2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dr arayıp sorsaydın canım. kemiklerin kasların doğuma hazırlanmasıyla ilgili bişey olabilir.[/QUOTE]

Canım 1-2 gün bekleyeyim oldum, resmen doktor kötü bir şey dermi ki diye aramaya korkuyorum(

dr arayıp sorsaydın canım. kemiklerin kasların doğuma hazırlanmasıyla ilgili bişey olabilir.

Canım 1-2 gün bekleyeyim oldum, resmen doktor kötü bir şey dermi ki diye aramaya korkuyorum([/QUOTE]

aramaya niye korkuyosun ne olduğunu anlar rahat edersin böyle düşünmek seni iyice korkutur geçmezse ararsın doktorunu

ama benim kız olduğu halde sivri farketmiyo demekki :) maşukiyeye hafta sonu gezmek için gittik eşimle izmitte halamlar oturuyo oraya gidip ordanda maşukiye gezisi yaptık bidaha gidemem zaten ramazan ve sonrası heran doğum :)

Son düzenleme:
Canım 1-2 gün bekleyeyim oldum, resmen doktor kötü bir şey dermi ki diye aramaya korkuyorum(

aramaya niye korkuyosun ne olduğunu anlar rahat edersin böyle düşünmek seni iyice korkutur geçmezse ararsın doktorunu[/QUOTE]

Doğru diyorsun canım benim, aramak en mantıklısı, yoksa içim içimi yiyecek benim böyle düşün düşün

bencede genelde sivri olursa erkek diyorlar ama farketmiyor bedenlle alakalı bence. maşukiye kartepe eşim evlenme teklifi etmişti çok güzel bi gündü hatırladım bi anda maşıkiye yazınca:)

aramaya niye korkuyosun ne olduğunu anlar rahat edersin böyle düşünmek seni iyice korkutur geçmezse ararsın doktorunu

Doğru diyorsun canım benim, aramak en mantıklısı, yoksa içim içimi yiyecek benim böyle düşün düşün[/QUOTE]

benim özel doktorum yok bişey olsada randevüyü bekliyorum :))))

bencede genelde sivri olursa erkek diyorlar ama farketmiyor bedenlle alakalı bence. maşukiye kartepe eşim evlenme teklifi etmişti çok güzel bi gündü hatırladım bi anda maşıkiye yazınca:)

evet kartepeyede giittik gerçekten güzel yerler sessiz ve sakin iki gün istanbul dışında rahat vakit geçirdik işte :)

evet kartepeyede giittik gerçekten güzel yerler sessiz ve sakin iki gün istanbul dışında rahat vakit geçirdik işte :)

evet çok güzel yeşillik dereler, kuşların sesi, sakinlik gerçekten benimde öyle ihtiyacım var ki gitmeye hiç konuşmadan yürümek, düşünmek huzur bulmak istiyorum.

bu arada bu gece sahura kalkılacak. dün sinirimden sadece 2 poğaça bir simit ve çok az meyve yedimve öyle uyudum demek ki tutarsam beni pek etkilemeyecek. sadece hafif baş ağrısı ve halsizlik yaptı dayanabilir miyim bilmiyorum

eşim tutabilirsen tut ama zorlama kendini diyor görümceme kalsa ben tuttum sende tut diyor tabi ramazanın ortasında doğum yapmış biri sölüyo bunu :) ( erken doğum 8 aylıkken )ben normalde zorlanırdım tutmaya cumartesi evde az bişey atıştırdım doktora gittim doktor iyimisin deyince kötü olduğumu söledim o sırada başım falan dönüyodu oda yemek yemedin heralde yemeğini sakın aksatma dedi ordan çıktık eşim için doktora gittik neredeyse bayılcaktım sonra hemen yemek yedim aslında tutmak çok istiyorum ama akşama kadar nasıl dayanıp tutarım bilmiyorum

kızlar beşik geldi odanın resmini çekip size göstermak istedim ama şu an foto makinası elimde değil netten buldum resmini

bende çok istiyorum ama sabahları mide gurultusuyla uyanıyorum karnım çok acıkıyor uyumak istiyorum beni uyutmuyor, baş dönmesi halsizlik bendede olur ne yapsam bilemedim.

Eki Görüntüle 750678 kızlar beşik geldi odanın resmini çekip size göstermak istedim ama şu an foto makinası elimde değil netten buldum resmini

Canım babyhope sanırım bu, bende yeşil olan takımı aldım oğluşuma, 2 gün sonra geldiler kurdular şahsen kalitesinden çok memnun kaldım. 1 haftadır da odayı havalandırıyorum ama öyle kötü bir kokusu yok, kenarların kaplama olmasıda çok şık olmuş. Güle güle kullan :)

bende çok istiyorum ama sabahları mide gurultusuyla uyanıyorum karnım çok acıkıyor uyumak istiyorum beni uyutmuyor, baş dönmesi halsizlik bendede olur ne yapsam bilemedim.

bide evin işi akşama yemek falan derdi var evin işi sorun değil ama o yemek olayı biraz zorlar beni kokusuna falan dayanamam yapmadanda olmaz bide evliyken ilk ramazanım benim bide üstüne hamileyim ramazanda :)

Kizlar oruc meselesi hakkinda biseyler solicem
Sorun sadece ac kalmak degil daha onemlisi susuz kalmak
Su bizler icin cok onemli kasilmalara bile yol aciyor
Bence zorlamaya gerek yok hamileligin basinda degiliz riskli bir donemdeyizbebeklerimiz bizden besleniyo
Herkesin kendi karari tabi

evet canım babyhope. dedesi anneannesi oğluşuma almış:))) soğanlıkta mağazada beğenmişler büyükçekmecede sanırım şubeleri varmış siparişten tam 1 hafta sonra getirip kurdular çok hoşuma gitti kokusuda güzelce sildim temizledim çekmecelerine dizdim bile. sallanma özelliğide var büyüyen beşik

Kesinlikle katılıyorum. Şu an oruç tutmanın faydasından çok zararı var bence, şu an ilk etapta düşünülmesi gereken bebişler, ,ileride kazasını tutabilirsiniz isterseniz, şahsen çok fazla bilgim yok ama 8 aylık hamile bir bayanın oruç tutması bence caiz bile olmamalı, ama tabiki herkesin kendi fikri, tutanada saygım sonsuz:)

ben dayanabileceğimi anmıyorum zaten. ayrıca bir hafta su içmeyi aksattım suyumuz azaldı. risk almak istemiyorum.

aslında kendimiz aç kalmıyoruz tek bebeğimizde beslenemiyor dediğim gibib görümcm erken doğum yaptı orucumu yarısına kadar tuttum erken olmasa hepsini tutardım diyor ama çoğu arkadaşıda bebek susuz kaldığı için belkide erken oldu diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…