merhaba annecikler topiğimizi böyle kalabalık kalabalık çoook seviyorumm
Doğum sancılarını geciktiriyor diye duymuştum o yüzden kesmiştim, sabahları kan hapımı içiyorum hala ama akşama doğru içeceğim bugün magnezyumu da çok telaşlanıyorum yoksa :18::18:
Oldum olası sevmiyorum bende kokusu bir garip ve yağlı gibi geliyor bana
Ayyyy çoook şeker bu annesi güle güle kullansın bebiş :d
ohhh annesi herşeyini hazırlamış, güle güle kullanın canım inşallah, park yatak olayını ben çok sevdim tam bebek işi çok şekerler :) bende çoğunluğunu internetten aldım canım, biraz ikeadan, biraz eminönünden, ortaya karışık oldu bizim oda
Ama çok şükür tamamlandı, ben birtek kendim kullanacağım süt sağma makinesini almadım onu da sütümün durumuna göre alacağım kısmet olursa
maşallah canım niye az olsun gayet normal bir kiloda, dr iyi dediyse, sağlıklı dediyse başka bişey düşünme.
Maşallah yavruşa
Aceleci bir tosuncuk daha mı var burda
canım geçmiş olsun sanırım idrar yolu enfeksiyonları erken kasılmaları başlatabiliyormuş, iaçlarını güzelce alırsın, bol bol da dinlenirsin hiç birşeyciğin kalmaz bebiş de zamanın da gelir inşallah, sen stres yapma yeter ki
Canım ben de hızla almaya başladım hem de yemek düzenimi değiştirmediğim halde ama ödemim o kadar arttı ki klavye de yazma olayım bile yavaşladı, çünkü tombul parmaklarım harflere ikişer ikişer basıyor
Bir ara çok azmedip 12 kilo vermişliğim var, bebek getiriyoruz dünyaya onu da veririz alimallah sağlıklı doğsunlar da
sen de benim gibi hesap yap ya da 3 kilo bebek olsa 2 kilo suyu olsa 4 kilo ödem olsa ee göğüsler büyüdü onu da kat hesaba valla başlangıç kilondan düşük çıkarsın