2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende decavit demir hapı ve magnezyum kullanıyorum

Kızlar ben kendımı ıyı hıssetmıyorum
bıraz dınlenmem gerekıyo
hepize hayırlı gunler allaha emanet olun

kesin bilir

of walla karışma olayından bende dertliyim.. öyle yada böyle her kafadan bir ses çıksın istemiyorum, inş korktuğum gibi olmaz..

ben herşeyini yıkayacağım canım, etikeler hiç aklıma gelmemişti hatırlattığın için sağol..

evet buzlu su icmiştim galiba ondan oldu inşallah daha fazla ilerlemez

dikkat et canım kendine, inş geçer, geçmezsede ihmal etme yada daha kötü olmadan görün dr.

normal diye gidersin sezeryan olur sezeryan için gidersin normal olur.. son anda doğuma göre karar vermek zor bence..

kizlar nasilsiniz bakalim gobuslerdeki melekler nasil biz burda cok sukur elhamdulillah gunes gorduk bugun ve anindada sicak evin ici yaniyor ama hiccc umrumda degil

canım uyku setini aldın mı merak ettim..

canim ilk agiz sutu denilen bisey varya o gitmesin diye sanirim benimde bir bilgim yok bu konu hakkinda bir arastiralim bakalim

erken doğumu tetiklediği için sıkmayın diyorlar..

majizuki cim önemli değil birbirimizin eksik taraflarını tamamlıyoruz burda bende yıkıcam herşeyini

bu arada kızıma bi tane daha hediye nevresim takımı geldiiiiii işte fotosu ayy bende ne şanslıyım aradığım herşeyin nette resmini bulabiliyorum

Eklentiler

• $118-1361283544-medium.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 23
ne güzel canım işleri halletmişsin maşallah... geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah dinlenmeyle geçmiştir...

canım inşallah sınavın iyi geçer.. aklına kötü şeyler getirme inşallah hiç ağrın sızın olmadan geçer gider... sınav başlamadan gözetmenle konuşursun anlayışlı olacaktır... onun eşliğinde gidersin tuvalete sıkıntı olmaz... yiyecek bişeyler al mutlaka yanına... oğlun sana şans getirsin inşallah...iyi haberlerini bekliyoruz...

gecen aykı kontrolumde 3 kılo almıstım doktor cok dedi
8ınde randevum var pazartesı gunu tam 1 ay gecmıs olacak
bu ayda 3 kılo aldım
bıde bu ay bıraz dıkkat ettım ona ragmen aldım
heray 3 kılo cok bılıyorum daha 2 bucuk ayım var amaaaa ne yapcam bılmıyorum

çokkk güzel canım..güle güle kullanın bebişinle beraber..markası ne ?

çokkk güzel canım..güle güle kullanın bebişinle beraber..markası ne ?

tşk ler cnm hafta sonu misafirlerim vardı onlar ev hediyesi yerine bebeğime almışlar çok sevindim bende çok begendim odamlada uyumlu oldu markası luoca patisca kumaşı falanda benim int aldığım vardı bitane ondan daha güzelmiş

çok zevkliymişler..çok güzel görünüyor zaten..en güzel ev hediyesi bebişlerimiz için olan zaten..artık kendime bişey alasım gelmiyor wallahi..herşey bebişim için..

çok zevkliymişler..çok güzel görünüyor zaten..en güzel ev hediyesi bebişlerimiz için olan zaten..artık kendime bişey alasım gelmiyor wallahi..herşey bebişim için..

aynen yaaa valla eskiden int hep kendime bişeyler bakardım şimdi direk çocuk bölümüne tıklıyorum çok hoşuma gidiyo bebeğime kendi zevkime göre almak

geçer inşallah canım sabır az kaldı... yiyecek duymamıştım o kötü olmuş ama sen sabahtan iyice doyur oğluşunu ozaman 2 kişi yarı saatte bitirirsiniz siz ozaman sınavı hiç dert etme ver soruların yarısını oğluşuna

aynen yaaa valla eskiden int hep kendime bişeyler bakardım şimdi direk çocuk bölümüne tıklıyorum çok hoşuma gidiyo bebeğime kendi zevkime göre almak

aynen canım ya..hatta eşimle bile alışverişe çıktığımızda o bile bebek mağazasından başka mağazaya girmiyor..anne baba olmak böyle birşeymiş demekki..hani derler ya yemedim yedirdim giymedim giydirdim diye..hakikaten öyle..sadece onun için bişeyler yapmak istiyorum..

ahhh ahhhh daha doğmadan gerçekten böyleysek doğunca 40 yıllık anne gibi olursunuz kndiniz bile inanamazsınız diolar ya doğru olduğuna inanıyorum ben bu arada almak istersen nevresim çok pahalı değil Luoca Patisca | Luoca Patisca Sweety Maxiforce Bebek Nevresim Takm | Bebek Nevresim Takm | bebek nevresim, bebek nevresim takm, bebek nevresim takmlar, luoca patisca bebek nevresim, anne bebek, | 39,90 TL bu ilk açtığım site belki daha uygunuda vardır bakmak istersen tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…