Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıyı geceler eylul annelerı burayı takıp edıyordum ama ılk defa yazmak nasıp oldu. ben yuruyusle ılgılı bır sey sormak ıstıyordum. dr yuruyus yapmamam gerektıgını erken doguma sebep olabılecegını soyledı. son 15 gun de tavsıye edıyorum su an yapma dedı. acıkcası bızde korktuk evden dısarıya pek cıkmıyorum bu yuzden. ama okuduğum kadarıyla yuruyus yapanda cok. acıkcası kafam karıstı bılgısı olan varsa paylasabılır mı?
Kızlar bez aldınız mı siz?
Hangi marka kaç numara?
ayy canım gecmıs olsun yaaaa
ben de tırstım sımdı töbe gitmem artık
ya kesşe uyusturucu fısfıs fılan sıksaymıs sıkmadan önce orası öyle çıban gıbı acır yaa
canım kardesım erkek yarayı acık bırakıyolar bır hafta fılan pansuman yaptı obur kardesım de erkek hemşir o yaptı pansumanını
ama onun iki senelik filandı gec farketti hemen yaptırmadı filan
yaptırlaı en az 2 ay oldu malesef hala acıyor dıyor
zor iyileşiyormus ama o çok dr arastırmadı bır arkadası yaptırmıstı gıttı o dr yaptırdı belkı cok daha ıyı bır dr yapabılırdı sonrası da rahat olabılırdı
bır hafta gıtmedı işe sonra gitti o konuda sıkıntı yasamadı oturup kalkarken fılan zaten amelıyattan sona bır sure sırtustu yattı kanama olmaması için
bir de efederısn ıyıce aralamayaınca görünmüyo zaten bana foto göstermıstı belli olmuyo dısardan
çok varmıs kıl dönmesı yasayan zaten özellikle bayanlarda olurmus sadece raporu verırsın özellikle osran olurs asöylersin nolcak kuyruk sokumumdan rahatsısızm dersin üzülme
canım çok teşekkür ederim.Canım geçmiş olsun kendine dikkat et
geçmiş olsun arkadaşım daha ameliyat zamanına çok var rapor işi bi şekilde hallolur herkes herşeyi bilmek zorunda değil olmazsa sadece amirine söylersin olur biter..inşallah o zamana kadar ağrın sızın olmaz canım...
canım çok geçmiş olsun.. sağ salim doğumunu atlatta inşallah o da hallolur, Allah dermansız dert vermesin canım, belki yaptığı operasyon ağrını doğuma kadar azaltır canım.
Hangi marka kaç numara?
Hamişler merhaba.
Ben 1 haftadır çok aşırı yorgunum.Sizlerde de oluyormu diye soracaktım.Gözlerimi zor açıyorum.9 kg aldım.Son 3 haftaya kadar çalışırım diyordum ama inanın bugün bırakarım diye düşünüyorum 1 haftadır Benim gibi olan varsa nasıl atlatıyor bu durumu?
Hamişler merhaba.
Ben 1 haftadır çok aşırı yorgunum.Sizlerde de oluyormu diye soracaktım.Gözlerimi zor açıyorum.9 kg aldım.Son 3 haftaya kadar çalışırım diyordum ama inanın bugün bırakarım diye düşünüyorum 1 haftadır Benim gibi olan varsa nasıl atlatıyor bu durumu?
Hangi marka kaç numara?
bende bu hafta sürekli yorgunum bıraksalar hep uyuyacağım.çalışabilir raporu aldım.işe gidiyorum mecbur.sıcaklar arttı bizim ağırlıklar arttı Allah yardımcımız olsun inş.
Bende yenidogan 2_5kg prima yesil paketten aldim beyazi yoktu ama stock yapmadim
slm melekcı cnm nasılsın gıoremıyorum epeydır nasıl hamılelık bnmkı 3 aylık oldu bebek coook tatlı ınsallah sende alırsın kucagına cnm
bende bu hafta sürekli yorgunum bıraksalar hep uyuyacağım.çalışabilir raporu aldım.işe gidiyorum mecbur.sıcaklar arttı bizim ağırlıklar arttı Allah yardımcımız olsun inş.
Canım raporunu özel mi devlet hastanesinde mi aldın? Farkediyor mu? bir de kaçıncı gününde aldın raporu.