2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aysecim araba cok hosuma gitti cok guzel gorunuyor yataginizda cok guzel icine siniyorsa sakin kacirma al bebisimiz mutlu huzurlu buyusun insallah icinde

bende çok begendım ama araba konusunda kararsızım agır olabılır dıye yarın magazasından esımle bakmaya gıdıcez canım

Merhaba,
Elbiselerin hepsi çok güzel çok şık ama bence mevlüt için çok iddialı ve abartılı benim tercihim daha kapalı ve daha sade...

tatlım ne yalan söylüyeyim araba bana pek kullanışlı gibi gelmedi bide ben köşeli modellerden pek hoşlanmıyorum ama enede sen bilirsin tabi beşik güzel bence bide ekonomik durumunuza bağlı tabi ama çok paalı bence o kadar para vermeye gerek yok bi arabaya baka ihtiyaçlarını karşılarsınız
bu arada benim kargom geldi bile çok güzel bi ürünmüş sadece sitede renk biraz koyu morla lila arasında gibi ürünse koyu pembe ama genede çok güzel

canım sen uyku setini mi bekliyordun içine sindiyse sorun değil rengi güle güle kullansın bebişin

bence yeşil siyah iki elbise varya aynı. onun siyahı gayet güzel. örtünlede omuzlarını kaparsın daha sonra.

canım dogumun nasıl olucak ona gore al dogumun normal olur mecburen gecelık gıyorsun alttan muayene edıorlar ya dogumdan sonra esofman zor olur sayet sezeryan ıle ıse dogumun pıjama takımı al ıkı tane koy cantana ben oyle yapdım ılk dogumumda delı gıbı ıkı gecelık ıkı pıjama aldım gecelıklerı gıymedım bıle sımdık ıkıncıye hamıleyım ıkı adet pıjama aldım bırısı spor bırısını beyaz kolları falan dantellı aldım lohusa gecelıgı ayıldıkdan sonra gıyerım gelenlere temız temız gozukmek ıcın hastanye gelınce hastanede doguma gırmeden senı soyuyorlar kı ben cok gulmusdum hazırlayanlara :) kocam benı boyle gormedı sız gordunuz helal sıze dıye kıkırdemıslerdı hemsıreler hastanenın amelıyat onlugunden gıydıryorlar amellıyat sırasında cıkarttılar zaten sonra gerı cıkarırken yenıden gıydırolar baska bı onluk odana gelınce senın ustlerın hazır olması lazım yatagında ordan alıp gıydıorlar gıyceklerını bır onerı yenı dogum yapıcaklara ıc camasırınızı en buyuk beden alın kısaca ebe donu alın yanı ben large aldım 4 adet ıkı adette atlet aldım sıkı ıc camasırı gıydırmıorlar bol olucka ammelıyat yerın acımasın dıe RABBIM bır avazda kurtarsın ınsallah hepımızı

iyi pazarlar kızlar biz sınava girdik geldik :))

herkese ıyı haftasonları guzzel anneler
bizde bugun kızıma bebek odası baktık
ıkı tane begendık takaım olarak
bıu hafta artık kararmzı verecegız ınsallah

biz önce bu arabaya bakmıştık, satıcı sorun çıkardığını söyledi bize, ne kadar doğru bilmiyorum. 360 derece dönen bi kısmı var aşağıda, orası tutukluk yapıyormuş. biz o nedenle almadık canım, tabii en son karar sizin

günaydın güzel hamişler ve onların güzel melekleri.doktoru eylülden ağustosa alan arkadaşım neden öyle dedi doktor ultrasonda önde mı gidiyor gelişimi.benim de ağustos olması yüksek ondan merakmı cezbetti.birde bebeğin başı inmis miydi aşağıya.benim çok ağrım var bu iki gündür bacaklarım belim feci ağrıyor bende 32 haftalık hamişm:)

Merhaba hanımlar..gününüz güzel geçsin.

Ben de aksine geceliği tavsiye ederim eğer sezeryan olacaksa.Doğuma hazırlanırken de, doğumdan çıktıktan sonra da geceliği çıkartıp giydirmeleri kolay oluyor.Pijamanın üstünü giyse de altını giymek mesele olur.Hadi giydi diyelim,kesi yerini kontrol için geldiklerinde nasıl sıyırıp açacak?
Demek ki herkesin kolayına giden şey farklı.Bence 1 tane pijama, 1 tane gecelik al yanına princesceylin.
sezeryana giderken üzerinde hiçbişey kalmıyor, sana arkası açık ameliyat önlüğü giydiriyor, başına bone takıyorlar.Odana getirildiğinde onu çıkarıyorlar, ne giyeceksen onu giyiyorsun.
Normal doğumu deneyimleyemediğim için o konuda çok fikir veremem.

Sbah tuvalete gittigimde peceteye kirmizi kan damlsi geldi.sildim kendimi gene geldio ama cok azdi damla kadardi.devami daha gelmedi.bebegim hareket ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…