2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

amın canım bu arada takıbını hangı hastahanede yaptırıyordun

ben buca tıpa gidiyorum canım doğumda tınaztepe özel doğum hastanesinde olcak kısmetse ama doktorumdan çok memnun olduğumu söyleyeym kısmet olurda 2. Bebeğimiz olursa gitmem ona SEN NEREYE GİDİYODUN

Son düzenleme:

canım ilk olarak diyorum çantamı hazırlayayım orraya koyulcakları yıkim hazır olsun uyku setini nevresimi sonra yıkarım battaniyesini de yıkarım çantaya koycam etiket olayında ben de hassasım kendim de bile hele ki bebiş için kesinle kesecem zaten el kadar şeye ondan büyük etiket koyuyorlar ama etiketleri annem gelince keser ben beceriksizim etiket kesecem derken bütün kıyafet gider

ben buca tıpa gidiyorum canım doğumda tınaztepe özel doğum hastanesinde olcak kısmetse ama doktorumdan çok memnun olduğumu söyleyeym kısmet olurda 2. Bebeğimiz olursa gitmem ona

ben egepole gecen ay ılk defa gıttım drdan memnun kaldım ama doğum ucretlerını bı dahakı kontrolumde konusucam nasıpse ıns anlatıldıgı gıbı ucuk rakamlar degıldır ucreti fazla gelırse dokuz eylulde yaparım dogumu

ya aslında benim doğumda pahalı sayılır normal 1500-1750 sezeryan 2000-2250 dediler ama bütün kontrollerimi orda oluyosun başka yerde doğum yapmayı göze alamam gibi gelio

ya aslında benim doğumda pahalı sayılır normal 1500-1750 sezeryan 2000-2250 dediler ama bütün kontrollerimi orda oluyosun başka yerde doğum yapmayı göze alamam gibi gelio

haklısın bende kontrollerımı dokuzeylulde yaptım hep evıme uzak oldugu ıcın doğum anında evde kımse olmazsa oraya kadar nasıl gıdılır bılemedım egepol daha yakın
rabbım saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın ıns

kızlar dün cenemin altı acıyordu dokununca şimdi boğazlarıma yakın yerlerde başlamış acımaya..böyle acayip bişey var boğazımda sanki ben boğazlarımı üşüttüm galiba enfeksyon falan mı kaptım yada yaaa

ohooo öyle düşünüyosan benimkide çok uzak kız taaa 9 eylül tınzatepe kampüsü var yaa otobana çıkarken orda benim hastanede keşke doğum öyle hemen pırt die olsa diolar sancı gelio sabahtan akşam anca doğuruyosun diolar o yüzden ben içimi rahat tutuyorum valla bence snde değiştirme evine en yakın taksi duragının telefonunu kaydet cp tlefonuna evde kimsnin olmma ihtimaline karşı hazırladığn çantada elinin altoında olsun tamamdır işte

soğuk bişeyler içiyosan dondurma yiyosan bide klimaya mazur kalıyosan oluyo hemen ılık su falan iç bence geçmiş olsun

ya suan ıkı hastahaneye de gıdıyorum egepol sezeryanlık bı durum var derse dokuz eylulde yaptırıcam doğumu ama normal ıse egepoldekı ucrette fazla gelmezse egepolde yaptırırım dıyorum ..
Devlet hast. Dogum yaparken hemsıreler bagırıp kızıyormus bundan çok korkuyorum
ozel ılgılı olacak ya o yuzden daha rahat olurum gıbı gelıyo

kizlar nasilsiniz bakalim gobuslerdeki melekler nasil biz burda cok sukur elhamdulillah gunes gorduk bugun ve anindada sicak evin ici yaniyor ama hiccc umrumda degil

ayyy kıyamam yaaa sende onlara bağırırsın kız korkma şaka bi yana haklısın tabi insan dokunsan ağlıyo zaten o durumda bide hemşire kaprsi çekmek istemem vlaa egepolde hangi doktora gidiyosun bizim burda komşu orda geçen hafta doğum yaptı ama doğumdan 1 hafta önce atatürke taşındılar fiyatını ögrenemedim

kizlar nasilsiniz bakalim gobuslerdeki melekler nasil biz burda cok sukur elhamdulillah gunes gorduk bugun ve anindada sicak evin ici yaniyor ama hiccc umrumda degil
hoşgeldın canım bız ıyıyız çok sukur..
Annenın durumu ne oldu gelebılecekmı canım aklıma geldıkce dua edıyorum ıns gelebılır yanına yalnız kalmazsın ıns

hoşgeldın canım bız ıyıyız çok sukur..
Annenın durumu ne oldu gelebılecekmı canım aklıma geldıkce dua edıyorum ıns gelebılır yanına yalnız kalmazsın ıns

cok sukur canim annemin durum henuz belli degil vizeye basvuru yapmadik henuz pasaportu bekliyoruz

YANI O AGRI SANCIYLA BIDE BASKALARININ BAGIRTISINI CEKMEK GERCEKTEN ZORDUR ..
GOKALP BEYE GIDIYORUM CANIM ..
EGER ARKADASINLA GORUSUP UCRETI OGRENEBILIRSEN BANA SOYLERMISIN
EGER MERAK ETTIM UCRETI CUNKU BENIM KONTROLE DAHA 15 GUN VAR CANIM
ÖZLEDIM KIZIMI

cok sukur canim annemin durum henuz belli degil vizeye basvuru yapmadik henuz pasaportu bekliyoruz

ıns gelebılr canım ya benım annemde genel olarak hep rahasız bana kızım dua et bana bısey olmasın dogum ve sonrasında yanında olabıleyım dıyor..benımde annem gelmezse kımsem yok malesef

ıns gelebılr canım ya benım annemde genel olarak hep rahasız bana kızım dua et bana bısey olmasın dogum ve sonrasında yanında olabıleyım dıyor..benımde annem gelmezse kımsem yok malesef

insallah canim benim ya insallah birsey olmaz sen canini sikma sakin he bu arada senin cuzleri bitirdim haber vermeyi unutuyorum hep

tamam canım 2 elti altlı üstlü oturuyolardı eltisi biliyodur belki ona sorarım ama şöyle Özel Egepol Hastanesi 1500 TL Dediler 4000 TL Hesap Çıkardılar! bir link yolluyim sana
http://www.sikayetvar.com/sikayet/d...edigimiz-kaldi-doktorumdan-sikayetciyim/7mmzr bide bu var sanırım senin doktorun ayy 2 dk da soğuttum hastaneden seni

Son düzenleme:
insallah canim benim ya insallah birsey olmaz sen canini sikma sakin he bu arada senin cuzleri bitirdim haber vermeyi unutuyorum hep

allah kabul etsın canım dılıne yuregıne saglık
bunaldım bende evde ya
esım eve ıs getırmıs bıraz fatura yazıyorum bıraz sızlerle laflıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…