2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nasılsınız yoruldum valla dışarıdaydım şimdi geldim bez ve emzik aldım daha doğrusu gecelik almaya çıkıyorum alamadan geliyorum kızlar bu hastanede giyilcek gecelik için bana iyibişey olmasın dediler kötü bişey bulamadım siz kaça aldınız acaba gecelikleri :KK16:

Ben de ilk doğumumda öyle duydum diye pazardan almıştım, normalde gecelik kullanan biri değilim, tek gecelikle gidip rezil olmuştum pijamaya izin vermedikleri için hemen:) Fakat kan lekesi korkulacak kadar zor değil sadece sıcak suya değmeyecek, 1-2 gün sabunlu suda kaldı mı hiç bişey kalmıyor. O yüzden çok uyduruk almak şart değil, üstelik pazardakiler genelde az düğmeli oluyor ve rahat emziremiyorsunuz. En çok ona dikkat edin. Düğmeler göbeğinizin üstüne kadar açılabilsin. İkinci doğumumda iki tane iyisinden aldım ama onlar da mevsimden dolayı uzun kollu, bu sefer yeniden kısa kollu yazlık bakıyorum ben de. Geçen biyerde sordum 45 dedi 35 e bırakırım dedi fena değildi ama rengini beğenmedim. Başka yerlere de bakamadım henüz.

Ben de ilk doğumumda öyle duydum diye pazardan almıştım, normalde gecelik kullanan biri değilim, tek gecelikle gidip rezil olmuştum pijamaya izin vermedikleri için hemen:) Fakat kan lekesi korkulacak kadar zor değil sadece sıcak suya değmeyecek, 1-2 gün sabunlu suda kaldı mı hiç bişey kalmıyor. O yüzden çok uyduruk almak şart değil, üstelik pazardakiler genelde az düğmeli oluyor ve rahat emziremiyorsunuz. En çok ona dikkat edin. Düğmeler göbeğinizin üstüne kadar açılabilsin. İkinci doğumumda iki tane iyisinden aldım ama onlar da mevsimden dolayı uzun kollu, bu sefer yeniden kısa kollu yazlık bakıyorum ben de. Geçen biyerde sordum 45 dedi 35 e bırakırım dedi fena değildi ama rengini beğenmedim. Başka yerlere de bakamadım henüz.

sağol canım güzel bilgiler vermişsin yarın yine bakcam ona göre alırım:KK16:

kısslar nasılsınız laptop bozulmustu aklım hep burda kaldı vallahi.29+2 de dr.a gittim kızım 41 cm 1500 gr olmus.günden güne büyüyorlr artık işe gitmek bile istemiyorm desem yeri ayaklarm cok ağrıyo.kramplarsa hala devam.siz neler yaptınız bakim bebişlerede kendinize de cook ii bakın

Kızlar meraba
ne zamandır giremiyorum yoğunluktan ama nerdeyse bütün geçmişi okudum sayılır.ne çok şey kaçırmışım :KK43:
Kızlar bu arada çok canım sıkkın benim doktorum gittiğim hastaneden ayrılmış off ne kaldı şurada doğuma ne yapacağım ben şimdi.

Kızlar meraba
ne zamandır giremiyorum yoğunluktan ama nerdeyse bütün geçmişi okudum sayılır.ne çok şey kaçırmışım :KK43:
Kızlar bu arada çok canım sıkkın benim doktorum gittiğim hastaneden ayrılmış off ne kaldı şurada doğuma ne yapacağım ben şimdi.
moral bozucu bi haber bu..hangi hastaneye gittigini ogrenme sansin yokmu

senin adına üzüldüm canım.en çok korktuğum şey olsa gerek. şimdi gelde yeni bi doktor bul. zaten doğuma az kalmıs. ama bence de öğren nereye gittiğini

kızlar bi sorum olacak. bildiginiz gibi hamilelikte yürüyüş yapmak dogumu kolaylaştırıyor hele ki şu son aylarda. ben bu aralar koşu bandında yürüyorum. acaba bebeğime bi zararı olur mu?

moral bozucu bi haber bu..hangi hastaneye gittigini ogrenme sansin yokmu

Öğrendim canım gittiği yeri ama arada uçurum kadar fiyat farkı var.1.000.00 sadece normal doğum ücreti gittiğim hastanede 250.00 tl tabi böyledurumlarda para pek önemli olmamalı ama bende kendimi zorlamak istemiyorum biliyorum ki masraflar dahada artacak ya farklı bir durum olursa 2mislini bulur ödeyeceğim ücret.

kızlar bi sorum olacak. bildiginiz gibi hamilelikte yürüyüş yapmak dogumu kolaylaştırıyor hele ki şu son aylarda. ben bu aralar koşu bandında yürüyorum. acaba bebeğime bi zararı olur mu?
yuruyus bandinin temposu hizli olmadikca bi zarari olmaz diye dusunuyorum dikkatli olmalisin

Öğrendim canım gittiği yeri ama arada uçurum kadar fiyat farkı var.1.000.00 sadece normal doğum ücreti gittiğim hastanede 250.00 tl tabi böyledurumlarda para pek önemli olmamalı ama bende kendimi zorlamak istemiyorum biliyorum ki masraflar dahada artacak ya farklı bir durum olursa 2mislini bulur ödeyeceğim ücret.
Yuhh o nasil bir fark oyle yav....umarimm gonlune gore bi doktor bulursun

iyi geceler kizlar.size bir sorum var.dun gobek deligimin hemenaltinda cukur vardi 50krs buyuklugunde.bugun cukur yok ama ayni alan dumduz.hani karin normalde yusyuvarlak top gibi olur ya o kucuk bolge bildiginiz dumduz.gobeginize baktiginizda bi dikkat eder misiniz sizin de duz mu o bolge?

iyi geceler kizlar.size bir sorum var.dun gobek deligimin hemenaltinda cukur vardi 50krs buyuklugunde.bugun cukur yok ama ayni alan dumduz.hani karin normalde yusyuvarlak top gibi olur ya o kucuk bolge bildiginiz dumduz.gobeginize baktiginizda bi dikkat eder misiniz sizin de duz mu o bolge?
Hecc dikkat etmedim gobek deligimin cevresi falan normal duz

önemli değildir canım panik yapmayın benimde bazen çukur oluyor takılmayın böyle şeylere

canım evet bende farketmiştim benim de öyle ama normal olduğunu düşünüyorum neticede karın iyice geriliyor o çukurlukta kayboluyor

iyi geceleriniz tatlı rüyalarınız olsun anneler :KK3:

Ilk damla gelince peceteyii azcik soylemesi ayip vajjina icine dogru sildim.belkide haklsin o panikle onu dusunemedim.hastaneye giitm acile esim gidince daha panik olurum diye usg ile baktilar icerde kanama yokmus bebekte iyiymis..daha rahatim simdi yatiyom dinleniyom.

canım benim geçmiş olsun çok şükür iyiymişsiniz bebiş de sende doktora gidip baktırman iyi olmuş için de rahat etmiştir dikkat et sen yinede yavruşuna da kendine de.. :KK54:

Deniz'imin kıyafetlerini yıkıyorum asacam derken belim koptu tek tek off bide bunun ütülemesi var minik minik uğraş dur ve ben ütüyü hiç sevmem daha doğrusu beceremem:KK50:

ayy öyle zevkli oluyor ki canım minnak kıyafetleri ütülemek, annem yapıyordu ütülerimi dayanamadım aldım elinden :KK52: her birini ütülerken hayal kurdum, dua okudum bir de katlayıp çekmeceye koyarken okudum bol bol.. gerçi ben ütü yapmayı severim de ütü masasını koltuğun hizasına getiriyorum arkama da yastıkları alıyorum belimi ağrıtmadan oturarak ütülüyorum :KK76:

Canım ins iyi geçmiştir sınavın.

canım ne desem yalan olur cevapları ve soruları resmi olarak açıklamadı ösym ama baktığım kadarıyla iyi duruyor yani hiç çalışmayan birine göre iyi :KK9:

kısslar nasılsınız laptop bozulmustu aklım hep burda kaldı vallahi.29+2 de dr.a gittim kızım 41 cm 1500 gr olmus.günden güne büyüyorlr artık işe gitmek bile istemiyorm desem yeri ayaklarm cok ağrıyo.kramplarsa hala devam.siz neler yaptınız bakim bebişlerede kendinize de cook ii bakın

hoşgeldin canım, maşallah bebişe hem uzamış hem tombullaşmış Allah tamamına erdirsin canım, doğum iznine ne zaman çıkacaksın 32. haftaya geldin sanıyorum :44: kramplar için muz yiyor musun, bana iyi gelmişti..

Kızlar meraba

canım hiç dert etme onu, benim başından beri gittiğim hastahane de nöbetçi doktor uygulaması varmış yeni öğrendim, kendi doktorumla doğuma girmem büyük bir şans olacak yani ama başka doktor da olsa, sonuçta bir doktorla doğum yapacağım rahatlığı var bende de.. bebeğinin kısmetine inşallah iyi bir doktor ve iyi ebeler denk gelir canım, hastahanedeki diğer doktorlarla ilgili bilgi toplamaya çalış en azından tanımış olursun biraz olsun..

Bende 1 tane aldiydim gecelikk bitane daha mi alsam neee bak kafam karisiverdi simdik

Ne olur ne olmaz 2 tane gecelik bulundur.:nazar:

hımmm ben normal istiyorum paşamız dönerse tabi ama bi tane gecelik 2 tane de pijama aldım yeter diye düşünmüştüm:18:
ben bunu bi düşüneyim

Ne olur ne olmaz 2 tane gecelik bulundur.:nazar:

Normal doğum yapacak arkadaşlar, hastanesine göre de değişebiliyor tabi ama kanamalardan dolayı hemen pijama giymene izin vermiyorlar bir de dr. kontrolü kolay oluyor gecelikle. O yüzden en az 2, hatta 3 gecelik alın derim. Çünkü illa kan bulaşıyor özellikle ilk saatlerde ilk giyilene. Pijama da 1-2 tane gerekli her ihtimale karşı.

Ne olur ne olmaz 2 tane gecelik bulundurmak yeterli bence :KK34: Hadi bir tane de pijama olsun.
Hepi topu 2 gün kalınıyor zaten hastanede..

X