- 28 Mart 2012
- 9.812
- 27
Aradım doktoru.sol tarafa yatıp dinlenmesi soyledi.1 saat sonra kendi aradı durumu sordu.acile gıdıp ıdrar tahlili ve bu serum yıyebılor dedi.doktorun geri donmesi cok hoşuma gıttı.bi kez gıtmstım yana hastası olmak yargı ıyıymıs yanı.benim ılk ozel doktorum hİç boyle yapmadı onca kanamaya ragmen.her doktor bir olmuyor.sukurler olsun bebekim kıpır kıpırcanım geçmiş olsun bence doktorunysor neden olduğunu önemli bişe değildir belki ama o söylesin bunu için rahatlar
Aradım doktoru.sol tarafa yatıp dinlenmesi soyledi.1 saat sonra kendi aradı durumu sordu.acile gıdıp ıdrar tahlili ve bu serum yıyebılor dedi.doktorun geri donmesi cok hoşuma gıttı.bi kez gıtmstım yana hastası olmak yargı ıyıymıs yanı.benim ılk ozel doktorum hİç boyle yapmadı onca kanamaya ragmen.her doktor bir olmuyor.sukurler olsun bebekim kıpır kıpır
Sbah tuvalete gittigimde peceteye kirmizi kan damlsi geldi.sildim kendimi gene geldio ama cok azdi damla kadardi.devami daha gelmedi.bebegim hareket ediyor
Herkese iyi haftasonlari arkaasim iyiymissin srvindim brazen kil koklerimizde knayabiliyor blki oyle olmustur
neyse ki bir şey yokmuş canım doktorun bi saat sonra nasılsın diye sorması çok güzel bence de başından atmamış emin ellerdesin demek ki tekrar geçmiş olsunn
Rumeysa geçmiş olsun dr sordun mu ?
Geçmişi okudum. Bebişlere ciciler alinmış. Güle güle kullansınlar. Az kaldı Allah'ın izniyle doğumlara.( öle diyerek kendimi kandırıyorum) artık ödemlerim de başladı.
oy oyyy kiyaftler yikanmiss hastane cantani hazirlama zamaninda yaklasmis masallah..diikkat et pijamalarda cift cizgi olmasinDeniz'imin kıyafetlerini yıkıyorum asacam derken belim koptu tek tek off bide bunun ütülemesi var minik minik uğraş dur ve ben ütüyü hiç sevmem daha doğrusu beceremem
oy oyyy kiyaftler yikanmiss hastane cantani hazirlama zamaninda yaklasmis masallah..diikkat et pijamalarda cift cizgi olmasin
Normal doğum yapacak arkadaşlar, hastanesine göre de değişebiliyor tabi ama kanamalardan dolayı hemen pijama giymene izin vermiyorlar bir de dr. kontrolü kolay oluyor gecelikle. O yüzden en az 2, hatta 3 gecelik alın derim. Çünkü illa kan bulaşıyor özellikle ilk saatlerde ilk giyilene. Pijama da 1-2 tane gerekli her ihtimale karşı.
Meraba arkadaşlar , benim aklıma takılan bişeey var,ben 25 haziranda doktor kontrolüme gitmştim 28.haftamdı,yarından itibaren de 30 . haftama giriyorm demek.ama doğum tarihini sordğmda doktor 13 eylül hesapladı,ama hesapladğmda 40haftam daha geç doluyo,çözemedm??
güldürdün beni pijamaları yakmasam iyidir çift çizgiyi geçtim
Normal doğum yapacak arkadaşlar, hastanesine göre de değişebiliyor tabi ama kanamalardan dolayı hemen pijama giymene izin vermiyorlar bir de dr. kontrolü kolay oluyor gecelikle. O yüzden en az 2, hatta 3 gecelik alın derim. Çünkü illa kan bulaşıyor özellikle ilk saatlerde ilk giyilene. Pijama da 1-2 tane gerekli her ihtimale karşı.
ayy inşallah oğluşun şansına bu sefer iyi olur canım atanırsak doğum sonrası için de mükemmel olur, iş aramak külfetinden kurtulurum, ben yinede hayırlısını dileyeyim ama Rabbim gönlümden geçeni biliyor
erken dogummuAman Allah korusun tatlim daha alamadim cunku esimin yuklu bir odemesi varmis bide ustune arabamiz soyuldu esimin is arabasi icinden bir suru mal gitmis 9bin liraya yakin mal calmislar neyse herseyde bir hayir vardir
canim tatli veya meyva tuketimin coksa aza dusur yada hic yeme ben sivi gidalara basladim corba gibi tabi bazende etim falan oluyor yaninda ama az yemeye calisiyorum gecende bende 1gun icinde 400 gram alinca sikintiya dustum aman dogumdan sonra veririz insallah sikma tatli canini bebisler mutlu olsun yeter
kiyafetleri utulerken ince tulbent kullan barim yeni cicilre yazik olmasin