kızlar nasılsınız yoruldum valla dışarıdaydım şimdi geldim bez ve emzik aldım daha doğrusu gecelik almaya çıkıyorum alamadan geliyorum kızlar bu hastanede giyilcek gecelik için bana iyibişey olmasın dediler kötü bişey bulamadım siz kaça aldınız acaba gecelikleri
Ben de ilk doğumumda öyle duydum diye pazardan almıştım, normalde gecelik kullanan biri değilim, tek gecelikle gidip rezil olmuştum pijamaya izin vermedikleri için hemen:) Fakat kan lekesi korkulacak kadar zor değil sadece sıcak suya değmeyecek, 1-2 gün sabunlu suda kaldı mı hiç bişey kalmıyor. O yüzden çok uyduruk almak şart değil, üstelik pazardakiler genelde az düğmeli oluyor ve rahat emziremiyorsunuz. En çok ona dikkat edin. Düğmeler göbeğinizin üstüne kadar açılabilsin. İkinci doğumumda iki tane iyisinden aldım ama onlar da mevsimden dolayı uzun kollu, bu sefer yeniden kısa kollu yazlık bakıyorum ben de. Geçen biyerde sordum 45 dedi 35 e bırakırım dedi fena değildi ama rengini beğenmedim. Başka yerlere de bakamadım henüz.
Iyiym canim su an dinleniyorum.kacinci haftandasin odemlerin olmasi normalmi
moral bozucu bi haber bu..hangi hastaneye gittigini ogrenme sansin yokmuKızlar meraba
ne zamandır giremiyorum yoğunluktan ama nerdeyse bütün geçmişi okudum sayılır.ne çok şey kaçırmışım
Kızlar bu arada çok canım sıkkın benim doktorum gittiğim hastaneden ayrılmış off ne kaldı şurada doğuma ne yapacağım ben şimdi.
moral bozucu bi haber bu..hangi hastaneye gittigini ogrenme sansin yokmu
yuruyus bandinin temposu hizli olmadikca bi zarari olmaz diye dusunuyorum dikkatli olmalisinkızlar bi sorum olacak. bildiginiz gibi hamilelikte yürüyüş yapmak dogumu kolaylaştırıyor hele ki şu son aylarda. ben bu aralar koşu bandında yürüyorum. acaba bebeğime bi zararı olur mu?
Yuhh o nasil bir fark oyle yav....umarimm gonlune gore bi doktor bulursunÖğrendim canım gittiği yeri ama arada uçurum kadar fiyat farkı var.1.000.00 sadece normal doğum ücreti gittiğim hastanede 250.00 tl tabi böyledurumlarda para pek önemli olmamalı ama bende kendimi zorlamak istemiyorum biliyorum ki masraflar dahada artacak ya farklı bir durum olursa 2mislini bulur ödeyeceğim ücret.
Hecc dikkat etmedim gobek deligimin cevresi falan normal duziyi geceler kizlar.size bir sorum var.dun gobek deligimin hemenaltinda cukur vardi 50krs buyuklugunde.bugun cukur yok ama ayni alan dumduz.hani karin normalde yusyuvarlak top gibi olur ya o kucuk bolge bildiginiz dumduz.gobeginize baktiginizda bi dikkat eder misiniz sizin de duz mu o bolge?
iyi geceler kizlar.size bir sorum var.dun gobek deligimin hemenaltinda cukur vardi 50krs buyuklugunde.bugun cukur yok ama ayni alan dumduz.hani karin normalde yusyuvarlak top gibi olur ya o kucuk bolge bildiginiz dumduz.gobeginize baktiginizda bi dikkat eder misiniz sizin de duz mu o bolge?
iyi geceler kizlar.size bir sorum var.dun gobek deligimin hemenaltinda cukur vardi 50krs buyuklugunde.bugun cukur yok ama ayni alan dumduz.hani karin normalde yusyuvarlak top gibi olur ya o kucuk bolge bildiginiz dumduz.gobeginize baktiginizda bi dikkat eder misiniz sizin de duz mu o bolge?
Ilk damla gelince peceteyii azcik soylemesi ayip vajjina icine dogru sildim.belkide haklsin o panikle onu dusunemedim.hastaneye giitm acile esim gidince daha panik olurum diye usg ile baktilar icerde kanama yokmus bebekte iyiymis..daha rahatim simdi yatiyom dinleniyom.
Deniz'imin kıyafetlerini yıkıyorum asacam derken belim koptu tek tek off bide bunun ütülemesi var minik minik uğraş dur ve ben ütüyü hiç sevmem daha doğrusu beceremem
Canım ins iyi geçmiştir sınavın.
kısslar nasılsınız laptop bozulmustu aklım hep burda kaldı vallahi.29+2 de dr.a gittim kızım 41 cm 1500 gr olmus.günden güne büyüyorlr artık işe gitmek bile istemiyorm desem yeri ayaklarm cok ağrıyo.kramplarsa hala devam.siz neler yaptınız bakim bebişlerede kendinize de cook ii bakın
Kızlar meraba
ne zamandır giremiyorum yoğunluktan ama nerdeyse bütün geçmişi okudum sayılır.ne çok şey kaçırmışım
Kızlar bu arada çok canım sıkkın benim doktorum gittiğim hastaneden ayrılmış off ne kaldı şurada doğuma ne yapacağım ben şimdi.
Canım ins iyi geçmiştir sınavın.
Canım cok gecmis olsun.
Bende 1 tane aldiydim gecelikk bitane daha mi alsam neee bak kafam karisiverdi simdik
hımmm ben normal istiyorum paşamız dönerse tabi ama bi tane gecelik 2 tane de pijama aldım yeter diye düşünmüştüm:18:
ben bunu bi düşüneyim
Normal doğum yapacak arkadaşlar, hastanesine göre de değişebiliyor tabi ama kanamalardan dolayı hemen pijama giymene izin vermiyorlar bir de dr. kontrolü kolay oluyor gecelikle. O yüzden en az 2, hatta 3 gecelik alın derim. Çünkü illa kan bulaşıyor özellikle ilk saatlerde ilk giyilene. Pijama da 1-2 tane gerekli her ihtimale karşı.
iyiyiz canım, sen nasılsın? yoksa seni de uyku tutmadı mı? :)