2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Oh hayırlısıyla 32. haftamıza girdik:KK16:geçenki sağlık ocağı kontrolünde ebe ayaklarına kramp giriomu dedi yok dedim iyi çünkü uykudan bile uyandırıyo dedi aman iki gün önce başıma geldi hala acıyo ayağım inşallah geçer bi de önceden öksürünce fln alttan idrar yapıodum bugün bi ilki başardım tuvalete yetişene kadar aktı gitti varya benim zor günlarim başladı sanırım:KK50:

Canım kramp çok feci bişiy yaaa :KK43: ayğına ulaşıp masaj yapmak istiyorum ama yatakta ters dönmüş kamlumbağa gibi debelenip duruyorum :))) bi kaç günde kramp giren yer ağrıyor.
Az kaldı doğuma Allahın izniyle. Alllah hepimize kolaylık versin. Bi çırpıda geçsin. Şu haftalar da kucağımıza alalım bebişlrimizi :)

Günaydın güzel eylül anneleri

Son düzenleme:
günaydın güzel hamşler,şu kramptan bahsetmeyn mümkünse benim kabusum oldu artık, allahtan eşim hemen müdahele ediyor. yoksa mahvolurdm ben.bugün itibariyle 34 haftama girdim çok şükür zaman gittikçe yaklasiyor. rabbim hepimizi bir sancıda kurtarsın. bakalım ilk kim doğum hikayesini paylaşacak. doktorm bana ağustos sonu eylül başı gibi dedi bakalım hayirlisi

Günaydınlar herkese
Haftasonu girememiştim ne kadar olaylıymış burası
Geçmiş olsun arkadaşlar yüreğim ağzımda okudum resmen

Ben de kasılma sancı falan yok artık yavaştan olması mı gerekiyor acaba?

Dolap ve şifonyerim geldi eşim kurdu onları ama iki eksik parça çıktı
Canım sıkıldı kimbilir ne zaman yollarlar?
Her şey tamam olmadan silmek istemiyorum dolabı
Sizler havalandırdınız mı dolapları falan?
Biraz kokuyor benimkiler

Çok aradım seni biliyor musun? Kuşun kanadında. Kardelen inadında. Güneşin sarısında. Dağın yeşilinde. İçtiğim suyun azizliğinde. Neden bu kadar geciktin bebek. Neden bu kadar yordun bu garip canı. Olmadığın yere ayın şavkının düşmeyeceğini bilmez misin sen. Gelmediğin yerde baharın olmadığını. Sensiz cemreler hükümsüzdür. Yağmurlar hüzünbaz. Seni göstermeyen saatler suçludur. Seni söylemeyen takvimler düzenbaz.

Çok aradım seni bebek. Annemin kınalı avuçlarını açıp ettiği niyazda. Üşüdüğüm yangında. Yandığım ayazda. Gözlerimden kayıp giden bir katrelik yaşta, saçıma düşürdüğüm beyazda. Sen geleceksin diye boy verdi Hüsnü Yusuf çiçeklerimiz ve sen geleceksin diyerek penceremizin pervazından eksik olmadı turna kuşları. Çoğu zaman düşlerime düşüyorsun bulutlar içerisinden gelip. Kulağıma fısıldıyorsun sevda sözcüklerini. Gözlerime bakıyorsun öylece. Nasıl bir şeysin sen böyle bebek. Neden bu kadar güzelsin. Neden bu kadar sevimli. Ve neden alıyorsun beni benden bu kadar. Tılsımına yandığım gizine yandığım bebek. İnandığım, sevdalandığım bebek.

Geleceğinin muştusu tez yankılandı hanemizde. O gün ay düştü bahçemize. Yıldızlar kaydı üst üstüne. Ağlamayı bilmeyen ve koca bir adam olan ben usulca ağladım biliyor musun? Ağladım. Gözümden düşen her damla yaş omzumda yüklü dağları birer birer devirdi. Seni düşünmek güzelmiş bebek. Seni düşünmek yaşamakmış meğer. Şimdi mürekkebi sevda olan kalemi elime alıp ozan olasım var bebek. Her satırın her mısranın sonuna nokta diyerek senin için konmaya hazır binlerce kelebek.

Güneşle akdim var benim. Senin tenini yakmamaya söz verdi bana. Ayaz üşütmeyecek seni. Karanlık korkutmayacak hiçbir zaman seni. Dünya yüzünde pusuya yatmış tüm acılarla sözleştim. Hüznüne ben kefil olacağım derdine ben. Gölgenden önce düşeceğim ardına ben. Biliyor musun bebek ben seni tuz kadar sevmişim. Sensiz küçük bir nokta, seninle koca bir devmişim. Ben sevdanın kanatlarına bindim bineli arşın yedi katına yükselmişim.

Yastıklarının kenarına gergef gergef işlenilen çilek dallarının koyu gölgesinde bekliyorum seni. Işık huzmem, ay şavkım, seher yelim gel gayrı. Kalmadı bilir misin ahvalimde hal gayrı...

günaydın kızlar evet artık günlerimiz azalmaya başladı bugün kargo siparilerim gelicek bakalım nasıl çıkcak aldıkarım birde ben mevlütte dağıtcam şekerleri kendim yapıyorum onun için bugün kızımla malzeme almaya çıkcaz hadi bakalım şu dönemi hayırlısıylan bir atlatalım ...:KK16:

Evet yuruyus gerçekten de iyi birşey ama dru yürüme diyen arkadaşın da belki benim gibi bebeği fazla asagidadir.. gerçi geçen hafta kasik ağrısı ile gittiğimde dr öyle demişti bana, bende bir hafta dinlendim ayaklarımı tavana dikip :)) şimdi bebeğim olması gerektiği yerde ama dr yine de keyfi yürüyüş yapma dedi..

Çok enteresan her doktorun yorumu farklı demekki.bende de acayip kasık ağrısı var ölüyorum ağrıdan özellikle bugün hiç yürüyemiyorum benim bebeğimde aşağıda bana göre ama doktor bana yürüdükçe kasık ağrın azalır ağrıyo diye yürümemezlik yapma demiştii

Oh hayırlısıyla 32. haftamıza girdik:KK16:geçenki sağlık ocağı kontrolünde ebe ayaklarına kramp giriomu dedi yok dedim iyi çünkü uykudan bile uyandırıyo dedi aman iki gün önce başıma geldi hala acıyo ayağım inşallah geçer bi de önceden öksürünce fln alttan idrar yapıodum bugün bi ilki başardım tuvalete yetişene kadar aktı gitti varya benim zor günlarim başladı sanırım:KK50:

Bende de var o. Öksürünce hapşurunca kusunca fena hallerdeyim :)

Günaydınlar herkese
Haftasonu girememiştim ne kadar olaylıymış burası
Geçmiş olsun arkadaşlar yüreğim ağzımda okudum resmen

Ben de kasılma sancı falan yok artık yavaştan olması mı gerekiyor acaba?

Dolap ve şifonyerim geldi eşim kurdu onları ama iki eksik parça çıktı
Canım sıkıldı kimbilir ne zaman yollarlar?
Her şey tamam olmadan silmek istemiyorum dolabı
Sizler havalandırdınız mı dolapları falan?
Biraz kokuyor benimkiler

Benim de beşiğim kokuyodu 1 hafta geçti üzerinden sürekli camlar açık yavaş yavaş kokusu gitmeye başladı ama daha tamamen gitmedi ancak silmen gerekiyo sabunlu suyla ben 2 defa sildim 2 şer gün arayla

Hayırlı sabahlar güzel anneler. Ben hiç iyi değilim:KK43: soğuk ter boşalıyorum, elim ayağım bi anda gücünü yitiriyor. Midem çok bulanıyor ve vajinamdan gelen akıntı kötü kokuyor. yarın kontrol günüm ama düşüp yıgılcak gibiyim şimdiden.

güzel anneler ve onların melekleri..hepinize günaydın..güzel bir hafta geçiririz inşallah:KK16::KK16:

cumadan beri girip okuyamamıştım..geçmişi okuya okuya geldim..krampları olan arkadaşlara nacizane tavsiyem maden suyu içmeleri..gerçekten işe yarıyor..test edildi ve onaylandı:KK1:

ayrıca hastaneye gidenler olmuş sancılar yüzünden..geçmiş olsun..inşallah hepimizin yavruları zamanında sağlıkla doğarlar..ben de bu erken doğum olayından çok korkuyorum..hazırlıklarımı daha tam anlamıyla bitirmedim çünkü..hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin..

bu hafta 32. haftamız bitti..raporumu almaya gideceğim..sata göre mi veriyorlar yoksa ultrasona göre mi hiç bilmiyorum..heralde illaki 32+1 de olması şart değil di mi arkadaşlar..yani 32+ olsun yeter di mi..alan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi? çalışabilir raporu alacağım nasipse..37.haftaya kadar veriyorlar di mi?

Benim de beşiğim kokuyodu 1 hafta geçti üzerinden sürekli camlar açık yavaş yavaş kokusu gitmeye başladı ama daha tamamen gitmedi ancak silmen gerekiyo sabunlu suyla ben 2 defa sildim 2 şer gün arayla

Teşekkürler canım ben de silicem eksik parça gelince inşallah
Ben daha beşik almadım haftaya bakarım ona da keseler boşaldı iyice =)

güzel anneler ve onların melekleri..hepinize günaydın..güzel bir hafta geçiririz inşallah:KK16::KK16:

cumadan beri girip okuyamamıştım..geçmişi okuya okuya geldim..krampları olan arkadaşlara nacizane tavsiyem maden suyu içmeleri..gerçekten işe yarıyor..test edildi ve onaylandı:KK1:

ayrıca hastaneye gidenler olmuş sancılar yüzünden..geçmiş olsun..inşallah hepimizin yavruları zamanında sağlıkla doğarlar..ben de bu erken doğum olayından çok korkuyorum..hazırlıklarımı daha tam anlamıyla bitirmedim çünkü..hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin..

bu hafta 32. haftamız bitti..raporumu almaya gideceğim..sata göre mi veriyorlar yoksa ultrasona göre mi hiç bilmiyorum..heralde illaki 32+1 de olması şart değil di mi arkadaşlar..yani 32+ olsun yeter di mi..alan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi? çalışabilir raporu alacağım nasipse..37.haftaya kadar veriyorlar di mi?

arkadaşım çalışabilir raporuna ne hacet varki. zorunlumu bu rapor. ben raporumu ramazan bitince çalışamaz diye almayı düşünüyorum. öyle kafamda planladığım gibi olmuyormu? bi usulümü var bu işlerin

Günaydın hayırlı haftalar güzel annelerr
bir hafta daha yaklaştık bebişlerimize :KK16:

sancıları olan arkadaşlar nasıllar acaba :18:
benimde ayaklarım şiş pohaça gibi oldular üstüne bastıkça acıyor:KK37:

arkadaşım çalışabilir raporuna ne hacet varki. zorunlumu bu rapor. ben raporumu ramazan bitince çalışamaz diye almayı düşünüyorum. öyle kafamda planladığım gibi olmuyor mu? bi usulümü var bu işlerin

walla bildiğim kadarıyla 32. haftadan itibaren çalışabilir raporu almak zorundayız.çünkü izinler doğumdan önce 8 hafta ve doğumdan sonra 8 hafta olduğu için çalıştığın zamanları doğum sonrasına aktarabilmen için rapor alman gerekiyor..37. haftaya kadar alınıyor..sonra istediğin zaman tekrar çalışamaz raporu alırsın..ama mutlaka rapor alman gerekiyor..

günaydın kızlar. dün geceliklerimi aldım ama bittim ayaklarım, kalçam, bebeğimde durmuyor yürürken tekmelr atıyor:)) mağazadaki kız ikiz mi dedi yok dedim ikiz gibi demez mi:)))) karnım sivri ve önde. kasılıp, sancı çekip hastaneye gidenler olmuş geçmiş olsun hepinize. kasılmayı tarif etmişsiniz o bende uzun süredir oluyor benmi çok rahatım anlamadım hissediyorum geçmesini bekliyorum biliyorum yalancı olduğunu. hiç bu yüzden gerek duymadım doktora gitmeye alttan makata falan baskıda hissedşyorum, bacak arası kemiklerde çok ağrıyor.

canım eğer geçiyorsa problem olmuyor zaten, geçmemesi ve belli aralıklarla tekrar etmesi önemli.

Hayırlı sabahlar güzel anneler. Ben hiç iyi değilim:KK43: soğuk ter boşalıyorum, elim ayağım bi anda gücünü yitiriyor. Midem çok bulanıyor ve vajinamdan gelen akıntı kötü kokuyor. yarın kontrol günüm ama düşüp yıgılcak gibiyim şimdiden.

canım, idrar yolu enfeksiyonu olmasın yaşadığın. randevunu bugüne değiştirebiliyorsan değiştir ve dr görün bence.

sat a göre veriyorlar, benim dr 32+0 da alınıyor demişti. ama 32+1,2 lerde de alanlar var.

arkadaşım çalışabilir raporuna ne hacet varki. zorunlumu bu rapor. ben raporumu ramazan bitince çalışamaz diye almayı düşünüyorum. öyle kafamda planladığım gibi olmuyormu? bi usulümü var bu işlerin

32 de çalışabilir raporunu alman gerekiyor ki ilerde ssk dan paranı alırken problem yaşama. çünkü bu raporu ve daha sonra alacağın raporu skk ya teslim edeceksin.

X