Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlarrrrrrr uyku tutmadi kizim yerinde durmuyrrr cikacak gibi hareketli masallahhhhh kendime guluyorummmmm
Merhaba arkadaşlar, ben çok şişmanladım çok kalınlaştım , sizde durumlar nasıl?
ben 48 iken 66 oldum ama doktorum hala zayıfsın yemek ye diyor çok kilo aldım ama dediğimde sende hiç yağ dokusu bile yok dedi :) boyumda uzun öncedende zayıf olduğumdan sanırım doktor çok normalsin diyor bana gerçi görenlerde hala kilo almamışsın diyorlar o kadar kilo nasıl anlaşılmıyo merak ediyorum halbuki artık hiçbir kıyafetimin içine giremiyorum
ben 48 iken 66 oldum ama doktorum hala zayıfsın yemek ye diyor çok kilo aldım ama dediğimde sende hiç yağ dokusu bile yok dedi :) boyumda uzun öncedende zayıf olduğumdan sanırım doktor çok normalsin diyor bana gerçi görenlerde hala kilo almamışsın diyorlar o kadar kilo nasıl anlaşılmıyo merak ediyorum halbuki artık hiçbir kıyafetimin içine giremiyorum
bende senin gibiyim canım 14 kilo falan aldım ama hiç belli değil çok zayıftım bende. 65 oldum ama hala bel oyuntum var, zayıfım hala normale dönmeye yeni başladım yani. sadece önde top gibi göbeğim var o kadar.
Chicco I-Move Travel Sistem Fiyatı | En Ucuz Chicco I-Move Travel Sistem | Ucuzu.com
Belis Lale Pembe Byyen Beik Tr 4605 - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
KIZLAR BU ARABAYI VE BEŞİĞİ BEGENDIK SIZCE NASILLAR
ARABA KULLANISLI OLURMU ACABA
YORUMLARINIIZI BEKLIYORUM
evet aynen öle önde top gibi bir göbek gerçi ayıma göre onun bile küçük olduğunu söleyenler çok :) dün maşukiyede pazara gittim mısırcı kadın bana erkekmi dedi sivri bir karnın var falan bende kız dedim
herkese günaydın kızlar :) Umarım hepimiz için ağrısız sızısız güzel bir hafta olur..
Ben şahsıma bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, kuyruk sokumumda bir ağrı vardı afedersiniz popomun üzerine oturamıyordum 1-2 gündür, dün farkettim ki iki taraftada ufak bir şişlik var bir yeremi çarptım acaba farketmeden( Şimdi resmem oturmak eziyet oldu bana, çok korkuyorum kıl dönmesi yada basur ile ilgili bir şey olabilir mi die( Allah korusun bide şu halde ameliyat çıkıcak başıma die çok üzülüyorum. Dua edin kızlar benim için geçsin şu durum döneyim normal hayatıma, resmen bir bu eksikti, çok canım sıkıldı(
kısslar nasılsınız laptop bozulmustu aklım hep burda kaldı vallahi.29+2 de dr.a gittim kızım 41 cm 1500 gr olmus.günden güne büyüyorlr artık işe gitmek bile istemiyorm desem yeri ayaklarm cok ağrıyo.kramplarsa hala devam.siz neler yaptınız bakim bebişlerede kendinize de cook ii bakın
Öğrendim canım gittiği yeri ama arada uçurum kadar fiyat farkı var.1.000.00 sadece normal doğum ücreti gittiğim hastanede 250.00 tl tabi böyledurumlarda para pek önemli olmamalı ama bende kendimi zorlamak istemiyorum biliyorum ki masraflar dahada artacak ya farklı bir durum olursa 2mislini bulur ödeyeceğim ücret.
cok tesekkur derim canim bugun esim aldi uyku setimizi insallah gorundugu kadar guzeldir besigi kurdugum zaman resmini ceker paylasirim
herkese günaydın kızlar :) Umarım hepimiz için ağrısız sızısız güzel bir hafta olur..
Ben şahsıma bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, kuyruk sokumumda bir ağrı vardı afedersiniz popomun üzerine oturamıyordum 1-2 gündür, dün farkettim ki iki taraftada ufak bir şişlik var bir yeremi çarptım acaba farketmeden( Şimdi resmem oturmak eziyet oldu bana, çok korkuyorum kıl dönmesi yada basur ile ilgili bir şey olabilir mi die( Allah korusun bide şu halde ameliyat çıkıcak başıma die çok üzülüyorum. Dua edin kızlar benim için geçsin şu durum döneyim normal hayatıma, resmen bir bu eksikti, çok canım sıkıldı(