- 2 Kasım 2011
- 479
- 4
Cnm gecmis olsun
Kilosu cok iyi masallah dogsa da uzulme cabuk toparlar dualarimiz seninle
Ciger gelistirici vurundun mu onu dr mutlaka hatirlat
Sanciyi tarif edermisin
iğneye gerek kalmadı çok şükür canım, ama sancım çok karmaşıktı
regl sancısı gibiydi yani hem belimde hem kasıklarımdaydı ama girip çıkıyordu
sürekli tuvalete gitme isteğim vardı ki sabaha kadar defalarca gittim
hepsin de de söylemesi ayıp büyük tuvaletim zannediyorum ama hiçbirşey yoktu, bir süre sonra geçiyordu
altımda sürekli baskı vardı yani o beni çok yordu zaten
birde en rahatsız edeni hala devam eden karnımdaki sertlik ne yapsam rahatlayamadım şu anda bile kasılıyor ve sönüyor o şekilde ifade edebilirim
çok ağrılı ya da acılı değil ama rahatsızlık verici açıkcası
Maşallah dün bendede ölçümler 2 hafta ileride çıktı ama dokturum perşembe gunu şeker tahlilimi yenileyecek sende doktorunla görüş istersen
maşallah canım senin bebişe de
Garip bi durum kafa olcumune gore dogurmana hec bisey kalmamis..acaba olcumler makinadan makinaya farkediyomu.ben bunu cok merak ediyom.bi dr makinasi son model bi doktorun 5 6 senenin makinasi.cok cigirdimi dogumuna sahid olduklarin
mutlaka farkediyordur ama muayne eden doktor emin olamadı haftasıyla uyumsuz diye birkaç kez ölçtü, kendi doktorumun ölçümlerinde de 2 hafta kadar önden gidiyordu tahmini doğum tarihini 21 ağustos demişti, bugün tahmini doğum tarihi 15 ağustos çıktı hakkımız da hayrlısı artık..
valla doğuma giden arkadaşlar odada beklerken gayet sohbet ediyorlardı :) sadece doğuma 3-5 dakika kala nefes alışları hızlandı sancı asıl o zaman başladı sanırım, ama çabuk oldu ikisi de, özellikle kız bebeğin annesi çok rahattı gülerek çıkmış, bebek nerede diye sormuş, eşim kapıda bekliyordu o anlattı, erkek bebeğin annesi bağıracaktı ki sanırım doktor dedi ki sakın bağırma çocuğu korkutma bak çıktı kafası dedi onu duydum arkasından ağlama sesini duydum zaten :)
canım çok geçmiş olsun..
ben de bugün acildeydim..
31+3 deyim ama 34 hafta çıktı..
nst de bebeğimin kalp atışları 165 lerde çıktı dr iyi değil sonuç dedi tekrar bağlattı 157-58 lerde çıktı bu kez....
ısrarla alttan muayene ettirmeyeceğimi söylesemde beni ikna etti ve 1 parmak açılmam olduğunu söyledi çok üzgünüm
şimdi yatıyorum...
Allah bebeklerimizin zamanında doğmasını nasip etsin inşallah ve onları korusun...
çok geçmiş olsun canım, aceleci bebekler kendini belli etmeye başladı, inşallah durur sancın az daha beklesin bakalım bu yavrular
canım çok geçmiş olsun şükür ki iyisinküçük melek annesine heyacanlı bir gün yaşatmak istemiş d,kkat et kendine yorma bebişine de söle biraz daha sabretsin yaramazlık yapmasın
çok sağol canım hem de ne heyecan
çok sağolun kızlar oradayken telefonum çok yavaştı yazdıklarınızı okudum ama cevap yazacak gücü hastaneden çıkınca buldum ancak
evdeyim, dinleniyorum ama sancılarım tamamen geçse de en azından 1-2 hafta doğum lafını duymasam iyi olacak