evle işimin arası 10 km, ama toplu taşımayla gitmeye kalksam 3 farklı araca binmem lazım , o kadarda ters bir yerde:/ Bakalım ne olacak sonum inşallah yollarda sıcaktan doğurmam:S
offf 6 aya çıksaydı keşke şu doğum izni
çıkartmazlar çünkü kendilerini ilgilendirmiyor doğum izni
ilgilendirseydi yarım saate onaylanır çıkardı
bende olmazsa okulun 1. dönemi bitene kadar heyet raporu ayarlamaya çalışçam ayarlayamazsam da ücretsiz izin
ev alıyoruz aslında ücretsiz izin çok zorlar ayda 2bin lira ödememiz var ama baktık olmuyor 2 aylığına ücretsiz kullanıcam minnacık nasıl bırakayım kuzuşumu
canm kızımda bnde iiz cok sukur bayagıdır yoksun özlettın kendını.sakızı da denerım artık inş.gecer.sende mınık yakısıklıya ve kendıne coookk ii bak.grsrz
evle işimin arası 10 km, ama toplu taşımayla gitmeye kalksam 3 farklı araca binmem lazım , o kadarda ters bir yerde:/ Bakalım ne olacak sonum inşallah yollarda sıcaktan doğurmam:S
iyigecelerrr keşke benim bebeğimde sizinkiler kadar büyük olsa
bayadır girmiyorsun sanırım göremiyorum seni buralarda neyse ki iyisiniz :) maşallah annesi bebişinemerhaba teyzelerimiz ve onların fındıklarıyla minnak paşaları
biz 39 cm 1250 gram olmuşuz çok şükür herşeyimiz yolunda umarım sizde de öyledir
annecikler çalışmış, yorulmuş, uyumuş..
oğlumla biz nöbete başladık salonumuz da hayat devam ediyor :) kocişim de bizden mi yoksa vantilatörden mi ayrılamadı bilmiyorum ama salona taşındı sonunda tek fark o uyuyor bizde kuzumla ne yiyeceğimizi düşünüyoruzdoktora bir daha ki gidişimde tartıyı kıracağım sanırım
güzel rüyalar görün annecikler rahat serin uykularınız olsun bebecikleriniz bol bol dinlensin sabahta sizi bol bol tekmeleyip sevindirsin