2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende uni baby aldım 3 lü paket saf su ve pamuk yazıyor bebekler için kullanabiliriz herhelde

bende ilk başlarda pamukla su kullanıcam ama yinede aldım 2 tane nivea baby :)

ben henüz almadım ama bende ıslak mendil alıcam.. ıslak mendilde önemli olan paraben içermemesiymiş. eger yoksa kullanırsın.. ve ben tülbent tarzı yumusak bez kullanmayı düşünüyorum temizlerken.. ama ıslak mendilde popsuna olmasa bile kustugunda işimize yarıca için bol bol bulundurmak gerek

bende ilk başlarda pamuklu su ile temizlemeyi düşünüyorum.Prima ıslak mendil düşünüyordum ama herkes unibaby almış bende ondan alayım vazgeçtim primadan....

canim paraben icermedigi icin dogdugundan itibaren kullanilabilir.ben kullanmayi dusunuyorum.

kızlar ultrasonda doktor bakarken yatıyoruz ya ben son 2 dir nefes almakta çok zorlanıyorum o şekilde yastık tarafı yok ya o yatakların siz zorlanıyor musunuz?
canim benim direk tansiyonum dusuyor o nedenle hep soluma donup muayene oluyorum.doktor da alisti.

Merhaba Güzel Anneler,:)

Daha önce konuşuldu ise kusuruma bakmayın lütfen ama bişi kafama takıldı. Banyo termometresi ve vucut termometresini hangi marka aldınız?
canim ben banyo termometresini wee den aldim ates olceri chicco ya da braun iyi diye duydum.ama kizilotesi olcum yapan alicam.bebis uyurken bile hic rahatsiz etmeden olcum yapilabiliyor.

Merhaba Güzel Anneler,:)

Daha önce konuşuldu ise kusuruma bakmayın lütfen ama bişi kafama takıldı. Banyo termometresi ve vucut termometresini hangi marka aldınız?

canım ben almadım henüz ama almak için belirlediğim marka wee uzaktan ölçer.. hem vücut hem, mama su hemde ortamın sıcaklığını ölçebiliyormuş.

ıslak mendil içerisinde en çok önerileni unibaby canım zaten. bende evde pamuk kullanacağım, dışarısı içinde unibaby alacağım.

bende ilk başlarda pamuklu su ile temizlemeyi düşünüyorum.Prima ıslak mendil düşünüyordum ama herkes unibaby almış bende ondan alayım vazgeçtim primadan....

primanın içinde alkol vs gibi maddeler var canım, altı aydan sonra kullanabilirsin ama ilk 6 ay için uygun değil prima.

Son düzenleme:
primanın içinde alkol vs gibi maddeler var canım, altı aydan sonra kullanabilirsin ama ilk 6 ay için uygun değil prima.
primanın içeriğine bakmamıştım henüz canım,iyi oldu söylediğin...evde pamuklu su,dışarda unibaby inşallah.........

pişik kremi olarak da sudocrem düşünüyorum,siz ne düşünüyorsunuz?Hangi marka iyi acaba?

merhabalar güzel eylül anneleri doğum yaklaştıkça kabuslarda başladı yok doğuma yetişememek yok erken doğurmalar off hayırlısıyla kavuşalım da ben bu rüyaları çok görecem gibi:)

tatlım bende unibaby aldım arkadaşlarında dediği gibi dışarda ve hastanede kullnmak için en iisi bu markaymış saf su ve pamuk zaten

bu arada arkadaşalar kızımın odası geldi ama henüz neyi nereye koycağımı kesinleşmedi bi yerleştirelim hemen çekicem yav odayı doldurdular valla magazada ufacık görünüyo mobilyalar ama evde dev gibiler ama çok güzel yaahemen temizledim içlerini hiçte kir çıkmadı valla gram mobilya kokusuda yok gerçekten

Merhaba annecikleeer

pazar günü yağmur yağacakmış çooook sevindim inşallah biraz olsun hava serinler..
ama sabah moralim bozuldu, kahvaltı yapmak için buzdolabından yumurtayı çıkarırken yere düşürdüm kırdım ellerim o kadar şişmiş ki yumruk yapamıyorum zaten ama bi yumurtayı bile tutamaz hale geldim.. zor temizledim çamaşır suyunu boca ettim mecburen bütün iştahım da kaçtı zaten

hayırlı olsun canım güle güle kullansın bebiş, benimkiler de öyleydi temiz geldi ben odayı kuralı bayaa oldu tabi birkaç kez temizledik, en son kıyafetlerini yıkayıp ütüleyince tekrar temizledik ve yerleştirdik..

kızlar bu arada daha önce hiç konuşmadık sanıyorum, bebeğin odasını deterjanlarla temizlemek istemedim malum bebek doğduktan sonra o deterjanları solumaması için ıslak mendil bile kullanmayı düşünmüyoruz. ben arçelikten buharika aldım hem halılar da hem de yerde işe yarıyor küçük kızağıyla mobilyaların ve perdelerin de tozunu alıyor.. almadan önce çok araştırdım ama maalesef kullananlar çok yorum yapmamıştı şansıma benim ihtiyaçlarımı karşılıyor tavsiye edebilirim size de..

ben ben ilk olarak zeytinyağı düşünüyorum. onuda önce benmari usulu ısıtıp soğutup öyle kullanmak gerekiyormuş ama yinede bir pişik kremi alacağım. önceden duyduğum desitin diye bir pişik kremi var onu alabilirim veya mustela da güzelmiş onuda alabilirim henüz kara vermedim.

canım hayırlı olsun. allah hayırlısıyle kullanmayı nasip etsin.

hayırlı olsun cnm güle güle kullanın..fotoları merakla bekliyoruz

Herkese selamlar arkadaşlar... Doktordan şimdi geldim bebeğimiz 1 kg olmuş çok şükür herşey normal çok korkmuştum bebek kilo almıyor diye 2 kilo aldım toplam 7 ayda ama çok şükür ki bebeğimiz 1 kg olmuş magnezyum ve bir vitamin daha ilave (elevit) bunun dışında doktordan çok memnun kaldım ilk kez gittim bugün özele artık bu doktorla devam edicem inşallah...

tşk ederiz tatlım nasıl bişeymiş o yaa pek canlandıramadım ama açıkcası ben normal temizlik malzemesi kullnamayı düşünüyorum o kadar ayrıntılı düşünmedim hiç biraz mikrobada ihtiyacları var bebeklerimizin

sağol canım hepimizn aldıklarını RABBİM içimine sindirsin bende senin gibi saf zeytin yağını düşünüyorum da o benmari üsülü nasıl ayarlancak tam emin olamadım sonuçta çok ısınmaması lazım bide hani parfüm şişeleri oluyoya ayrıyetten satılıyo püskürtmeli öyle bişey alıp içine koyarım ama koyu kıvamlı olacağı için acaaba püskürtürmü

şöyle bir şişe mesela ikeada satılıyoo bunlardan ayy kızım şuan inanılmaz kıpırdıyooooooooooooooooooooooooooooooooo

Eklentiler

• $IKEA-YNGAREN-PARFUM-SISESI-SETI-3-ADETLI__75988330_0.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 74

7 ayda 2 kılo mu:):):)
süpersinnn walla
bebegın ıyıyse hersey daha da süper demekkı

canım resmi bu sürekli buhar vererek temizlik yapıyor deterjan kullanmana gerek kalmadan temizliyor. arçelik buharika diye geçiyor başka markalarında var benzer ürünleri ama bunun fiyatı uygundu öyle aldım..
mikroptan ziyade soluması ve ciğerlerinin sağlığı için düşünüyorum eşimde bende lise çağlarımızdan beri sigara kullanan insanlarız gebeliğim sürpriz olduğu için öğrendiğim gibi içmeyi bıraktım ama sonuçta babasından da benden de geçmişten gelen bir kullanmışlık var. o yüzden ciğerleri değil sigara dumanı hiçbir zararlı maddeye maruz kalmasın istiyorum.

maşallah bebişine.. dr undan memnun kalmana sevindim. tekrar bir arayış içerisine girmeyeceksin çok şükür.

bilmiyorum ki canım nasıl olacak.. evet evet bende watsonda satılan şişeler var onlardan düşünüyordum nur un tavsiyesiyle..

şöyle bir şişe mesela ikeada satılıyoo bunlardan ayy kızım şuan inanılmaz kıpırdıyooooooooooooooooooooooooooooooooo

ay bunlar ne güzel şişeler... bayıldım bende ikea ya gidip bakayım..

maşallah kuzucuğuna.. benim ki de bugün neredeyse hiç oynamadı, ufak tefek kıpırtıları var.. biraz canım sıkkın o da hissedip kıpırdamıyor sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…