ben dün eşimle kızıma bir paket prima yeni doğan 2-5 kg olandan aldım içinde 50 tane var indirimdeymiş 21,5 tl sonra oradaki kız uni baby ıslak mendil 3 lüsü indirimde dedi ben ilk başlarda pamuk ve suyla temizlemeyi düşünüyordum ama satıcı bunu kullanabilirsin dedi kararsız kaldım ama aldım 3 lü paketini oda 11 tl birde sebamedin şampuanını aldım 250 ml 16,90 da o küvetini felan taşımayız otobüsle diye almadık arabayla gidince alacağız...sizce unibaby ıslak mendili ilk zamanlar kullanabilirmiyim...
ben dün eşimle kızıma bir paket prima yeni doğan 2-5 kg olandan aldım içinde 50 tane var indirimdeymiş 21,5 tl sonra oradaki kız uni baby ıslak mendil 3 lüsü indirimde dedi ben ilk başlarda pamuk ve suyla temizlemeyi düşünüyordum ama satıcı bunu kullanabilirsin dedi kararsız kaldım ama aldım 3 lü paketini oda 11 tl birde sebamedin şampuanını aldım 250 ml 16,90 da o küvetini felan taşımayız otobüsle diye almadık arabayla gidince alacağız...sizce unibaby ıslak mendili ilk zamanlar kullanabilirmiyim...
canim paraben icermedigi icin dogdugundan itibaren kullanilabilir.ben kullanmayi dusunuyorum.ben dün eşimle kızıma bir paket prima yeni doğan 2-5 kg olandan aldım içinde 50 tane var indirimdeymiş 21,5 tl sonra oradaki kız uni baby ıslak mendil 3 lüsü indirimde dedi ben ilk başlarda pamuk ve suyla temizlemeyi düşünüyordum ama satıcı bunu kullanabilirsin dedi kararsız kaldım ama aldım 3 lü paketini oda 11 tl birde sebamedin şampuanını aldım 250 ml 16,90 da o küvetini felan taşımayız otobüsle diye almadık arabayla gidince alacağız...sizce unibaby ıslak mendili ilk zamanlar kullanabilirmiyim...
canim benim direk tansiyonum dusuyor o nedenle hep soluma donup muayene oluyorum.doktor da alisti.kızlar ultrasonda doktor bakarken yatıyoruz ya ben son 2 dir nefes almakta çok zorlanıyorum o şekilde yastık tarafı yok ya o yatakların siz zorlanıyor musunuz?
canim ben banyo termometresini wee den aldim ates olceri chicco ya da braun iyi diye duydum.ama kizilotesi olcum yapan alicam.bebis uyurken bile hic rahatsiz etmeden olcum yapilabiliyor.Merhaba Güzel Anneler,:)
Daha önce konuşuldu ise kusuruma bakmayın lütfen ama bişi kafama takıldı. Banyo termometresi ve vucut termometresini hangi marka aldınız?
Merhaba Güzel Anneler,:)
Daha önce konuşuldu ise kusuruma bakmayın lütfen ama bişi kafama takıldı. Banyo termometresi ve vucut termometresini hangi marka aldınız?
bende ilk başlarda pamuklu su ile temizlemeyi düşünüyorum.Prima ıslak mendil düşünüyordum ama herkes unibaby almış bende ondan alayım vazgeçtim primadan....
primanın içeriğine bakmamıştım henüz canım,iyi oldu söylediğin...evde pamuklu su,dışarda unibaby inşallah.........primanın içinde alkol vs gibi maddeler var canım, altı aydan sonra kullanabilirsin ama ilk 6 ay için uygun değil prima.
bu arada arkadaşalar kızımın odası geldi ama henüz neyi nereye koycağımı kesinleşmedi bi yerleştirelim hemen çekicem yav odayı doldurdular valla magazada ufacık görünüyo mobilyalar ama evde dev gibiler ama çok güzel yaahemen temizledim içlerini hiçte kir çıkmadı valla gram mobilya kokusuda yok gerçekten
primanın içeriğine bakmamıştım henüz canım,iyi oldu söylediğin...evde pamuklu su,dışarda unibaby inşallah.........
pişik kremi olarak da sudocrem düşünüyorum,siz ne düşünüyorsunuz?Hangi marka iyi acaba?
bu arada arkadaşalar kızımın odası geldi ama henüz neyi nereye koycağımı kesinleşmedi bi yerleştirelim hemen çekicem yav odayı doldurdular valla magazada ufacık görünüyo mobilyalar ama evde dev gibiler ama çok güzel yaahemen temizledim içlerini hiçte kir çıkmadı valla gram mobilya kokusuda yok gerçekten
hayırlı olsun cnm güle güle kullanın..fotoları merakla bekliyoruzbu arada arkadaşalar kızımın odası geldi ama henüz neyi nereye koycağımı kesinleşmedi bi yerleştirelim hemen çekicem yav odayı doldurdular valla magazada ufacık görünüyo mobilyalar ama evde dev gibiler ama çok güzel yaahemen temizledim içlerini hiçte kir çıkmadı valla gram mobilya kokusuda yok gerçekten
Merhaba annecikleeer
pazar günü yağmur yağacakmışçooook sevindim inşallah biraz olsun hava serinler..
ama sabah moralim bozuldu, kahvaltı yapmak için buzdolabından yumurtayı çıkarırken yere düşürdüm kırdımellerim o kadar şişmiş ki yumruk yapamıyorum zaten ama bi yumurtayı bile tutamaz hale geldim.. zor temizledim çamaşır suyunu boca ettim mecburen bütün iştahım da kaçtı zaten
hayırlı olsun canım güle güle kullansın bebiş, benimkiler de öyleydi temiz geldi ben odayı kuralı bayaa oldu tabi birkaç kez temizledik, en son kıyafetlerini yıkayıp ütüleyince tekrar temizledik ve yerleştirdik..
kızlar bu arada daha önce hiç konuşmadık sanıyorum, bebeğin odasını deterjanlarla temizlemek istemedim malum bebek doğduktan sonra o deterjanları solumaması için ıslak mendil bile kullanmayı düşünmüyoruz. ben arçelikten buharika aldım hem halılar da hem de yerde işe yarıyor küçük kızağıyla mobilyaların ve perdelerin de tozunu alıyor.. almadan önce çok araştırdım ama maalesef kullananlar çok yorum yapmamıştı şansıma benim ihtiyaçlarımı karşılıyor tavsiye edebilirim size de..
sağol canım hepimizn aldıklarını RABBİM içimine sindirsin bende senin gibi saf zeytin yağını düşünüyorum da o benmari üsülü nasıl ayarlancak tam emin olamadım sonuçta çok ısınmaması lazım bide hani parfüm şişeleri oluyoya ayrıyetten satılıyo püskürtmeli öyle bişey alıp içine koyarım ama koyu kıvamlı olacağı için acaaba püskürtürmüben ben ilk olarak zeytinyağı düşünüyorum. onuda önce benmari usulu ısıtıp soğutup öyle kullanmak gerekiyormuş ama yinede bir pişik kremi alacağım. önceden duyduğum desitin diye bir pişik kremi var onu alabilirim veya mustela da güzelmiş onuda alabilirim henüz kara vermedim.
canım hayırlı olsun. allah hayırlısıyle kullanmayı nasip etsin.
Herkese selamlar arkadaşlar... Doktordan şimdi geldim bebeğimiz 1 kg olmuş çok şükür herşey normal çok korkmuştum bebek kilo almıyor diye 2 kilo aldım toplam 7 ayda ama çok şükür ki bebeğimiz 1 kg olmuş magnezyum ve bir vitamin daha ilave (elevit) bunun dışında doktordan çok memnun kaldım ilk kez gittim bugün özele artık bu doktorla devam edicem inşallah...
tşk ederiz tatlım nasıl bişeymiş o yaa pek canlandıramadım ama açıkcası ben normal temizlik malzemesi kullnamayı düşünüyorum o kadar ayrıntılı düşünmedim hiç biraz mikrobada ihtiyacları var bebeklerimizin
Herkese selamlar arkadaşlar... Doktordan şimdi geldim bebeğimiz 1 kg olmuş çok şükür herşey normal çok korkmuştum bebek kilo almıyor diye 2 kilo aldım toplam 7 ayda ama çok şükür ki bebeğimiz 1 kg olmuş magnezyum ve bir vitamin daha ilave (elevit) bunun dışında doktordan çok memnun kaldım ilk kez gittim bugün özele artık bu doktorla devam edicem inşallah...
tşk ederiz tatlım nasıl bişeymiş o yaa pek canlandıramadım ama açıkcası ben normal temizlik malzemesi kullnamayı düşünüyorum o kadar ayrıntılı düşünmedim hiç biraz mikrobada ihtiyacları var bebeklerimizin
sağol canım hepimizn aldıklarını RABBİM içimine sindirsin bende senin gibi saf zeytin yağını düşünüyorum da o benmari üsülü nasıl ayarlancak tam emin olamadım sonuçta çok ısınmaması lazım bide hani parfüm şişeleri oluyoya ayrıyetten satılıyo püskürtmeli öyle bişey alıp içine koyarım ama koyu kıvamlı olacağı için acaaba püskürtürmü
şöyle bir şişe mesela ikeada satılıyoo bunlardan ayy kızım şuan inanılmaz kıpırdıyooooooooooooooooooooooooooooooooo