2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım haklısın birçok sitede hesaplayıcı var ve 7 aralık yazdığımda 13 eylül çıkıyor... google da muhtemel doğum tarihi hesaplama yaz çıkar.hatta şimdi tekrar girdim 3 ayrı sitede. ama benim dr hesapladı 12 eylül doğum tarihin dedi her perşembe senin haftanın son günü dedi:44:

Son düzenleme:

ne güzel anlatmışsın kasılmaları teşekkürler....
Az kaldı biz yavaş yavaş odasını hazırlamaya başlıyoruz , isim konusu da netleşmeye başladı sanırım EMİR KAAN olacak heyecan dorukta:)
aynen ben hazırlıklara daha başlamadım ama heyecan dorukta
bebişleriniz ön sinyal veriyor galiba eksik hazırlıklarını taamaml aanne diye..
ne oldu mucizenden kıpırtı var mı.
kızlar sizleri okudukca ben tırsar oldum yaa
egelgec resmine baktımda dediğin gibi maşallah karnın cok büyümüş

Ayyy internette sorun yaşadım giremedim. İyi günler, mutlu hafta sonları güjel annecikler :)
Hepimiz miyadımızda doğuralım bir nefeste inşallah. Bebişlerimizin ve bizim sağlığımızla...

canım olumsuzu düşünme zaten kontrol altında olacaksın inşallah hayırlısıyla da bebişini alacaksın kucağına
inşallah canım inşallah..
idrarda protein çıkmadı canım..bakalım holteri taktırayımda içim rahatlasın inş çıkmaz tansiyonum..tuzu azalttım iyice inşallah tamamen kesebilirim..

İyi pazarlar herkese,
E-bebek te biberon, telsiz ve termometrelerde güzel indirimler var, haber vermek istedim. Bugüne özelmiş

hııııımmmmm çok çok iyi anladım canım valla çok sağol tüm soru işaretlerime tek hamlede cevap vermişsin sağolasın
benim son adet tarihime gelince aramızda bir gün var benim son adet tarihim 8 aralık :)) hesabına göre iyi tutturmuşsun 1 gün kıl payıyla :)) bende o yüzden şaşırdım senle hemen hemen aynı sayılırız nasıl 34 haftalık çıkıyo diyee acaba dedim anormallik bendemi diye düşünmeye başlamıştım

maşallah maşallah size :) çok sağol canım benim yaa benim sancılara gelince kızlar korktum hemen çıktım burdan benim magnezyum ilacım vardı suda eritilenden hemen ondan içip sol tarafıma yattım 2 saat falan çoooook şükür geçti ağrı sancı bebeğimde durmadan vuruyoo şuan hatta acıtıyoo oğluşum güçlenmiş iyicee

yok cnm sende bir anormallik yok iri bebek olduğu için benim oğluş anormallik bizde (çünkü iri olması iyi değilmiş) canım benim de aslında 13 eylül görünüyor hesaplayıcıda ama dr 12 eylül dedi diye buraya öyle yazdım değiştirsem mi acep
oh oh maşallah benim de yine kasılmam var gibi ben de içtim magnezyumumu.. o suda eritilenden ben de 1 ay kullanmıştım sonra dr değiştirdi calcium+magnezyum verdi...benim bugün hala geçmedi

Son düzenleme:

bende 1 tane okudum inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırız

cnm ben de okudum bir tane inşallah bebeği olur en yakın zamanda.....

canımm allah yardımcın olsun,inş. hayırlısıyla gelir bebeğin zamanında,biraz daha büyüsün inş.
canım sana da çok geçmiş olsun,sabırsız bebeklerr kendini belli etmeye başladı,inş biraz daha beklerr bebeğinn,

amannnnn kızlar ha bir gün önce ha birgün sonraa oo vaktini saatini bilir bakarsınız 1 hafta öncesi veya sonrası oluverir benimde sat.7aralık hesaba göre 13 eylül ultrasondada 3 eylül çıkıyor doğum doktorcumda ramazanı tamamlasan o bile büyük şans bizim için diyor kafam allak bullak oldu validelerde irileştikçe sen gününü bilmiyon herhalde günü gelmişler gibi bebek aşşağıda diyorlar ben diyomki ben koydum günü biliyom oda çıkça günü o yüzden hiçç kafama takmıyommm:))

canım çok sağol inşallah ama zamanını beklemeyi de bıraktım inan artık...

daha çok küçük olduğu inşallah ilk hedefim 34. haftamı bitirmek

cnm ben de okudum bir tane inşallah bebeği olur en yakın zamanda.....

Ağzınıza sağlık kızla okuyan herkese çok teşekkür ediyorum inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini de burdan veririm :)

Buarada ben de birkaç gün önce kasılma şikayetiyle gitim hastaneye söylediğiniz gibi başını ya da poposunu dayamış gibi karnım taş gibi oluyodu ve epey süre geçmiyodu ancak nst e şükür sancı çıkmadı döndük evimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…