YANI O AGRI SANCIYLA BIDE BASKALARININ BAGIRTISINI CEKMEK GERCEKTEN ZORDUR ..
GOKALP BEYE GIDIYORUM CANIM ..
EGER ARKADASINLA GORUSUP UCRETI OGRENEBILIRSEN BANA SOYLERMISIN
EGER MERAK ETTIM UCRETI CUNKU BENIM KONTROLE DAHA 15 GUN VAR CANIM
ÖZLEDIM KIZIMI
tamam canım 2 elti altlı üstlü oturuyolardı eltisi biliyodur belki ona sorarım ama şöyle özel egepol hastanesi 1500 tl dediler 4000 tl hesap çıkardılar! bir link yolluyim sana
Özel Egepol Hastanesi Bir Dayak Yemediğimiz Kaldı Doktorumdan Şikayetçiyim! bide bu var sanırım senin doktorun ayy 2 dk da soğuttum hastaneden seni
allah kabul etsın canım dılıne yuregıne saglık
bunaldım bende evde ya
esım eve ıs getırmıs bıraz fatura yazıyorum bıraz sızlerle laflıyorum
canım benim arkadaşım egepolde yaptı doğumunu 1000tl ye mal olmuştu sezeryan. şu an bebişi 6 aylık. Bende gittim bir ara aklımda kalmasın diye ama benim içime çok sinmedi. Insana alıştığı yer daha sıcak geliyor herzaman.
pazartesi kısmetse doktor randevum var ondan sonra artık hasten ıcın cantamızı hazılryayaım
dursun kenarda dıyorum
bugun ısyerınde bırı kızının 32.hafta civari dunyaya geldıgını söyledı
kızı 2 kılodan fazla dogumus kuvezde kalmıs ama masallah hıc bı sıkıntısı olmamıs
ınsallah bebeklerımız zamanında gelır ama cantamızda hazır olsun:)
evet sıkıcı kızımda vuruyor ha bıreayy kiyamam canim sikicidir o isler eminim bende evi toparladim yemegimide yaptim acaba ne yapsam diye dusunuyorum
kizlar sizde sut gelmeye basladimi benim sol gogsumde akinti basladi azicik sagda bisey yok sikmamak lazimmis ama cok hosuma gitti kizimada diyorumki yemeginde senin gibi hazirlaniyor simdiden bir mucize ya rabbim kadini gercekten mukemmel yaratmis herseyiyle
ay ne olmus o hastahanede ya ne yapayım ben sımdı kız evet o kısı benım drum sevmıstım kendısını neden boyle bı aptallık yapmıs ya ben bunları bıde esıme okutayım bı dusunelım kız ..sogudum vallahı ne yalan soyleyeyım
1000 tl ıyımıs canım ..benımde aklım hala dıger hastahanede ama uzak olması dusunduruyor..
Sen de ızmırdemısın hangı hastahaneye gıdıyorsun
ben daha kiyatlerini yikayacagim kizima oda yapacagim yerde iki kanepem var onlari verecek esim birine ama adaminda evi insaattaymis iki aya ancak biter demis ben kaldim ortada
evet sıkıcı kızımda vuruyor ha bıre
Masallah canım
bende sut fılan yok daha hem neden sıkmamak gerekıyormus
ayy kiyamam canim sikicidir o isler eminim bende evi toparladim yemegimide yaptim acaba ne yapsam diye dusunuyorum
kizlar sizde sut gelmeye basladimi benim sol gogsumde akinti basladi azicik sagda bisey yok sikmamak lazimmis ama cok hosuma gitti kizimada diyorumki yemeginde senin gibi hazirlaniyor simdiden bir mucize ya Rabbim kadini gercekten mukemmel yaratmis herseyiyle
hım anladım canımcanim ilk agiz sutu denilen bisey varya o gitmesin diye sanirim benimde bir bilgim yok bu konu hakkinda bir arastiralim bakalim
canım benim geldi hatta elbiseme geçince doktoru aradım telaş yaptım sorun yok dedi ama dediğin gibi sıkmamak lazım
hım anladım canım
ya oruc tutacakmsın
ben suan acıktım ve ellerım tıtremeye basladı ne yapacam bılmıyorum
hakkımızda hayırlısı canım ıns hayırlısıyla kucagımıza alırız yavrularımızıvalla canım soğutmak istemezdim ama kayınvalidemde orası bize çok yakın die oraya gitmemizi çok istedi o yüzden biraz araştırdım herzaman bunlar olcak die bişey yok tabi ama sinek küçük ama mide bulandırır ya o misal ben doktoruma çok ısınmışdeğilim ama araştırdığımda hiç böyle olumsuz bişeyler karşılaşmadım haa bu siteyide önereyim diğer arkadaşlarda yararlanır belki eniyihekim burdan doktorlarınz hakkında yrumları okuyabilirsiniz
evet canım bende izmirdeyim, bornovadayım bende, karşıyakadaki medical parka gidiyorum. Orası da ciddi pahalı sezeryan 2,500tl normal 1700 civarı. Egepolü öven çok fazla arkadaşım olduğu için ve hastanede fiyatlarda uygun olduğu için hadi dedim birde orayı deneyeyim. Ama medical parkın ferahlığını vermedi bana, doktora ısınamadım. O yüzden medical'de devam etmeye karar verdim.
benimkisi okadar cok degil canim az az geliyor geldigide belli zaten gogus ucumda peynir gibi birikiyorbazende islaniyor sadece
canim esim karsi cikiyor tutmama bende dayanamayacagimi dusunuyorum onun icin daha sonra tutacagim heleki sen titriyorsan bence tutma turkiye sicak bide bayilirsin allah korusun ama yinede sen bilirsin
medıkal fıyatları yuksek ama memnunsan tabıkı devam etmen mantıklı..
Allahım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns
canım naptın alabildin mi takımı ben geçen siteden korbell bebek bezi çöp kovası almıştım hemen gelmişti bunuda inş yarın gelir die umuyorum