2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çalışabılır raporu 32+ günlerde alınıyo
benım gıdecegım tarh 32+0 tam zamanı yanı:):)
ama bu raporu aldıktan sonra 37ye kadar çalısmak zorunda degılsınız
ben raporu alacagım sonrasında bı aksılık cıkmazsa ınsallah 34 de cıkacagım
ama o ıkı hafta calısma ıcın bıle olsa bu raporu almak zorundayız

ıyı geceler eylul annelerı burayı takıp edıyordum ama ılk defa yazmak nasıp oldu. ben yuruyusle ılgılı bır sey sormak ıstıyordum. dr yuruyus yapmamam gerektıgını erken doguma sebep olabılecegını soyledı. son 15 gun de tavsıye edıyorum su an yapma dedı. acıkcası bızde korktuk evden dısarıya pek cıkmıyorum bu yuzden. ama okuduğum kadarıyla yuruyus yapanda cok. acıkcası kafam karıstı bılgısı olan varsa paylasabılır mı?

canım herkesin hamileliği farklı seyredıyor
sana dr ne dediyse tabiki onu yap
bana da dr 15 dkdan fazla ayakta kalma fazla yürüme artık dedi. ben de zaten yuruyemıyorum hemen nefesım daralıyor vücudum tepki veriyor.

Günaydın güzel anneler :KK3:
Uzun zamandır yazamıyordum ama okudum yazdıklarınızı.
Sancılanan arkadaşlar olmuş, çook geçmiş olsun. Birazcık daha beklesin bebişlerimiz, büyütelim güzelce.. Her ne kadar artık sıkıntılı günler geçirsek de :KK31:
Ben de cmt kontrole gittim. 2000 g olmuş bebeğim. Hamileliğimin başından beri geriden geliyordu bebeğim, doktorum önemli değil, sadece doğum tarihini etkiler diyordu. Her seferinde 2-3 gün ileri gitti, şimdi tam sat haftasıyla aynı :KK49: En başta 9 eylül olan tarih, şimdi 27 ağustos. Bakalım ne zaman doğacak miniklerimiz? Hepimizin hayırlı, sağlıklı, her zaman çoook mutlu anlatacağımız doğum hikayelerimiz olur :21:

Hamişler merhaba.
Ben 1 haftadır çok aşırı yorgunum.Sizlerde de oluyormu diye soracaktım.Gözlerimi zor açıyorum.9 kg aldım.Son 3 haftaya kadar çalışırım diyordum ama inanın bugün bırakarım diye düşünüyorum 1 haftadır:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50: Benim gibi olan varsa nasıl atlatıyor bu durumu?

Herkese günaydın arkadaşlar, Sağlıklı mutlu sancısız bir hafta geçirmemiz dileğiyle:)

ayy canım gecmıs olsun yaaaa
ben de tırstım sımdı töbe gitmem artık :KK19:
ya kesşe uyusturucu fısfıs fılan sıksaymıs sıkmadan önce orası öyle çıban gıbı acır yaa
canım kardesım erkek yarayı acık bırakıyolar bır hafta fılan pansuman yaptı obur kardesım de erkek hemşir o yaptı pansumanını
ama onun iki senelik filandı gec farketti hemen yaptırmadı filan
yaptırlaı en az 2 ay oldu malesef hala acıyor dıyor
zor iyileşiyormus ama o çok dr arastırmadı bır arkadası yaptırmıstı gıttı o dr yaptırdı belkı cok daha ıyı bır dr yapabılırdı sonrası da rahat olabılırdı
bır hafta gıtmedı işe sonra gitti o konuda sıkıntı yasamadı oturup kalkarken fılan zaten amelıyattan sona bır sure sırtustu yattı kanama olmaması için
bir de efederısn ıyıce aralamayaınca görünmüyo zaten bana foto göstermıstı belli olmuyo dısardan
çok varmıs kıl dönmesı yasayan zaten özellikle bayanlarda olurmus sadece raporu verırsın özellikle osran olurs asöylersin nolcak kuyruk sokumumdan rahatsısızm dersin üzülme

Selam canım 2 günlük bunalımın arkasından şimdi daha iyiyim, keşke olmasaydı ama oldu bi kere yapılacak birşey yok, şu an tek korkum absenin bebişime zarar vermesi, sonuçta antibiyotik vermedi doktor, ve orada hala beze gibi bir şişlik var, Allah hepimize yardımcı olsun sağ salim bebişleri alalım kucağımıza ondan sonrası belki anne psikolojisi ile daha kolay geçer:)

Canım geçmiş olsun kendine dikkat et :KK43:
canım çok teşekkür ederim.

geçmiş olsun arkadaşım daha ameliyat zamanına çok var rapor işi bi şekilde hallolur herkes herşeyi bilmek zorunda değil olmazsa sadece amirine söylersin olur biter..inşallah o zamana kadar ağrın sızın olmaz canım...

Haklısın canım ama işte insanın aklına binbirtürlü şey geliyor karamsarlığa kapılınca, şu an tek düşüncem bebişim etkilenmesin bu durumdan. Tam da herşeyi hazırladığımız mutlu mutlu bebişimi bekleyeceğim zaman uğraştığım işler çok can sıkıcı sadece:/

canım çok geçmiş olsun.. sağ salim doğumunu atlatta inşallah o da hallolur, Allah dermansız dert vermesin canım, belki yaptığı operasyon ağrını doğuma kadar azaltır canım.

inşallah canım benim , inan şu an tek isteğim bu olumsuzlukların bebişime yansımaması. Canım sende sancılanmışsın. Çok çok geçmiş olsun. Allah zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.

Hamişler merhaba.
Ben 1 haftadır çok aşırı yorgunum.Sizlerde de oluyormu diye soracaktım.Gözlerimi zor açıyorum.9 kg aldım.Son 3 haftaya kadar çalışırım diyordum ama inanın bugün bırakarım diye düşünüyorum 1 haftadır:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50: Benim gibi olan varsa nasıl atlatıyor bu durumu?

bende bu hafta sürekli yorgunum bıraksalar hep uyuyacağım.çalışabilir raporu aldım.işe gidiyorum mecbur.sıcaklar arttı bizim ağırlıklar arttı Allah yardımcımız olsun inş.

aynı durumdayım arkadaşlar önceden ev. işlerini bile hevesle yapardım şimdi oda yok sürekli uyumak uzanmak istiyorum hiç kalkasm yok yani bıraksalar herhalde hep yatakta geçirecem günlerimi demek bi tek bende olmuyormuş.off allah yardımcımz olsun atlatalım bir an önce bu günleri. gittikçe ağırlaşıyorz

Hamişler merhaba.

aynen canım o yorgunluk bende de fazlasıyla mevcut. bende 37 yi zorlayayım diye düşünenlerdenim, sonrası için bir günü bile kar sayıyorum ama nasıl olacağı konusunda hiç bir fikrim yok:KK50::KK50:

kızlar inşallah izinlerinizi istediğiniz şekilde alabilirsiniz.

ben evde olduğum için çok şikayetim olmuyor.
ama bu günlerde sürekli yatasım geliyor. yattığımda uyuyamıyorum ama hep uzanıyorum.
dün sabah 9 dan akşam 11 e kadar kayınvalidemlerdeydik hiç uzanma şansım olmadığı için ayaklarım bacaklarım davul gibi oldu çok rahatsız oldum. sırtım ağrıdı.

Allah çalışan annelere kolaylık versin, sizleri takdir ve tebrik ediyorum gerçekten

bu arada bugün sağlık ocagı kontrolümüz vardı herşeyimiz yolunda çok şükür kızmın kalp atışların dinledim dinleme cihazını karnıma koyar koymaz yaramaz bi tekme attı ve hep kaçtı güldürdü bizi hemşirem bu son konrtolün dedi artık doğumdan 3 4 gün sonra bebeğinle geliceksin dedi çantanı hazırlamaya başla dedi içine koyulcaklar hakkında bilgi verdi yalancı sancıların olabilir dedi gerçek sancının nasıl olduğunu anlattı belinin arkasından başlayıp kasıklarına doğru girer dedi sıklığı artar şiddetti artar dedi ayy dedim bu bilgileri duycak zamanımız geldimi AHH AHH MİNİK KIZIM BENİM KUCAKLAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM

slm melekcı cnm nasılsın gıoremıyorum epeydır nasıl hamılelık bnmkı 3 aylık oldu bebek coook tatlı ınsallah sende alırsın kucagına cnm

slm cnm ben iyiyim çok şükür 30.haftamızdayız.... maşallah bebeğine Allah bağışlasın...Amin inş. 2 ayım kaldı hayırlısıyla bizde görürüz inş. o günleri.....kendine ve bebeğine çok iyi bak...arada gir....:KK16::KK16:

bende bu hafta sürekli yorgunum bıraksalar hep uyuyacağım.çalışabilir raporu aldım.işe gidiyorum mecbur.sıcaklar arttı bizim ağırlıklar arttı Allah yardımcımız olsun inş.

valla canım aynen bende 3 hafta kalıncaya kadar çalışırım diyordum , ama bu sıcaklar ve sürekli uyku hali çalıştırmıyor beni.. cuma günü gittim bugün gitmedim, raporumu aldıktan sonra ancak 1 hafta dayanabildim yani bugün gidip doktorumdan bugün izne ayrıldığıma dair yeni rapor alacağım :KK43:

Canım raporunu özel mi devlet hastanesinde mi aldın? Farkediyor mu? bir de kaçıncı gününde aldın raporu.

devlet ya da özel hastanede olsa sgk anlaşmalı bir yer olması lazım
ama duyduğum kadarıyla özeller artık takip etmediği hastaları dışında rapor vermek istemiyormuş
ben perşembe günü için devletten randevu aldım, iş yerime yakın
kalabalık olmayan bir yer aradım,

Merhaba arkadaslar umarım herkes iyidir. Ben bebek arabası konusunda kararsızım travel sistem dedikleri şeyden mi alsam acaba diye dşüyorum sizin tercihleriniz nasıl olldu?

X