- 2 Eylül 2011
- 937
- 8
buğünkü öğlen yemeğim bir tane simit hamile kadına yapılırmı bu ya artık işyeri olmaktan çıktı yemek bile veremiyorlar elemanlarına zaten 4 aydır da para alamıyoruz cebimde 2,5 tl para vardı onuda simitle şeftaliye verdim.. buğün aç kaldı kızım yemek getiriyorum zaten kendime ama buğün getiremedim yemeğim yoktu...şurdan bir kurtulsam bayarama kadar çalışacaktım vazgeçtim 32. haftada Allah izin verirse ayrılacam kiramıda kayınvalidemler ödesin....artık çok bunaldım ilk bebeğimide vitaminsizlikten kaybettim zaten...ayy oturup ağlayacam şimdi...kendi döner söyledi yedi misafiriyle biz hiç umurunda değiliz birde hacıymış Allah Allah....
Canım şu yazdığın yazı bana çok dokundu inanırmısın sinirden ağlıyorum bu iş yerinden hemen ayrıl ardına bile bakma inan çok sinir oldum Allah kahretsin böyle iş verenleri en azından evinde mutlu huzurlu oturursun bebeğin büyüyüncede iyi bir iş bulup çalışırsın canım sen sakın sıkma canını... İnsanoğlu böyle maalesef kiminin patronu kiminin de eşi den dolayı böyle densizlikler yaşıyor bende az önce eşime çok kırıldım olmadık şeyleri hesaplıyor canımı sıkıyor Allah kimseye muhtaç etmesin en azından hamilelik döneminde bu şekilde davranmasalar stresden erken doğum yapıcam diye korkuyorum...