canım dogumun nasıl olucak ona gore al dogumun normal olur mecburen gecelık gıyorsun alttan muayene edıorlar ya dogumdan sonra esofman zor olur sayet sezeryan ıle ıse dogumun pıjama takımı al ıkı tane koy cantana ben oyle yapdım ılk dogumumda delı gıbı ıkı gecelık ıkı pıjama aldım gecelıklerı gıymedım bıle
sımdık ıkıncıye hamıleyım ıkı adet pıjama aldım bırısı spor bırısını beyaz kolları falan dantellı aldım
lohusa gecelıgı ayıldıkdan sonra gıyerım gelenlere temız temız gozukmek ıcın
hastanye gelınce hastanede doguma gırmeden senı soyuyorlar kı ben cok gulmusdum hazırlayanlara :) kocam benı boyle gormedı sız gordunuz helal sıze dıye kıkırdemıslerdı hemsıreler
hastanenın amelıyat onlugunden gıydıryorlar amellıyat sırasında cıkarttılar zaten sonra gerı cıkarırken yenıden gıydırolar baska bı onluk odana gelınce senın ustlerın hazır olması lazım yatagında ordan alıp gıydıorlar gıyceklerını bır onerı yenı dogum yapıcaklara ıc camasırınızı en buyuk beden alın kısaca ebe donu alın yanı
ben large aldım 4 adet ıkı adette atlet aldım
sıkı ıc camasırı gıydırmıorlar bol olucka ammelıyat yerın acımasın dıe RABBIM bır avazda kurtarsın ınsallah hepımızı