aranızda düzenli yürüyüş yapan var mı hiç yürümüyorum ben dışarı çıkınca adım atmak okadar zor geliyoki kendimi taşıyamıyorum artık zaten hafta içi çaışıyorum eve de gelince yemek hazırla sofra kur sofra topla epey yorulmuş oluyorum dışarı çıkıpta yürümek çok zor geliyo napıcaz böyle bilmemzaten tuvalet sorunumuz da çok fazla. dışarı çıkar çıkmaz tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum hemen eve dönmek zorundda kalıyoruz
aranızda düzenli yürüyüş yapan var mı hiç yürümüyorum ben dışarı çıkınca adım atmak okadar zor geliyoki kendimi taşıyamıyorum artık zaten hafta içi çaışıyorum eve de gelince yemek hazırla sofra kur sofra topla epey yorulmuş oluyorum dışarı çıkıpta yürümek çok zor geliyo napıcaz böyle bilmemzaten tuvalet sorunumuz da çok fazla. dışarı çıkar çıkmaz tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum hemen eve dönmek zorundda kalıyoruz
bebek buyudukce cigerlere biraz baski olurmus ondan kaynaklaniyor nefes zorluklari ama cok cok zorluyorsa doktora bi sor derimben nefes alamkta çok gucluk cekıyorum ya szlerde oylemısınız
Gun icinde zaten cok yoruluyon hangi enerji ile yapabilcen.işe ne ile gidiyon bilmiyom ama dolmusla falan gidiyorsan evinin onunde inme ilk gunlerde ornegin 50 mt geride in eve yuruyerek gec.ilk gunler zor gelebilir ama bi kac gun sonra vucud alisacak zorlanamycan baktin artik 50mt zorlamiyor sonraki biraz daha geride in.boyle yapabilirsin diye dusundum.cunku o kadar calisip eve gelince disari cikmak imkansiz hale geliyorduraranızda düzenli yürüyüş yapan var mı hiç yürümüyorum ben dışarı çıkınca adım atmak okadar zor geliyoki kendimi taşıyamıyorum artık zaten hafta içi çaışıyorum eve de gelince yemek hazırla sofra kur sofra topla epey yorulmuş oluyorum dışarı çıkıpta yürümek çok zor geliyo napıcaz böyle bilmemzaten tuvalet sorunumuz da çok fazla. dışarı çıkar çıkmaz tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum hemen eve dönmek zorundda kalıyoruz
yuruyus mesafelerinizi hergun bi anda artirmayin.alisana kadar belli mesafeler belirleyip oyle yuruyun boylece cok zorlanmamis olursunuz.bende yürümeye başladım 20 gün kadar ara vermiştim ama yine de her gün çıkamıyorum eşimle iftardan sonra çıkmaya çalışıyoruz, dün yürüdüm biraz yoruluyor insan hemen ya,enerjim tükeniyor :2:
Kızlar bebeği olmayan bir arkadaşım için ayetel kürsi topluyoruz. Hepinizden birer tane okumanızı rica ediyorum. Bizi çok sevindirirsiniz. Okuyan arkadaşlar okuduğunu bildirirse sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
cnm çok geçmiş olsun...30.haftanın içindesin hiç üzülme artık herşeyin çaresi var benim bir arkadaşımda mayısta doğum yaptı...27 haftalıkken hastanede felan yattı erken doğum için...iğneler serumlar..sonra bebek 41.haftada gelmedi sezeryana aldılar...üzülme bol bol kiraz ye kanı sulandırıyor gerçekten..Allahım yardım etsin...inş. bebeklerimizi zamanında kucaklarımıza alırız....hareketleride benim çok tutarsız mesela bazen hiç durmuyor bazende hiç oynamıyor gün içerisinde...senin sürekli dinlenmen yatman lazım ki hareketlerini kontrol edesin...Allahın izniyle hiçbirşey olmaz cnm bol bol dua et...
canım benim demek oğluşun iri maşallah sizeyok cnm sende bir anormallik yok iri bebek olduğu için benim oğluş anormallik bizde(çünkü iri olması iyi değilmiş) canım benim de aslında 13 eylül görünüyor hesaplayıcıda ama dr 12 eylül dedi diye buraya öyle yazdım değiştirsem mi acep
oh oh maşallah benim de yine kasılmam var gibi ben de içtim magnezyumumu.. o suda eritilenden ben de 1 ay kullanmıştım sonra dr değiştirdi calcium+magnezyum verdi...benim bugün hala geçmedi
kızlar bugün kontrolümüz vardı kızımla..kafası hala asagıda sıpamın dr pozisyonu öyle dedi bnm kızımda böyleydi hergün bakmama ragmen yüzünü göremedik dedi senn kızının yüzünüde göremeyecegiz bu gidişle dedi oysaki bu sefer 4 boyutlu bakılacaktı =( neyse cok şükür gelişimimiz iyi 1218 g olmuş boyuda 36 cm...normal doğumu bekleyelim dedi buna cok sevindim ama tansiyonu sordu bnde 13 8 cıkmıştı en son dedim kardiyolojiyle görüşmemi tansiyon holteri taktırıp 2 gün ölçüm yapılmasını söyledi allah korusun gün içinde 14 15 lere yükselip yükselmedigine bakılacak inş olmaz ama olursa gebelik zehirlenmesine yol acabiliyomuş ve bebegin gelişimi durabiliyomuş..eger öle olursa bebegi erken almak zorunda kalabiliriz dedi..korkuyorum kızlar ne olur dua edin ptesi yada salı gidecegim kardiyologa inş normal cıkar tansiyon ölcümlerim...uzun oldu ama kusura bakmayın artık..cevrenizde böyle tansiyon problemi yasayan oldumu yada aranızda bnm gibi olan varmı neler yaptınız?
günaydın kızlar ve minikleri
istanbulda rüzgarlı bir hava var ama bana yine de yaranamıyorterliyorum ter atıyorum sürekli duşa girmek istiyorum su kuşu oldum iyice
sağol canım benim inşallah güzel haber alırım, beklesinler valla yaramaz bunlar tez canlılar :) kasılma aynı söylediğin gibi oldu bende de ama belimdeki ağrı ve alttan baskı beni çok yordu, tek başına kasılma ağrı yapmayabiliyormuş.
geçmiş olsun canım benim yapabildiğin kadar yat dinlen bu yaramazları içerde tutmamız lazım biraz daha..
hayırlısı olsun canım benim inşallah vaktinde gelir seninki de, ben sadece sağlıklı doğsun istiyorum, dün ki yaşadığım stresten sonra çocuk 40. haftayı da görebilir içerde
canım rahatsızlık vericiyse bir nstye bağlansan iyi olur ne olur ne olmaz, sancılar gerçek sancıysa açılmaya neden olabilir ama sancıları durdurmak için serum veriyorlar hastanede geçmiş olsun bizi de haberdar et canım inşallah yalancı sancıdır..
kızlar iki gün önce bir foto çektirdik bakın büyüdük biz, çocuk acele etmekte haklı galiba
Eki Görüntüle 754900
ıyı geceler eylul annelerı burayı takıp edıyordum ama ılk defa yazmak nasıp oldu. ben yuruyusle ılgılı bır sey sormak ıstıyordum. dr yuruyus yapmamam gerektıgını erken doguma sebep olabılecegını soyledı. son 15 gun de tavsıye edıyorum su an yapma dedı. acıkcası bızde korktuk evden dısarıya pek cıkmıyorum bu yuzden. ama okuduğum kadarıyla yuruyus yapanda cok. acıkcası kafam karıstı bılgısı olan varsa paylasabılır mı?
maşallah maşallah size:) çok sağol canım benim yaa benim sancılara gelince kızlar korktum hemen çıktım burdan benim magnezyum ilacım vardı suda eritilenden hemen ondan içip sol tarafıma yattım 2 saat falan çoooook şükür geçti ağrı sancı bebeğimde durmadan vuruyoo şuan hatta acıtıyoo oğluşum güçlenmiş iyicee
canım masallah ne guzel bı hamıssın sen ya
ben nefes alamkta çok gucluk cekıyorum ya szlerde oylemısınız
Oh hayırlısıyla 32. haftamıza girdikgeçenki sağlık ocağı kontrolünde ebe ayaklarına kramp giriomu dedi yok dedim iyi çünkü uykudan bile uyandırıyo dedi aman iki gün önce başıma geldi hala acıyo ayağım inşallah geçer bi de önceden öksürünce fln alttan idrar yapıodum bugün bi ilki başardım tuvalete yetişene kadar aktı gitti varya benim zor günlarim başladı sanırım