- 26 Aralık 2012
- 94
- 22
Oh hayırlısıyla 32. haftamıza girdikgeçenki sağlık ocağı kontrolünde ebe ayaklarına kramp giriomu dedi yok dedim iyi çünkü uykudan bile uyandırıyo dedi aman iki gün önce başıma geldi hala acıyo ayağım inşallah geçer bi de önceden öksürünce fln alttan idrar yapıodum bugün bi ilki başardım tuvalete yetişene kadar aktı gitti varya benim zor günlarim başladı sanırım
Evet yuruyus gerçekten de iyi birşey ama dru yürüme diyen arkadaşın da belki benim gibi bebeği fazla asagidadir.. gerçi geçen hafta kasik ağrısı ile gittiğimde dr öyle demişti bana, bende bir hafta dinlendim ayaklarımı tavana dikip :)) şimdi bebeğim olması gerektiği yerde ama dr yine de keyfi yürüyüş yapma dedi..
Oh hayırlısıyla 32. haftamıza girdikgeçenki sağlık ocağı kontrolünde ebe ayaklarına kramp giriomu dedi yok dedim iyi çünkü uykudan bile uyandırıyo dedi aman iki gün önce başıma geldi hala acıyo ayağım inşallah geçer bi de önceden öksürünce fln alttan idrar yapıodum bugün bi ilki başardım tuvalete yetişene kadar aktı gitti varya benim zor günlarim başladı sanırım
Günaydınlar herkese
Haftasonu girememiştim ne kadar olaylıymış burası
Geçmiş olsun arkadaşlar yüreğim ağzımda okudum resmen
Ben de kasılma sancı falan yok artık yavaştan olması mı gerekiyor acaba?
Dolap ve şifonyerim geldi eşim kurdu onları ama iki eksik parça çıktı
Canım sıkıldı kimbilir ne zaman yollarlar?
Her şey tamam olmadan silmek istemiyorum dolabı
Sizler havalandırdınız mı dolapları falan?
Biraz kokuyor benimkiler
Benim de beşiğim kokuyodu 1 hafta geçti üzerinden sürekli camlar açık yavaş yavaş kokusu gitmeye başladı ama daha tamamen gitmedi ancak silmen gerekiyo sabunlu suyla ben 2 defa sildim 2 şer gün arayla
güzel anneler ve onların melekleri..hepinize günaydın..güzel bir hafta geçiririz inşallah
cumadan beri girip okuyamamıştım..geçmişi okuya okuya geldim..krampları olan arkadaşlara nacizane tavsiyem maden suyu içmeleri..gerçekten işe yarıyor..test edildi ve onaylandı
ayrıca hastaneye gidenler olmuş sancılar yüzünden..geçmiş olsun..inşallah hepimizin yavruları zamanında sağlıkla doğarlar..ben de bu erken doğum olayından çok korkuyorum..hazırlıklarımı daha tam anlamıyla bitirmedim çünkü..hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin..
bu hafta 32. haftamız bitti..raporumu almaya gideceğim..sata göre mi veriyorlar yoksa ultrasona göre mi hiç bilmiyorum..heralde illaki 32+1 de olması şart değil di mi arkadaşlar..yani 32+ olsun yeter di mi..alan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi? çalışabilir raporu alacağım nasipse..37.haftaya kadar veriyorlar di mi?
arkadaşım çalışabilir raporuna ne hacet varki. zorunlumu bu rapor. ben raporumu ramazan bitince çalışamaz diye almayı düşünüyorum. öyle kafamda planladığım gibi olmuyor mu? bi usulümü var bu işlerin
günaydın kızlar. dün geceliklerimi aldım ama bittim ayaklarım, kalçam, bebeğimde durmuyor yürürken tekmelr atıyor:)) mağazadaki kız ikiz mi dedi yok dedim ikiz gibi demez mi:)))) karnım sivri ve önde. kasılıp, sancı çekip hastaneye gidenler olmuş geçmiş olsun hepinize. kasılmayı tarif etmişsiniz o bende uzun süredir oluyor benmi çok rahatım anlamadım hissediyorum geçmesini bekliyorum biliyorum yalancı olduğunu. hiç bu yüzden gerek duymadım doktora gitmeye alttan makata falan baskıda hissedşyorum, bacak arası kemiklerde çok ağrıyor.
Hayırlı sabahlar güzel anneler. Ben hiç iyi değilimsoğuk ter boşalıyorum, elim ayağım bi anda gücünü yitiriyor. Midem çok bulanıyor ve vajinamdan gelen akıntı kötü kokuyor. yarın kontrol günüm ama düşüp yıgılcak gibiyim şimdiden.
güzel anneler ve onların melekleri..hepinize günaydın..güzel bir hafta geçiririz inşallah
cumadan beri girip okuyamamıştım..geçmişi okuya okuya geldim..krampları olan arkadaşlara nacizane tavsiyem maden suyu içmeleri..gerçekten işe yarıyor..test edildi ve onaylandı
ayrıca hastaneye gidenler olmuş sancılar yüzünden..geçmiş olsun..inşallah hepimizin yavruları zamanında sağlıkla doğarlar..ben de bu erken doğum olayından çok korkuyorum..hazırlıklarımı daha tam anlamıyla bitirmedim çünkü..hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin..
bu hafta 32. haftamız bitti..raporumu almaya gideceğim..sata göre mi veriyorlar yoksa ultrasona göre mi hiç bilmiyorum..heralde illaki 32+1 de olması şart değil di mi arkadaşlar..yani 32+ olsun yeter di mi..alan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi? çalışabilir raporu alacağım nasipse..37.haftaya kadar veriyorlar di mi?
arkadaşım çalışabilir raporuna ne hacet varki. zorunlumu bu rapor. ben raporumu ramazan bitince çalışamaz diye almayı düşünüyorum. öyle kafamda planladığım gibi olmuyormu? bi usulümü var bu işlerin