2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İZMİRLİ cnm prensesin odası gelmedimi daha bizede fotografını çekip gösterecektin...merakla bekliyoruz...

ayy tatlım valla kalbin temizmiş senin yazdığını okumadan yazdım ben yarın mobilyalarımız gelcek çekcem hafta sonuda uyku setini alcaz ama bakalım eşimin primine göre değişcek durum bu arada benim beşikte büyüyen beşik ama beğendiğim uyku setnin ölçüsü standart biliyorum nasıl durcak

HA YAZMAYI UNUTTUM BEBEKLERİMİZİN KIYAFETLERİNİ YIKARKEN ETİKETLERİNİ KESMEYİ UNUTMAYIN ANNECİKLER KOCA KOCA ETİKETLERİ VAR YAZIK MİNİKLERİMİZİ RAHATSIZ ETMESİN

Çalışan bayan arkadaşlarım, ne zmn doğum iznine ayrılmayı düşünüyorsunuz?

valla ben kızımla daha çok vakit geçireyim diye ağustosun ilk haftasına kadar çalışırım diyorum ama iyicene zorlanmaya başladım , iki hafta yıllık iznimi başına ekleyip temmuz 25 inde falan bırakırım artık diyorum, malum bunun bide doğum sonrası var, ücretsiz izin kullanamayacağım sanırım, zaten 6 aylık izni de ertelemişler ekim ayına moralim bozuldu :KK43:

merhaba annecikler ne güzel kaynatmışsınız bugün böyle:)

okumayı ancak bitirdim :) anneciğim geldi bugün güya ütü yapacaktı sadece ama hadi süpürelim, hadi silelim derken mutfağın çekmecelerine kadar temizledik, en son doğumdan sonra sereceğim annemin çeyizime yaptırdığı ama hiç kullanmadığım pikeyi açtık havalandırayım istedim herşey hazır olsun da aklımda duracağına yapayım bi
sabah sabah okuyunca gözüm gönlüm açıldı sağolasınnn,,,ne yediniz gece bakayımmm

canım benim sabah 6da ancak yatabildim hiç serinleyemedim dün gece maalesef :KK43: mutfağı birkaç kez aşındırdım valla o kadar karıştırdım ki ekmek arası da yaptım, kekte yedim elimde sürekli su şişesi vardı :KK70:

kızlar merak ettiğim bir konu daha var,bebeğinizin kıyafetlerini ne ile yıkadınız yada yıkayacaksınız....

canım hoşgeldin tekrardan öncelikle :) ben dalinle yıkadım kısa programda 30 derecede yıkadım, sonra kurutma makinesinde kuruttum inan bembeyaz tüyden başka birşey yoktu kurutma gözünde sadece çorapları çekti çok üzülmüştüm herkese de söylemiştim şimdi sürekli çorap alıyorum geliyor da bir sürü oldu yeniden :KK70:
ağır bir koku kalmıyor kullananlarda memnundu hep bende memnun kaldım açıkçası canım tavsiye ederim dalini.

Kızlar bişey sorucam size. Şimdi ben özel okulda öğretmenim. Bu sene sözleşmemi 10 aylık imzalamıştım,yani 30 haziran itibarıyla sözleşmem bitiyor. Yeni sözleşme eylülde başlayacak. Benim rapor işi bu durumda nasıl oluyor. Doktor 5 temmuz gibi sana rapor vericem ama zaten o tarihlerde iki ay boyunca bir yerde çalışmıyor görünüyorum. Ne yapmam gerekiyor,yardım eder misiniz?

selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı gitiik oğlumuzun kalp atışlarını dinledik güp güp:KK16: herşey yolunda, kan uyuşmazlığı iğnemizle aşımızı olduk ve bundan sonraki randevumuz 2 hafta sonra, artık 2 haftada bir gideceğiz... bunuda duyunca çok az kalmış gibi geldi finale:KK9:

Merhaba arkadaşlar,bizim de dündü kontrolümüz bebişimizi gördük aslında göremedik yüzünü sakladı göstermedi bi türlü:KK43: 28.haftamdayım kilosu 1070 gr, boyu da 35cm çıktı az gibi geldi ama ne dersiniz??

Merhaba arkadaşlar,bizim de dündü kontrolümüz bebişimizi gördük aslında göremedik yüzünü sakladı göstermedi bi türlü:KK43: 28.haftamdayım kilosu 1070 gr, boyu da 35cm çıktı az gibi geldi ama ne dersiniz??

canım ben ultrasona girmediğimden boy ve kilosunu bilmiyorum ama öğrenenler cevap verecektir.. ama takviminde yazana göre az değil bence... maşallah:nazar:

selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı gitiik oğlumuzun kalp atışlarını dinledik güp güp:KK16: herşey yolunda, kan uyuşmazlığı iğnemizle aşımızı olduk ve bundan sonraki randevumuz 2 hafta sonra, artık 2 haftada bir gideceğiz... bunuda duyunca çok az kalmış gibi geldi finale:KK9:

a.s canım , maşallah oğluşuna o kalp atışlarını yerim ben annesi :nazar:
ne aşısı vuruldun canım sağlık ocağına mı gittin yoksa hastaneye mi ?

peki bu uni yenidoğanı ne kadar süre kullanıyoruz.yani sonradan değiştircek miyiz?ona göre kaç paket almak lazım? kusura bakmayın ilk hamilelik ve etrafımda hiç bebişi olan olmadı tecrübe edinemedim. ondan soruyorum.

bende uni yenidoğan aldım 6 paket.biraz abartı oldu galiba ama indirim çekim vardı o yüzden fazla aldım bozulcak bişey değil kullanılır.3 lü paketini 10 liraya aldım yanlış hatırlamıyosam

maşallah annesi takvimine göre gayet iyi bence sağlıkla büyüsün de önemli olan doğum kilosu risk yoksa sağlıklıysa başka birşey düşünme :KK34:

Kızlar bişey sorucam size. Şimdi ben özel okulda öğretmenim. Bu sene sözleşmemi 10 aylık imzalamıştım,yani 30 haziran itibarıyla sözleşmem bitiyor. Yeni sözleşme eylülde başlayacak. Benim rapor işi bu durumda nasıl oluyor. Doktor 5 temmuz gibi sana rapor vericem ama zaten o tarihlerde iki ay boyunca bir yerde çalışmıyor görünüyorum. Ne yapmam gerekiyor,yardım eder misiniz?

canım ben de özel okulda öğretmenim ama biz 12 ay üzerinden imzalamıştık.. doktorun keşke doğum izni raporunu daha erken verebilse ama mümkün olmuyor sanırım bende zümrelere gidemeyeceğim için istemiştim erkenden ama sgkdan geri dönüyorumuş öyle olmuyormuş.. okulunla görüşsen bu konuyu en azından doğum izni paran yanmasa.. eylül de anlaşma imzalayıp geri döneceksen okula, seni kaybetmemek için belki okulun sözleşmeyi temmuz da hemen imzalar sana 5 günlük temmuz maaşını vermezler ama doğum iznini işleme koyarlar.. inşallah hakkında hayırlısı olur canım..

kızlar göğüs kalkanı alacak mısınız kararsız kaldım ne yapsam:44:

onları bende gördüm faydalı olduğunu düşündüm ama sütümün durumunu bilmeden almak istemedim, ben zaten emzirme sütyeni de almadım hepsine duruma göre bakacağım..

kizlar iyigeceler benim ciok onemli bi sorum var bu bir.kacgundur.babamin hastaligindan dolayi cok uzuldum bebegim hep hareket halinde ve surtunme gibi donme hareketleri yaptikca icim bi garip oluo herhangi bi sancim yok ama.bi gsrplik var sanki erken dogum icin gobeginize elinjzi koyun avucunuzun icinde uterus toplaniyorsa kasilma baslamistir.dio .nedir bu kasilma sdenen sey ben elimi koyuyorum bebegim heryerde eoimin altinada gelio ne oldugunu nasil oldugunu bilen varsa yardim edin

kizlar iyigeceler benim ciok onemli bi sorum var bu bir.kacgundur.babamin hastaligindan dolayi cok uzuldum bebegim hep hareket halinde ve surtunme gibi donme hareketleri yaptikca icim bi garip oluo herhangi bi sancim yok ama.bi gsrplik var sanki erken dogum icin gobeginize elinjzi koyun avucunuzun icinde uterus toplaniyorsa kasilma baslamistir.dio .nedir bu kasilma sdenen sey ben elimi koyuyorum bebegim heryerde eoimin altinada gelio ne oldugunu nasil oldugunu bilen varsa yardim edin

O kasılma olayını bende anlamadım. Bazen bebeğim karnımın ortasına doğru dayanıyor. Yani ben onu bebeğim sanıyorum,kasılma mı ki?

O kasılma olayını bende anlamadım. Bazen bebeğim karnımın ortasına doğru dayanıyor. Yani ben onu bebeğim sanıyorum,kasılma mı ki?

ya bende anlamadim her sene hamilekaliomusuz gibi garip terimler anlasilmiyor yada o cok farkli bir kasilma olayi herhalde bilen varsa yardimci olsun artik doktor randevusu gelene kadar.icimde oyle bir geziniyorki surtunuo karnimin disaridan dalga dalga oldugunu gorebilirsin tuvaletim varmis hisside yaratiyor bu bi kac gundur garip gelince olanlar.merak ettim

ya bende anlamadim her sene hamilekaliomusuz gibi garip terimler anlasilmiyor yada o cok farkli bir kasilma olayi herhalde bilen varsa yardimci olsun artik doktor randevusu gelene kadar.icimde oyle bir geziniyorki surtunuo karnimin disaridan dalga dalga oldugunu gorebilirsin tuvaletim varmis hisside yaratiyor bu bi kac gundur garip gelince olanlar.merak ettim

O dediğinn gezinmeler falan bende de oluyor bebeğin hareketleri onlar.
Ama bende göbeğimin olduğu yer şişiyor ve taş gibi oluyor. Rahatsız bir his veriyor. Ben bebeğim sanıyordum ama kasılma olabilirmiş. Günde 3 kere falan oluyor. Doktor randevum haftaya nasıl beklicem yaaaa :KK5:

X