Merhaba Güzel Anne adayları, herkese hayırlı,mutlu huzurlu, bol tepikli Cumalar olsun:)
Ben dün doktora gittiğimde bebişimin başı hala yukarıda idi. Ama doktor daha küçük şimdiden belli olmaz dedi.
Ya kızlar geçmişi okudum da sanki benim kadar ilaç kullanan yok gibi. Ben şu an hem demir hapı, hem elevit hemde magnezyum kullanıyorum. Sanki abartı gibi geldi geçmişi okuyunca
eşimi aradım ama ikna edemedım ıyı bısey degıldır dıyo..aksam eve gelsın gosterırım ben ona
canım nevzat bebe nin sitesınden de bakabilirsin içine sinmiyosa orda da var aynısı gelince begenmessede çok pahalı değil ki neyse :)
ayy valla daha neler neler çıkcak bilmiyorum bakalım kayınvalidem öyle bi kadın değil ben istemessem yapmaz tabide kırmak istemiyorum işte bilmiyorum ruh halime göre karar vericem bakalım dediğin şeyi de duymamıştım kesin bunuda biliyodur kayınvalidem
valla ben şeyden de çok korkuyorum dedeler neneler bebekle ilgili çoğu şeye müdahele ediyolar yaa onu neden gyidirdin bunu giydirseydin vs tarzı şeyler olcak gibi gelio kayınvalidemle aramda biraz süsü püsü seviyo kayınvalidem herzaman alttan alabilirmiyim bilmiyrum bebeğim konusunda çok hassas olacakmışım gibi gelio kimsenin karışmasını istemicekmişim gibi gelio
NAPCAN tatlım ya idare etcez kötülüklerinden yapmıyolar onlarda kendi zamanlarında öyle görmüş doğru olanın o olduğunu sanıyolar işte
bende nasipse haftaya başlıcam
herşeyini yıkıcakmısnız ya battaniyelerii uyku setlerini falan
bu arada daha öncede söylemiştim gene söylüyeym ETİKETLERİNİ KESMEYİ UNUTMAYIN BEBEKLERİMİZİ RHATSIZ ETMESİN BEN BİRAZ HUYLUYUMDUR O KONUDA
evet buzlu su icmiştim galiba ondan oldu inşallah daha fazla ilerlemez
ya suan ıkı hastahaneye de gıdıyorum egepol sezeryanlık bı durum var derse dokuz eylulde yaptırıcam doğumu ama normal ıse egepoldekı ucrette fazla gelmezse egepolde yaptırırım dıyorum ..
Devlet hast. Dogum yaparken hemsıreler bagırıp kızıyormus bundan çok korkuyorum
ozel ılgılı olacak ya o yuzden daha rahat olurum gıbı gelıyo
kizlar nasilsiniz bakalim gobuslerdeki melekler nasil biz burda cok sukur elhamdulillah gunes gorduk bugun ve anindada sicak evin ici yaniyor ama hiccc umrumda degil
canim ilk agiz sutu denilen bisey varya o gitmesin diye sanirim benimde bir bilgim yok bu konu hakkinda bir arastiralim bakalim
hepsi çok güzeller özellikle beşik çok tatlı anneannesi çok zevkliymişkızlar beşiğimiz ve bugünkü alışverşimimz
ne güzel canım işleri halletmişsin maşallah... geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah dinlenmeyle geçmiştir...geceniz hayır olsun kızlaar..
ancak geçmişi okumayı bitirdim bu gün çoook yoruldum ben anneciğim geldi kıyafetlerimizi yıkadık ütüledik yerleştirdik.. çarşıya çıktık 1 tane koyu renk gecelik ve emzirme atleti aldım sonunda, aktara gittim acve hurmasını sordum kilosu 80e 90a geliyor satamam burada dedi ama gebeler hep medine hurması alıyor dedi kandım satıcıya medine hurması aldım önemli olan niyettir diyerek :)) zaten evde de hacdan gelen hurmam vardı bayadır buzdolabında bekliyor o anı :18: şimdi kısmetse ikisine de Yasin ve Fetih suresi okuyup kendimce hazır edeceğim.. bu arada aktarda çalışan kız göbeğin aşağı indiği zaman 2 kaşık çemeni 1 bardak suyla karıştır 2 defa iç doğumun kolaylaşır dedi hiç duymamıştım araştırmak lazım tabii..aktardan kızılcık şerbetini de aldım bu arada hastahane de dağıtmaya vaktim ya da şansım olacak mı bilmiyorum ama hazır olsun olmazsa da artık eve gelir gelmez içerim diye düşündüm. eve gelirken dizimi incittim bidepek bir keyifsizim o nedenle merdiven inerken birşey oldu ama anlayamadım kalsiyum haplarını içmeyi bırakmıştım bir süredir azıcık yorulunca kemik ağrıları tavan yaptı inşallah dinlenmeyle geçer kızlar :18:
canım inşallah sınavın iyi geçer.. aklına kötü şeyler getirme inşallah hiç ağrın sızın olmadan geçer gider... sınav başlamadan gözetmenle konuşursun anlayışlı olacaktır... onun eşliğinde gidersin tuvaleteGünaydın güzeell anneler ve onların melekleri..
bugün erken uyandımçünkü yarın kpss var erken kalkmayı deneyeyim dedim başarılı oldum sınava da nasıl gireceğim bilmiyorum tuvalete gidebilecek miyim susarsam kaç su almalıyım yanıma ya acıkırsam ya uykum gelirse ya karnım ağrırsa, kafamda deli sorular var mı yarın sınava girecek olan ben gibi..?
erkek bebeklerde yanılma pek olmuyomus canım
aslında pozısyonu uygunsa bebek kendını gösterıosa kız denınce de yanılma olmaz da
bazen doktorlar demekkı gormedıklerı zaman kızdır dıolar sonra da dıkkat etmıolar
anne ıcın cok büyük şok tabıkı:):):
ama ıste hayrlısı tabii
bıde kızaa mavılerı gıydırrısın olurda bızımkı erkek olsaa herseyi nerdeyse pembeee
babasıı asla gıydırmez:):):):)
:)) babalar erkek bebeklerin kıyfetlerine hassas oluyorlar hakikaten, sağlıkla bi gelsinler de bizim bu dediklerimiz hepsi çok küçük olasılıklar zaten, Rabbim hayırlısını versin hakkımızda.
canım bende sabah erkenden kalktım güya akşama kadar uyumayıp akşam erken yatacağım diye ama dün çarşıya çıkınca dondurma yedim söylemesi ayıp ve arkasına su içemedim hemen acımaya başlamıştı, ne ter attım ne ter attım 3 saattir uyuyordum nerdeysekızlar dün cenemin altı acıyordu dokununca şimdi boğazlarıma yakın yerlerde başlamış acımaya..böyle acayip bişey var boğazımda sanki ben boğazlarımı üşüttüm galiba enfeksyon falan mı kaptım yada yaaabenim akşam erken uyuma planı çöpe gitti ama kendimi daha iyi hissediyorum biraz terlemekte fayda var canım geçmiş olsun dikkat kendine..
canım inşallah sınavın iyi geçer.. aklına kötü şeyler getirme inşallah hiç ağrın sızın olmadan geçer gider... sınav başlamadan gözetmenle konuşursun anlayışlı olacaktır... onun eşliğinde gidersin tuvaletesıkıntı olmaz... yiyecek bişeyler al mutlaka yanına... oğlun sana şans getirsin inşallah... iyi haberlerini bekliyoruz...
ahh canım dizimi hala ovalıyorum valla zaten yürümem bozuktu çatı ağrısından dolayı şimdi dizimden dolayı iyice bir garip oldu napayım artık Allah'ım böyle sınıyor.. yiyecek içeriye sokmuyorlar maalesef yeni kurallara göre su hariç herşey yasakherşey yasakta ben kaçak öğrenci sokuyorum içeriye oğlumun da beyin gelişimi tamamlandı nerdeyse bilinçli tepkiler veriyor takıldığım yerde oğlumun tekmelerine göre şık seçerim diye düşündüm
majizuki cim önemli değil birbirimizin eksik taraflarını tamamlıyoruz burda bende yıkıcam herşeyini
bu arada kızıma bi tane daha hediye nevresim takımı geldiiiiii işte fotosu ayy bende ne şanslıyım aradığım herşeyin nette resmini bulabiliyorum
çokkk güzel canım..güle güle kullanın bebişinle beraber..markası ne ?
tşk ler cnm hafta sonu misafirlerim vardı onlar ev hediyesi yerine bebeğime almışlar çok sevindim bende çok begendim odamlada uyumlu oldu markası luoca patisca kumaşı falanda benim int aldığım vardı bitane ondan daha güzelmiş
çok zevkliymişler..çok güzel görünüyor zaten..en güzel ev hediyesi bebişlerimiz için olan zaten..artık kendime bişey alasım gelmiyor wallahi..herşey bebişim için..
geçer inşallah canım sabır az kaldı... yiyecek duymamıştım o kötü olmuş ama sen sabahtan iyice doyur oğluşunu ozamanahh canım dizimi hala ovalıyorum valla zaten yürümem bozuktu çatı ağrısından dolayı şimdi dizimden dolayı iyice bir garip oldu napayım artık Allah'ım böyle sınıyor.. yiyecek içeriye sokmuyorlar maalesef yeni kurallara göre su hariç herşey yasakherşey yasakta ben kaçak öğrenci sokuyorum içeriye oğlumun da beyin gelişimi tamamlandı nerdeyse bilinçli tepkiler veriyor takıldığım yerde oğlumun tekmelerine göre şık seçerim diye düşündüm
aynen yaaa valla eskiden int hep kendime bişeyler bakardım şimdi direk çocuk bölümüne tıklıyorum çok hoşuma gidiyo bebeğime kendi zevkime göre almak
aynen canım ya..hatta eşimle bile alışverişe çıktığımızda o bile bebek mağazasından başka mağazaya girmiyor..anne baba olmak böyle birşeymiş demekki..hani derler ya yemedim yedirdim giymedim giydirdim diye..hakikaten öyle..sadece onun için bişeyler yapmak istiyorum..