bile yok yavrucuğumun üstü başına. Allah bi kolaylık verecek diye sabırla bekliyorum.sizler yazdıkça nasılda hevesleniyor seviniyorum inanın

canım en güzelinden, sağlıklısından bebeğin var.. geri kalanı boşver.. Allah inş istediklerinden çok daha güzelini nasip etsin sana..

Arkadaşlar bebekler için netten alış veriş yaptıgınız siteler hangileri?

gap, butikbebe, unnado, limango, markafoni, trendyol..

bu aksam kısmetseee kızımıza mobılya sıparısını verecegız
daha once bakmısıtk bıkac yer belırledık
artık hangısınde kısmetımz varsa oradan sıparısı verecegız
ınsallah guzel olur sımdıden heyecanlıyım:)

şimdiden hayırlı olsun canım.

X