2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun bence doktorunysor neden olduğunu önemli bişe değildir belki ama o söylesin bunu için rahatlar
Aradım doktoru.sol tarafa yatıp dinlenmesi soyledi.1 saat sonra kendi aradı durumu sordu.acile gıdıp ıdrar tahlili ve bu serum yıyebılor dedi.doktorun geri donmesi cok hoşuma gıttı.bi kez gıtmstım yana hastası olmak yargı ıyıymıs yanı.benim ılk ozel doktorum hİç boyle yapmadı onca kanamaya ragmen.her doktor bir olmuyor.sukurler olsun bebekim kıpır kıpır

Son düzenleme:
Aradım doktoru.sol tarafa yatıp dinlenmesi soyledi.1 saat sonra kendi aradı durumu sordu.acile gıdıp ıdrar tahlili ve bu serum yıyebılor dedi.doktorun geri donmesi cok hoşuma gıttı.bi kez gıtmstım yana hastası olmak yargı ıyıymıs yanı.benim ılk ozel doktorum hİç boyle yapmadı onca kanamaya ragmen.her doktor bir olmuyor.sukurler olsun bebekim kıpır kıpır

neyse ki bir şey yokmuş canım doktorun bi saat sonra nasılsın diye sorması çok güzel bence de başından atmamış emin ellerdesin demek ki tekrar geçmiş olsunn

Herkese iyi haftasonlari arkaasim iyiymissin srvindim brazen kil koklerimizde knayabiliyor blki oyle olmustur

Ilk damla gelince peceteyii azcik soylemesi ayip vajjina icine dogru sildim.belkide haklsin o panikle onu dusunemedim.hastaneye giitm acile esim gidince daha panik olurum diye usg ile baktilar icerde kanama yokmus bebekte iyiymis..daha rahatim simdi yatiyom dinleniyom.

Rumeysa geçmiş olsun dr sordun mu ?
Geçmişi okudum. Bebişlere ciciler alinmış. Güle güle kullansınlar. Az kaldı Allah'ın izniyle doğumlara.( öle diyerek kendimi kandırıyorum) artık ödemlerim de başladı. :KK43:

neyse ki bir şey yokmuş canım doktorun bi saat sonra nasılsın diye sorması çok güzel bence de başından atmamış emin ellerdesin demek ki tekrar geçmiş olsunn

Bu arayan doktoruma bi kez giittim o da renkli usg resmi icin.kendi hastalarndan sandi galiba ismimi falan soylemeden direk sorduydum sorumu..geri araamasi gercekten cok superdi dogumu bu doktorda yapmayi dusunuyordum bu hareketinden sonra sanirsam esimde kabul eder.ben su an devlete gidiyom.

Deniz'imin kıyafetlerini yıkıyorum asacam derken belim koptu tek tek off bide bunun ütülemesi var minik minik uğraş dur ve ben ütüyü hiç sevmem daha doğrusu beceremem:KK50:

Deniz'imin kıyafetlerini yıkıyorum asacam derken belim koptu tek tek off bide bunun ütülemesi var minik minik uğraş dur ve ben ütüyü hiç sevmem daha doğrusu beceremem:KK50:
oy oyyy kiyaftler yikanmiss hastane cantani hazirlama zamaninda yaklasmis masallah..diikkat et pijamalarda cift cizgi olmasin :KK9:

Meraba arkadaşlar , benim aklıma takılan bişeey var,ben 25 haziranda doktor kontrolüme gitmştim 28.haftamdı,yarından itibaren de 30 . haftama giriyorm demek.ama doğum tarihini sordğmda doktor 13 eylül hesapladı,ama hesapladğmda 40haftam daha geç doluyo,çözemedm??

Normal doğum yapacak arkadaşlar, hastanesine göre de değişebiliyor tabi ama kanamalardan dolayı hemen pijama giymene izin vermiyorlar bir de dr. kontrolü kolay oluyor gecelikle. O yüzden en az 2, hatta 3 gecelik alın derim. Çünkü illa kan bulaşıyor özellikle ilk saatlerde ilk giyilene. Pijama da 1-2 tane gerekli her ihtimale karşı.

Normal doğum yapacak arkadaşlar, hastanesine göre de değişebiliyor tabi ama kanamalardan dolayı hemen pijama giymene izin vermiyorlar bir de dr. kontrolü kolay oluyor gecelikle. O yüzden en az 2, hatta 3 gecelik alın derim. Çünkü illa kan bulaşıyor özellikle ilk saatlerde ilk giyilene. Pijama da 1-2 tane gerekli her ihtimale karşı.

hımmm ben normal istiyorum paşamız dönerse tabi ama bi tane gecelik 2 tane de pijama aldım yeter diye düşünmüştüm:18:

ben bunu bi düşüneyim

Meraba arkadaşlar , benim aklıma takılan bişeey var,ben 25 haziranda doktor kontrolüme gitmştim 28.haftamdı,yarından itibaren de 30 . haftama giriyorm demek.ama doğum tarihini sordğmda doktor 13 eylül hesapladı,ama hesapladğmda 40haftam daha geç doluyo,çözemedm??

Bilmedigim yerden sordun ben doktorumla dogum tarihini hic konusmadi bile..ben sahsi dusuncem planli sezeryan haricinde tarih konusulmasi pek mantikli gelmiyor cani ne zaman istrse gelir bebis.

Bende 1 tane aldiydim gecelikk bitane daha mi alsam neee bak kafam karisiverdi simdik

ayy inşallah oğluşun şansına bu sefer iyi olur canım atanırsak doğum sonrası için de mükemmel olur, iş aramak külfetinden kurtulurum, ben yinede hayırlısını dileyeyim ama Rabbim gönlümden geçeni biliyor :KK49:

Canım ins iyi geçmiştir sınavın.

erken dogummu:KK53::KK53::KK53:Aman Allah korusun tatlim daha alamadim cunku esimin yuklu bir odemesi varmis bide ustune arabamiz soyuldu esimin is arabasi icinden bir suru mal gitmis 9bin liraya yakin mal calmislar neyse herseyde bir hayir vardir

canim tatli veya meyva tuketimin coksa aza dusur yada hic yeme ben sivi gidalara basladim corba gibi tabi bazende etim falan oluyor yaninda ama az yemeye calisiyorum gecende bende 1gun icinde 400 gram alinca sikintiya dustum aman dogumdan sonra veririz insallah sikma tatli canini bebisler mutlu olsun yeter

Canım cok gecmis olsun.

kızlar nasılsınız yoruldum valla dışarıdaydım şimdi geldim bez ve emzik aldım daha doğrusu gecelik almaya çıkıyorum alamadan geliyorum kızlar bu hastanede giyilcek gecelik için bana iyibişey olmasın dediler kötü bişey bulamadım siz kaça aldınız acaba gecelikleri :KK16:

X