2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

S.a güzel anneler. Dün çok rahatsızlandım. Mide bulantısı aşırı terleme sancı şikayeti ile dr a gittim. idararımda enfeksiyon çıktı ilaçla tedaviye başladık. bebeğim çok büyümüş 3 kg olmuş maşallah ancak bu sorun olarak görnüyor dr un gözünde:KK43:( ultrason bebeğin 37 haftalık değerler taşıdığını söylüyor. nst ye bağladılar sancılarım başlamış:KK43: ama biz 32 haftalığız daha diye çok korktum:KK43:( bi torba ilaçla eve uğurladı beni dr hanım. işgörmez raporu verdi zorunlu istirahat dedi. aksi halde bebeği alırız annesi dedi. Hakkımızda hayırlısı

tatlım ben primaya ve milupaya üye olmuştum onlardan gelio ama bi kaçtane daha vardı hatırlamıyorum onları
siparişler malesef aynı gün gelmiyor tatlım ortalama 2 hafta içinde gelio pratik alt açma almıştım o gün kargo bedave değildi üzüldüm şimdi yaaa

sağol canım ben zaten üyemişim:)) ama bana gelmedi

S.a güzel anneler. Dün çok rahatsızlandım. Mide bulantısı aşırı terleme sancı şikayeti ile dr a gittim. idararımda enfeksiyon çıktı ilaçla tedaviye başladık. bebeğim çok büyümüş 3 kg olmuş maşallah ancak bu sorun olarak görnüyor dr un gözünde:KK43:( ultrason bebeğin 37 haftalık değerler taşıdığını söylüyor. nst ye bağladılar sancılarım başlamış:KK43: ama biz 32 haftalığız daha diye çok korktum:KK43:( bi torba ilaçla eve uğurladı beni dr hanım. işgörmez raporu verdi zorunlu istirahat dedi. aksi halde bebeği alırız annesi dedi. Hakkımızda hayırlısı

Çok geçmiş olsun
Bu eylül bebekleri ne kadar aceleci böyle
Bol bol dinlen, bi daha ne zaman gidiceksin doktora?

canım geçmiş olsun 3 kg fazla değil mi? bende merak ettim bebeğimi yakında bende gidip öğreneyim artık en son 27 haziranda gittim 1.500 kg dı

A.SLM CANIM ÇOK GECMIS OLSUN BEBISIN MASALLAH SUBHANALLAH IYI BUYUMUS :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
BENDE DE AYNI PROBLEMLER VAR ..DRU DINLE VE DINLEN CANIM RABBIM VAKTINDE SAGLIKLI BI SEKILDE DUNYAYA GELMESINI NASIP ETSIN INS

Çok geçmiş olsun
Bu eylül bebekleri ne kadar aceleci böyle
Bol bol dinlen, bi daha ne zaman gidiceksin doktora?

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Dr ağrın halsizliğin devam ederse gel bu hafta. ama iyi olursan 2 hafta sonra gel dedi. 10.eylül olan doğum tarihim 16 ağustos oldu:KK43: nie tedirginim bilmiyorum

Nasılsınız
bende sımdı drdan geldım
bebıs ıyı ama kılosu 1730gr dr normal dedı ama bana az geldı kızlar ya

canım sağlığı yerinde olsunda kilosunu doğunca da alır..

bol bol dinlen canım.. inş vakti zamanında gelir bebişlerimiz..

KIZLAR A101 e uğradım dün gül suyu vardı şişesi çok güzeldi mevlüt için aldım sizinde aklınızda bulunsun...fiyatıda 3.45 tl...

bende normal düşünüyorum fiyatları aldık birisinden ama ben perşembe günü konuşacam bakalım...doktorlarda gece fealn olunca girmiyormuş bir arkadaşım uyardı beni bende geçen gittiğimde sordum doğuma giriyorsunuz değilmi diye bir aksilik olmazsa tabi dedi...ve bana normalmi düşünüyorsun dedi bende evet ama çokta korkuyorum dr.da ilkinden dolayı korkuyorsun dedi ama istersen sezeryan yaparız dedi hiç normale teşvikj etmedi...arkadaşım da diyorki uykusunu bölmemek için sezeryana zorluyorlar...normal doğum 650 sezeryan 800 ağrısız doğum eşte girebiiyor 1.100 dedi...bizde çalışan bir elektrikçi var onun kızıda orda genel müdürmüş bakalım indirim ne kadar yapacaz...

canım geçmiş olsun 3 kg fazla değil mi? bende merak ettim bebeğimi yakında bende gidip öğreneyim artık en son 27 haziranda gittim 1.500 kg dı

fazla dostum. dr da endişelendi aşırı gelişiminden. göbek çevresi 37 haftalık, kuyluk 34,baş 35 haftalık herşey büyük yavrumda. dana yaa:)

Cok geçmiş olsun bende perşembe tahlil verecem insallah birşey çıkmaz

Son düzenleme:

Maşallah canım bebişine sanada geçmiş olsun eve git yat dinlen elini bile kaldırma Allah sağlık varsin bebklerimize:nazar:

off arkadaşlar noldu bana anlamadım gördüğüm herşeyi canım istiyo görmedikleriminde hayalini kuruyormmmm imdatttt:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::18::18::18:

A.SLM CANIM ÇOK GECMIS OLSUN BEBISIN MASALLAH SUBHANALLAH IYI BUYUMUS :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
BENDE DE AYNI PROBLEMLER VAR ..DRU DINLE VE DINLEN CANIM RABBIM VAKTINDE SAGLIKLI BI SEKILDE DUNYAYA GELMESINI NASIP ETSIN INS

işte dinlenmek için işi bırakıp eve gitmek gerek. yerime aldığım arkadaş hala programları kavrayamadı. dolayısıyla döndüğümde hala bir işimin olması için birazdaha sabretmek zorundayım.:KK43: hoş evede gitsem inanın ki dinlenmem. kapı cam hali DUVAR gözümde büyüyor. benim sabahlık gecelik bebeğin üst başı yıkancak ütülencek. bebeğin süs alışverişi. ne bilim şaşırdım ne yapacağımı :KK43:

merhaba annecikler topiğimizi böyle kalabalık kalabalık çoook seviyorumm :KK54:

Hayırlı sabahlar güzel anneler

Normalde bende gun aşırı içiyorum rahatsızlıgım olursa günlükte içebiliyorum reçeteinide okursan krasmpları önlediği yazıyor

canım benim sabah akşam kullandığım magnezyum+kalsiyum var.. onu 2-gün aksattım kasılmalarım oldu.. korkudan yutuyorum şimdi..

bence sende iç magnezyumunu şurda kaç günümüz kaldı zaten aksatma:KK23:

doğum sancılarını geciktiriyor diye duymuştum o yüzden kesmiştim, sabahları kan hapımı içiyorum hala ama akşama doğru içeceğim bugün magnezyumu da çok telaşlanıyorum yoksa :18::18:

iç iç magnezyumunu ihmal etme benim gibi... ben suda eriyen ilaçları hiç sevmiyorum ya..

oldum olası sevmiyorum bende kokusu bir garip ve yağlı gibi geliyor bana :KK50::KK50:

Eki Görüntüle 756464 kızlar güzel mi anneannesi yavruma almış çok beğendim ben:)))

ayyyy çoook şeker bu annesi güle güle kullansın bebiş :KK70:

kızlar bebeğimin eşyaları neredeyse tamam, çok az bir eksiğim kaldı.. malum dışarı çıkamadığım ve yürüyemediğim için herşeyi netten alıyorum ve dolayısıyla neredeyse hergün kargo geliyor.. yurtiçi kargo elemanıyla da artık bebek muhabbeti yapıyoruz her gelişte eşi 30 haftalık hamileymiş..:))) bu gün de park yatağımızı ve içinin yatağını getirdiler.. nevresim ve battaniye de gelicek bugün inşallah...:KK16:

sizlerin miniklerinizin eşyaları tamamlandı mı?

ohhh annesi herşeyini hazırlamış, güle güle kullanın canım inşallah, park yatak olayını ben çok sevdim tam bebek işi çok şekerler :) bende çoğunluğunu internetten aldım canım, biraz ikeadan, biraz eminönünden, ortaya karışık oldu bizim oda :KK1::KK1: ama çok şükür tamamlandı, ben birtek kendim kullanacağım süt sağma makinesini almadım onu da sütümün durumuna göre alacağım kısmet olursa

Nasılsınız
bende sımdı drdan geldım
bebıs ıyı ama kılosu 1730gr dr normal dedı ama bana az geldı kızlar ya

maşallah canım niye az olsun gayet normal bir kiloda, dr iyi dediyse, sağlıklı dediyse başka bişey düşünme.

maşallah yavruşa :nazar: aceleci bir tosuncuk daha mı var burda
canım geçmiş olsun sanırım idrar yolu enfeksiyonları erken kasılmaları başlatabiliyormuş, iaçlarını güzelce alırsın, bol bol da dinlenirsin hiç birşeyciğin kalmaz bebiş de zamanın da gelir inşallah, sen stres yapma yeter ki :KK34:

Bugün sağlık ocağına gittim
Tam 18 kilo almışım
Nereye gidiyorum böyle bilmiyorum :KK43:

canım ben de hızla almaya başladım hem de yemek düzenimi değiştirmediğim halde ama ödemim o kadar arttı ki klavye de yazma olayım bile yavaşladı, çünkü tombul parmaklarım harflere ikişer ikişer basıyor :KK9::KK9:
bir ara çok azmedip 12 kilo vermişliğim var, bebek getiriyoruz dünyaya onu da veririz alimallah sağlıklı doğsunlar da
sen de benim gibi hesap yap ya da 3 kilo bebek olsa 2 kilo suyu olsa 4 kilo ödem olsa ee göğüsler büyüdü onu da kat hesaba valla başlangıç kilondan düşük çıkarsın :KK9::KK9::KK9:

işte dinlenmek için işi bırakıp eve gitmek gerek. yerime aldığım arkadaş hala programları kavrayamadı. dolayısıyla döndüğümde hala bir işimin olması için birazdaha sabretmek zorundayım.:KK43: hoş evede gitsem inanın ki dinlenmem. kapı cam hali DUVAR gözümde büyüyor. benim sabahlık gecelik bebeğin üst başı yıkancak ütülencek. bebeğin süs alışverişi. ne bilim şaşırdım ne yapacağımı :KK43:

bende dün fena oldum mide ve baş ağrısı geçmek bilmedi şuan bile var bugün bebeğimin battaniyerini ve hastane çıkışını yıkadım kuruduklarında ütüsünüde yapıp çantaya koyucam inş hazırda dursun daha eksiklerim var ama kendim için onlarda bi bebeğime bez falan alıcam o kadar onlarıda sonradan koyarım ...

fazla dostum. dr da endişelendi aşırı gelişiminden. göbek çevresi 37 haftalık, kuyluk 34,baş 35 haftalık herşey büyük yavrumda. dana yaa:)

:))))) küçük danalar:)))) yani 3,4 hafta fazladan görünüyor maşaallah iyi gelişmiş

sıkma canını hepimizde bu düşünceler var. evimi bi görsen hiç bişey yapasım yok zorlayarak yapıyorum, hemen yoruluyorum canım pasta, hamur işi falan istiyor yapamıyorum hep oturmak, dinlenmek istiyorum

X