merhaba annecikler topiğimizi böyle kalabalık kalabalık çoook seviyorumm
Hayırlı sabahlar güzel anneler
Normalde bende gun aşırı içiyorum rahatsızlıgım olursa günlükte içebiliyorum reçeteinide okursan krasmpları önlediği yazıyor
canım benim sabah akşam kullandığım magnezyum+kalsiyum var.. onu 2-gün aksattım kasılmalarım oldu.. korkudan yutuyorum şimdi..
bence sende iç magnezyumunu şurda kaç günümüz kaldı zaten aksatma
doğum sancılarını geciktiriyor diye duymuştum o yüzden kesmiştim, sabahları kan hapımı içiyorum hala ama akşama doğru içeceğim bugün magnezyumu da çok telaşlanıyorum yoksa :18::18:
iç iç magnezyumunu ihmal etme benim gibi... ben suda eriyen ilaçları hiç sevmiyorum ya..
oldum olası sevmiyorum bende kokusu bir garip ve yağlı gibi geliyor bana
Eki Görüntüle 756464 kızlar güzel mi anneannesi yavruma almış çok beğendim ben:)))
ayyyy çoook şeker bu annesi güle güle kullansın bebiş
kızlar bebeğimin eşyaları neredeyse tamam, çok az bir eksiğim kaldı.. malum dışarı çıkamadığım ve yürüyemediğim için herşeyi netten alıyorum ve dolayısıyla neredeyse hergün kargo geliyor.. yurtiçi kargo elemanıyla da artık bebek muhabbeti yapıyoruz her gelişte eşi 30 haftalık hamileymiş..:))) bu gün de park yatağımızı ve içinin yatağını getirdiler.. nevresim ve battaniye de gelicek bugün inşallah...
sizlerin miniklerinizin eşyaları tamamlandı mı?
ohhh annesi herşeyini hazırlamış, güle güle kullanın canım inşallah, park yatak olayını ben çok sevdim tam bebek işi çok şekerler :) bende çoğunluğunu internetten aldım canım, biraz ikeadan, biraz eminönünden, ortaya karışık oldu bizim oda
ama çok şükür tamamlandı, ben birtek kendim kullanacağım süt sağma makinesini almadım onu da sütümün durumuna göre alacağım kısmet olursa
Nasılsınız
bende sımdı drdan geldım
bebıs ıyı ama kılosu 1730gr dr normal dedı ama bana az geldı kızlar ya
maşallah canım niye az olsun gayet normal bir kiloda, dr iyi dediyse, sağlıklı dediyse başka bişey düşünme.
S.a güzel anneler. Dün çok rahatsızlandım. Mide bulantısı aşırı terleme sancı şikayeti ile dr a gittim. idararımda enfeksiyon çıktı ilaçla tedaviye başladık. bebeğim çok büyümüş 3 kg olmuş maşallah ancak bu sorun olarak görnüyor dr un gözünde
( ultrason bebeğin 37 haftalık değerler taşıdığını söylüyor. nst ye bağladılar sancılarım başlamış
ama biz 32 haftalığız daha diye çok korktum
( bi torba ilaçla eve uğurladı beni dr hanım. işgörmez raporu verdi zorunlu istirahat dedi. aksi halde bebeği alırız annesi dedi. Hakkımızda hayırlısı
maşallah yavruşa
aceleci bir tosuncuk daha mı var burda
canım geçmiş olsun sanırım idrar yolu enfeksiyonları erken kasılmaları başlatabiliyormuş, iaçlarını güzelce alırsın, bol bol da dinlenirsin hiç birşeyciğin kalmaz bebiş de zamanın da gelir inşallah, sen stres yapma yeter ki
Bugün sağlık ocağına gittim
Tam 18 kilo almışım
Nereye gidiyorum böyle bilmiyorum
canım ben de hızla almaya başladım hem de yemek düzenimi değiştirmediğim halde ama ödemim o kadar arttı ki klavye de yazma olayım bile yavaşladı, çünkü tombul parmaklarım harflere ikişer ikişer basıyor
bir ara çok azmedip 12 kilo vermişliğim var, bebek getiriyoruz dünyaya onu da veririz alimallah sağlıklı doğsunlar da
sen de benim gibi hesap yap ya da 3 kilo bebek olsa 2 kilo suyu olsa 4 kilo ödem olsa ee göğüsler büyüdü onu da kat hesaba valla başlangıç kilondan düşük çıkarsın