2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Londra denilince aklıma hep sisli puslu bir şehir geliyor, hep filmlerin suçu :) sevindim valla, güneş bizler için yararlı :))

Kizlarrrrrrr uyku tutmadi kizim yerinde durmuyrrr cikacak gibi hareketli masallahhhhh kendime guluyorummmmm :KK1::KK1::KK1::KK1:

cumartesi günü kızımı görmeye gittim ama ilk defa bana arkasını döndü ve kendini göstermedi hiç böyle olmamıştı ama çok şükür sağlıklı olduğunu söyledi doktor doğum pozisyonunu almış ama bu doğcak anlamına gelmez normalde böyle olması gerikiyo zaten dedi kızım 2 kilo boyuda 45 cm olmuş :)

Son düzenleme:
Kizlarrrrrrr uyku tutmadi kizim yerinde durmuyrrr cikacak gibi hareketli masallahhhhh kendime guluyorummmmm :KK1::KK1::KK1::KK1:

canım ikimizinde 60 günü kalmış. dün gece benim bebeğimde öyleydi öyle bir dönüp vuruyor ki ayyy diye bağırdım kaç kere:)))))) gece kalktım hala hareket halinde maşaallah :)))) moralim bozuktu ondanmı acaba durmuyor dedim sonra

Merhaba arkadaşlar, ben çok şişmanladım çok kalınlaştım :KK43:, sizde durumlar nasıl?

ben 48 iken 66 oldum ama doktorum hala zayıfsın yemek ye diyor çok kilo aldım ama dediğimde sende hiç yağ dokusu bile yok dedi :) boyumda uzun öncedende zayıf olduğumdan sanırım doktor çok normalsin diyor bana gerçi görenlerde hala kilo almamışsın diyorlar o kadar kilo nasıl anlaşılmıyo merak ediyorum halbuki artık hiçbir kıyafetimin içine giremiyorum :KK43:

ben 48 iken 66 oldum ama doktorum hala zayıfsın yemek ye diyor çok kilo aldım ama dediğimde sende hiç yağ dokusu bile yok dedi :) boyumda uzun öncedende zayıf olduğumdan sanırım doktor çok normalsin diyor bana gerçi görenlerde hala kilo almamışsın diyorlar o kadar kilo nasıl anlaşılmıyo merak ediyorum halbuki artık hiçbir kıyafetimin içine giremiyorum :KK43:

ben teorikte 9 kilo almış gözüküyorum ama her tarafım kalınlaştı, nasıl bir 9 kilo anlamadım, morelim çok bozuluyor sonra verebileceğimi bilsem canımı sıkmam ama oda şüpheli :'(

bende senin gibiyim canım 14 kilo falan aldım ama hiç belli değil çok zayıftım bende. 65 oldum ama hala bel oyuntum var, zayıfım hala normale dönmeye yeni başladım yani. sadece önde top gibi göbeğim var o kadar.

bide benim karnım hep aşağıda duruyor gibi yani hareket ettiğinde midemde de hissediyorum ama bazı hamilelerin midesinden başlıyor yani mide taraflarıda büyüyor benim öyle değil göbeğim düşük gibi

bende senin gibiyim canım 14 kilo falan aldım ama hiç belli değil çok zayıftım bende. 65 oldum ama hala bel oyuntum var, zayıfım hala normale dönmeye yeni başladım yani. sadece önde top gibi göbeğim var o kadar.

evet aynen öle önde top gibi bir göbek gerçi ayıma göre onun bile küçük olduğunu söleyenler çok :) dün maşukiyede pazara gittim mısırcı kadın bana erkekmi dedi sivri bir karnın var falan bende kız dedim :KK70:

gunaydn hamişler nasılsınız biz bugün babamızla ogluşumuzu görmeye gidiyoruz şimdiye kadar hiç yüzünü gostermedi biz:KK43: ınş.gosterir bu sefer belim ve bacaklarım inanılmaz ağrıyor inş. erken doğum falan değildir

Günaydın hanımlar.Gününüz ağrısız, sancısız, güzel geçsin.
Herkes aldığı kilolardan şikayet etmiş ama hiç takılmayın.Doğumdan sonra kontrolü elden kaçırmazsanız vermeniz kolay olabilir.
Ben ilk doğumuma 69 kilo ile girdim, eve geldiğimde 61 kiloydum.O ara yemeyi abartmasaydım 57'ye, başlangıç kiloma düşmeme bişey kalmamıştı ama o 4 kiloyu vereceğime ben gene 69-70 kiloya çıktım.
Süt verdikçe acıkılıyor, herşeye saldırınca da böyle kilo alınıyor.
Halbuki emzirme döneminde metabolizma hızlanıyor, emzirirken deli gibi enerji harcıyorsunuz, çok çok terliyorsunuz.Bunların hepsi de kilo vermek için yeterli.

herkese günaydın kızlar :) Umarım hepimiz için ağrısız sızısız güzel bir hafta olur..

Ben şahsıma bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, kuyruk sokumumda bir ağrı vardı afedersiniz popomun üzerine oturamıyordum 1-2 gündür, dün farkettim ki iki taraftada ufak bir şişlik var:KK43: bir yeremi çarptım acaba farketmeden:KK43:( Şimdi resmem oturmak eziyet oldu bana, çok korkuyorum kıl dönmesi yada basur ile ilgili bir şey olabilir mi die:KK43:( Allah korusun bide şu halde ameliyat çıkıcak başıma die çok üzülüyorum. Dua edin kızlar benim için geçsin şu durum döneyim normal hayatıma, resmen bir bu eksikti, çok canım sıkıldı:KK43:(

canım araba konusunda sana başka bir tavsiye vermek isterim..inglesina trilogy..netten araştır istersen..mothercare mağazalarında satılıyor..ama hepsinde değil bildiğim kadarıyla..tek elle kapatıp tel elle açabiliyorsun ve chicco lara göre oldukça hafif..fiyat olarakta aynı fiyatlarda..tavsiye ederim çok güzel ve kullanışlı..biz araba konusunda epey araştırdık..sonunda buna karar verdik..tabi karar sizin ama bi fikir :KK66:

evet aynen öle önde top gibi bir göbek gerçi ayıma göre onun bile küçük olduğunu söleyenler çok :) dün maşukiyede pazara gittim mısırcı kadın bana erkekmi dedi sivri bir karnın var falan bende kız dedim :KK70:

benim erkek sivriliği doğru annemde gülüyor sanki getirip top koymuşlar içine diyor:))) maşukiye oralardamı oturuyorsun?

herkese günaydın kızlar :) Umarım hepimiz için ağrısız sızısız güzel bir hafta olur..

Ben şahsıma bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, kuyruk sokumumda bir ağrı vardı afedersiniz popomun üzerine oturamıyordum 1-2 gündür, dün farkettim ki iki taraftada ufak bir şişlik var:KK43: bir yeremi çarptım acaba farketmeden:KK43:( Şimdi resmem oturmak eziyet oldu bana, çok korkuyorum kıl dönmesi yada basur ile ilgili bir şey olabilir mi die:KK43:( Allah korusun bide şu halde ameliyat çıkıcak başıma die çok üzülüyorum. Dua edin kızlar benim için geçsin şu durum döneyim normal hayatıma, resmen bir bu eksikti, çok canım sıkıldı:KK43:(

geçmiş olsun canım dikkat et belki farkında olmadan bi yere vutdun eğer geçmezse bi doktora görünürsün o zaman

kızlar bide dün bende makat tarafına sürekli baskı oldu neden olduğunu anlayamadım ve karnımda sancıda oldu uzandım geçti sonra

herkese günaydınlar ve güzel haftalar..

kısslar nasılsınız laptop bozulmustu aklım hep burda kaldı vallahi.29+2 de dr.a gittim kızım 41 cm 1500 gr olmus.günden güne büyüyorlr artık işe gitmek bile istemiyorm desem yeri ayaklarm cok ağrıyo.kramplarsa hala devam.siz neler yaptınız bakim bebişlerede kendinize de cook ii bakın

maşallah kızına canım.. :nazar: işe gitme konusunda bende dertliyim. hiç istemiyorum gelmek.. güzel bir tatil istiyorum ama o da mümkün değil..

Öğrendim canım gittiği yeri ama arada uçurum kadar fiyat farkı var.1.000.00 sadece normal doğum ücreti gittiğim hastanede 250.00 tl tabi böyledurumlarda para pek önemli olmamalı ama bende kendimi zorlamak istemiyorum biliyorum ki masraflar dahada artacak ya farklı bir durum olursa 2mislini bulur ödeyeceğim ücret.

canım inş aynı hastanede içine sinen bir dr denk gelirsin.

cok tesekkur derim canim bugun esim aldi uyku setimizi insallah gorundugu kadar guzeldir besigi kurdugum zaman resmini ceker paylasirim:KK16:

hadi hayırlı olsun canım... genelde resimlerden daha güzel oluyorlar canım.. inş en kısa sürede eline ulaşır.

dr arayıp sorsaydın canım. kemiklerin kasların doğuma hazırlanmasıyla ilgili bişey olabilir.

X