Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam aramiza tekrardan hosgeldin cok buyuk gecmis oldun sana ve esine ...allah saglikli bir sekilde yavrunu kucagina almayi nasip etsin ilaclarini duzgun kullan dinlenmeye bakbebegin seni birakmiyaxak ins hicbirdry onlar kadar onemli degil kafana tskma rahat olbnmde idrarimda iltihap var hemde yuksek derecede ons bunu atlatcgiz canimbeninicini ferah tut yavrunlakonus findigiina ve kendine iyi bak canim :26:günaydın canım arkadaşlarım ve büyümüş olan prens ve prenseslerim..........çok uzun zaman oldu görüşmeyeli,iş yerindeki değişiklikten dolayı..Hepinizi çok özledim...Umarım herkes çok iyidir,yeğenlerim çok sağlıklıdır inşallah
Benim hamileliğimde bazı sorunlar var,en son 5/6/13 de 26+6 günlük iken doktora gitmiştik,ve doktor erken doğum riskin var dedi..Bebeğimin başı aşağıya gelmiş.Rahim incelmiş 2.8 olmuş...3 ve 4 yukarı olması gerekirmiş...O anda başımdan kaynar sular döküldü....Dayanamayıp ağladım doktorun yanında...Dinleceksin dedi,36.haftaya kadar gelmem gerekiyormuş..Bu dönemi çok iyi geçirmeliymişim...36.haftadan sonra doğarsa sorun değil dedi,yeterki ondan önce doğmasın...idrar ve kan tahlili yaptırdı,idar yollarımda iltihaplanma çıktı...ilaçlar verdi...ve bu iltihaplanma tetiklemiş rahmimdeki incelmeyi...Birde bu iki gündür kaşıntı başladı kaşıyınca böyle sivilce gibi kabarık kabarık olduğunu gördüm sizce neden öyle oldu mantar mı ki o görüntü...
Protein eksikliği,demir ve kansızlık çıktı...albumin düşük çıktı...Ayağımdaki şişlerin sebebi oymuş...oda protein eksikliğinden kaynaklanıyormuş...Halbuki yediklerime dikkat ettiğim halde eksik çıkması beni korkuttu..Kalsiyum eksiliğim de varmış...Demir ve kalsiyum ilacı verdi onları kullanıyorum....
Hala izne çıkmadım....Cumartesi kontrol var ona göre doktor rapor yazacak eğer iyi olursa doğumdan 15gün öncesine kadar çalışıp,doğumdan sonra kullanıcam o izinlerimi tabi kısmet herşey....devamlı stres içindeyim,acaba erkenden gelirse bebeğim diye...uykularım kaçıyor...ama bebeğimin tekmeleri,onunla oynamamız bana yeniden hayat veriyor...bebeğim hareket edince,bende onun olduğu yerde karnıma pıt pıt yapıyor o yine tekme atıyor bir o bir ben öyle oynaşıyoruz yavrumla...babasıyla da aynı oyunu yapıyorlar nasıl duygulanıyorum anlatamam...bir oradan bir oraya geçişini izlemek dünyalara değer...benim birtanecik parçam o benim herşeyim benim yavrum herşeyim...rabbim hem benim yavrumu bana,hem sizin yavrunuzu size bağışlasın...dünde eşimin kontrolü vardı 6ayda bir gidiyordu,çok şükür Rabbime temiz çıktı...Rabbim o kötü hastalığın acısını hiçbirimize yaşatmasın..
günaydın canım arkadaşlarım ve büyümüş olan prens ve prenseslerim..........çok uzun zaman oldu görüşmeyeli,iş yerindeki değişiklikten dolayı..Hepinizi çok özledim...Umarım herkes çok iyidir,yeğenlerim çok sağlıklıdır inşallah
Benim hamileliğimde bazı sorunlar var,en son 5/6/13 de 26+6 günlük iken doktora gitmiştik,ve doktor erken doğum riskin var dedi..Bebeğimin başı aşağıya gelmiş.Rahim incelmiş 2.8 olmuş...3 ve 4 yukarı olması gerekirmiş...O anda başımdan kaynar sular döküldü....Dayanamayıp ağladım doktorun yanında...Dinleceksin dedi,36.haftaya kadar gelmem gerekiyormuş..Bu dönemi çok iyi geçirmeliymişim...36.haftadan sonra doğarsa sorun değil dedi,yeterki ondan önce doğmasın...idrar ve kan tahlili yaptırdı,idar yollarımda iltihaplanma çıktı...ilaçlar verdi...ve bu iltihaplanma tetiklemiş rahmimdeki incelmeyi...Birde bu iki gündür kaşıntı başladı kaşıyınca böyle sivilce gibi kabarık kabarık olduğunu gördüm sizce neden öyle oldu mantar mı ki o görüntü...
Protein eksikliği,demir ve kansızlık çıktı...albumin düşük çıktı...Ayağımdaki şişlerin sebebi oymuş...oda protein eksikliğinden kaynaklanıyormuş...Halbuki yediklerime dikkat ettiğim halde eksik çıkması beni korkuttu..Kalsiyum eksiliğim de varmış...Demir ve kalsiyum ilacı verdi onları kullanıyorum....
Hala izne çıkmadım....Cumartesi kontrol var ona göre doktor rapor yazacak eğer iyi olursa doğumdan 15gün öncesine kadar çalışıp,doğumdan sonra kullanıcam o izinlerimi tabi kısmet herşey....devamlı stres içindeyim,acaba erkenden gelirse bebeğim diye...uykularım kaçıyor...ama bebeğimin tekmeleri,onunla oynamamız bana yeniden hayat veriyor...bebeğim hareket edince,bende onun olduğu yerde karnıma pıt pıt yapıyor o yine tekme atıyor bir o bir ben öyle oynaşıyoruz yavrumla...babasıyla da aynı oyunu yapıyorlar nasıl duygulanıyorum anlatamam...bir oradan bir oraya geçişini izlemek dünyalara değer...benim birtanecik parçam o benim herşeyim benim yavrum herşeyim...rabbim hem benim yavrumu bana,hem sizin yavrunuzu size bağışlasın...dünde eşimin kontrolü vardı 6ayda bir gidiyordu,çok şükür Rabbime temiz çıktı...Rabbim o kötü hastalığın acısını hiçbirimize yaşatmasın..
günaydın canım arkadaşlarım ve büyümüş olan prens ve prenseslerim..........çok uzun zaman oldu görüşmeyeli,iş yerindeki değişiklikten dolayı..Hepinizi çok özledim...Umarım herkes çok iyidir,yeğenlerim çok sağlıklıdır inşallah
Selam aramiza tekrardan hosgeldin cok buyuk gecmis oldun sana ve esine ...allah saglikli bir sekilde yavrunu kucagina almayi nasip etsin ilaclarini duzgun kullan dinlenmeye bakbebegin seni birakmiyaxak ins hicbirdry onlar kadar onemli degil kafana tskma rahat olbnmde idrarimda iltihap var hemde yuksek derecede ons bunu atlatcgiz canimbeninicini ferah tut yavrunlakonus findigiina ve kendine iyi bak canim :26:
teşekkür ederim evet devam ediyor,ilaçlarım bitti bakalım doktor ne diyecek c.tesi günü inşallah daha incelme olmamıştır rahmim de.galiba öyleccanım, bebeğim bende birşey bırakmamış...onun canı sağolsun,o sağlıklı olsunda gerisi önemli değil....gecmişler olsun halen devam ediyor mu erken doğum riskiniz...vitamin konusunda bebeğiniz sizin depoları eritip bitirmiş galiba,,
teşekkür ederim canım...amin canım inşalllah...hepimizin ki vakti zamanında doğar inşallah sağlıkla..Çok geçmiş olsun arkadaşım
İlaçların düzenli kullanıcak zamanında doğucak inş.bebeğin
stres yapma kendine hiç
Kızlar bende dün doktora gittim kan ve idrar testlerim yapıldı bakteri varmış idrarımda ilaç verdi
bebişimi gördüm ilk başta yüzünü çok kapattı sonra çikolata yedim uyurken doktor bol bol ultrason fotoğrafını çekti ve cd verdi
doktor bile benzetti bakalım artık
maşallah 1400 gr ve 38 cm boyu
Kızlar bende dün doktora gittim kan ve idrar testlerim yapıldı bakteri varmış idrarımda ilaç verdi
bebişimi gördüm ilk başta yüzünü çok kapattı sonra çikolata yedim uyurken doktor bol bol ultrason fotoğrafını çekti ve cd verdi
doktor bile benzetti bakalım artık
maşallah 1400 gr ve 38 cm boyu
obenimsevdam hoşgeldin. seni görünce şaşırdım bayadır yoktun geçmiş olsun canım. sen ve bebeğin iyi olsunda bu yaşadığımız sıkıntılarda geçecek.
iyigecelerrr keşke benim bebeğimde sizinkiler kadar büyük olsa
Günaydın hepinize =)
Ben de takip edeyim aranızda olayım istiyorum
ama maşallah çok hızlısınız akıp gitmiş yine sayfalar =)
Umarım siz de bebekleriniz de çoook iyidir.
Sabah sabah ayaklarım şişmiş yine ödem olmuş.
Yorulmadım ayakta kalmadım daha kahvaltı bile yapmadım.
Niye böyle oldu anlamadım.
Ayak numaram da büyüdü (