2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım 3 5 sayfa önce paylaştık lausa nevresimi die bişey var ben ondan almıştım paylaşmıştım ama gene paylaşayım

evet malesef ınsanlar ne der onu dusunuyorum bende mecbur suslu bıseyler alıcaz

canım 3 5 sayfa önce paylaştık lausa nevresimi die bişey var ben ondan almıştım paylaşmıştım ama gene paylaşayım

tesekkurler canım bu çok guzelmıs acaba fıyatı nasıl bı arastırayım ..
sen netten mı aldın bılıyorsun bende ızmırdeyım nerden aldıgını soylersen gıdıp bakabılırım ıns

bende hastane ıcın bırtane tek kıslık nevresım tk alıcam sık olsun dıye kendıme aldım ıkı takım pıjama takımı bırını kırmızı gunluklerden aldım bırıen bayag para saydım beyaz kolları dantellı esımle takılıorum olmadı bunuda yataga sererım dıorum

hastahane ıcınde almak gerekıyormu nevresım takımı gıttıgım hastahane dogum ıcın almam gerekenler arasında oyle bısey yazmamıs herhalde almak gerkmıyor..
bende bı pıjama takımı aldım ama bı tane daha alacagım nasıpse eksıkler daha çok ama alısverıs yapabılecegım kımsem yok esım de yogun calısıyor kaldık ortada yanı

tesekkurler canım bu çok guzelmıs acaba fıyatı nasıl bı arastırayım ..
sen netten mı aldın bılıyorsun bende ızmırdeyım nerden aldıgını soylersen gıdıp bakabılırım ıns

yok canım çarşıdan kemeraltından almıştım hisarönü tarafından çarşıya girince istanbul çeyiz var orda çok hoş şeyler var biraz pahalıydı yanlız 267iraymış kutusuna baktım şimdi beğenmene sevindim çok agr değil ama çok şık bişey

Son düzenleme:

evet bence aldıgın gayet hoş bı takım bende bı gıdeyım oraya nasıpse bıtmıyor eksıkler ve bızde çok agırdan alıyoruz nasıl toparlıcaz bılmıyorum canım yaaa

hastanenın nevresım takımları nasıl bılmıorum ben bıraz takıntılıyımda o yuzden heheh benım fazla eksık kalmadı buyuk kızımdan kalma bır yıgın kıyafet var ıkı uc bırsey alıcam yetıyor ılkınde okadar cok sey aldım gıydıremedım bıle hala duruyor gelen getıor zaten :) bır besıkımız kaldı onuda bu hafta alıcam bıttı

hımm bızde daha ne besık var ne araba kımı neyı beklıyoruz anlamadım bu hafta sonu tutucam esımı kolundan alısverıse
hep ıs hep ıs olmazkı ama ya

evet bence aldıgın gayet hoş bı takım bende bı gıdeyım oraya nasıpse bıtmıyor eksıkler ve bızde çok agırdan alıyoruz nasıl toparlıcaz bılmıyorum canım yaaa

canım çokta sıkıntı yapma kendine herşey olacağına varıyo hepsini 2 3 günde halledersin ekonomi müsayitse tabi

selam annişler...

dün büyük endişelerle(amnion suyu sızıntısı mı var,bebeğim neden hareket etmiyor,bacağım uyuşuk vs...) yarın doktorumun muayenehanesine gideceğim demiştim.. bugün gittim sonunda... bebeğim iyiymiş suyu da iyiymiş fakat bebeğim 1900 gr ve 43 cm çıkınca yani 29+6 olan bebek 31+5 çıkınca ve 1 ayda 3 kg almışım diye bana kızdı.. şekerin yükseliyo galiba dedi..(şeker yüklemem iyi çıkmıştı) bu haftalarda bebeğin bu kadar iri olmasını hoş karşılayamayız iyi değil dedi.. tuzlu şekerli yemeyeceksin ekmek yemeyeceksin çikolata kızartma vs... kesinlikle yemeyeceksin, bu gidişle erken doğurursan şaşırma dedi... resmen rejim yap diyo.. hamile kaldığım kilo 58 ve şu an 69,5 kiloyum çok mu almışım sizce?
bu durumda olan var mı, yani doktoru onu yeme bunu yeme diyen?

doktorun ne dediğini merak edenler vardı onlar için şikayetlerime ne dediğini de yazayım;

bacak uyuşması,kramp, hissizlik vs için:
günde 1 saat yürüyüş 23 saat dinleneceksin kendini yormak yok dedi.. baskı yapıyormuş bebek sinirlere..
sıvı akıntı için:
enfeksiyon da olabilir ve sızıntı da olabilir dedi ve kültür aldı... sonuç 3 gün sonra..
gece yatış pozisyonu için:
sola yatılacak illaki diye birşey yok kim uyduruyor bunu, her iki tarafa da yatılmalı dedi.. sadece sola yatış özel durumlarda önerilirmiş... bebeği ezicem gibi oluyo yan yatınca vuruyor dediğimde, hiç birşey olmaz senaryo yazma dedi
ilaçlar için:
ilaçları da kesiyorum sadece elevit iç karaciğere yük biniyor dedi...
8-10 gündür su gibi akıntım olduğunu söyledim amnion sıvısında sızıntı olup olmadığını tespit için ped alayımmı diye sordum, alabilirsin sonucu haber ver dedi.. bu arada pedi aldım bugün 3 tanesi 30 tl...

sonraki kontrol 3 hafta sonra dedi...
kafam iyice karıştı...:44::44::44:

kızlar yaaa kafamın almadığı bişey var tecrübeli daha önce doğum yapmış annelere soruyorum özelliklee
sorum şu şimdi biz haztane için pijama takımı mı almalıyız altlı üstlü yoksa sadece elbise gibi olandan almalıyız ?
ve doğumdan önce hastanede bize ne giydiriyolar yani hani bi yatağa bi çatala geçiyoruzya açılmayı beklerken üzerimizde aldığımız pijamalarmı oluyo yoksa hastane kıyafetimi oluyo doğumdan sonramı giyicez aldıklarımızı? bu kısmı bi türlü anlamadım ben yaaaa :26:

bende tam emin olmamakla birlikte bu aldıklarımızı doğumdan sonra giyiyoruz.

ben bitane elbise gibi olan gecelik 2 tanede pijama takımı götürcem kısmet olursa o zamanları görebilirsem

Canım o pedleri eczaneden mi aldın adı nedir ?

Kızlar benim annem de bir nevresim takımı almış. Diyor ki iyi olsan bile misafir gelince hemen yatağına gireceksin,herkes seni orda görecek. Böyle mi oluyor gerçekten,misafiri yatakta mı karşılıyoruz......

Canım ben eve girdikten sonra gelenleri salonda koltukta karşıladım emzireceğimde yatak odasına geçtim. Yatak yapmadım çevremde de süslü yatak yapan kalmadı pek

Canım kızım 5 yasında. Sadece doğum sonrası eve dönüşte eşim arabaya çukura girdi çıktı onun dışında birkez bile ağrım sızım kanamam olmadı. Zaten karın içini temizlediklerinden kanama olmuyor. Dikişim lazerli estetikti. Su an büyüteçle baksan belki görünür. Tabi ki de normal hersey yapıyorum . Hiç hem de hiç bir sıkıntısı yok. Yanlış anlaşılmasın sezeryanı övmek için değil , zorunda kalanlar ve de gönlü olanlar için sonrasını anlatıyorum. Normal hayatıma hemen dondüm. 30. Günde adet olmustum.dogumdan sonraki 15. Gun uzun yolculuğa çıktım mecburen.hersey gayet iyiydi. Ben korse falan da kullanmadım ve göbeğim de kalmadı.

ben bitane elbise gibi olan gecelik 2 tanede pijama takımı götürcem kısmet olursa o zamanları görebilirsem

bende de bir gecelik iki pijama vardı. doğum yapan arkadaşlarımın çoğu özellikle de normal doğum yaparsam gecelik daha iyi dediler. kontrol ediyorlar ya sürekli açıılmanı falan. doğum sonrası da pansuman fln var herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…