geçer inşallah canım sabır az kaldı... yiyecek duymamıştım o kötü olmuş ama sen sabahtan iyice doyur oğluşunu ozaman2 kişi yarı saatte bitirirsiniz siz ozaman sınavı hiç dert etme ver soruların yarısını oğluşuna
inşallah canım bebişler kısmetleriyle gelir derler ya çok doğru benim bi çok arkadaşım hamileyken ev aldı senin nasibinde atanmak olur inşallah... Allah gönlüne göre versinayy inşallah oğluşun şansına bu sefer iyi olur canım atanırsak doğum sonrası için de mükemmel olur, iş aramak külfetinden kurtulurum, ben yinede hayırlısını dileyeyim ama Rabbim gönlümden geçeni biliyor
kesin bilir
of walla karışma olayından bende dertliyim.. öyle yada böyle her kafadan bir ses çıksın istemiyorum, inş korktuğum gibi olmaz..
ben herşeyini yıkayacağım canım, etikeler hiç aklıma gelmemişti hatırlattığın için sağol..
dikkat et canım kendine, inş geçer, geçmezsede ihmal etme yada daha kötü olmadan görün dr.
normal diye gidersin sezeryan olur sezeryan için gidersin normal olur.. son anda doğuma göre karar vermek zor bence..
canım uyku setini aldın mı merak ettim..
erken doğumu tetiklediği için sıkmayın diyorlar..
gecen aykı kontrolumde 3 kılo almıstım doktor cok dedi
8ınde randevum var pazartesı gunu tam 1 ay gecmıs olacak
bu ayda 3 kılo aldım
bıde bu ay bıraz dıkkat ettım ona ragmen aldım
heray 3 kılo cok bılıyorum daha 2 bucuk ayım var amaaaa ne yapcam bılmıyorum
majizuki cim önemli değil birbirimizin eksik taraflarını tamamlıyoruz burda bende yıkıcam herşeyini
bu arada kızıma bi tane daha hediye nevresim takımı geldiiiiii işte fotosu ayy bende ne şanslıyım aradığım herşeyin nette resmini bulabiliyorum
ahhh ahhhh daha doğmadan gerçekten böyleysek doğunca 40 yıllık anne gibi olursunuz kndiniz bile inanamazsınız diolar ya doğru olduğuna inanıyorum ben bu arada almak istersen nevresim çok pahalı değil Luoca Patisca | Luoca Patisca Sweety Maxiforce Bebek Nevresim Takm | Bebek Nevresim Takm | bebek nevresim, bebek nevresim takm, bebek nevresim takmlar, luoca patisca bebek nevresim, anne bebek, | 39,90 TL bu ilk açtığım site belki daha uygunuda vardır bakmak istersen tabi
bilemedin bilemedin anneanne ucretini odedi ben seciverdimhepsi çok güzeller özellikle beşik çok tatlı anneannesi çok zevkliymişgüle güle kullanın bebişinle canım..
:)) babalar erkek bebeklerin kıyfetlerine hassas oluyorlar hakikaten, sağlıkla bi gelsinler de bizim bu dediklerimiz hepsi çok küçük olasılıklar zaten, Rabbim hayırlısını versin hakkımızda.
canım bende sabah erkenden kalktım güya akşama kadar uyumayıp akşam erken yatacağım diye ama dün çarşıya çıkınca dondurma yedim söylemesi ayıp ve arkasına su içemedim hemen acımaya başlamıştı, ne ter attım ne ter attım 3 saattir uyuyordum nerdeysebenim akşam erken uyuma planı çöpe gitti ama kendimi daha iyi hissediyorum biraz terlemekte fayda var canım geçmiş olsun dikkat kendine..
ahh canım dizimi hala ovalıyorum valla zaten yürümem bozuktu çatı ağrısından dolayı şimdi dizimden dolayı iyice bir garip oldu napayım artık Allah'ım böyle sınıyor.. yiyecek içeriye sokmuyorlar maalesef yeni kurallara göre su hariç herşey yasakherşey yasakta ben kaçak öğrenci sokuyorum içeriye oğlumun da beyin gelişimi tamamlandı nerdeyse bilinçli tepkiler veriyor takıldığım yerde oğlumun tekmelerine göre şık seçerim diye düşündüm
Bende buzlu su ictiydim sanirsam ondan oldu.insallah daha da artmaz bibbardak nane limon cayi yapsam bisey olmaz dimi yani bebfege zarari olmaz
inşallah canım bebişler kısmetleriyle gelir derler ya çok doğru benim bi çok arkadaşım hamileyken ev aldı senin nasibinde atanmak olur inşallah... Allah gönlüne göre versin
bilemedin bilemedin anneanne ucretini odedi ben seciverdimsagolasin canim daha guzelleei sizlerin olur insallah
Bende buzlu su ictiydim sanirsam ondan oldu.insallah daha da artmaz bibbardak nane limon cayi yapsam bisey olmaz dimi yani bebfege zarari olmaz
canım ben denemedim nane limonu bilmiyorum da zararı var mı yokmuama ilk defa bugün ayaklarıma çorap üzerime de yarım kollu badi giydim çok terliyorum hala ama bi yandan da üşüyorum inşallah ilerlemeden geçer senin de benim de..
amin canım benim inşallah..
bilemedin bilemedin anneanne ucretini odedi ben seciverdimsagolasin canim daha guzelleei sizlerin olur insallah
canım ben denemedim nane limonu bilmiyorum da zararı var mı yokmuama ilk defa bugün ayaklarıma çorap üzerime de yarım kollu badi giydim çok terliyorum hala ama bi yandan da üşüyorum inşallah ilerlemeden geçer senin de benim de..
Bir bardak iciverdim nane limon cayindn ama kendim ysptim hazir bitki cayi yapmadim bunun yaninda kndimi su ve dondurma yemekten alikoyamiyom.ilik suya bal karistirip icebiliriz bogazi yumusatir sakin kaynat suya dokme bali vitamini olurmus
amin canım benim inşallah..
Canim sen bayagi usutmusun sicaklara dayanagkkm derken soguk seyleri cok tukettikgaliba cokk gecmisler olsun dikkat et kendine
Canim biz de bu bebek arabasi ve araba koltugundan aldik.resmen kalite kokuyor.bi bakista kalitesi ile diger arabalardan ayriliyor.goren herkes cok pahali biseye benziyor falan dedi.bunun disinda dogumdan itibaren kullanilabilmesi kumasinin kalitesi 360derece donebilmesi buyuk avantaj.manevralari cok kolay yapiyor.gerci biz evin icinde denedik duz zeminde disarda duz olmayan yerlerde nasil olacak bilemiyorum.tek dez avantaji agir biraz.kendi arabaniz yoksa zorlanabilirsin onun disinda ben cok begendim aldigima simdilik pisman degilim ama zaman ne gosterir bilinmez.bu arada ben ikili seti 1350tlye aldim.yaninda canta yagmurluk kislik tulum ve musamba alt acma hediye geliyor.Chicco I-Move Travel Sistem Fiyatı | En Ucuz Chicco I-Move Travel Sistem | Ucuzu.com
Belis Lale Pembe Byyen Beik Tr 4605 - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
KIZLAR BU ARABAYI VE BEŞİĞİ BEGENDIK SIZCE NASILLAR
ARABA KULLANISLI OLURMU ACABA
YORUMLARINIIZI BEKLIYORUM
Nasılsınız
ya esım kızımızın adının ecrin olmasını istiyor nasıl sizce
Chicco I-Move Travel Sistem Fiyatı | En Ucuz Chicco I-Move Travel Sistem | Ucuzu.com
Belis Lale Pembe Byyen Beik Tr 4605 - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
KIZLAR BU ARABAYI VE BEŞİĞİ BEGENDIK SIZCE NASILLAR
ARABA KULLANISLI OLURMU ACABA
YORUMLARINIIZI BEKLIYORUM
canim biz de bu bebek arabasi ve araba koltugundan aldik.resmen kalite kokuyor.bi bakista kalitesi ile diger arabalardan ayriliyor.goren herkes cok pahali biseye benziyor falan dedi.bunun disinda dogumdan itibaren kullanilabilmesi kumasinin kalitesi 360derece donebilmesi buyuk avantaj.manevralari cok kolay yapiyor.gerci biz evin icinde denedik duz zeminde disarda duz olmayan yerlerde nasil olacak bilemiyorum.tek dez avantaji agir biraz.kendi arabaniz yoksa zorlanabilirsin onun disinda ben cok begendim aldigima simdilik pisman degilim ama zaman ne gosterir bilinmez.bu arada ben ikili seti 1350tlye aldim.yaninda canta yagmurluk kislik tulum ve musamba alt acma hediye geliyor.