2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bencede akışına bırakmak gerek bebeğimiz nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin...hayırlı olsun cnm bebeğin mışıl mışıl uyusun inş....resimlerini paylaşta bizde görelim .....

Eklentiler

• $rosabianca_b.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 40
herkese merhaba kızlar annem bende canım benim temizlik yapıyoruz yavaş yavaş bana yaptırmıyor az bişey aykta kalsam çok belim ayaklarım ağrıyor ve uykuyu sevmeme rağmen uyuyamıyorum. bebişimin kıyafetlerini makinede yıkadık sıvı dalin bebek deterjan ve yumuşatıcı kullandım hepsini bir attık hiç biri boyamadı onları ütülüycem yarın yada öbür günde beşik gelecek Allah'ın izniyle dedesi anneannnesi yavruma beşik aldı:)))) Allah'a emanet olun...

ayy o annelerin hakkı nasıl ödenecek bilmiyorum, kolay gelsin canım ikinize de sen hakikaten çok yorulma ama cengaverlik yapınca üç gün sürünüyoruz sonra beşiğinizi de güle güle kullanın canım Rabbim miss kokulu cicilerini giydirmeyi nasip etsin inşallah.

amin hepimize nasip etsin Rabbim. hakları ödenmez asla.

Kızlar benim annem de bir nevresim takımı almış. Diyor ki iyi olsan bile misafir gelince hemen yatağına gireceksin,herkes seni orda görecek. Böyle mi oluyor gerçekten,misafiri yatakta mı karşılıyoruz......

Kızlar benim annem de bir nevresim takımı almış. Diyor ki iyi olsan bile misafir gelince hemen yatağına gireceksin,herkes seni orda görecek. Böyle mi oluyor gerçekten,misafiri yatakta mı karşılıyoruz......

ya ne biliyim kişiye bağlı sanki biraz ALLAH korusun bi ağrım sızım olmadığı sürece ben yatmaktan yana değilim pek

ya ne biliyim kişiye bağlı sanki biraz ALLAH korusun bi ağrım sızım olmadığı sürece ben yatmaktan yana değilim pek

Evet bende yatakta karşılamak istemiyorum,kendimi iti hissediyorsam tuhaf gelir. He kimisi iyi olsa bile nazlı nazlı yatıyor yatağında. Ama ben sıkılırım, bi de herkes niye benim yatakodama giriyor ki...

insallah canim sagolasin

annelerin hakki odenmez bizde anne olacagiz insallah Rabbim bizimde boyle tatli telaslari yasamamizi nasip etsin

canim nazar degmesin diye oyle yapiyorlar bizdede yari kirk cikana kadar yatak acik olur yatsanda yatmasanda biz gelinimize oyle yapmistik oda sefasini surdu pijamalarida cikartmadi hic he birde bizde bebek gormeye gelenleri cagirirlar sadece mevlute

Evet bende yatakta karşılamak istemiyorum,kendimi iti hissediyorsam tuhaf gelir. He kimisi iyi olsa bile nazlı nazlı yatıyor yatağında. Ama ben sıkılırım, bi de herkes niye benim yatakodama giriyor ki...

oohoo yatak odam da hiç olmaz zaten salonda koltukta falan belki die düşündüm

Son düzenleme:
canim nazar degmesin diye oyle yapiyorlar bizdede yari kirk cikana kadar yatak acik olur yatsanda yatmasanda biz gelinimize oyle yapmistik oda sefasini surdu pijamalarida cikartmadi hic he birde bizde bebek gormeye gelenleri cagirirlar sadece mevlute

Hmm anladım.
Bak bu bebek görmeye gelenlerin sadece çağrıldığını bilmiyordum.İyi fikir aslında,Bende öyle yapayım.

buğünkü öğlen yemeğim bir tane simit hamile kadına yapılırmı bu ya artık işyeri olmaktan çıktı yemek bile veremiyorlar elemanlarına zaten 4 aydır da para alamıyoruz cebimde 2,5 tl para vardı onuda simitle şeftaliye verdim.. buğün aç kaldı kızım yemek getiriyorum zaten kendime ama buğün getiremedim yemeğim yoktu...şurdan bir kurtulsam bayarama kadar çalışacaktım vazgeçtim 32. haftada Allah izin verirse ayrılacam kiramıda kayınvalidemler ödesin....artık çok bunaldım ilk bebeğimide vitaminsizlikten kaybettim zaten...ayy oturup ağlayacam şimdi...kendi döner söyledi yedi misafiriyle biz hiç umurunda değiliz birde hacıymış Allah Allah....

ohh ohh herkezi ne güzel heyecanlar sarmışş :))
merak ediyorum o doğum yapıcamız gün gelirmi diyee Allah ım hepimizin yardımcısı olsun,
nasıl geçicek bilmiyorum hep o günü hayalini kuruyorum kafamda...
hele bide bnm gibi ilk doğum yapıcak olan varsaa vaay halimizee :))
düşün düşün bitmiyo...
nasıl olucak diye içim içimi yiyo :)

kıyamam sana yaa vala içim cız etti zaten daha önce söylediklerinden gıcığım senin patrona bi kaşık suyla boğcan da işte
sen sıkma hiç canını tatlım başka yerde iş bakma şansın yok mu canım yaa uzun süredirde ordasın gerçi hakların falan off bilmiyorum çok sinir oldum o adama

canım benim dayanamıyorsan artık bırak bence de hiç birşey senin psikolojinden ve bebişten daha önemli değil kirada ödenir borçta ödenir gerekiyorsa sıkışırsınız kredi çekersiniz ama senin üzülmene değmez.. bu halde bu zamana kadar çalışmışsın zaten elinden geleni yapmışsın yazdır raporunu bitsin valla senin patronu düşününce benim eski işyerim geliyor aklıma sinirleniyorum, ilk bebeğimin kalbi durunca akşam kürtaj oldum sabah 9da aradılar nerdesin kendini topla öğleden sonra gel diye çok üzülmüştüm ozaman ama çalışmaya devam etmiştim 1 ay geçmedi yaptığınızı sindiremiyorum dedim çıktım, inan geçecek bu günlerde seni çok iyi anlıyorum iki günün ya da iki kuruş fazla kazanmanın hesabını yapıyoruz ama karşılığında elimize ne geçiyor, değiyor mu diye düşünüyor insan hiç üzme canını artık canım 32ye az kaldı seninde Rabbim bu zamanı çabuk çabuk geçirtirsin sana inşallah

merhabalar herkesciklere

canım inşallah annen gelir vizede de sıkıntı olmaz büyük ihtimalle... bizde annem için yeni hallettik işlemleri pasaport vize tamam inşallah birtek bileti kaldı alınacak... sıkıntı olacağını sanmıyorum... tek başına olmak zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…