kizlar merhaba
ben dogum olayini dunden sonra akosina biraktim valla nasi istiyosa oyle gelsin anasinin kuzusu cunku normal bekleyip son anda sezeryan olan yada sezeryan diyp normala gecen cok oluyo hayirlisi akisina birakmali
bu arada kizimin besigi geldi bi guzel temizledim ve yerlestirdim saatlerce kendi kendime onla oyalandim ins bi aksilik olmadan seni kucagima alirim cnm yavrum benim
kizlar merhaba
ben dogum olayini dunden sonra akosina biraktim valla nasi istiyosa oyle gelsin anasinin kuzusu cunku normal bekleyip son anda sezeryan olan yada sezeryan diyp normala gecen cok oluyo hayirlisi akisina birakmali
bu arada kizimin besigi geldi bi guzel temizledim ve yerlestirdim saatlerce kendi kendime onla oyalandim ins bi aksilik olmadan seni kucagima alirim cnm yavrum benim
izledim canım hepsini bitirdim 5 sezondu zaten çabuk bitti.. sanırım bebek mevlütünü 10. günden sonra 20. gün gibi yaparım ozaman kanama azalır diye düşünüyorum sererim yatağıma zaten hoca mevlütü okumaya başlayıp yakarış bölümün de anne ile bebeği çağırıyormuş. ozaman bir gözükürüm misafirlere diye düşünüyorum ama tabi düşündüğüm gibi gitmezse elbise de bir seçenek olur..
doğru dedin illa hemen eve gelince kullanılırmış gibi geldi ama mevlütte daha mantıklı benım ki boyle
doğru dedin illa hemen eve gelince kullanılırmış gibi geldi ama mevlütte daha mantıklı benım ki boyle
huu çok güzelmiş canım prensesler gibi uzanırsın içinde bebişi de yanına alırsın ohh missbenimkinin resmini bulamadım nette serince kısmetse resimleri koyarım oğğluşumla birlikte
herkese merhaba kızlar annem bende canım benim temizlik yapıyoruz yavaş yavaş bana yaptırmıyor az bişey aykta kalsam çok belim ayaklarım ağrıyor ve uykuyu sevmeme rağmen uyuyamıyorum. bebişimin kıyafetlerini makinede yıkadık sıvı dalin bebek deterjan ve yumuşatıcı kullandım hepsini bir attık hiç biri boyamadı onları ütülüycem yarın yada öbür günde beşik gelecek Allah'ın izniyle dedesi anneannnesi yavruma beşik aldı:)))) Allah'a emanet olun...
ayy o annelerin hakkı nasıl ödenecek bilmiyorum, kolay gelsin canım ikinize de sen hakikaten çok yorulma ama cengaverlik yapınca üç gün sürünüyoruz sonrabeşiğinizi de güle güle kullanın canım Rabbim miss kokulu cicilerini giydirmeyi nasip etsin inşallah.
cnm telden giriyorum resim ekleme ozelligi yok malesef paylasmayi cok isterdimbencede akışına bırakmak gerek bebeğimiz nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin...hayırlı olsun cnm bebeğin mışıl mışıl uyusun inş....resimlerini paylaşta bizde görelim .....
huu çok güzelmiş canım prensesler gibi uzanırsın içinde bebişi de yanına alırsın ohh missbenimkinin resmini bulamadım nette serince kısmetse resimleri koyarım oğğluşumla birlikte
o zaman alırken amaann demiştim kmbilr ne zaman kullancam bunu o kadar para vermesem mi acaba demiştim 1 sene sonra kullnmak nasip olcak beğenmene sevindim eminim seninkide çok güzeldir
Kızlar benim annem de bir nevresim takımı almış. Diyor ki iyi olsan bile misafir gelince hemen yatağına gireceksin,herkes seni orda görecek. Böyle mi oluyor gerçekten,misafiri yatakta mı karşılıyoruz......
ya ne biliyim kişiye bağlı sanki biraz ALLAH korusun bi ağrım sızım olmadığı sürece ben yatmaktan yana değilim pek
inşallah canım annen gelir yanına Rabbim gönlünden geçenleri kabul etsin inşallah..
doğum konusunda bende senin gibi düşünüyorum bebeğimin sağlığını göz önünde bulundurarak karar alacağız artık nasipten ötesi olmaz zaten.. beşiğiniz de gelmiş, gözün aydın canım güle güle kullanın inşallah.. Rabbim içinde yatırmayı nasip etsin..
herkese merhaba kızlar annem bende canım benim temizlik yapıyoruz yavaş yavaş bana yaptırmıyor az bişey aykta kalsam çok belim ayaklarım ağrıyor ve uykuyu sevmeme rağmen uyuyamıyorum. bebişimin kıyafetlerini makinede yıkadık sıvı dalin bebek deterjan ve yumuşatıcı kullandım hepsini bir attık hiç biri boyamadı onları ütülüycem yarın yada öbür günde beşik gelecek Allah'ın izniyle dedesi anneannnesi yavruma beşik aldı:)))) Allah'a emanet olun...
Kızlar benim annem de bir nevresim takımı almış. Diyor ki iyi olsan bile misafir gelince hemen yatağına gireceksin,herkes seni orda görecek. Böyle mi oluyor gerçekten,misafiri yatakta mı karşılıyoruz......
Evet bende yatakta karşılamak istemiyorum,kendimi iti hissediyorsam tuhaf gelir. He kimisi iyi olsa bile nazlı nazlı yatıyor yatağında. Ama ben sıkılırım, bi de herkes niye benim yatakodama giriyor ki...
canim nazar degmesin diye oyle yapiyorlar bizdede yari kirk cikana kadar yatak acik olur yatsanda yatmasanda biz gelinimize oyle yapmistik oda sefasini surdu pijamalarida cikartmadi hic he birde bizde bebek gormeye gelenleri cagirirlar sadece mevlute
buğünkü öğlen yemeğim bir tane simit hamile kadına yapılırmı bu ya artık işyeri olmaktan çıktı yemek bile veremiyorlar elemanlarına zaten 4 aydır da para alamıyoruz cebimde 2,5 tl para vardı onuda simitle şeftaliye verdim.. buğün aç kaldı kızım yemek getiriyorum zaten kendime ama buğün getiremedim yemeğim yoktu...şurdan bir kurtulsam bayarama kadar çalışacaktım vazgeçtim 32. haftada Allah izin verirse ayrılacam kiramıda kayınvalidemler ödesin....artık çok bunaldım ilk bebeğimide vitaminsizlikten kaybettim zaten...ayy oturup ağlayacam şimdi...kendi döner söyledi yedi misafiriyle biz hiç umurunda değiliz birde hacıymış Allah Allah....
ohh ohh herkezi ne güzel heyecanlar sarmışş :))
merak ediyorum o doğum yapıcamız gün gelirmi diyee Allah ım hepimizin yardımcısı olsun,
nasıl geçicek bilmiyorum hep o günü hayalini kuruyorum kafamda...
hele bide bnm gibi ilk doğum yapıcak olan varsaa vaay halimizee :))
düşün düşün bitmiyo...
nasıl olucak diye içim içimi yiyo :)[/QUOTE/]
insallah gelecek tatlim ogun bende dusunuyorum hayirlisiyla gelecek gunu tek korkum erken gelmeye baslarsa benimde ilk dogum dogumdan korkmuyorum ama stresinden korkuyorum annem gelemezse diye korkuyorum hayirlisi canim hayirlisi:44:
buğünkü öğlen yemeğim bir tane simit hamile kadına yapılırmı bu ya artık işyeri olmaktan çıktı yemek bile veremiyorlar elemanlarına zaten 4 aydır da para alamıyoruz cebimde 2,5 tl para vardı onuda simitle şeftaliye verdim.. buğün aç kaldı kızım yemek getiriyorum zaten kendime ama buğün getiremedim yemeğim yoktu...şurdan bir kurtulsam bayarama kadar çalışacaktım vazgeçtim 32. haftada Allah izin verirse ayrılacam kiramıda kayınvalidemler ödesin....artık çok bunaldım ilk bebeğimide vitaminsizlikten kaybettim zaten...ayy oturup ağlayacam şimdi...kendi döner söyledi yedi misafiriyle biz hiç umurunda değiliz birde hacıymış Allah Allah....
ben yatak yapmayi dusunmuyorum kendime tabiki sezeryan olmazsa zaten annem gelemezse bakacak kimsem olmayacak birtek esim olacak yanimda kizlar dua edin bana neolur yaa annecim vize alsin simdi pasaporta basvurdu bir iki hafta icindede vizeye basvuracak