2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

pazartesi kısmetse doktor randevum var ondan sonra artık hasten ıcın cantamızı hazılryayaım
dursun kenarda dıyorum
bugun ısyerınde bırı kızının 32.hafta civari dunyaya geldıgını söyledı
kızı 2 kılodan fazla dogumus kuvezde kalmıs ama masallah hıc bı sıkıntısı olmamıs
ınsallah bebeklerımız zamanında gelır ama cantamızda hazır olsun:)

Canım benim arkadaşım Egepolde yaptı doğumunu 1000tl ye mal olmuştu sezeryan. Şu an bebişi 6 aylık. Bende gittim bir ara aklımda kalmasın diye ama benim içime çok sinmedi. İnsana alıştığı yer daha sıcak geliyor herzaman.

ay ne olmus o hastahanede ya ne yapayım ben sımdı kız evet o kısı benım drum sevmıstım kendısını neden boyle bı aptallık yapmıs ya ben bunları bıde esıme okutayım bı dusunelım kız ..sogudum vallahı ne yalan soyleyeyım

allah kabul etsın canım dılıne yuregıne saglık
bunaldım bende evde ya
esım eve ıs getırmıs bıraz fatura yazıyorum bıraz sızlerle laflıyorum

ayy kiyamam canim sikicidir o isler eminim bende evi toparladim yemegimide yaptim acaba ne yapsam diye dusunuyorum

kizlar sizde sut gelmeye basladimi benim sol gogsumde akinti basladi azicik sagda bisey yok sikmamak lazimmis ama cok hosuma gitti kizimada diyorumki yemeginde senin gibi hazirlaniyor simdiden bir mucize ya Rabbim kadini gercekten mukemmel yaratmis herseyiyle

1000 tl ıyımıs canım ..benımde aklım hala dıger hastahanede ama uzak olması dusunduruyor..
Sen de ızmırdemısın hangı hastahaneye gıdıyorsun

ben daha kiyatlerini yikayacagim kizima oda yapacagim yerde iki kanepem var onlari verecek esim birine ama adaminda evi insaattaymis iki aya ancak biter demis ben kaldim ortada

evet sıkıcı kızımda vuruyor ha bıre
Masallah canım
bende sut fılan yok daha hem neden sıkmamak gerekıyormus

valla canım soğutmak istemezdim ama kayınvalidemde orası bize çok yakın die oraya gitmemizi çok istedi o yüzden biraz araştırdım herzaman bunlar olcak die bişey yok tabi ama sinek küçük ama mide bulandırır ya o misal ben doktoruma çok ısınmışdeğilim ama araştırdığımda hiç böyle olumsuz bişeyler karşılaşmadım haa bu siteyide önereyim diğer arkadaşlarda yararlanır belki Eniyihekim burdan doktorlarınz hakkında yrumları okuyabilirsiniz

1000 tl ıyımıs canım ..benımde aklım hala dıger hastahanede ama uzak olması dusunduruyor..
Sen de ızmırdemısın hangı hastahaneye gıdıyorsun

evet canım bende izmirdeyim, bornovadayım bende, karşıyakadaki medical parka gidiyorum. Orası da ciddi pahalı sezeryan 2,500tl normal 1700 civarı. Egepolü öven çok fazla arkadaşım olduğu için ve hastanede fiyatlarda uygun olduğu için hadi dedim birde orayı deneyeyim. Ama medical parkın ferahlığını vermedi bana, doktora ısınamadım. O yüzden medical'de devam etmeye karar verdim.

ben daha kiyatlerini yikayacagim kizima oda yapacagim yerde iki kanepem var onlari verecek esim birine ama adaminda evi insaattaymis iki aya ancak biter demis ben kaldim ortada

öyle deme canım halledersın ıns
benımde daha oda sıparısı verılmedı bıle
ben sadece hastane ıcın olanları ılk etapta yıkayıp cantaya koyayım dıyorum
dıgerlerını sımdı yıkasam da tek tek utuleyp hurca koymak gerekırkı tozlanmasın
ılk etapta hepsını yapamam o yuzden cantamı hazrlayayım dedım

canım benim geldi hatta elbiseme geçince doktoru aradım telaş yaptım sorun yok dedi ama dediğin gibi sıkmamak lazım

canım benim geldi hatta elbiseme geçince doktoru aradım telaş yaptım sorun yok dedi ama dediğin gibi sıkmamak lazım

benimkisi okadar cok degil canim az az geliyor geldigide belli zaten gogus ucumda peynir gibi birikiyor bazende islaniyor sadece

hım anladım canım
ya oruc tutacakmsın
ben suan acıktım ve ellerım tıtremeye basladı ne yapacam bılmıyorum

canim esim karsi cikiyor tutmama bende dayanamayacagimi dusunuyorum onun icin daha sonra tutacagim heleki sen titriyorsan bence tutma turkiye sicak bide bayilirsin Allah korusun ama yinede sen bilirsin

hakkımızda hayırlısı canım ıns hayırlısıyla kucagımıza alırız yavrularımızı

medıkal fıyatları yuksek ama memnunsan tabıkı devam etmen mantıklı..
Allahım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns

benımde esım karsı çıkıyo ama tutbılecegımı sanmıyorum dedgın gıbı sonradan tutarım ıns

canım naptın alabildin mi takımı ben geçen siteden korbell bebek bezi çöp kovası almıştım hemen gelmişti bunuda inş yarın gelir die umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…