ahahah benimde aklımdaki ninni buçok eskiden gelinlik kızlar diye bir film vardı o filmi çok severdim kim bilir kaç kez izlemişimdir:)) orada duymuştum bu ninniyi ilk, o zamanlardan uhdedir içimde bebişim olursa bir gün bu ninni ile uyutucam die:)
kızlar ben bu ninniyi çok seviyorum kısmet olursa kızıma söylücem sizlerlede paylşamak istedim Zeki Müren - SEVGİLİ YAVRUM - YouTube
ilaçları hiç duymadım ama steril makinalarına baktım.. inşallah becerebilirsem emzirmeyi düşünüyorum biberonu ihtiyaç olursa diye aldım 2 tane,sadece emzik içinde steril makinası almak istemiyorum şimdiden belki ek besinlere geçtiğimiz zaman alırım...hadi hayirlisi canim insallah hepimizin dogumlari kolay olur
canim bide steril yapmak icin ilaclar var ismini unuttum onunla yikarsin yada mikrodalga icin steril makinalari var onlara bir bak istersen zarar gorur diyorsan
aahhh canım benim yaaa..... yazdıklarını okudumda çok duygulandımmkızlar kusuruma bakmayın üzdüm sizleride...doldum elimde değil....burada 8 senedir çalışıyorum....ilk başta girdim ihtiyaçtan babamda dükkanını kapatmıştı ha düzelir söyle olur diye dişimi sıktım inanın bizim patronlar insan değil...aileme ben baktım...asla evlenmeyecem dedim annem hastaydı sonra bir arkadaşın sayesinde eşimle tanıştım...eşim tanıştığımda 120 kiloydu önce hemen kestirip attım peşimi bırakmadı benim için neler yaptı bende kabul ettim çok iyi birisi diye bir keresinde sana birşey diyecem dedi sonra vazgeçti söylemedi bende kızdım 45 gün boyunca konuşmadık oda çok gururlu ve bana diyeceği şey evlenelim herşeyini ben karşılarım...sonra benim bunu kabul etmeyeceğimi düşünmüş sonra doğum günümde geldi evlenme teklifi etti 45 günde 25 kilo vermiş...sonra öyle böyle derken sözlendik ama herşey nişanlandıktan sonra başladı beni bunlatmalar kıskanmalar bende seviyordum nasılsa evlenince düzelir dedim ben tabi çalışıyorum hala eşimede dedim ben aileme yardım ederim evlenincede maaşından bile haberim yok aileside zengin...eltimde benden 2 ay önce evlendi neyse benim düğünüm ramazan dan sonraydı bunlar ev alacağız dedi arsaları var ona göre sıfır daire bulun oı evi alırsınız sonra eltime hemen ev bulundu sıfır 400 kirası sonra ben aradım aradım bulamadım ama tek başıma arıyorum oruç tutuyorum düğün yaklaşıyor ağlıyorum yok en sonunda 600 e buldum mecbur tuttum sonra hemen hamile kaldım...ama eşim yine yapmadığını bırakmadı 5 dakika geç gelsem niye geç kaldın hamile hamile ona kızdım yemek yemedim...kız kardeşime göndermedi...neler yaptı sonra 5.5 aylıkken bebeğimin omuriliğin oluşmadığını öğrendim...yıkıldım herkes doktorlar heyete gireceksin dediler ağlaya ağlaya bebeğimden vazgeçtim...ve sebebinin vitaminsizlikten olduğunu öğrendim...bir kez daha yıkıldım kayınvalidem eltim bebek odası almış bana sen ne alacaksın diye sordu bende beişk alsam yeter dedim...ben doğum ettikten sonra öğrendimki bebek odasını onlar almış sonra eltim çalışmıyor diye onların kiralarını onlar ödüyormuş ama kaynım ikimizin aldığı nı tek başına alıyor biz iki kişi çalışıyormuşuz...sonra öğrendimki benim eşim bekarken çok para yemiş kredi kartlarını felan kapatmışlar...yine sustum...eşimle şuan iyiyiz ama çok sinirli çok ağrasif ben susarsam iyiyiz...haksız sa bile sen susacaksın seni konuşturmuyor ama benide çok seviyor....ailesine baktığımda hepsi öyle yetişmiş...birşey isterken bile ver verirmisin yok...sonra tedavi gördüm yani tedavi derken bendeki bir vitamin eksikliği folik asit kullandım sonra raalıkta hamile kalmaya karar verdim eşimede dedimki beni hamileyken üzme stres te etkiliyormuş..ama sonra ne yaparsan yap dedim...iş yerimdede aynı stres sıkıntı hiçbir zaman rahat olmadım...4 senedir zam almıyorum dişimi sıkıyorum ama artık çok bunladım sizede hayat hikayemi anlatmış oldum...çok zor günler geçirdim...53 kiloyla evlendim şuan 82 kiloyum ilaçlardan çok kilo aldım...hamilelikte 6 kilo aldım...kendimi inanın tanıyamıyorum sanki 20 yaş yaşlandım...
fadiyezciğim sende üzülme çekeceğimiz çile varsa .çekeceğiz malesef erkekler çok anlayışsız oluyorlar...Allahım hepsine akıl fikir versin...ne olursaolsun çok seviyorum yinede....
aaaaaa aaaaa vallahi bu kadar olur yaaa evet aynen bende o filmde sevdim şarkıyı ayşecik oyunuyo sadri alışık babaları anneleri hapise düşüyo sonra çıkıyo falan dimiiiiiiiiiiiiiii ben zaten türk filmi aşığıyım izlesemiş olsam bile defalarca izlerim sevdiğim bi filmse eger ayyy inş kısmet olur hepimize sesim pek güzel değil benim ama yavruma güzel gelir herhalde
aahhh canım benim yaaa..... yazdıklarını okudumda çok duygulandımm
zaten tamda bende bunalmıştım iyice dedim kızlara anlatayım, içimi dökeyim diye gelmiştimm
herkezin derdi ayrı ayrııııı,, sen eşin tarafından, iş yerinden dertlisin bense 2 taraftaaann
hamileliğimin kaçınca ayı oldu bakın annem yani kendi annem yanıma 1 kez kalmaya geldi oda sadece 5 güünkendi ailem ilçede oturuyolar bana 1,5 saat uzaktalar eşimin ailesi ise 16 saat uzaklıkta ikiside uzak biz eşimle evleneli 5yıl olacak bu 9 temmuzda eşimle herşey okadar güzelki halaa ilk günki gibi aşığız birbirimize benim için kendi memleketini bıraktı geldi benm yaşadığım şehirde işe girdi hala burdayız ben merkezdeyim eşimle kendi annemler ilçede vee bugüne kadar ne eşimin ailesi ne benim ailem hiçmi hiç destek çıkmadılar bi iğneleri yoktur üzerimizdee hep kendimiz kazandıklarımızla olduk eşim tarafında ben 4 ay kaldım sonra kökten geldik bu tarafa çok şükür çok mutluyuz ama ne zorluklar çektik tek başına olmak şu hayatta öyle zorkiiii kızlar hele öz aileniz size sahip çıkıyosa yanınıza geliyosa onlara sıkı sıkı sarılın benimkiler telefonla ararlar sadece aaayy torunum olcak aay şunu yaparız aaayy bunu yaparız telefonda 25 dk konuşup kapatırlar ama hani destek ?? yook.. karşıdan lafla herşey oluyoo. eşimin ailesi desen zaten eşimi başlarından atmak içn sebep arıyolarmış sankii üvey evlaat hiiiiiiiiiiiiiçççç aramazlar sormaz hiiiççç.. bu tarafa geleli 5 sene oldu eşim daha ailesi tarafından birini göreceekk..!! onun da şu hayattaki kimsesi benim, benimde hayattaki kimsem o sarıldık sımsıkı birbirimize evleneli 5 sene oldu hiçbirşeyimiz yoktu 1 kaşığımız bilee.. düğününümz zateen olmadıı gelinlik ne bilmedimm ne kendi ailem ne eşimn tarafı sahip çıkmadı attılar bizi başlarından..
zar zor geldik bugünlere herşeyimiz oldu yavaş yavaş çook şükür dedikki bide evladımız olsun artık herşeyimiz oldu dedik.. Rabbim ilk fırsatta hemencik verdi yavrumu oğlumuz olucak aahh aşkımızın meyvesi oğlumuz ama onun babasıyla benden başka kimsesi olmuycak yavrumuunher işimim zarı zoor ıkılaya ıkılaya kendim yapıyorum kimseye aman demiyorum alıştık artık, ama inanın çok zor geliyo insanın gücüne gidiyoo öz ailen yaa öz ailen nasıl atar seni başından
çok doldum kızlar çookk... annelerinize gidin ve sıkı sıkı sarılınn...
şuan bende bunu dinliyorum kızlar ağlamaktan koptum...Bana Bir Masal Anlat Baba - YouTube
çook güzel çooookkkkkk......
cnm buğün ikimizde doluyuz anlaşılan ama senin öyle bir desteğin varki yanında eşin hala ilk günkü gibiyiz diyorsun....Allahım mutluluğunuzu daim etsin...hep böyle olursunuz inş..hadi eşinin ailesini anladımda senin ailen neden böyle yapıyor anlamadım...heleki anne ama yinede üzülme cnm eşin yanında bak oğluşunda geliyor ben o kadar çok çektim halada çekiyorum ama biliyorum kzıım benim yaşam kaynağım olacak...artık maddiyatı hiç düşünmüyorum bebeğimide kimseyede bırakamam...hep ben düşündüm eşim düşünsün bundan sonrasını ek iş yapsın gerekirse gecede çalışsın...kızımdan başkası umrumda değil...ilkimi verdim toprağa mezarına bile gidemiyorum....geçende aklıma geldi yine ağlıyorum baktım kızım kıpır kıpır karnımdayken kızımı sevemiyorum bile sanki ilkime haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor aklımdan çıkmıyor hiç ayyy ben buğün çok damara bağladım...herşey unutuluyorda bu acı unutulmuyor Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....
sağol cnm bnmmm yaa herkezin alın yazısı farklı dimi ne yazıldıysa herkez onu yaşıyorcnm buğün ikimizde doluyuz anlaşılan ama senin öyle bir desteğin varki yanında eşin hala ilk günkü gibiyiz diyorsun....Allahım mutluluğunuzu daim etsin...hep böyle olursunuz inş..hadi eşinin ailesini anladımda senin ailen neden böyle yapıyor anlamadım...heleki anne ama yinede üzülme cnm eşin yanında bak oğluşunda geliyor ben o kadar çok çektim halada çekiyorum ama biliyorum kzıım benim yaşam kaynağım olacak...artık maddiyatı hiç düşünmüyorum bebeğimide kimseyede bırakamam...hep ben düşündüm eşim düşünsün bundan sonrasını ek iş yapsın gerekirse gecede çalışsın...kızımdan başkası umrumda değil...ilkimi verdim toprağa mezarına bile gidemiyorum....geçende aklıma geldi yine ağlıyorum baktım kızım kıpır kıpır karnımdayken kızımı sevemiyorum bile sanki ilkime haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor aklımdan çıkmıyor hiç ayyy ben buğün çok damara bağladım...herşey unutuluyorda bu acı unutulmuyor Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın....
sağol cnm bnm amiiinnn rabbim ayırmasın bizi, O"nsuz kalmak herşeyin en kötüsü, herşeyim bnm o..çok dolmuş çok şeyler yaşamışsın canım ama yapma böyle oğluşunda üzlüyor bak içerde.. ne güzel eşinle birbirinize destek olmuşsunuz hala ilk günkü gibi seviyormuşsunuz bu çok güzel bişey maşallah Allah bozmasınAllah onları başımızdan eksik etmesin inşallah...
canım illaki annelerin yerini kimse dolduramaz.. inşallah annende bigün anlarda herşey gönlünce olur...sağol cnm bnm amiiinnn rabbim ayırmasın bizi, O"nsuz kalmak herşeyin en kötüsü, herşeyim bnm o..
Ama insan diyoki "keşke sırtımı sıvazlayan, yanımda olan bir ANNEM olsaydıı"...
canım hastaneden gelınce serersın duz bı nevresım onda yatarsın mevlut yapdıracak ısen ozman yatagını suslersın guzel narın dantellı nevresımler var kızımda ben oyle yapmsıdım temız temız sık duruor hemde sımdık ıkıncıdede oyle dusunuorumnasılsınız
daha once konusu açıldımı bılmıyorum ama bugun bı arkadasım bana dogumdan sonra evde serecegın dantellı carsafın varmı dedı
bende dantellı seylerı sevmedıgım ıcın yaptırmamıstım yok sızce dantelsız olmasa nasıl olur ve sız nasıl bısey kullanacaksınız bana fıkır verırmısınız varsa resım paylasırsanız çok mutlu olurum
canım hastaneden gelınce serersın duz bı nevresım onda yatarsın mevlut yapdıracak ısen ozman yatagını suslersın guzel narın dantellı nevresımler var kızımda ben oyle yapmsıdım temız temız sık duruor hemde sımdık ıkıncıdede oyle dusunuorum
canım netten bulamıyorum bahsettıgın nevresım takımlarından hem dantelsız olmazsa ne olurkı ınsanlar ayıplarmı sence :44::44: