buğünkü öğlen yemeğim bir tane simit hamile kadına yapılırmı bu ya artık işyeri olmaktan çıktı yemek bile veremiyorlar elemanlarına zaten 4 aydır da para alamıyoruz cebimde 2,5 tl para vardı onuda simitle şeftaliye verdim.. buğün aç kaldı kızım yemek getiriyorum zaten kendime ama buğün getiremedim yemeğim yoktu...şurdan bir kurtulsam bayarama kadar çalışacaktım vazgeçtim 32. haftada Allah izin verirse ayrılacam kiramıda kayınvalidemler ödesin....artık çok bunaldım ilk bebeğimide vitaminsizlikten kaybettim zaten...ayy oturup ağlayacam şimdi...kendi döner söyledi yedi misafiriyle biz hiç umurunda değiliz birde hacıymış Allah Allah....
Canım şu yazdığın yazı bana çok dokundu inanırmısın sinirden ağlıyorum bu iş yerinden hemen ayrıl ardına bile bakma inan çok sinir oldum Allah kahretsin böyle iş verenleri en azından evinde mutlu huzurlu oturursun bebeğin büyüyüncede iyi bir iş bulup çalışırsın canım sen sakın sıkma canını... İnsanoğlu böyle maalesef kiminin patronu kiminin de eşi den dolayı böyle densizlikler yaşıyor bende az önce eşime çok kırıldım olmadık şeyleri hesaplıyor canımı sıkıyor Allah kimseye muhtaç etmesin en azından hamilelik döneminde bu şekilde davranmasalar stresden erken doğum yapıcam diye korkuyorum...
buğünkü öğlen yemeğim bir tane simit hamile kadına yapılırmı bu ya artık işyeri olmaktan çıktı yemek bile veremiyorlar elemanlarına zaten 4 aydır da para alamıyoruz cebimde 2,5 tl para vardı onuda simitle şeftaliye verdim.. buğün aç kaldı kızım yemek getiriyorum zaten kendime ama buğün getiremedim yemeğim yoktu...şurdan bir kurtulsam bayarama kadar çalışacaktım vazgeçtim 32. haftada Allah izin verirse ayrılacam kiramıda kayınvalidemler ödesin....artık çok bunaldım ilk bebeğimide vitaminsizlikten kaybettim zaten...ayy oturup ağlayacam şimdi...kendi döner söyledi yedi misafiriyle biz hiç umurunda değiliz birde hacıymış Allah Allah....
merhabalar herkesciklere
canım inşallah annen gelir vizede de sıkıntı olmaz büyük ihtimalle... bizde annem için yeni hallettik işlemleri pasaport vize tamam inşallah birtek bileti kaldı alınacak... sıkıntı olacağını sanmıyorum... tek başına olmak zor...
insallah canim vize alabilir benim sikintim annemin ustunde herangi bir mal olmamasi bide calismiyor sponsor kendimi gosterecegim ama burasi ingiltere bu ingilizlerin ne yapacagi belli olmaz sen halletmissin ne guzel insallah bizmkiside hemencik olur
canım biz bisürü şey hazırlamıştık davetiye mektubu sponsorluk tapu falan vs... hiçbirine bakmamışlar.. annelere çok sıkıntı olmuyor galiba.. ingiltere için nasıl olur bilmiyorum ama çokta kadar zor olmasa gerek vize alma işleri... sen gönlünü ferah tut inşallah olur...
kızlar doğumdan bahsetmişsiniz ben de normal istiyorum sezeryanı hiç düşünmedim bile tabi bir sıkıntı olmazsa... kendimi korkutmamaya çalışıyorum korkmalımıyım korkmamalımıyım onu bile bilmiyorum.. daha önce hiç yaşamadığımız bişey nasıl olduğunu bilmiyoruz sadece duyduklarımız bizi korkutuyor.. doğum herkesin kendine özgü bişey.. oyüzden rahatlatıyorum kendimi.. sadece epidural normal istiyorum yaptıran herkes çok memnun... inşallah hepimize ağrısız kolay normal doğumlar nasip olur... çevredeki felaket tellallarına kulak vermeyin bizi korkutmaktan ne anlıyorlarsa
kızlar bişey sorcam geçen konusu açılmıştı hangi göğüs kremini alalım diye bende mustelanın aldım.. nezaman kullanmaya başlamalıyız şuan erkenmi.. bide sadece kahverengi kısma mı sürülüyor acaba:44:
bişey dedim ama bi sorum daha varaldığımız biberon ve emzikleri neyle yıkayacaksınız normal bulaşık deterjanıyla mı yoksa kaynatacak mısınız aklıma takıldı:44:
canım ben abd deyim burası da çok zor ama inşallah hallolur... hamilelerin duası kabul olurmuş dua et bol bol... duyduklarım hiç bel ağrısından bahsetmediler olsa bile kalıcı değildir zannedersem... bi arkadaşım ilk doğumunda almamıştı çok zor geçirmiş ve şimdi normal doğumu ağzına bile almıyor direk olursa sezeryan diyor.. öyle bişey yaşamak istemiyorum.. bide burda epidural çok yaygın bişey olumsuz sonuçları olsaydı bukadar tercih edilmezdi diye düşünüyorum... bi arkadaş şiddetle tavsiye ediyor hatta.. evet belli bi açılma olana kadar vermiyorlar ama kaç cm hatırlamıyorum bide zaten farketmeden 7 cm falan olursa zaten bişey kalmamış deyip yine vermiyorlarmışcanim insallah hayirlisiyla alir benim bir arkadasin annesine vermemisler zaten vize alinimini zorlastiriyorlar neyse alir hayirlisiyla insallah bende normal istiyorum canim ama birkac kisi epidural alma dedi sonra bel agrisi yapiyor dediler inanasim gelmedi senin bir bilgin varmi bu konuda bide cati belli bir cm acilinca epidural veriliyormus
kızlar ben bu ninniyi çok seviyorum kısmet olursa kızıma söylücem sizlerlede paylşamak istedim Zeki Müren - SEVGİLİ YAVRUM - YouTube
banada daha iyi olur gibi geliyor ama zarar görmez mi ki kaynatınca :44:kaynatmak daha iyi olur bence ben daha krem almadim arada zeytinyag suruyorum
kızlar kusuruma bakmayın üzdüm sizleride...doldum elimde değil....burada 8 senedir çalışıyorum....ilk başta girdim ihtiyaçtan babamda dükkanını kapatmıştı ha düzelir söyle olur diye dişimi sıktım inanın bizim patronlar insan değil...aileme ben baktım...asla evlenmeyecem dedim annem hastaydı sonra bir arkadaşın sayesinde eşimle tanıştım...eşim tanıştığımda 120 kiloydu önce hemen kestirip attım peşimi bırakmadı benim için neler yaptı bende kabul ettim çok iyi birisi diye bir keresinde sana birşey diyecem dedi sonra vazgeçti söylemedi bende kızdım 45 gün boyunca konuşmadık oda çok gururlu ve bana diyeceği şey evlenelim herşeyini ben karşılarım...sonra benim bunu kabul etmeyeceğimi düşünmüş sonra doğum günümde geldi evlenme teklifi etti 45 günde 25 kilo vermiş...sonra öyle böyle derken sözlendik ama herşey nişanlandıktan sonra başladı beni bunlatmalar kıskanmalar bende seviyordum nasılsa evlenince düzelir dedim ben tabi çalışıyorum hala eşimede dedim ben aileme yardım ederim evlenincede maaşından bile haberim yok aileside zengin...eltimde benden 2 ay önce evlendi neyse benim düğünüm ramazan dan sonraydı bunlar ev alacağız dedi arsaları var ona göre sıfır daire bulun oı evi alırsınız sonra eltime hemen ev bulundu sıfır 400 kirası sonra ben aradım aradım bulamadım ama tek başıma arıyorum oruç tutuyorum düğün yaklaşıyor ağlıyorum yok en sonunda 600 e buldum mecbur tuttum sonra hemen hamile kaldım...ama eşim yine yapmadığını bırakmadı 5 dakika geç gelsem niye geç kaldın hamile hamile ona kızdım yemek yemedim...kız kardeşime göndermedi...neler yaptı sonra 5.5 aylıkken bebeğimin omuriliğin oluşmadığını öğrendim...yıkıldım herkes doktorlar heyete gireceksin dediler ağlaya ağlaya bebeğimden vazgeçtim...ve sebebinin vitaminsizlikten olduğunu öğrendim...bir kez daha yıkıldım kayınvalidem eltim bebek odası almış bana sen ne alacaksın diye sordu bende beişk alsam yeter dedim...ben doğum ettikten sonra öğrendimki bebek odasını onlar almış sonra eltim çalışmıyor diye onların kiralarını onlar ödüyormuş ama kaynım ikimizin aldığı nı tek başına alıyor biz iki kişi çalışıyormuşuz...sonra öğrendimki benim eşim bekarken çok para yemiş kredi kartlarını felan kapatmışlar...yine sustum...eşimle şuan iyiyiz ama çok sinirli çok ağrasif ben susarsam iyiyiz...haksız sa bile sen susacaksın seni konuşturmuyor ama benide çok seviyor....ailesine baktığımda hepsi öyle yetişmiş...birşey isterken bile ver verirmisin yok...sonra tedavi gördüm yani tedavi derken bendeki bir vitamin eksikliği folik asit kullandım sonra raalıkta hamile kalmaya karar verdim eşimede dedimki beni hamileyken üzme stres te etkiliyormuş..ama sonra ne yaparsan yap dedim...iş yerimdede aynı stres sıkıntı hiçbir zaman rahat olmadım...4 senedir zam almıyorum dişimi sıkıyorum ama artık çok bunladım sizede hayat hikayemi anlatmış oldum...çok zor günler geçirdim...53 kiloyla evlendim şuan 82 kiloyum ilaçlardan çok kilo aldım...hamilelikte 6 kilo aldım...kendimi inanın tanıyamıyorum sanki 20 yaş yaşlandım...
fadiyezciğim sende üzülme çekeceğimiz çile varsa .çekeceğiz malesef erkekler çok anlayışsız oluyorlar...Allahım hepsine akıl fikir versin...ne olursaolsun çok seviyorum yinede....
kızlar kusuruma bakmayın üzdüm sizleride...doldum elimde değil....burada 8 senedir çalışıyorum....ilk başta girdim ihtiyaçtan babamda dükkanını kapatmıştı ha düzelir söyle olur diye dişimi sıktım inanın bizim patronlar insan değil...aileme ben baktım...asla evlenmeyecem dedim annem hastaydı sonra bir arkadaşın sayesinde eşimle tanıştım...eşim tanıştığımda 120 kiloydu önce hemen kestirip attım peşimi bırakmadı benim için neler yaptı bende kabul ettim çok iyi birisi diye bir keresinde sana birşey diyecem dedi sonra vazgeçti söylemedi bende kızdım 45 gün boyunca konuşmadık oda çok gururlu ve bana diyeceği şey evlenelim herşeyini ben karşılarım...sonra benim bunu kabul etmeyeceğimi düşünmüş sonra doğum günümde geldi evlenme teklifi etti 45 günde 25 kilo vermiş...sonra öyle böyle derken sözlendik ama herşey nişanlandıktan sonra başladı beni bunlatmalar kıskanmalar bende seviyordum nasılsa evlenince düzelir dedim ben tabi çalışıyorum hala eşimede dedim ben aileme yardım ederim evlenincede maaşından bile haberim yok aileside zengin...eltimde benden 2 ay önce evlendi neyse benim düğünüm ramazan dan sonraydı bunlar ev alacağız dedi arsaları var ona göre sıfır daire bulun oı evi alırsınız sonra eltime hemen ev bulundu sıfır 400 kirası sonra ben aradım aradım bulamadım ama tek başıma arıyorum oruç tutuyorum düğün yaklaşıyor ağlıyorum yok en sonunda 600 e buldum mecbur tuttum sonra hemen hamile kaldım...ama eşim yine yapmadığını bırakmadı 5 dakika geç gelsem niye geç kaldın hamile hamile ona kızdım yemek yemedim...kız kardeşime göndermedi...neler yaptı sonra 5.5 aylıkken bebeğimin omuriliğin oluşmadığını öğrendim...yıkıldım herkes doktorlar heyete gireceksin dediler ağlaya ağlaya bebeğimden vazgeçtim...ve sebebinin vitaminsizlikten olduğunu öğrendim...bir kez daha yıkıldım kayınvalidem eltim bebek odası almış bana sen ne alacaksın diye sordu bende beişk alsam yeter dedim...ben doğum ettikten sonra öğrendimki bebek odasını onlar almış sonra eltim çalışmıyor diye onların kiralarını onlar ödüyormuş ama kaynım ikimizin aldığı nı tek başına alıyor biz iki kişi çalışıyormuşuz...sonra öğrendimki benim eşim bekarken çok para yemiş kredi kartlarını felan kapatmışlar...yine sustum...eşimle şuan iyiyiz ama çok sinirli çok ağrasif ben susarsam iyiyiz...haksız sa bile sen susacaksın seni konuşturmuyor ama benide çok seviyor....ailesine baktığımda hepsi öyle yetişmiş...birşey isterken bile ver verirmisin yok...sonra tedavi gördüm yani tedavi derken bendeki bir vitamin eksikliği folik asit kullandım sonra raalıkta hamile kalmaya karar verdim eşimede dedimki beni hamileyken üzme stres te etkiliyormuş..ama sonra ne yaparsan yap dedim...iş yerimdede aynı stres sıkıntı hiçbir zaman rahat olmadım...4 senedir zam almıyorum dişimi sıkıyorum ama artık çok bunladım sizede hayat hikayemi anlatmış oldum...çok zor günler geçirdim...53 kiloyla evlendim şuan 82 kiloyum ilaçlardan çok kilo aldım...hamilelikte 6 kilo aldım...kendimi inanın tanıyamıyorum sanki 20 yaş yaşlandım...
fadiyezciğim sende üzülme çekeceğimiz çile varsa .çekeceğiz malesef erkekler çok anlayışsız oluyorlar...Allahım hepsine akıl fikir versin...ne olursaolsun çok seviyorum yinede....
kızlar bişey sorcam geçen konusu açılmıştı hangi göğüs kremini alalım diye bende mustelanın aldım.. nezaman kullanmaya başlamalıyız şuan erkenmi.. bide sadece kahverengi kısma mı sürülüyor acaba:44:
bişey dedim ama bi sorum daha varaldığımız biberon ve emzikleri neyle yıkayacaksınız normal bulaşık deterjanıyla mı yoksa kaynatacak mısınız aklıma takıldı:44:
çatlama ve kuruma yok çok şükür ben arada sürmeye başlayayım ozaman canım... sterilizör almak istemiyorum şimdi belki daha sonra en iyisi kaynatayım ben...şuan sürmeye başlayabilirsin ama çatlama kuruma yara yoksa sık süremene gerek yok
göğüs ucu ve çevresindeki kahverengi halkaya sürebilirsin
benin ilk çocuğumdan buharlı sterilözörüm vardı, yine onunla temizlerim
ama olmasaydı kaynatırdım, bulaşık deterjanı zaten olmaz
canım ben abd deyim burası da çok zor ama inşallah hallolur... hamilelerin duası kabul olurmuş dua et bol bol... duyduklarım hiç bel ağrısından bahsetmediler olsa bile kalıcı değildir zannedersem... bi arkadaşım ilk doğumunda almamıştı çok zor geçirmiş ve şimdi normal doğumu ağzına bile almıyor direk olursa sezeryan diyor.. öyle bişey yaşamak istemiyorum.. bide burda epidural çok yaygın bişey olumsuz sonuçları olsaydı bukadar tercih edilmezdi diye düşünüyorum... bi arkadaş şiddetle tavsiye ediyor hatta.. evet belli bi açılma olana kadar vermiyorlar ama kaç cm hatırlamıyorum bide zaten farketmeden 7 cm falan olursa zaten bişey kalmamış deyip yine vermiyorlarmış
banada daha iyi olur gibi geliyor ama zarar görmez mi ki kaynatınca :44: