2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben eve girdikten sonra gelenleri salonda koltukta karşıladım emzireceğimde yatak odasına geçtim. Yatak yapmadım çevremde de süslü yatak yapan kalmadı pek

Öyle süslü püslü bir nevresim değil zaten. Ama hem annem hem kayınvalidem olacak yanımda. İkisi de yat derse yatarım ama yatak odama alabileceğimi sanmıyorum yaaa.

dün gece doğum yapan hastaların odasında nst cekilirken dikkat ettimde hepsinde pjima takımı vardı.o değilde hastane önlügü icin hep oturan yerleri acıkta bırakıyor diyorlar ya o beni biraz rahatsız ediyor doğrumu acap

Canim benim bebisim de iri bebek.ust sinirda.29.haftamda 1500 gr di.yarin kontrolum var bakalim ne kadar oldu.doktor bende de sekerden suphelendi seker yukleme testinin ikinci defa yapti ama normal cikti.ben 47 ile hamile kaldim 55-56 kilo arasi degisiyor.zayif oldugum icin bana diyetvermedi.zaten ben tatli ekmek pirinc yemiyorum.benim bebek iriligi yaninda suyum fazla bir de plasenta previa totalisim var anlayacagin ne ararsan var.(Allah beterinden korusun).bakalim yarin ne diycek haber veririm.

Baby Cot Bed Canopy Drape Big 485cm+Holder Pillow, Duvet, Bumper Bedding | eBay

kizlar uyku seti sizce nasil simdiye kadar en guzel bunu buldum fikir verirseniz sevinirim kizim icim beyaz dusunuyorum yardim lutfennnn

çok güzeller hem de her rengine bayıldım nevresimlerini almamış olsaydım düşünürdüm kesinlikle.. inşallah sen alırsın güle güle serersin canım.

canım hakikaten her doktor ayrı telden çalıyor, ama senin doktoruna güvenebilmen önemli ben doktoruma güvenene kadar aynı şeyi defalarca sordum, muayneye gittim 1 gün sonra telefonla arayıp sordum, tecrübesiziz neticede kafanın rahat olması lazım tekrar ara bence pedi uyguladıktan sonra inşallah sızıntı değildir ama yine de arayıp paylaş gerekiyorsa tekrar kontrole git bence, çok dert etme 11 kiloda çok değil bence kendi kilonda gayet iyi çünkü ben 64 ile başladım 75 oldum stabil ilerliyoruz şimdilik :) bebeğine de maşallah bu arada gayet iyi gelişimi tosuncuğun, inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın canım :)

ben tecrübeli anne değilim ama yazasım geldi hem pijama takımı hem gecelik aldım canım, benim gittiğim hastahane de nstye girdiğimde görmüştüm doğum yapacak annelerin üzerinde o hastahane giysilerinden vardı sonuçta kan çıkacak bulaşacak gecelik orada giyilmez zaten, ama doğumdan sonra odana inmeden geceliğini giyersin, bi arkadaşım ilkini normal ikinciyi sezeryan yaptı ikisindede gecelik giydi ama sezeryandan sonra çok üşümüş, hem üzerine birşey almak lazım hemde hastahanede gezineceğimiz için iç göstermeyen birşey olması lazım bunları da düşünerek koyu renk sabahlıklı bir gecelik veya sabahlıklı pijama takımı tercih edilmesi uygun olur sanırım

Öyle süslü püslü bir nevresim değil zaten. Ama hem annem hem kayınvalidem olacak yanımda. İkisi de yat derse yatarım ama yatak odama alabileceğimi sanmıyorum yaaa.

Tatlım yatakodamda emzirip geri çıkıyordum demek istedim. Yatak odasına girme çıkma olmuyor. Salonda erkek yoksa misafirlerin içinde bir örtüle emziriyordum . Bayan bile olsa göğsümü açmayı estetik bulmuyorum. Demek istediğim eve çıktıktan sonra yatma durumu olmuyor . Allah'ın yardımıyla herşey yolunda gittiyse günlerce yatanlar bana biraz naz gibi geliyor. Kaldı ki ben ilk cocuğumu 31 yasımda doğurdum . Dediğim gibi terslik yoksa tabi.

günaydın kızlar,,,,,

gece hiç uyyamadım belimin ağrısından yaaaa

gunaydın canım son 10 gundur bende de bel agrısı var
tamam normal dıyolar ama bazen oyle bır hale gelıyorumkı ıkı buklum kalıyorum resmen
ve daha 7.aydayken boyleysek ılerısını cok dusunmek ıstemıyorum

ben de bazen dıyormkı dogum oldugunda hemen soylemeyelım herkese
evde 3 5 gunu gecıreyım aılem yanımda olsun sonra duyururz
en azndan ılk etapta da hayrlı olsuna gelen bısuru ınsan oluyo
bende o 3 5 gunde bırazda olsa toparlanms olurum
bıde eger sezeryan olursa ben hemen bigün sonra ayaga kalktım dıyen kadınlardan olabılecgımı sanmıyorm(

dün doktor kontrolümüz vardı 2 hafta geriden geliyordu boy ve kilosu şükür dün doktorumuz tam boy ve kilosunu ölçtü 1220 gr olmuş buda olması gereken tarihi gösteriyor dedi doğum 19 eylül gösterdi ekranda 1 gün ilerden gidiyor suyu güzel hareketleri güzel doğum pozisyonunu almış oğluşum hala baş aşağı duruyor yani herşey güzel dedi ve baş aşağı durmasıda güzel dedi doğum pozisyonuna gelmiş olması iyi bişi dedi :) çok şükür herkesin güzel haberler alması dileği ile ızlar..

bu arada omega3 den başka hiç bişi içmiyorum ne vitamin ne kan ilacı herşey doğal yolla hallediyorum pekmez süt bal yumurta yoğurt ekmek çok az pasta börek çörek sıfır meyve boool boool dinlenme işinide düzene sokarsam herşey güzel gidecek sanırım

darısı basımıza canım
benımde pazartrsı randevum var ınsallah guzel haberler alırım bendee

Altlı üstlü de olmalı, gecelikte olmalı bence.
Normal doğumda olsan sezeryanda olsan ilk etapta altına hasta bezi seriyorlar ve alttan kanaman oluyor. bu aşamada gecelik en iyisi
daha sonra ped alıyorsun.. 2. gün durumuna göre istersen altlı üstlü pijama giyersin, nasıl rahat edersen

evet hastanede verilen önlüğün arka kısmı açık biraz ama zaten özel hastanelerde herkesin kendi odası var. (doğum dalgalarını karşıladığın odaya senin istediğin kişi dışında erkek giremiyor, onun dışındakilerde ebeler falan)

selam perakedisi yazdığını okuyunca cevap vermeden geçemedim.. Ben de senin gibi 58 kilo ile hamile kaldım ve şu an 68 kiloyum ama doktorum bana çok kilo alıyorsun vs bir şey demedi. hatta ben özellikle soruyorum çok mu kilo alıyorum diye o da hayır gayet normal demişti. bebeğimde üst sınırda olmasa da kilolu bir bebek. Yarın doktor kontrolüm var yine bakalım bebek kaç kilo almış (ben 3 haftada 1,5 kilo aldım)

canım 18 tanesine ve tüllerine 15 tl felan gibi bir rakam ödedim. eminönü havuzlu handan almıştım.

canım sen sürekli yatmayacaksan hiç yatak felan sermene gerek yok. misafirin geldiğinde salonunda karşılarsın olur biter..

maşallah canım, toparlamış miniğin kendini..

melekci ve prensesceylin.. kızlar inş bebişlerinizin doğumu sizin için milat olur, tüm sıkıntılarınızı dertlerinizi unutursunuz..

Herkesciklere günaydın tatlı hamişler jelibonları öpüyorum inşallah güzel ve sağlıklı bir gün geçiririz...

günaydın herkese..

işteyim ve yapılacak o kadar çok işim var ki..ama ben hiçbirini yapmak istemiyorum..
artık iyice kızıma odaklandım..onun haricinde hiçbirşeyle uğraşmak istemiyorum.tüm zamanımı onunla ilgili şeyler yaparak geçirmek istiyorum..çok mu şey istiyorum yaniiiii...

Günaydın arkadaşlar..Gününüz güzel geçsin.

Canım,hiç gizleme bence doğumunu.Çünkü gelen anca sen hastaneden çıkmadan gelir.Mesela Muğla'da eve ziyarete gelenler bebeğin kırkı çıkmadan gelmiyor.Önce garipsemiştim ama çok mantıklı..Hem anne ve bebek mikrop alımına açık, bağışıklıkları düşük..Hem anne loğusa, mezarı 40 gün açık derler, hem de nekahat dönemi..İkisi de iyileşsin diye bekleyip sonra tebrik için gelmeye başlıyorlar.
Benim hastaneye gelenim gidenim oldu 2 gün.Onlar da iş arkadaşlarımızdan bayanlar, ailece görüştüğümüz birkaç çift ve eşimin şehir dışından tatile geçen arkadaşları oldu.

Hastanede ne giyelim sorusuna ısrarla gecelik diyorum.En rahatı o oluyor.Pijamanın altını sıyırmak mesele olacak bilginiz olsun.Normal doğumda 1 gün, sezeryanda 2 gün hastanede yatıldığını düşünürseniz pijamayı evde giymek en mantıklısı.

Bizde ilk günler eve gelen olmadığı için yatak hazırlamadım, içine girip misafir karşılamadım.Ama gelen giden olsaydı salonda bir kanepeyi yatak haline getirip,kırmızı kurdelemi takıp, geceliğimi giyip kurum kurum kurulurdum içine herhalde.

Canım çok şey istemiyorsun tabiki.. Bende bundan 1 ay önce ayrıntılı çektirmiştim ilk kez bebeğin yüzünü o zaman gördüm burnu iki kaş arasındaydı yüzü daha bir zayıftı ve gözleri açılmamıştı... Geçen hafta kontrolüme gittim o surat resmen değişmiş burun aşağı inmiş yanaklar tombullaşmış nasıl sevdim biliyormusun bir de hemşire demez mi ne tatlı bebek bu diye inan o anda hemen bebeği alın kucağıma verin diyesim geldi yani anlayacağın bir sonraki kontrolü iple çekiyorum küçük adamımı görebilmek için

abımın bebegı olunca gelen gıden cok oldu yengemde sezeryanla dogum yaptı ve agrısı cok oldu
ogunlerı dusununce eve gelmeseler ne guzel olur dıye dusunuyrm
muglada ne guzelmıs en guzelı yapılıo ama ıstanbuldayım ve akrabalarımz cogunlugunun oldugu bır yerde oturuyorum
neyse o gunler gelsınde hayrlısıyla bende kızımda saglıklı olayım ısteyen ıstedıgı kadar gelsın gıtsın:)

bu arada normal dogumda olsa sezeryan da olsa gecelık gıyılmesı taraftarym bende
ama sabahlık olmalı mutlaka hastanede yurutuyorlarms ıncecık gecelıkle kalmayalım oylece
ben her ıhtımale karsı 2 gecelık 2 pıjama takımı ıle dogumu beklıyorum:):):):

maşallah bebişine..Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin..benimde en son kontrolümde doktor annesi sana benziyor kızın dedi..nasıl mutlu oldum anlatamam..halbuki ayrıntılıdaki resmine bakınca tıpkı baba demişti..demekki dedim değişiyor bizim fındık ya da ortaya karışık birşeyler çıkacak bakalım hayırlısıyla.. ben de bu cmts gideceğim kontrole..aslında 1 hafta sonra gitmem lazım ama el ve ayaklarımda anormal kaşıntılar başladı..nerdeyse 1 haftadır var.bir gece acile gittim karaciğer testleri yaptılar bişey yok dediler..ama benim içime sinmedi.. o yüzden cmts günü tekrar gidicem..hatta geç bile kaldım ama iş yüzünden malesef böyle oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…